nasılsınız fıstıklar ne var ne yok?
ben de okuldan geldim dersim bitti
bugün 2.doz aşımı oldum ama kolum biraz acıyor sanki bu kez ağrıyacak
geldim evimi bir toparladım
yarın doktora gideceğim çünkü hafta sonu yokumm
eeeee daha dahaa sizde ne var
Günaydın canlar,
Bebetime diye bi test var sabah elime geçti yaptım ve sonuç negatif BAT 5 Kasım.
Offf yaaaa...
Tabloma yorum alabilir miyim?
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ınsl.sende yasarsın canım esım dıyor ruya gıbı bunu yasamak bıle supermıs dunya uzerımde yukmus yenı kalktıı fılan dedı bebekkonusunu ıcıne atıyordu o o yusden bırden patladı agladıda agladııı cokk sukur sabah gderken her zaman ALLAH EMANET L DERDI BUGUN ISE OLUN ..DEDII INSL.SIZDE YASARSINIZ COK GUZEL YAA DR DANDA HAYIRLI BIR SONUC CIKARDA INSL.DAAA DUALARIM SIZINLE SIZDE DUA EDIN EN OLURRR LİLİ DUNKU YAZDIGIM DUALARI OKU BOS KALDIKCAA CNMM TEST ICINDE BEKLE BIRAZDAHA ATESIM GUSEL GUSEL YUKSEK KALSIN OLE OLURMU BENCE:))
ÖYLEE DEME canı rabbım sabrımızı denıyor her daımm du a et zamnı degılse bol sabır ver dıe ınsl..rabbım cok bekletmıycek kımseyıııı
every ıkı gundurbelım agrıyorduyaa dun geceden berı kasık agrım ve bel agrım sıddetı ya kayın valıdeyı aradım bebek yer arıyor olur kızım dedıı ne dersınn bırde sence ne kdrlık bebegımm bu degerle canımmm
bahar derken hangı bahardan bahsedıosun nısbhr danmı? o nısbhr gebe kaldı canım agustosta. ama eylulde dusurdu malesef. daha yenı bıttı kanamaları falan
sımdı rahmın toparlanması ıcın korunuyor sonra hemen baslıcak calısmalara.
yokh var hamıle 11 haftalık oldu bıle:)
9ay bu ay tupe basladı
efesude de tupte su anda
senın gırdıgın zamanlardan baska kımler vardı hatırlamıorum ama bız agustostan bu yana her ay nerdeyse bır ıkı tane gebe cıkartıoruz topıkten. sende gel artık aramıza bu aralar cok ugurlu topıgımız :)
bız gıttık urologlara canım, hatta unv. nın tup bebek merkezıne basladık. malesef esımın degerlerı pek hos degıl. %2 cıktı morfolojımız. sayımız da dusuktu en son:12 mılyon. son 2 aydır ılac kullanıo esım kasım 7de verecegı testın sonucuna gore asılamaya baslıcaz ıns.
hicte umutlanmıcam artık hic hic hic...... test negatif cıktı her zamanki gibi belki bi umut dye ikinci cizgi silik olabilir mi ki dyeee iyice baka baka gozlerim cıktı yerinden ama oda yok... adet belirtiside yok4gun gecti hala gelmedi!!!! gelceksen gel artık diyorum o derece kızdım yani... ne bicim sey anlamadım ateşimede inanmıyorum hııııh kustum kendime.... :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
benim bu asilar hakkinda bilgim yok doktorum da bahsetmiyor
ilk asi kacinci haftada
onu bari turkiyedeyken yaptirayim
ben de umutlanmistim senin durumundan
hem atesin yuksekmis hem adet gelmemis
gec mi yumurtlamistin acaba
o zaman beklenen adet tarihin de ileriye gidiyor
ama kirmizlar gelmeden umidini kaybetme
hicte umutlanmıcam artık hic hic hic...... test negatif cıktı her zamanki gibi belki bi umut dye ikinci cizgi silik olabilir mi ki dyeee iyice baka baka gozlerim cıktı yerinden ama oda yok... adet belirtiside yok4gun gecti hala gelmedi!!!! gelceksen gel artık diyorum o derece kızdım yani... ne bicim sey anlamadım ateşimede inanmıyorum hııııh kustum kendime.... :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canım ilk doz 22 .haftayı doldurunca yapılıyor
2.doz da ondan 1 ay sonra
sagol cnm
o zaman yaptirabilirim orda, iyi oyleyse
canım bebetime denen o test için nette hiç olumlu yorum yok, hep yanlış sonuç veriyomuş.
başka marka bi test kullanarak testi tekrarla bence
yazdıklarınla ben bile duygulandım, eşin ve sen nasıl güzel duygular içindesiniz kim bilir :)
sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize
evet nisbhrı kastettim, çok üzüldüm ya bilmiyodum
yokh için çok sevindim, ne güzel haberler var burda :)
eşine keçibıynuzu kürü de uygulasan canım?
o kürü yaptığımın ertesi ayı hamile kalmıştım ben, belki fayda eder
ay zebebek yaaa
kader arkadasım benım((
ıkıncı kısısın sen morfolojıyı duzelten bı ılac yok dıye soyleyen doktorların...
bız bu sebeple kullandıgımız ılaclar ıcın 2 ayda 600 tl harcadık yaaaaa
bı asılama parası nerdeyse!!!
harcanan zamanda cabası....
tobe yarabbım cok da cıkın kokuo ılaclar yaa
adama acıorum valla.
eet hamıle kalan yok dııl bu morfolojılerle
ama zaman ne kadar uzucak, ne kadar beklenecek, ne zamana kadar yaaaaa
daha kac kere yıkılcaz kac ay daha cekıcez bu cıleyı.
asılamalar dıger tedavıler kacar kere tekrarlancak !!!!!!!!
senaycımm zebelek cımmınsll yuzunuzu guldursun rabbımmmmm
canım 21 gun boyorunca yanı regl basındann basla 21 gun sabah ac karnını 1 cay kasıgı (aktarda tozunu aldım taze cekılmıştı yanı)acı oldugu ıcın ben dogal bal vardı onunla karıstırdım:) öle yedık sonra 7 gun ara ver sonra yıne devamm edılıyorr olumden baska herseye sıfa denlyor KUR AN dada gecıyorr...ınslldene istersen bırde kabak cekırdegını esının cebınden eksık etme canımmmmm sperm hızı arttırıyorr bız bu ay ılk defa denedık onu ama corek otunu 2 aydır yaptıkins.emeklerınız bosa cıkmaz hepımızınde
canım ya kafam çok karışık bilemiyorum ki gece çok adet sancısı gb çektim gelen yok gelmesin de inşallah bebeğimin haberi gelsin ama ara ara bel ağrım oluyor ne bileyim daha bu sabah test yaptım negatif acaba bikaç gün daha beklesem mi diyorum bide bu esnada progestan kullansam mı çok korkuyorum enfeksiyon çoktu bende ondan bide son 3 ayda luteal faz kısa sürüo ffde 8ile 13 arası gösterio bugün dpo 13 napsam bilemedim ben başım uyuşul gb sanki hç uyanmamamışm ama korkuyorum da ya negatif çıkarsa diye
Azcik daha sabret madem lillum every nin dedigi gibi 15 gunde olabilir catlaman
lilium senin için iyi şeyler geçiyor içimden umarım yanılmam
bu şekilde dpo 12 desin kritik son ıkı gun ınsallah dusmezzzz de halay cekerız senın ıcın
merhaba arkadaşlar.. ya ben ateş tablomu burada nasıl paylaşıcam ya yapmaya çalıştım ama bir türlü yapamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?