canım sen test yapmadın mı?
doktorumu aradım yoğun kıvamlı akıntılar mantardan olabilir dedi.yüksek ihtimal o olabilr dedi. mantar düşüğe sebep olmaz dedi
eğer sarı ve şeffaf dışında bir renk varsa bu kandır.
bu bebekten mi yoksa başka bişeyden mi olduğunu bakmadan bilemeyiz dedi
henüz kalp atışı duyulmadığı için enfeksiyonların düşük yapma riski de olduğu için dikkate almak gerekir dedi
inşallah en kısa zamanda gelecek senin de bebeğin canım benim, tablonu göremedim ama bat yakın sanırım. Bu ay olmazsa gelecek ay olur canım, biliyorsun 6-7 ay gayet normal bekleme süreleri. Gençsiniz, bir sıkıntı yok.. biliyorum beklemek zor ama sabır tatlım, az kaldı.yaptım canım negatif çıktı
sağol canımrezenecim inş ciddi bi durum söz konusu değildir ama ihmal etme bence git birde birşey sorcam sen progestan kullanıyormuydun
yaptım canım negatif çıktı
inşallah en kısa zamanda gelecek senin de bebeğin canım benim, tablonu göremedim ama bat yakın sanırım. Bu ay olmazsa gelecek ay olur canım, biliyorsun 6-7 ay gayet normal bekleme süreleri. Gençsiniz, bir sıkıntı yok.. biliyorum beklemek zor ama sabır tatlım, az kaldı.
bende bebe ısterım bendeee
resmin var su an elımdeeee
la laa la laaaaaa
bazen noluyo bılıomusun..
hıc gormedıgım hıc bılmedıgım hıc hıssetmedııgım o bebegımı özluyorum...
kızlar yenı kan dan geldimmmmmmmmmmm butun aıle aglıyoruzzz hele esım hedıyeyı gordugundenn beriiii cok sukur degerımm cok guelll
477 cıktı betaaee kac haftalık sızcee??
amcamlar geldii tebrıgeee eee 4 senden sonra olunca tum aıle gelıyor tebrıgeee sımdı gdyrm yatmadan once okurum ınsl..olurmuuuu dua edın ınsll sok ayımm halendeeeeeeeeeeeeeee
lillum ben bir kere yorum yapinca sonra devam etmiyorum canim, zaten yorum yapsam tekrar tekrar yine ayni seyi yazicam
suzan da demisti ama sonucta fikrimi yazip bekliyorum
ustelemek yanlis yonlendirmek olabilir
suzanin da atesi dusutugu gun adet gelecek sandim, ama ertesi gun yukselince hamile olabilecegini dusundum ama cok umit vermiyim diye de test yap test yap diye israr ettim cunku hamile oldugunu dusundum.
sabah da sana yorum yazdim gormedin mi bimiyorum ya da yazdigim mi gelmedi bilmiyorum ama ben cizginin yanlis yerde olabiliecegini de dusundum
15. gun catlamis oabilirsin bu yuzden adete daha var
zaten dun de adetin degilmis dpo12ydi dun
o yuzden sabirla sonucu beklemekten ya da kan testine gitmekten baska care yok biz ne dersek bos olur
biliyorsun belirtiler aldatici oluyor
atesin dusmedi bu iyi gelisme o yuzden son gune kadar beklemek lazim
onun haricinde gun icinde atesin yuksek cikiyormus ama hep diyoruz gun ici ates yaniltabilir diye
sabahki de her zamanki saatinde olan yukseldi diyorsun bu da cok iyiinsallah hamilesindirrrrrrr canimmmm
every ye katılıyorum canım, çizgin daha ilerde olabilir gerçekten. Herhangi bir akıntı vs. yok di mi ,bu yüzden en iyisi biraz daha beklemek gibi görünüyor3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablom canım güzel dileklerin için çok sağol inşallah az kaldı inşallah
sen dpo12de mi adet oluyorsun
dun degilmis senin bat canim
dpo14u bekle bakalim ates nasil gidiyor
bir de 15. gun catlamis olabilirsin sanki:44: yani bata biraz daha olabilir mi acaba ?
insallah hamilesindirates belli eder lillumcum son gun
everyyy, fundaaaaöpüyorum sizleri de
sağol canım
kullanmadım hiç
olmaz mı, üç poşet şimdiden çöptekeep
sen nasilsin canim
bulanti halin var mi bugun ?
olmaz mı, üç poşet şimdiden çöptebi tanesi yanımda yedekte, iki yazıp bir öğürüyorum yatmaktan sıkıldım senin enfeksiyon nereden çıktı yahu, ne kadar kullanacak mışsın ilacı?
zaten bu atesim dusmeden onceki gunlerde atesim hep sabit 36.4tu :/ :18:
offf off benim dr. su içme dedi en son gittiğimde çünkü su içtikçe bulantı artıyor(ki doğru) başka şeylerden al diyor ama neyden alayım, çok vahim yaa. Geçmiş olsun canım sana da, kullan bak hamileler içinmiş, niye direnesin kienfeksiyon degil
lokosit falan yok degerler normal de
idrarda bakteri yaziyor
o ne bilmiyorum iste
daha once yoktu daha onckei idrarda
yeni oldu kusma donemi su hic icmedim ondan oldu
ilac hamileler icin zaten ve gunde 6 tane hap cok fazla yaa
bir ay yazmis doktor , bakalim gozum korktu benim kimi diyor erken doguma goturur ilerlerse bobreklere yayilir falan
ben de bugun basladim ilaca daha direnmedim
hamilelerin bol su imcesi lazim o kesin
dpo kaçtasın canım sen?zaten bu atesim dusmeden onceki gunlerde atesim hep sabit 36.4tu :/ :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?