benim ilk sayfadan tabloma baksana
topicin 1. sayfasinda
benim de 36.4 te sabitledi
oyle ki ara ara olcuyorum ates basinca bakiyorum 36.4 hala
sabit ateslerin sonu iyi oluyor
yumurtlama doğru gündeyse kesin çıkar, yap testini canım..hadi inşallah hamilesindir. Bir de test kaç mlU? 20 ya da 25 olanlarından almak lazımay insallah cnm ya bi bakayım...... simdi idrar testi yapsam cıkar mı ki
17 gun gecti yumurtlamadan sonra
offf off benim dr. su içme dedi en son gittiğimde çünkü su içtikçe bulantı artıyor(ki doğru) başka şeylerden al diyor ama neyden alayım, çok vahim yaa. Geçmiş olsun canım sana da, kullan bak hamileler içinmiş, niye direnesin ki
dpo kaçtasın canım sen?
yumurtlama doğru gündeyse kesin çıkar, yap testini canım..hadi inşallah hamilesindir. Bir de test kaç mlU? 20 ya da 25 olanlarından almak lazım
ben de öyle dedim dr.a, dehidrasyon dedim amniyon sıvısı dedim ama yinede içme dedi:44:bilemedim ki, şimdilik benim için yediklerimi içerde tutmak daha önemli sanırım çünkü kilo kaybediyorum ve 3kg.sonra hastane yolları gözükecek bana(Allah korusun)keepcim
bulantiyi yapiyor dogru ama icmen lazim sanki ya:44:
amniyon sivisinin yenilenmesi icin onemliymis
bir de icmeyince hemen idrarda sorunlar bas gosteriyor
sadece tok karnina icme cok az karnina da icme azar azar olunca cok etkilemiyor
ama yemegi yiyip koca bardak su icersen cikariyorsun o dogru
bak gozunden kacmis
hayirlisi olsun canim
icimden bir ses sen yaklastin diyor
ben de öyle dedim dr.a, dehidrasyon dedim amniyon sıvısı dedim ama yinede içme dedi:44:bilemedim ki, şimdilik benim için yediklerimi içerde tutmak daha önemli sanırım çünkü kilo kaybediyorum ve 3kg.sonra hastane yolları gözükecek bana(Allah korusun)
every ye katılıyorum canım, çizgin daha ilerde olabilir gerçekten. Herhangi bir akıntı vs. yok di mi ,bu yüzden en iyisi biraz daha beklemek gibi görünüyor
ayy canım hadi inşallah ya kaçmış hakikaten gözümden ya sabahtan beri beynim uyuşuk sanki zaten naptıımı da bilmiyodum k.bakma canım ya inşallah çok yakında bebiş haberini veririm test için bekliim dimi 2 3 gün daha peki daha öncede sormuştum ama yinemi gözden kaçırdım acaba progestanla alakalı
benim artık kesebiliriz dedi, değerler iyi gidiyorprogestana devam ediyor musun
bu kadin bana burda oldugum surece biraktirmiyor
ulkene gidince birak ama burasi soguk yer hep ic diyor
20.haftaya uzatti simdi decok sukur en bastan beri hic sorun yok ama bu hapi icicen illa diyor
yok hani pembe, kahverengi vs. olaydı kana git derdim ama akıntılar gayet güzel işte dpolarda olduğunu gösteriyor. Bekle canım, inşallah sonu güzel olur bekleyişin.akıntı var ıslaklık var creamy gc bazen adet oldum sanıyorum bakıyorum o zamanda su gb hayırlısı bakalım beklicem 2 - 3 gün daha öle karar verdim
benim ilk sayfadan tabloma baksana
topicin 1. sayfasinda
benim de 36.4 te sabitledi
oyle ki ara ara olcuyorum ates basinca bakiyorum 36.4 hala
sabit ateslerin sonu iyi oluyor
önce düşecek sonra yükselecek canım. Tablo yap olur mu, daha net yorumlar alırsınarkadaşlar adetimin 8,günümdeyim ateş ölcmeye de başladım şimdi yumurtlama dönemine girdiğimde ateşim ne olcak düşcekmi yükselcekmi bir yardımcı olursanız svinrim
evet gordum tabloyu cnm.... ama sabitlenmeden once sanırım bi yukselme olmus 1 gun yanlıs gormediysem.... acaba o yerlesme miydi.. simdi aklım karıstı yerlesme olunca ates duser mi yukselir mi
benim yerlesme gunu
adetin 22.gunu
o gun yerlesme kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?