Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rezenecim inş ciddi bi durum söz konusu değildir ama ihmal etme bence git birde birşey sorcam sen progestan kullanıyormuydun

yaptım canım negatif çıktı
inşallah en kısa zamanda gelecek senin de bebeğin canım benim, tablonu göremedim ama bat yakın sanırım. Bu ay olmazsa gelecek ay olur canım, biliyorsun 6-7 ay gayet normal bekleme süreleri. Gençsiniz, bir sıkıntı yok.. biliyorum beklemek zor ama sabır tatlım, az kaldı.

yaptım canım negatif çıktı

lillum ben bir kere yorum yapinca sonra devam etmiyorum canim, zaten yorum yapsam tekrar tekrar yine ayni seyi yazicam
suzan da demisti ama sonucta fikrimi yazip bekliyorum
ustelemek yanlis yonlendirmek olabilir
suzanin da atesi dusutugu gun adet gelecek sandim, ama ertesi gun yukselince hamile olabilecegini dusundum ama cok umit vermiyim diye de test yap test yap diye israr ettim cunku hamile oldugunu dusundum.
sabah da sana yorum yazdim gormedin mi bimiyorum ya da yazdigim mi gelmedi bilmiyorum ama ben cizginin yanlis yerde olabiliecegini de dusundum
15. gun catlamis oabilirsin bu yuzden adete daha var
zaten dun de adetin degilmis dpo12ydi dun
o yuzden sabirla sonucu beklemekten ya da kan testine gitmekten baska care yok biz ne dersek bos olur
biliyorsun belirtiler aldatici oluyor
atesin dusmedi bu iyi gelisme o yuzden son gune kadar beklemek lazim
onun haricinde gun icinde atesin yuksek cikiyormus ama hep diyoruz gun ici ates yaniltabilir diye
sabahki de her zamanki saatinde olan yukseldi diyorsun bu da cok iyiinsallah hamilesindirrrrrrr canimmmm

3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tablom canım güzel dileklerin için çok sağol inşallah az kaldı inşallah

bu arada hep diyorum ynen keep in dedigi gibi bu aylar cok onemli
inan sen dusun ya bu ay hamileyim ya gelecek ay de
ben de oyle demistim 7. ayim benim haziran ben hamileyim dedim, cunku 7. ayimda hamile kaliyorum ben anladigim kadariyla, olmadi ama 8. ayda oldu
sen de oyle de verimli aylarim yakinda olacak de ve bunun planlarini yap
temmuz ayinda esim elinde gebelik takvimi bana konsuuyordu bugun kap atisini duymaya gidicez, bugun ikili test, bugun su testler...falan filan diye
o zaman benim yumurtlama daha yeni bitmisti ve esime kiziyordum dur daha ortada birsey yok diye
ama o devam etti bu tarihte yoluclugumuz olur su tarihe kadar burda kaliriz.. seklinde
pozitif olmak inanmak cok onemli

bende bebe ısterım bendeee
resmin var su an elımdeeee
la laa la laaaaaa

bazen noluyo bılıomusun..
hıc gormedıgım hıc bılmedıgım hıc hıssetmedııgım o bebegımı özluyorum...

kız bende bazen dinlediğim şarkları hemen bebeğime yoruyom deli manyak gibi ağlayınca adamda diyo neye ağlıyon :26: yalnış anlıcak bide başka birine mi ağlıyo bu kız diye

oleyyyyy Allah sağ salim kucağın almak nasip etsin suzancım sabrın sonu selamet oldu çok şükürrr rabbime

yorumun gelmemeiş sanırım everycim yanlış yerde olma ihitmali var tabi çizginin ama 13.gün çok kasık ağrısı çektim ertesi gün de hafif hassasiyetim olmuştu ben en iyisi 2 3 gün daha bekleyip kana gideyim madem ama bi yandan korkuyorum da çok enfeksiynum olduğu için acaba diyorum progestan kullansam bi skıncası olurmu 3 gün zaten kırmızlar gelirse bırtakırım kullanmayı ???? inşallah bebeğim gelir . . .

sen dpo12de mi adet oluyorsun
dun degilmis senin bat canim
dpo14u bekle bakalim ates nasil gidiyor
bir de 15. gun catlamis olabilirsin sanki:44: yani bata biraz daha olabilir mi acaba ?
insallah hamilesindir ates belli eder lillumcum son gun

bak gozunden kacmis

hayirlisi olsun canim
icimden bir ses sen yaklastin diyor

abooooow dunden beri neler olmus burda neler :) yorumların hepsini okumadım ama bebişleri olan arkadaslara tebrik ediyorum, olmayanlarada uzulmeyin diyorum ( bende dahil) duuun ben yazmıstım aslında ya 4 gun gecti bende tık yok adet falanda olmadım adet belirtiside yok atesim gecen gun cok dusmustu 35.6 demistim dun 36.2 olmustu.... bugunde 36.4 anlamadııııııııım umutlandırmak istemiyorum kendimi acaba o kadar dusuk ates olması yerlestirme falan mı oldu dye dusundum cunku yumurtlamadan tam 15 gun sonra oldu... dunde demistim kesin adet olcam tmm dustu diye ama hiiiiiiiiiiiic belirti yok... sasırdım normalde adet olmama yakın sancı falan olurdu kasıkta ama o kadar rahatım kiiiii sanki adetten yeni cıkmıs rahatlamıs gibi tuhaf bisey idrar testi yapayım diyoruuum :/ negatif cıkarsa diye korkuyorum cok heycan yapmaya basladım gelmedikce.. pazartesi gunune kadar beklicem diyorum o zamana kadar belli eder kendini diyorummmm.... ama hamile kalırsam sizinle paylasırım

olmaz mı, üç poşet şimdiden çöpte bi tanesi yanımda yedekte, iki yazıp bir öğürüyorum yatmaktan sıkıldım senin enfeksiyon nereden çıktı yahu, ne kadar kullanacak mışsın ilacı?

enfeksiyon degil
lokosit falan yok degerler normal de
idrarda bakteri yaziyor
o ne bilmiyorum iste
daha once yoktu daha onckei idrarda
yeni oldu kusma donemi su hic icmedim ondan oldu
ilac hamileler icin zaten ve gunde 6 tane hap cok fazla yaa
bir ay yazmis doktor , bakalim gozum korktu benim kimi diyor erken doguma goturur ilerlerse bobreklere yayilir falan
ben de bugun basladim ilaca daha direnmedim

hamilelerin bol su imcesi lazim o kesin

offf off benim dr. su içme dedi en son gittiğimde çünkü su içtikçe bulantı artıyor(ki doğru) başka şeylerden al diyor ama neyden alayım, çok vahim yaa. Geçmiş olsun canım sana da, kullan bak hamileler içinmiş, niye direnesin ki

zaten bu atesim dusmeden onceki gunlerde atesim hep sabit 36.4tu :/ :18:
dpo kaçtasın canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…