çok sağol, kalp atışlarını 20 ekimde duyduk canımKeep cok gecmis olsun, umarim bir an evvel gecer bulantilaron.. Bebisin kalp atislarini gordun mu..:)
Ayyy ne guzeel degil mi.. Ben de en son 7+0 iken gordum, yanip sonen bi isik gibi..:) ama duymadim, DR da bisey demedi duyup duymamakla ilgili.. Kalbi gayet guzel atiyir dedi.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insaallah.. Ben fazla nete guremiyorum, calistigim okul fena zorluyo, devlet okuku ama camiler haftasini bile kutluyoruz.. Bir iki girdm, bidaha giremedim..çok sağol, kalp atışlarını 20 ekimde duyduk canımkulaklarımızdan gitmiyor öyle güzel bir duygu ki, Allah herkese nasip etsin Ondan sonra iki kere daha kalbinin attığı onayını aldım dr.lardan, işte şu acilde ve rapor için gittiğim dr. da . Sen gördün mü veya duydun mu?haziran annelerine gelmiyor musun,görmüyorum orada seni?
canım önemli olan son gün, ateşin iyi gidiyor düşmez inşallah bebişine kavuşursun bu ay
kızlartopiğe hareket gelmiş. Ben hastaneden geliyorum canım sıkkın doktor zorla rapor yazdı, bir ton laf etti yok herkesin midesi bulanıyormuş da böyle çalışacakmışım da bir daha yazmazmış da tamam herkesin bulanıyor ama hastaneye bile zor gittim elde poşetle, nasıl işe gideyim bu halde. Su bile içemiyorum doğru düzgün, hastanelik oldum adam yaza yaza 4 günlük yazdı...böyle işe gittiğimi düşünemiyorum ya, gerçekten vermezse haftaya ne yapacağım ben pufff
aa daha kıdemliler nasıl razı geliyor o işe öyle, ses eden ya da ses etmeden kenardan sıyrılan çıkmıyor muAyyy ne guzeel degil mi.. Ben de en son 7+0 iken gordum, yanip sonen bi isik gibi..:) ama duymadim, DR da bisey demedi duyup duymamakla ilgili.. Kalbi gayet guzel atiyir dedi.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insaallah.. Ben fazla nete guremiyorum, calistigim okul fena zorluyo, devlet okuku ama camiler haftasini bile kutluyoruz.. Bir iki girdm, bidaha giremedim..
ben de 12+1de duydum kalp atisiniAyyy ne guzeel degil mi.. Ben de en son 7+0 iken gordum, yanip sonen bi isik gibi..:) ama duymadim, DR da bisey demedi duyup duymamakla ilgili.. Kalbi gayet guzel atiyir dedi.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insaallah.. Ben fazla nete guremiyorum, calistigim okul fena zorluyo, devlet okuku ama camiler haftasini bile kutluyoruz.. Bir iki girdm, bidaha giremedim..
senin is karisik ciddenAy iste benim aboyka diye okudugum devocka olan.. Butun kutulara baktim, cok ilginc devocka yaziyor, sende de malcik yaxiyor :) her idim boyle tuhaf olur zaten :) neyse isin eglence kismi, keyifle bi tahminde bile bulunamiyom :)) tesekkur edetim, evlatlarimiz saglikli hayirli uzuuun omurlu olsun da gerisi eglence iste
evett canım böyle bakınca ikiside tutuyo erkek diyolar
hadi hayırlıısı bakalımmmm
hangiisi gelecek zaman yaklaştıkça iyice meraklanmaya başladım
yarın doktora gidicem zaten heyecan dorukta hareketmi etcek o fasulye şmdi inanamıyorum hala
daha göremez ama diimi cinsiyet falan muhtemelen bikaç hafta snraya çagıracak beni
kızlar slm ,
bende üye oldum fertility friend sayfasına derecelerimi girdim ama linkini alamıyorum..
ilk sayfada *Oluşturduğumuz tabloyu topicte paylaşmak icin fertility friend sitesindeki sayfamızın sağ üst kısmından SET UP yazısını, daha sonra SHARING yazısını tıklayarak, açılan sayfada kutudaki linki mesajımıza yapıştırıyoruz.
bu yazıo ama ben setup yazısını sayfamda bulamadım acil yardım edermisiniz lütfen?
