canım diğer topiğe de yazdım belki görmezsin buraya da yazayım, kahverengi akıntı az da olsa kanaman olmuş demek, hemen git doktoruna. gidene kadar da kendini yorma yat dinlen canım
Suzan,canım kan değerini almışsın galiba, hayırlı olsun 500lerde fln anladığım kadarı ile, bulamadım geçmişten. Kese görünmesi için kanın 1500ü geçmesi gerekiyor canım. 3-4 güne görünür yanisağlıkla geçsin hamileliğin canım
yavrum sen zamanla savasıosun
hayde yuru acıleeeee
tatlımm şimdi acile gitsem yapmazlarkii hastaneler var diyee oraya yollamazlarmıı acil bi durum olarak görmezlerkiii :26: o yuzden aksam gidim diyorumm :44::44:
senaycımm zebelek cımmınsll yuzunuzu guldursun rabbımmmmm
canım 21 gun boyorunca yanı regl basındann basla 21 gun sabah ac karnını 1 cay kasıgı (aktarda tozunu aldım taze cekılmıştı yanı)acı oldugu ıcın ben dogal bal vardı onunla karıstırdım:) öle yedık sonra 7 gun ara ver sonra yıne devamm edılıyorr olumden baska herseye sıfa denlyor KUR AN dada gecıyorr...ınslldene istersen bırde kabak cekırdegını esının cebınden eksık etme canımmmmm sperm hızı arttırıyorr bız bu ay ılk defa denedık onu ama corek otunu 2 aydır yaptıkins.emeklerınız bosa cıkmaz hepımızınde
sen bılırsın canım o zaman
bende de olmuştu canım, zaten o olmasa ben hamile olabileceğime ihtimal bile vermezdim. Onu görünce gittim. Ama seninki gayet acil bir durum, anlat işte iğneye ihtiyacım var düşüklerim var diye, niye bekletsinler..istersen önce telefon aç, sor ne diyecekler bakalımkeepcimm aynı arkadasımızın dedıgı gıbı bendede olduu öyle akıntı 4 gün öncee böyle sütlü kahve koyu sarı gibii :26::26:
canım tekrardan tebrıkler degerın ne cıkmıstı ben gecmıse bakamıyorum da suan ? demek ıkız olma olasılıgı var ne guzel ya grcı bıraz zor lur tahmınım doğumdan sonra ama cok süper bırsey bende ıkızım olsun ıstıyodum ustelık olma ıhtımalıde vardı rahmımın seklınden dolayı bırde esımın aılesınde de benım aılemdede ıkız var. degerımö cıktıgındada ıkız olabılırı yukske deger demıslerdı ama bır tane kızım oldu: ben hep soyluyorum ıkıncı ıkız gelıcek 3 tane cocugum olcak dıye hatta o kadar cok soyledımkı ıcımden bırses oyle olcak dıyor :)
valla lilyum ben senin gibi ilk zamanlarımda olsam ve ateşim böle yükselse hemen kana giderdim akşama
1.gün :36.1
2.gün:36.1
3.gün:36.1
4.gün:36.1
5.gün:36.1
6.gün:36.1
7.gün:36.1
8.gün:36.1
9.gün:36.1
10.gün:36.1
11.gün:36.3
12.gün:36.4
13.gün.36.2
14.gün:36.4
15.gün.36.5
16.gün:36.6
17.gün:36.6
18.gün:36.7
19.gün:36.6
20.gün:36.7
21.gün:36.6
22.gün:36.6
23.gün:36.7
24.gün:36.7
25.gün:36.9 yani spn durum buu adetime 3 gün varr arkadslarr yorumlarmısınız.... tessekkur ederım
25.gün
bız dun ozelde acıl de yaptırdık 1 st 10 dk cıktı canımmmmmmm ınsl pozıtıfolurrrrrrrrr sennkıdeeeeeeeeeeeeekızlar sizce kan testını nerde yaptirim? saglık ocagındamı yaptırsam yarın verecekler aksam acilde yaptırsam 1 saat ıcınde vereceklerr :26:
ınsl..canım diğer topiğe de yazdım belki görmezsin buraya da yazayım, kahverengi akıntı az da olsa kanaman olmuş demek, hemen git doktoruna. gidene kadar da kendini yorma yat dinlen canım
Suzan,canım kan değerini almışsın galiba, hayırlı olsun 500lerde fln anladığım kadarı ile, bulamadım geçmişten. Kese görünmesi için kanın 1500ü geçmesi gerekiyor canım. 3-4 güne görünür yanisağlıkla geçsin hamileliğin canım
canım tekrardan tebrıkler degerın ne cıkmıstı ben gecmıse bakamıyorum da suan ? demek ıkız olma olasılıgı var ne guzel ya grcı bıraz zor lur tahmınım doğumdan sonra ama cok süper bırsey bende ıkızım olsun ıstıyodum ustelık olma ıhtımalıde vardı rahmımın seklınden dolayı bırde esımın aılesınde de benım aılemdede ıkız var. degerımö cıktıgındada ıkız olabılırı yukske deger demıslerdı ama bır tane kızım oldu: ben hep soyluyorum ıkıncı ıkız gelıcek 3 tane cocugum olcak dıye hatta o kadar cok soyledımkı ıcımden bırses oyle olcak dıyor :)
dpo 13tesin anladığım kadarı ile, istersen acile telefon edip sormayı bir dene ayencim..ama tecrübeyle sabit, eğer rahat ve sakin sakin durursan ona göre davranıyorlar telaşlı ve korkmuş olursan ona göre..azıcık kameralara oyna canımkeepcim tablo dediğim buu ben sizin yaptıgınızı bi türlu beceremecımtmm ozmaan kocam gelsınn hemen gıdelimmm
dpo 13tesin anladığım kadarı ile, istersen acile telefon edip sormayı bir dene ayencim..ama tecrübeyle sabit, eğer rahat ve sakin sakin durursan ona göre davranıyorlar telaşlı ve korkmuş olursan ona göre..azıcık kameralara oyna canım
canım sen test yapmadın mı?canım hiç birşey söylemiyorsun umutlandırmak istemiyorsun anladığım kadarıyla hiç fikrinde mi yok
bız dun ozelde acıl de yaptırdık 1 st 10 dk cıktı canımmmmmmm ınsl pozıtıfolurrrrrrrrr sennkıdeeeeeeeeeeeee
ınsl..
kan degerımm 477 cıktıı canım bana gore 3 haftalık fılan cunku esım amelıyatlı oldugu ıcnn ayın basından 15gun tıkk yoktu bızdeee o yuzden ıkız olabılır dıyorummm ve dıyoruzzzzzzzzzzzz senn kac cıkmıstııı ve bızde hıc ıkız yokkıııı ben olucamm heheh hep dıleyımmm dı bır kız bıroglannn ıkız ımolsun dıyeeeeeeeeeeeeeeee
canım diğer topiğe de yazdım belki görmezsin buraya da yazayım, kahverengi akıntı az da olsa kanaman olmuş demek, hemen git doktoruna. gidene kadar da kendini yorma yat dinlen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?