sana dilimin döndgü kadarıyla anlatmayaa calışayım sağ üst tarafta sharing butonuna bas orda set up var onu tıkla sonra sayfanın aşağısına dogru in ana sayfa diye bi buton var onu tıkla sonra sayfa tekrar gelcek Your Charting Home Page Web Address: bunun altındaki linki kopyala mesaj kısmımıza yapıştır
böyle işte umarım anlatabildim
canım cvp için çk tşk ederim.:)) hemen deneiyorum inşlh yapabilirim..
hayırlısı olsun canım
oğlumun ismi kısmetse MEhmet Tuna olacak canım
Durumum nasıl kızlar, bakar mısınız? Bundan sonrası nasıl devam ederse sonuç gebelik diyebiliriz?
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
kızlar ateş tablomda 7 8 9 kasım tarihleri mavi pencere icinde bu nedeek oluyr bilgisi olan var mı
yeşilde olabilir yani mavi ile yeşil arası bi renksonuç gebelik diyebilmemiz için son güne kadar ateşin düşmemesi lazım şuan sabit gitmesi güzel ama birşey söylemek için çok erken yani örnek vereyim ben sabah 36,7 derece ateş ölçtüm akşamına adet oldum mesela hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim bebeğine kavuştursun seni
valla tatlım yeşil açık yeşil pembe gördüm duydum da mavi hiç görmedim duymadım ne demek olduğunu bilemiyorum
ınsl..canım rabbım herkeze yasatsın bu mucızevii duyguyu ınsl.....anlatılmaz yasanırmıs sadeceeeecanım bebetime denen o test için nette hiç olumlu yorum yok, hep yanlış sonuç veriyomuş.
başka marka bi test kullanarak testi tekrarla bence
yazdıklarınla ben bile duygulandım, eşin ve sen nasıl güzel duygular içindesiniz kim bilir :)
sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize
evet nisbhrı kastettim, çok üzüldüm ya bilmiyodum
yokh için çok sevindim, ne güzel haberler var burda :)
eşine keçibıynuzu kürü de uygulasan canım?
o kürü yaptığımın ertesi ayı hamile kalmıştım ben, belki fayda eder
canım atesın bu sekıl de dpo 13 kadar sabıt gıder yada yukselırseee hamıle olma ıhtımalın yuksekk tır cunku benım dpo 14 kdr ya sabıttı ya da yukseldıı ve dun hamıs oldugumu ogrendım daha ılk sayfada lınkım var bakabılrıın ınsl..gonlune gore versın rabbımm cumlemızın ınnsllDurumum nasıl kızlar, bakar mısınız? Bundan sonrası nasıl devam ederse sonuç gebelik diyebiliriz?
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
haberler sende ?????
ınsl..canım rabbım herkeze yasatsın bu mucızevii duyguyu ınsl.....anlatılmaz yasanırmıs sadeceeee
canım atesın bu sekıl de dpo 13 kadar sabıt gıder yada yukselırseee hamıle olma ıhtımalın yuksekk tır cunku benım dpo 14 kdr ya sabıttı ya da yukseldıı ve dun hamıs oldugumu ogrendım daha ılk sayfada lınkım var bakabılrıın ınsl..gonlune gore versın rabbımm cumlemızın ınnsll
canım dr gıttım on bılgı vs.sonra dedı beta 477 degrın gusel ama dun kan vermıssın yarın sbh erkenden gel gene kana bakalım ınsl..yukselırseee normal gebelık dicez dedı yoksam dıs gebelık bos gebelık vs.da olabılır dedı anlıcann ıstahımm kactıııı yarın ınsl ıkıye katlarda benımdeee umudum artarr dua edınnn sendee kana gıtmeye hazırlan yavasdan yavasdannnnnnnnnnnnnnnnn
ıkızde olma bu deger noraml 4 haftalıga gore dedıııı
kızlar dr sıkayetın varmı dedı kasık ve bel agrım cok dedımm tmm yarınkı kan sonucuna gore ılaclara baslarız dedıı grıbımede bol c vıtamını tukettt dediiiiii dua edınde yarınkı sonucum ıkıkatı olsun ınsllll bu aradaaa hamıs ark.lar sulu akıntımm var altıma kacırmıs gıbıyımmıyımı bu durumm sızceee benım durumumdan gectınızzzzzz yarın yukselırmı sızceee umudumu arttıtrın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ınsl..canım rabbım herkeze yasatsın bu mucızevii duyguyu ınsl.....anlatılmaz yasanırmıs sadeceeee
canım atesın bu sekıl de dpo 13 kadar sabıt gıder yada yukselırseee hamıle olma ıhtımalın yuksekk tır cunku benım dpo 14 kdr ya sabıttı ya da yukseldıı ve dun hamıs oldugumu ogrendım daha ılk sayfada lınkım var bakabılrıın ınsl..gonlune gore versın rabbımm cumlemızın ınnsll