kızlar slm ,
bende üye oldum fertility friend sayfasına derecelerimi girdim ama linkini alamıyorum..
ilk sayfada *Oluşturduğumuz tabloyu topicte paylaşmak icin fertility friend sitesindeki sayfamızın sağ üst kısmından SET UP yazısını, daha sonra SHARING yazısını tıklayarak, açılan sayfada kutudaki linki mesajımıza yapıştırıyoruz.
bu yazıo ama ben setup yazısını sayfamda bulamadım acil yardım edermisiniz lütfen?
evet onun içinde buldum tıkladım sadece 1 kutucuk var içi dolu HELP yazıp o kutucuk mu??bak yukaridaki basliklarda
sagda yukarida
sharing yazisi var
onu gorunce tikliyorsun set up cikyior
aa daha kıdemliler nasıl razı geliyor o işe öyle, ses eden ya da ses etmeden kenardan sıyrılan çıkmıyor mubu arada yeni yasa çıkacakmış ve doğum sonrası rapor 16 haftaya uzatılacakmış diye duydum, umarım çıkar. Ne güzel olur di mi
ben de 12+1de duydum kalp atisini
ondan once iki kere sadece atisini izledik biz
dinlemedik
ama zaten goruyorsun pit pit hizla atan birsye var
ikili testte dinleyince cok hosuma gitti ama nasil guzel birseydir o
senin is karisik cidden
iyie merak salmissindir
ama sorun benimkinde olabilir baksana hepinizinki kiz diyor
hayirlisi olsun
Every cok sagol canim ilgilendigin icin.. Hepimiz icin hayirlisi olsun..
eh yeniliktendir, kıdemli hoca nasıl sayıyordur içinden kim bilirİsin kotu tarafi kidemli 1 hocamiz var, diger 7 imiz yeni sayiliriz.. Ve 3 kisi haric herkes bi hevesli bi calisma azmi sasar kalirsin.. Ayrica 16 hafta mevzusu gerceklesse harikaaaaaa olyr, ozellikle bizim icin, dogum sonrasi izin zaten yaz tatiline denk geliyor.. Sen de ogrtmendin degil mi? Nerdedin?
karanfilce, ikizler5+, yokh+, rezene, everythingwillbegreat+, asbelove
oo kızlar buredasınız hepoinize selam olsun
canım benım ıyıyım sagol sen nasılsın?
Iyı gıdıyor canım ıns bebıste ıyıdır uzun zmndır gormedm cars gunu kontrol
esıme gelınce barısmaya barıstıkta bu aralar yıne bozuguz
artık ugrasmıyorum ınan bu adam bana hamılelıgımın en guzel ılk zmnlarını zından ettı
yeterınce uzuldum artık bebegımı dusunuyorum
totomu donup yatıyorum
sen nasılsın tatlım tedavıye baslıcam dıyodun naptın?
Veee dıger tum dostlarım ozledım hepınızı herkes ıyıdır ıns
eh yeniliktendir, kıdemli hoca nasıl sayıyordur içinden kim bilir...ben de öğretmen sayılırım şu anki çalışma tempom itibari ile çünkü sadece derslere girebiliyorum bilim ilim yalan oldu bu sene, üniversitedeyim ben ama rapor mevzularında 657'ye tabiyiz biz de. 16 haftayı duyunca benim de aklıma direk o geldi, dönem başı dersler dağılır ohh mis
Mis ki hem de ne mis.. 16 hafta olursa , bir de 40 gun rapor hakkimiz var, 30 gun kullansak, ekim ayi da biter, cocuk olur 4,5-5 aylik.. E yeter valla.. Dognamis cocuga don bicmek bu olsa gerek, Allah bu gunleri gormeyi nasip etsin insaallah..
gecen esimle magazaya girdik
ben cocuk reyonuna yoneldim
kiz kiyafetlerine bakiyorum
dogmamis cocuga don bicme dedi
bozuldum o an ama guldum sonra
aliriz bir ara birsey de gonlumu yapar
canım iyi bile sabrediyorsun ben inşallah öğrendiğim zaman bikaç bişey alıp süpriz yapmak istiyorum Rabbim en kısa zamanda o günleri yaşatır bizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?