Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

keepcimm aynı arkadasımızın dedıgı gıbı bendede olduu öyle akıntı 4 gün öncee böyle sütlü kahve koyu sarı gibii :26::26:

canım tekrardan tebrıkler degerın ne cıkmıstı ben gecmıse bakamıyorum da suan ? demek ıkız olma olasılıgı var ne guzel ya grcı bıraz zor lur tahmınım doğumdan sonra ama cok süper bırsey bende ıkızım olsun ıstıyodum ustelık olma ıhtımalıde vardı rahmımın seklınden dolayı bırde esımın aılesınde de benım aılemdede ıkız var. degerımö cıktıgındada ıkız olabılırı yukske deger demıslerdı ama bır tane kızım oldu: ben hep soyluyorum ıkıncı ıkız gelıcek 3 tane cocugum olcak dıye hatta o kadar cok soyledımkı ıcımden bırses oyle olcak dıyor :)

keepcimm aynı arkadasımızın dedıgı gıbı bendede olduu öyle akıntı 4 gün öncee böyle sütlü kahve koyu sarı gibii :26::26:
bende de olmuştu canım, zaten o olmasa ben hamile olabileceğime ihtimal bile vermezdim. Onu görünce gittim. Ama seninki gayet acil bir durum, anlat işte iğneye ihtiyacım var düşüklerim var diye, niye bekletsinler..istersen önce telefon aç, sor ne diyecekler bakalım

suzanın degerı 477 yada 447 ıdı sanırım kızlar

valla lilyum ben senin gibi ilk zamanlarımda olsam ve ateşim böle yükselse hemen kana giderdim akşama

canım ya kafam çok karışık bilemiyorum ki gece çok adet sancısı gb çektim gelen yok gelmesin de inşallah bebeğimin haberi gelsin ama ara ara bel ağrım oluyor ne bileyim daha bu sabah test yaptım negatif acaba bikaç gün daha beklesem mi diyorum bide bu esnada progestan kullansam mı çok korkuyorum enfeksiyon çoktu bende ondan bide son 3 ayda luteal faz kısa sürüo ffde 8ile 13 arası gösterio bugün dpo 13 napsam bilemedim ben başım uyuşul gb sanki hç uyanmamamışm ama korkuyorum da ya negatif çıkarsa diye

keepcim tablo dediğim buu ben sizin yaptıgınızı bi türlu beceremecım tmm ozmaan kocam gelsınn hemen gıdelimmm

kızlar sizce kan testını nerde yaptirim? saglık ocagındamı yaptırsam yarın verecekler aksam acilde yaptırsam 1 saat ıcınde vereceklerr :26:
bız dun ozelde acıl de yaptırdık 1 st 10 dk cıktı canımmmmmmm ınsl pozıtıfolurrrrrrrrr sennkıdeeeeeeeeeeeee
ınsl..

kan degerımm 477 cıktıı canım bana gore 3 haftalık fılan cunku esım amelıyatlı oldugu ıcnn ayın basından 15gun tıkk yoktu bızdeee o yuzden ıkız olabılır dıyorummm ve dıyoruzzzzzzzzzzzz senn kac cıkmıstııı ve bızde hıc ıkız yokkıııı ben olucamm heheh hep dıleyımmm dı bır kız bıroglannn ıkız ımolsun dıyeeeeeeeeeeeeeeee

ben gıdeyımde uyuyayım bıraz ogleden sonra randevummm vakıt gecsınhemde gecede uyumadık esımlee bırde sbh 5 de kalktım daha uyku fılann yokk dua edın banaa kızlar drguse l sonuclar getreyım sıze teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii

keepcim tablo dediğim buu ben sizin yaptıgınızı bi türlu beceremecım tmm ozmaan kocam gelsınn hemen gıdelimmm
dpo 13tesin anladığım kadarı ile, istersen acile telefon edip sormayı bir dene ayencim..ama tecrübeyle sabit, eğer rahat ve sakin sakin durursan ona göre davranıyorlar telaşlı ve korkmuş olursan ona göre..azıcık kameralara oyna canım

eczaneden çıkarken yakın arkadaşımla karşılaştım oda bayadır bebek istiyodu hiç aklıma gelmezdi 7 haftalıkmış maşallah Rabbim bizede nasip eder inşallah

tamam ben ordaa hünerlerimi sergiliyimmm aradım kociş gelıcekk gidicezzzz ayy alllahımm ınsallah bu kez saglıklı bı gebelık olurrrr ( varsa tabi )

canım hiç birşey söylemiyorsun umutlandırmak istemiyorsun anladığım kadarıyla hiç fikrinde mi yok

canım benım deger tam aklımda kalmadı ama 503 cıvarındaydı

doktorumu aradım yoğun kıvamlı akıntılar mantardan olabilir dedi.yüksek ihtimal o olabilr dedi. mantar düşüğe sebep olmaz dedi
eğer sarı ve şeffaf dışında bir renk varsa bu kandır.
bu bebekten mi yoksa başka bişeyden mi olduğunu bakmadan bilemeyiz dedi

henüz kalp atışı duyulmadığı için enfeksiyonların düşük yapma riski de olduğu için dikkate almak gerekir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…