Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım cvp için çk tşk ederim.:)) hemen deneiyorum inşlh yapabilirim..

Durumum nasıl kızlar, bakar mısınız? Bundan sonrası nasıl devam ederse sonuç gebelik diyebiliriz?

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

sonuç gebelik diyebilmemiz için son güne kadar ateşin düşmemesi lazım şuan sabit gitmesi güzel ama birşey söylemek için çok erken yani örnek vereyim ben sabah 36,7 derece ateş ölçtüm akşamına adet oldum mesela hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim bebeğine kavuştursun seni

kızlar ateş tablomda 7 8 9 kasım tarihleri mavi pencere icinde bu nedeek oluyr bilgisi olan var mı

valla tatlım yeşil açık yeşil pembe gördüm duydum da mavi hiç görmedim duymadım ne demek olduğunu bilemiyorum

yeşilde olabilir yani mavi ile yeşil arası bi renk ne anlama gelyr acık yeşil

ınsl..canım rabbım herkeze yasatsın bu mucızevii duyguyu ınsl.....anlatılmaz yasanırmıs sadeceeee

Durumum nasıl kızlar, bakar mısınız? Bundan sonrası nasıl devam ederse sonuç gebelik diyebiliriz?

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart
canım atesın bu sekıl de dpo 13 kadar sabıt gıder yada yukselırseee hamıle olma ıhtımalın yuksekk tır cunku benım dpo 14 kdr ya sabıttı ya da yukseldıı ve dun hamıs oldugumu ogrendım daha ılk sayfada lınkım var bakabılrıın ınsl..gonlune gore versın rabbımm cumlemızın ınnsll
haberler sende ?????

canım dr gıttım on bılgı vs.sonra dedı beta 477 degrın gusel ama dun kan vermıssın yarın sbh erkenden gel gene kana bakalım ınsl..yukselırseee normal gebelık dicez dedı yoksam dıs gebelık bos gebelık vs.da olabılır dedı anlıcann ıstahımm kactıııı yarın ınsl ıkıye katlarda benımdeee umudum artarr dua edınnn sendee kana gıtmeye hazırlan yavasdan yavasdannnnnnnnnnnnnnnnn

ıkızde olma bu deger noraml 4 haftalıga gore dedıııı

kızlar dr sıkayetın varmı dedı kasık ve bel agrım cok dedımm tmm yarınkı kan sonucuna gore ılaclara baslarız dedıı grıbımede bol c vıtamını tukettt dediiiiii dua edınde yarınkı sonucum ıkıkatı olsun ınsllll bu aradaaa hamıs ark.lar sulu akıntımm var altıma kacırmıs gıbıyımmıyımı bu durumm sızceee benım durumumdan gectınızzzzzz yarın yukselırmı sızceee umudumu arttıtrın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım genel olarak durum çok iyi inş değerin katlanarak artmaya devam eder bu arada benim bel ağrısı çok şiddetli olmaya başladı enfazla 2 gün dayanabilirim sonra doğğruuuu kana giderim bana çok dua et bu defa hayal kırıklığı yaşam istemiyorum Rabbim banada bizede nasip etsin inş kendine dikkat et canım ben çıkıyorum birazdan Allaha emanet olun

merak etme 2 kat da artar 3 kat da
iki kat artmazsa da merak etme belli bir oranın üstünde artması da yeterli

yaaa arkadas su doktorların su yaklasımına kıl oluyorum ya
yarın testı tekrarla de gec bostu dıstı ne sayıklıyosun olmayan seyı ya
valla kufretcem neyse
suzan sakın aklına bunları getırme cagırma kotulugu
elbette yukselecek degerın cok guzel
ıcını ferah tut sakın supheye dusme
o salak doktorada gıtme
hey allahım ya kacıncı bunu duyuyorum burda szlerden
sınır bastı artık cıdden bu doktorları anlamak guc

Amin canım, sağol, hepimiz kavuşuruz inşallah bebişimize

Sağol canım yorumun için. Seni de tebrik ederim, sağ salim kucağına alırsın bebişini inşallah. Sen içini rahat tut o değerle sorun olacağını sanmıyorum, yarınki kan sonucun ile göreceksin öyle olduğunu

ınsl..canım rabbım herkeze yasatsın bu mucızevii duyguyu ınsl.....anlatılmaz yasanırmıs sadeceeee

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart
canım atesın bu sekıl de dpo 13 kadar sabıt gıder yada yukselırseee hamıle olma ıhtımalın yuksekk tır cunku benım dpo 14 kdr ya sabıttı ya da yukseldıı ve dun hamıs oldugumu ogrendım daha ılk sayfada lınkım var bakabılrıın ınsl..gonlune gore versın rabbımm cumlemızın ınnsll
haberler sende ?????

canım dr gıttım on bılgı vs.sonra dedı beta 477 degrın gusel ama dun kan vermıssın yarın sbh erkenden gel gene kana bakalım ınsl..yukselırseee normal gebelık dicez dedı yoksam dıs gebelık bos gebelık vs.da olabılır dedı anlıcann ıstahımm kactıııı yarın ınsl ıkıye katlarda benımdeee umudum artarr dua edınnn sendee kana gıtmeye hazırlan yavasdan yavasdannnnnnnnnnnnnnnnn

ıkızde olma bu deger noraml 4 haftalıga gore dedıııı

kızlar dr sıkayetın varmı dedı kasık ve bel agrım cok dedımm tmm yarınkı kan sonucuna gore ılaclara baslarız dedıı grıbımede bol c vıtamını tukettt dediiiiii dua edınde yarınkı sonucum ıkıkatı olsun ınsllll bu aradaaa hamıs ark.lar sulu akıntımm var altıma kacırmıs gıbıyımmıyımı bu durumm sızceee benım durumumdan gectınızzzzzz yarın yukselırmı sızceee umudumu arttıtrın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tmm cnm cumatesıde atesın gusel se gıt kana tmm mı ınsl..sende tadacaksınnn rabbım verecekk herkeslereee ınsllll

merak etme 2 kat da artar 3 kat da
iki kat artmazsa da merak etme belli bir oranın üstünde artması da yeterli

ınsallah kızlar ya ne bılımm dr ıyı deeöle dedı ıstee yarınkı artısda anlarız normal olup olmadıgını dedı benımde ıcıme suphe dustu ama sayenısde ınsl..duzelıyorum ıyıkı varsınız teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiibıdııı bıdııılar siziiiiiiiiiiiii bebegımınn bırıcıklerııııııııııııııııııııııııııııı

uzanıyım bıraz belım cok agryıorrrryatmadan belkı gene gelırım optummmmmmm hepınızııı yatsıyıda kılıp yatarım ınslll

suzannnnnnnnnnn
o doktora sinir oldummmmmmmmmmmmmm
manyak ne istiyor daha Allah askina
400 kusur deger dile kolaytu tu tu masallah
bunu nasil begenmez yuh ya
ya adet gunu degeri 70 cikip hamileligi ne guzel ilerleyen var neyini begenmedi bu degerin ya
sinir oldum adami bosuna strese sokuyorlar
senin daha yeni geldi adet
boyle olumsuz yorumlarla stres oluyor insan
keep de strese girdi bosu bosuna ayni sekilde
gercekten iyi doktorlar cikar insallah her zaman karsimiza
bu cok cok cok onemli mevzu
ben adet gunu 254 gordum o bile yuksekti ki seninki harikaaaaaaaaa
sen aklini bulandirma huzurlu ol canim insallah artacak degerin guzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…