yarin doktor gunum
Bol şans every, ne mutlu bebişine olan merakın azıcıkta olsa azalcak...
sagol cnmheyecanli oluyor bu gunler 16 gun olmus goreli ama daha uzun zaman gecti gibi
öle dıyınce esımde bende burukluk oldu sevıncımızaskıya alındıı amasenı dusundum hepp rel gununde 200 lerde cıkıs kaldıkı benım yenı geldı regll hatta bugun 33.gunum dıe ferahlık verdımkendı kendıme canım yaa olmaz sa degısırım dr da hastaneyıdeee pöffffffffffffffffffffffffffsuzannnnnnnnnnn
o doktora sinir oldummmmmmmmmmmmmm
manyak ne istiyor daha Allah askina
400 kusur deger dile kolaytu tu tu masallah
bunu nasil begenmez yuh ya
ya adet gunu degeri 70 cikip hamileligi ne guzel ilerleyen var neyini begenmedi bu degerin ya
sinir oldum adami bosuna strese sokuyorlar
senin daha yeni geldi adet
boyle olumsuz yorumlarla stres oluyor insan
keep de strese girdi bosu bosuna ayni sekilde
gercekten iyi doktorlar cikar insallah her zaman karsimiza
bu cok cok cok onemli mevzu
ben adet gunu 254 gordum o bile yuksekti ki seninki harikaaaaaaaaa
sen aklini bulandirma huzurlu ol canim insallah artacak degerin guzelce
oyyy kıscenımı goreceksın sen canımmmmmmm benımmm ınsl..benımde o gunlerım gelır bunada cok sukur bu gunlerı hayal bıle etmekde zorlanıyordumm rabbım herkezlere yasatsın ınsllllyarin doktor gunum
Every ianamican ama kalbim diyo ki nur topu gibi 1 kızın olcak, şirin mi şirin... Ne biliym içimden geldi birden.
Hayırlısıyla o günleri gör canım, keyfini çıkar her anının. Sanırım ydışındasın. Tam bat günü 5 Kasımda bende Dubaiye gidiyorum, 1 hafta kalcam, tam kabusa döndü herşey.
1 başıma naaparım bilmiyorum, hamile dönüyomuşum 1 de
ben burdayım biraz daha takılırsan yaz
yeni döngün hayırlı olsun canım, sonu inşallah bebek olurslm kızlar nasılsınız bakalım bugun adetimin 5günü ve sağ kasıkda batma var seropheneye başaldım bugun bitince kontrole gitcem bu ay içimde acayıp bir umut var sankı olcakmıs gibi kısmet artık yarın tekrar başlıyorum ateş ölçmeyeişte buda yeni döngüm
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dpo 14'e kadar ve sonrasında kırmızı yatay çizginin altına düşmemesi lazım, düşerse kırmızılar geliyor demek ama kiminin düşmüyor da kırmızılar geldikten sonra düşüyor. İşte çizgiyi çektikten 14 gün sonra gelmemişse test yapıyoruz.Durumum nasıl kızlar, bakar mısınız? Bundan sonrası nasıl devam ederse sonuç gebelik diyebiliriz?
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
yumurtlamışsın canım, inşallah tutmuşturKizlar gunaydin
Inanamiyorum ya ilk defa cizgim 25 gune cekti gerci kesin degil ama bu gercek olabilirmi
Bendede mi pko var acaba
O kadar doktora gittim hicbirimi goremez
12. 18. Gunler arasi o kadar calistik ki solemesi ayip
Mahvoldum sonra hic en istemeden olan gunde 25. Gundu
Hayirlisi bakalaim dongu uzadikca uzadi
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tebrikler canım, şimdi beklemedesin, inşallah tutar
canım olmadı önce sana bakılır, varsa bir şey çaresi bulunur ki 6 ay da normalde erken bir zaman, sizin yaşlarınızda bir seneden önce yapılmıyor bildiğim kadarı ile o testler. Belki senin enfeksiyon durumları olduğu için mi erken çağırmış sizi doktor? Siz bu test işlerine girin, eşin çocuk istiyorsa elbet gidecektir belki ilk başlarda biraz nazlanır ama sonra anlar merak etmeateş filan ölçmüyorum hiçbirşey yapmıyorum doktora gitmeliyiz biz 6 ay olunca gel demişti doktor 6 ay oldu adet oldum ve bu ay gerçekten üzüldüm ilk defa ağladım adet olduğum için psikolojim daha fazla alt üst olmadan doktora gitmeliyiz doktor önce eşin test versin demişti spermogram mı ne bakalım eşim gitcek mi bilmiyorum ama ben 9 kasımdaki radevuma koşa koşa gitmeliyim kısacası gerçekten olumsuzluklarla birlikteyim ......
canım olmadı önce sana bakılır, varsa bir şey çaresi bulunur ki 6 ay da normalde erken bir zaman, sizin yaşlarınızda bir seneden önce yapılmıyor bildiğim kadarı ile o testler. Belki senin enfeksiyon durumları olduğu için mi erken çağırmış sizi doktor? Siz bu test işlerine girin, eşin çocuk istiyorsa elbet gidecektir belki ilk başlarda biraz nazlanır ama sonra anlar merak etme
kızlar, sabah sabah 4 poşet attım yinedün çok kötü oldum kardeşimi aradım, geldi de baktı bana biraz. İş yerinden arıyorlar durmadan, önceden sözü verilmiş, yapılacak işler vardı. Çok mutsuzum yaa. Bir türlü kafası almadı insanların, kötüyüm ya evden çıkacak durumda değilim. Her şey karışık orada herkes kendi derdine düşmüş, durmadan birileri telefon açıp abuk subuk şeyler anlatıyor. Hiç düşünmüyorlar bu kız rapor aldı, evinden çıkamıyor acaba neden diye, yok biri birine şunu demiş öbürü bunu yapmış biri diyor sana bilmem ne işini göndereyim biri diyor ziyarete geleyim olanları anlatayım (!) offf isyanlardayım yine, benim hasta olmaya hakkım yokmuş onu anladım
inşallah çıkmaz canım, çıkarsa da kötü değil aslında çünkü yolunuz belli our ve halledilince de bebişe daha yaklaşmış olursunuz. Ne zaman doktor kontrolün?Allahım yalvarırım bu testlerde birşey çıkmasın(((((((((((((((
ateş filan ölçmüyorum hiçbirşey yapmıyorum doktora gitmeliyiz biz 6 ay olunca gel demişti doktor 6 ay oldu adet oldum ve bu ay gerçekten üzüldüm ilk defa ağladım adet olduğum için psikolojim daha fazla alt üst olmadan doktora gitmeliyiz doktor önce eşin test versin demişti spermogram mı ne bakalım eşim gitcek mi bilmiyorum ama ben 9 kasımdaki radevuma koşa koşa gitmeliyim kısacası gerçekten olumsuzluklarla birlikteyim ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?