Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

keepcim
bulantiyi yapiyor dogru ama icmen lazim sanki ya:44:
amniyon sivisinin yenilenmesi icin onemliymis
bir de icmeyince hemen idrarda sorunlar bas gosteriyor
sadece tok karnina icme cok az karnina da icme azar azar olunca cok etkilemiyor
ama yemegi yiyip koca bardak su icersen cikariyorsun o dogru

yumurtlama doğru gündeyse kesin çıkar, yap testini canım..hadi inşallah hamilesindir. Bir de test kaç mlU? 20 ya da 25 olanlarından almak lazım

evet yumurtlama dogru gunde artık hesaplayabiliyorum.... 1 senedir deniyorduk son birkac aydır maddi sıkıntılar vardı o yuzden esiminde benimde moralimiz bozuk oluyordu tutmuyordu o gunler denk getirsemde..simdi o gunleri atlattık cok sukur yavas yavas topluyoruz kafamda bisey kalmadı onunda mutluyuz yani :) aayyy valla bi gaz verinde gideyim tutmustur belki bu ay..... valla hazırlanıp cıkcam birinin gaz vermesini bekliyorum

ben de öyle dedim dr.a, dehidrasyon dedim amniyon sıvısı dedim ama yinede içme dedi:44:bilemedim ki, şimdilik benim için yediklerimi içerde tutmak daha önemli sanırım çünkü kilo kaybediyorum ve 3kg.sonra hastane yolları gözükecek bana(Allah korusun)

bak gozunden kacmis

hayirlisi olsun canim
icimden bir ses sen yaklastin diyor

ayy canım hadi inşallah ya kaçmış hakikaten gözümden ya sabahtan beri beynim uyuşuk sanki zaten naptıımı da bilmiyodum k.bakma canım ya inşallah çok yakında bebiş haberini veririm test için bekliim dimi 2 3 gün daha peki daha öncede sormuştum ama yinemi gözden kaçırdım acaba progestanla alakalı

progestana devam ediyor musun

bu kadin bana burda oldugum surece biraktirmiyor
ulkene gidince birak ama burasi soguk yer hep ic diyor
20.haftaya uzatti simdi de cok sukur en bastan beri hic sorun yok ama bu hapi icicen illa diyor

every ye katılıyorum canım, çizgin daha ilerde olabilir gerçekten. Herhangi bir akıntı vs. yok di mi ,bu yüzden en iyisi biraz daha beklemek gibi görünüyor

akıntı var ıslaklık var creamy gc bazen adet oldum sanıyorum bakıyorum o zamanda su gb hayırlısı bakalım beklicem 2 - 3 gün daha öle karar verdim

onu bimiyorum canim
doktor tavsiyesi disinda kullanmak iyi mi haberim yok

üüfff ammaaa cok konusmusunuzz beee sabahtan berı
oku oku yataktan cıkamadımmmm

slm kızlar nasılsınız bakalım bugun adetimin 5günü ve sağ kasıkda batma var seropheneye başaldım bugun bitince kontrole gitcem bu ay içimde acayıp bir umut var sankı olcakmıs gibi kısmet artık yarın tekrar başlıyorum ateş ölçmeye işte buda yeni döngüm

http://www.fertilityfriend.com/home/34b965

Son düzenleme:
progestana devam ediyor musun

bu kadin bana burda oldugum surece biraktirmiyor
ulkene gidince birak ama burasi soguk yer hep ic diyor
20.haftaya uzatti simdi de cok sukur en bastan beri hic sorun yok ama bu hapi icicen illa diyor
benim artık kesebiliriz dedi, değerler iyi gidiyor bi paket var, o bitince bırakacağız. Aslında hemen bırak dedi ama ben ısrar ettim paketi bitireyim bir hafta daha diye. O da mı bulantıyı arttırıyor nedir, ay kabusum oldu şu bulantılar yaa. Senin dr. iyi canım, ne derse yapmakta fayda var, zaten bulantın da kesildi devam edersin ne olacak

akıntı var ıslaklık var creamy gc bazen adet oldum sanıyorum bakıyorum o zamanda su gb hayırlısı bakalım beklicem 2 - 3 gün daha öle karar verdim
yok hani pembe, kahverengi vs. olaydı kana git derdim ama akıntılar gayet güzel işte dpolarda olduğunu gösteriyor. Bekle canım, inşallah sonu güzel olur bekleyişin.

yokhhamişimiz var, duydun mu

arkadaşlar adetimin 8,günümdeyim ateş ölcmeye de başladım şimdi yumurtlama dönemine girdiğimde ateşim ne olcak düşcekmi yükselcekmi bir yardımcı olursanız svinrim

benim ilk sayfadan tabloma baksana
topicin 1. sayfasinda
benim de 36.4 te sabitledi
oyle ki ara ara olcuyorum ates basinca bakiyorum 36.4 hala
sabit ateslerin sonu iyi oluyor

evet gordum tabloyu cnm.... ama sabitlenmeden once sanırım bi yukselme olmus 1 gun yanlıs gormediysem.... acaba o yerlesme miydi.. simdi aklım karıstı yerlesme olunca ates duser mi yukselir mi

arkadaşlar adetimin 8,günümdeyim ateş ölcmeye de başladım şimdi yumurtlama dönemine girdiğimde ateşim ne olcak düşcekmi yükselcekmi bir yardımcı olursanız svinrim
önce düşecek sonra yükselecek canım. Tablo yap olur mu, daha net yorumlar alırsın

rumeysacığım tablon açılmıyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…