canım dr gıttım on bılgı vs.sonra dedı beta 477 degrın gusel ama dun kan vermıssın yarın sbh erkenden gel gene kana bakalım ınsl..yukselırseee normal gebelık dicez dedı yoksam dıs gebelık bos gebelık vs.da olabılır dedı anlıcann ıstahımm kactıııı yarın ınsl ıkıye katlarda benımdeee umudum artarr dua edınnn sendee kana gıtmeye hazırlan yavasdan yavasdannnnnnnnnnnnnnnnn
ıkızde olma bu deger noraml 4 haftalıga gore dedıııı
kızlar dr sıkayetın varmı dedı kasık ve bel agrım cok dedımm tmm yarınkı kan sonucuna gore ılaclara baslarız dedıı grıbımede bol c vıtamını tukettt dediiiiii dua edınde yarınkı sonucum ıkıkatı olsun ınsllll bu aradaaa hamıs ark.lar sulu akıntımm var altıma kacırmıs gıbıyımmıyımı bu durumm sızceee benım durumumdan gectınızzzzzz yarın yukselırmı sızceee umudumu arttıtrın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sonuç gebelik diyebilmemiz için son güne kadar ateşin düşmemesi lazım şuan sabit gitmesi güzel ama birşey söylemek için çok erken yani örnek vereyim ben sabah 36,7 derece ateş ölçtüm akşamına adet oldum mesela hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim bebeğine kavuştursun seni
ınsl..canım rabbım herkeze yasatsın bu mucızevii duyguyu ınsl.....anlatılmaz yasanırmıs sadeceeeecanım bebetime denen o test için nette hiç olumlu yorum yok, hep yanlış sonuç veriyomuş.
başka marka bi test kullanarak testi tekrarla bence
yazdıklarınla ben bile duygulandım, eşin ve sen nasıl güzel duygular içindesiniz kim bilir :)
sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize
evet nisbhrı kastettim, çok üzüldüm ya bilmiyodum
yokh için çok sevindim, ne güzel haberler var burda :)
eşine keçibıynuzu kürü de uygulasan canım?
o kürü yaptığımın ertesi ayı hamile kalmıştım ben, belki fayda eder
canım atesın bu sekıl de dpo 13 kadar sabıt gıder yada yukselırseee hamıle olma ıhtımalın yuksekk tır cunku benım dpo 14 kdr ya sabıttı ya da yukseldıı ve dun hamıs oldugumu ogrendım daha ılk sayfada lınkım var bakabılrıın ınsl..gonlune gore versın rabbımm cumlemızın ınnsllDurumum nasıl kızlar, bakar mısınız? Bundan sonrası nasıl devam ederse sonuç gebelik diyebiliriz?
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
haberler sende ?????
tmm cnm cumatesıde atesın gusel se gıt kana tmm mı ınsl..sende tadacaksınnn rabbım verecekk herkeslereee ınsllllcanım genel olarak durum çok iyi inş değerin katlanarak artmaya devam eder bu arada benim bel ağrısı çok şiddetli olmaya başladı enfazla 2 gün dayanabilirim sonra doğğruuuu kana giderim bana çok dua et bu defa hayal kırıklığı yaşam istemiyorum Rabbim banada bizede nasip etsin inş kendine dikkat et canım ben çıkıyorum birazdan Allaha emanet olun
merak etme 2 kat da artar 3 kat da
iki kat artmazsa da merak etme belli bir oranın üstünde artması da yeterli
yaaa arkadas su doktorların su yaklasımına kıl oluyorum ya
yarın testı tekrarla de gec bostu dıstı ne sayıklıyosun olmayan seyı ya
valla kufretcem neyse
suzan sakın aklına bunları getırme cagırma kotulugu
elbette yukselecek degerın cok guzel
ıcını ferah tut sakın supheye dusme
o salak doktorada gıtme
hey allahım ya kacıncı bunu duyuyorum burda szlerden
sınır bastı artık cıdden bu doktorları anlamak guc
ınsallah kızlar ya ne bılımm dr ıyı deeöle dedı ıstee yarınkı artısda anlarız normal olup olmadıgını dedı benımde ıcıme suphe dustu ama sayenısde ınsl..duzelıyorum ıyıkı varsınız teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiSağol canım yorumun için. Seni de tebrik ederim, sağ salim kucağına alırsın bebişini inşallah. Sen içini rahat tut o değerle sorun olacağını sanmıyorum, yarınki kan sonucun ile göreceksin öyle olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?