Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benim bu asilar hakkinda bilgim yok doktorum da bahsetmiyor
ilk asi kacinci haftada
onu bari turkiyedeyken yaptirayim

Günaydın canlar,

Bebetime diye bi test var sabah elime geçti yaptım ve sonuç negatif BAT 5 Kasım.
Offf yaaaa...
Tabloma yorum alabilir miyim?

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım bebetime denen o test için nette hiç olumlu yorum yok, hep yanlış sonuç veriyomuş.
başka marka bi test kullanarak testi tekrarla bence

yazdıklarınla ben bile duygulandım, eşin ve sen nasıl güzel duygular içindesiniz kim bilir :)
sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize

evet nisbhrı kastettim, çok üzüldüm ya bilmiyodum
yokh için çok sevindim, ne güzel haberler var burda :)
eşine keçibıynuzu kürü de uygulasan canım?
o kürü yaptığımın ertesi ayı hamile kalmıştım ben, belki fayda eder

hicte umutlanmıcam artık hic hic hic...... test negatif cıktı her zamanki gibi belki bi umut dye ikinci cizgi silik olabilir mi ki dyeee iyice baka baka gozlerim cıktı yerinden ama oda yok... adet belirtiside yok4gun gecti hala gelmedi!!!! gelceksen gel artık diyorum o derece kızdım yani ... ne bicim sey anlamadım ateşimede inanmıyorum hııııh kustum kendime....:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

ben de umutlanmistim senin durumundan
hem atesin yuksekmis hem adet gelmemis
gec mi yumurtlamistin acaba
o zaman beklenen adet tarihin de ileriye gidiyor
ama kirmizlar gelmeden umidini kaybetme

ben de umutlanmistim senin durumundan
hem atesin yuksekmis hem adet gelmemis
gec mi yumurtlamistin acaba
o zaman beklenen adet tarihin de ileriye gidiyor
ama kirmizlar gelmeden umidini kaybetme

neyse pazartesi gunune kadar bidaha beklicem....yani gec kalır ama o kadar gec kalmaz sanırım cunku hic oyle bisey olmadı... o gun kendini belli eder bide o gun test yapayım biii. eger yne gelmezse doktora giderim o gun... :2:

ben senin ateş tablonu göremedim paylaşırmısın canım bide eğer 4 gün geçtiğine eminsen kan esti yaptır garanti sonuç yani adet belirtisi yok hamilelik belirtisi varmı peki gerçi hamilelikle adet belirtisi pek farklı olmuyomuş duyduğm kadarıyla ama.. hakında hayırlısı olsun canım belki everynin dediği gb çatlama geç olduysa bat ta ona göre gecikebiliyo

canım sen bi kaç aydr korunma sürecinde miydin.
olmadığın süreler?

Ahh ahh senayim Allah yardimcimiz olsun ne diyim

Sagol canim

Azcik daha sabret madem lillum every nin dedigi gibi 15 gunde olabilir catlaman

lilium senin için iyi şeyler geçiyor içimden umarım yanılmam

bu ay hamile kaldığım gb şeyler mi mesela canım ayy inşallah canım ya inşallah içinden geçenler seni bu belirtiler de beni yanlıtmıyordur belim kopcak sanki çok dua edin lütfen yarın kana gitmeyi planlıyorum çünkü 3 kasıma daha önceden kontrol amaçlı alınmış randevum var ya ben yada o gün yaptırayım kan testini dimi ya evet evet 3üne kadar gelmezse ki inşallah gelmeyecek o zaman kan testi yaptırırım

bu şekilde dpo 12 desin kritik son ıkı gun ınsallah dusmezzzz de halay cekerız senın ıcın

tatlım ya inşallah halayımı çekeriz bu ay da benim dpolar 13 günden fazla sürmüyo bakalım hayırlısı artık inşallah gelir bebişim benimledir

merhaba arkadaşlar.. ya ben ateş tablomu burada nasıl paylaşıcam ya yapmaya çalıştım ama bir türlü yapamadım(

merhaba arkadaşlar.. ya ben ateş tablomu burada nasıl paylaşıcam ya yapmaya çalıştım ama bir türlü yapamadım(

sana dilimin döndgü kadarıyla anlatmayaa calışayım sağ üst tarafta sharing butonuna bas orda set up var onu tıkla sonra sayfanın aşağısına dogru in ana sayfa diye bi buton var onu tıkla sonra sayfa tekrar gelcek Your Charting Home Page Web Address: bunun altındaki linki kopyala mesaj kısmımıza yapıştır
böyle işte umarım anlatabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…