Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keep cok gecmis olsun, umarim bir an evvel gecer bulantilaron.. Bebisin kalp atislarini gordun mu..:)
çok sağol, kalp atışlarını 20 ekimde duyduk canım kulaklarımızdan gitmiyor öyle güzel bir duygu ki, Allah herkese nasip etsin Ondan sonra iki kere daha kalbinin attığı onayını aldım dr.lardan, işte şu acilde ve rapor için gittiğim dr. da. Sen gördün mü veya duydun mu?haziran annelerine gelmiyor musun,görmüyorum orada seni?

Ayyy ne guzeel degil mi.. Ben de en son 7+0 iken gordum, yanip sonen bi isik gibi..:) ama duymadim, DR da bisey demedi duyup duymamakla ilgili.. Kalbi gayet guzel atiyir dedi.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insaallah.. Ben fazla nete guremiyorum, calistigim okul fena zorluyo, devlet okuku ama camiler haftasini bile kutluyoruz.. Bir iki girdm, bidaha giremedim..

kızlar slm ,

bende üye oldum fertility friend sayfasına derecelerimi girdim ama linkini alamıyorum..

ilk sayfada *Oluşturduğumuz tabloyu topicte paylaşmak icin fertility friend sitesindeki sayfamızın sağ üst kısmından SET UP yazısını, daha sonra SHARING yazısını tıklayarak, açılan sayfada kutudaki linki mesajımıza yapıştırıyoruz.

bu yazıo ama ben setup yazısını sayfamda bulamadım acil yardım edermisiniz lütfen?

Son düzenleme:

Geçmiş olsun kuzuuum, kıyamam yaa, anne olmak kolay değil derler hep büyüklerimiz, hayırlısı..
Güçlü ol, geçer bugünler, yenersin sen

aa daha kıdemliler nasıl razı geliyor o işe öyle, ses eden ya da ses etmeden kenardan sıyrılan çıkmıyor mu bu arada yeni yasa çıkacakmış ve doğum sonrası rapor 16 haftaya uzatılacakmış diye duydum, umarım çıkar. Ne güzel olur di mi

ben de 12+1de duydum kalp atisini
ondan once iki kere sadece atisini izledik biz
dinlemedik
ama zaten goruyorsun pit pit hizla atan birsye var
ikili testte dinleyince cok hosuma gitti ama nasil guzel birseydir o
senin is karisik cidden
iyie merak salmissindir
ama sorun benimkinde olabilir baksana hepinizinki kiz diyor
hayirlisi olsun canim en sagliklisindan

benim 11 + 6 da ama usgye gore 12+1 de cinsiyeti soylendi
snowflakenin da 11+5 te soylendi
en erken biz ogrendik
olur mu olur ogrenirsin belki
ama doktorun tavrina ve usgnin cinsine de bagli
eger ben kendi doktoruma gitsem 17. haftadan once mumkun degil demezdi bana
hatta detayli usgde ogrenince aradim konustuk cinsiyeti de dedim ya neden oyle soylemis ki erkenden dedi
hem de nasil canim 10+5te minicikti ama kollar ayaklar fikir fikir oynuyordu
sen cikolata ye tamam mi usgden once ben ac gitmistim detayli usge, esim erken gelince yemek masada kaldi ciktik.uyuyakaldi benim yavrum yarisinda,doktor zorla uyandirdi

bilen yok mu

bak yukaridaki basliklarda
sagda yukarida
sharing yazisi var
onu gorunce tikliyorsun set up cikyior

İsin kotu tarafi kidemli 1 hocamiz var, diger 7 imiz yeni sayiliriz.. Ve 3 kisi haric herkes bi hevesli bi calisma azmi sasar kalirsin.. Ayrica 16 hafta mevzusu gerceklesse harikaaaaaa olyr, ozellikle bizim icin, dogum sonrasi izin zaten yaz tatiline denk geliyor.. Sen de ogrtmendin degil mi? Nerdedin?

eh yeniliktendir, kıdemli hoca nasıl sayıyordur içinden kim bilir...ben de öğretmen sayılırım şu anki çalışma tempom itibari ile çünkü sadece derslere girebiliyorum bilim ilim yalan oldu bu sene, üniversitedeyim ben ama rapor mevzularında 657'ye tabiyiz biz de. 16 haftayı duyunca benim de aklıma direk o geldi, dönem başı dersler dağılır ohh mis

......................................................................

Son düzenleme:
karanfilce, ikizler5+, yokh+, rezene, everythingwillbegreat+, asbelove

oo kızlar buredasınız hepoinize selam olsun

karanfilim nasılsın ??
neler yapıyorsun??
seni çooook

çok sevindim canım
kafama takılmıştın inan
allah geçim versin beğeğinizi huzurla büyütün...
takmamaya çalış ama artık sende huyuna suyuna git biraz alttan almadan yürümüyor ilişkiler
orta yolu bulmaya bakın
hep ben hen bencilik yapmayın ne diyim
ben 1-2 ay sonra tüpe başlayacağım işte tüpten önce doğal deniyorum 17. ay olacak bu ay doğal denediğim 18. ay da dener tüpe başlarım hayırlısıyla...
yaş erken olsa beklerdim 1 yıl daha

Son düzenleme:

Mis ki hem de ne mis.. 16 hafta olursa , bir de 40 gun rapor hakkimiz var, 30 gun kullansak, ekim ayi da biter, cocuk olur 4,5-5 aylik.. E yeter valla.. Dognamis cocuga don bicmek bu olsa gerek, Allah bu gunleri gormeyi nasip etsin insaallah..

Mis ki hem de ne mis.. 16 hafta olursa , bir de 40 gun rapor hakkimiz var, 30 gun kullansak, ekim ayi da biter, cocuk olur 4,5-5 aylik.. E yeter valla.. Dognamis cocuga don bicmek bu olsa gerek, Allah bu gunleri gormeyi nasip etsin insaallah..

gecen esimle magazaya girdik
ben cocuk reyonuna yoneldim
kiz kiyafetlerine bakiyorum
dogmamis cocuga don bicme dedi
bozuldum o an ama guldum sonra
aliriz bir ara birsey de gonlumu yapar

beni durdurun kızlar nolur ya bıraksanız bugün kana gitcem ama ben evde bile test yapmak istemiyorum yine bir yıkım olcak gb geliyor hem çok istiyorum ama ne bileyim merak da ediyorum napcam ben şimdi test alsam ya erken diye çıkmadıysa şüphesi olcak yine bir umut beslicem hep napayım ben şimdi

gecen esimle magazaya girdik
ben cocuk reyonuna yoneldim
kiz kiyafetlerine bakiyorum
dogmamis cocuga don bicme dedi
bozuldum o an ama guldum sonra
aliriz bir ara birsey de gonlumu yapar

canım iyi bile sabrediyorsun ben inşallah öğrendiğim zaman bikaç bişey alıp süpriz yapmak istiyorum Rabbim en kısa zamanda o günleri yaşatır bizlere de

canım iyi bile sabrediyorsun ben inşallah öğrendiğim zaman bikaç bişey alıp süpriz yapmak istiyorum Rabbim en kısa zamanda o günleri yaşatır bizlere de

insallah canim
ne zaman heveslensem benim annem de esim de biraz beklemekten yana alisveris konusunda
anneme kalsa 7. aydan once aldirmaz bana orda karisir durur gibi geliyor
zaten daha coook zaman
insallah sen de tadarsin en kisa zamanda canim
hepimiz gectik bu sureclerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…