kan ve idrar testleri yapıldı acilde, çıktı bir şeyler işte, kustuğun için normal daha kötülerse hastaneye yatıracağız dediler. Pazartesi tekrar gideceğim, yine yapılacak. Bakalım, belki serum yerim yine. Serum çok iyi geliyor aslında ama o da çok mantıklı değil çünkü bulantılar vücudum hormonlara adapte olamadığı için oluyormuş. Serum yapay bir çözüm, hani nasıl öksürük şurubu öksürüğü keser ama hastalığı çözmez onun gibi. Suratımı bir görsen, isilik gibi sivilce içinde. Ne hormonmuş be yaacanim ciddi baya yokluyor seni doktorun ne diyor
cok kusma oldugunda serum falan takilmasi iyi oluyor sanirim mineral kaybi olabilir diye
bir de yakinda senin birkac analize bakildi mi karaciger enzimleri ve glukoz, ben kusuyorum diyince doktor onlara bakti normal mi diye, sana da diyeyim dedim
gerci hamilelikte hepsi normal ilk 3 ay kusmalarla bulantilarla geciren cok
senin de cok cok yakinda gecer umarim
inşallah çıkmaz canım, çıkarsa da kötü değil aslında çünkü yolunuz belli our ve halledilince de bebişe daha yaklaşmış olursunuz. Ne zaman doktor kontrolün?
Canım fotonun kalitesi düşük,büyütülmüyor ama sanki görüyorum gibi:44: kana git istersen? zaten dpo11 çok erken, kanda anca çıkarkızlar bu ne şimdi yaaaaa.heyecandan buz kestim.dün yaptığım idrar testinde negatif çıktı.bugün de yapayım dedim.bugün DPO 11.ilk 10 - 15 dakikada çok az belirmeye başlaı yrım saat sonra bakın böle oldu.
Eki Görüntüle 543757
siz ne dersiniz
erkense dr.lar yapmaz zaten, öyle düşünme. Ben senin yerinde olsam yarın giderdim. Bırak doktorlar karar versin, hakkında hayırlısı olur inşallah canım.benim 9unda ama ben diyorum ki yarın gisem hormon testlerini versem 9unda muayeneye gitsem günü kaçırmamş oluruz 3.günü yarın hani offffff bilmiyorum bir yanımda daha erken diyo bekle diyo bir yanım da bir an önce git ne var ne yok öğren diyo
telasini anliyorum ama ciftlerde sorun olmadiginda ilk bir sene icinde cocuk geliyor genelde
ve 1 sene normal kabul ediliyor eger belli bir yas ustu degilsen
sen de daha gencsin diye biliyorum
bir de telasiini doktorun da farkettiyse belki 6. ayda cagirmistir
umarim temiz cikar esinin de senin de testlerin
erkense dr.lar yapmaz zaten, öyle düşünme. Ben senin yerinde olsam yarın giderdim. Bırak doktorlar karar versin, hakkında hayırlısı olur inşallah canım.
evet ilk haftalarda cenemde sivilceler o kadar cikti ki koca koca ki normalde sivilce cikmaz yuzumdekan ve idrar testleri yapıldı acilde, çıktı bir şeyler işte, kustuğun için normal daha kötülerse hastaneye yatıracağız dediler. Pazartesi tekrar gideceğim, yine yapılacak. Bakalım, belki serum yerim yine. Serum çok iyi geliyor aslında ama o da çok mantıklı değil çünkü bulantılar vücudum hormonlara adapte olamadığı için oluyormuş. Serum yapay bir çözüm, hani nasıl öksürük şurubu öksürüğü keser ama hastalığı çözmez onun gibi. Suratımı bir görsen, isilik gibi sivilce içinde. Ne hormonmuş be yaaNeyse şurada 12 haftaya kaldı 3 hafta, sonrasında ilaç alabileceğim ya da akupunktura vs. gidebileceğim. Belki gerek kalmadan geçer bile, umut fakirin ekmeği yine
kızlar bu ne şimdi yaaaaa.heyecandan buz kestim.dün yaptığım idrar testinde negatif çıktı.bugün de yapayım dedim.bugün DPO 11.ilk 10 - 15 dakikada çok az belirmeye başlaı yrım saat sonra bakın böle oldu.
Eki Görüntüle 543757
siz ne dersiniz
eşinin vereceği test bir tane, sana adım adım bir sürü yapılacak test var o yüzden eşinin değerlerinin temiz olduğunu öğrenmek daha mantıklı önce. Ama nihayetinde seninkiler de yapılabilir, o yaptırmadan sen de yaptıramaz değilsin. Benim fikrim bunu eşinle sakince konuş canım, durumu anlat.ne bileyim valla everycim ya doktor telaşımımı anlaadı ilk söylediği şey niye bukadar acele ediyosun demişti sonra çıkarkende normalde 1sene dedi benim daha önceden yumurtalıklarımda enfeksiyon vardı bundan 6 sene öncesi ona istinaden dedi madem daha önce böle bi rahatszlk geçirdin 6 ay olunca gel ama önce eşin test yaptırsın dedi önce eşimin test vermesi normal bişeymi
ateş filan ölçmüyorum hiçbirşey yapmıyorum doktora gitmeliyiz biz 6 ay olunca gel demişti doktor 6 ay oldu adet oldum ve bu ay gerçekten üzüldüm ilk defa ağladım adet olduğum için psikolojim daha fazla alt üst olmadan doktora gitmeliyiz doktor önce eşin test versin demişti spermogram mı ne bakalım eşim gitcek mi bilmiyorum ama ben 9 kasımdaki radevuma koşa koşa gitmeliyim kısacası gerçekten olumsuzluklarla birlikteyim ......
bilemiyorum canım, ben bu ay gidecektim ama gitmedim. Yaptırdığın yere göre değişiyor ama, bazısı hiç almıyor, devlette de ücretsiz bazısı alıyor.keepcim bu hormon testlerinde nelere bakıyorlar yani ortalama ücret ne tutcak acaba
canım üzülme demek boşuna biliyorum ama üzülme
bence en azından 10.aya kadar bekle doktor için
evet ilk haftalarda cenemde sivilceler o kadar cikti ki koca koca ki normalde sivilce cikmaz yuzumde
ben de oynadim durdum istem disi izler var simdi
ama kocaman ve agrili sivilcelerdi
sonra bir ara rahatladi ama ara ara cikiyor alnimda falan
canim tam net degil ama kirmizilik var
yalniz dikkatimi ceken o ikinci cizginin tam yazisinin altinda olmayisi
sanki diger cizgiye cok yakin di mi?
bence testi tekrarlamalisin baska bir marka olsa daha iyi olur
ya da direk kana gitmelisin
insallah hamilesindir
every, 14.haftanın takvimdeki resmi ne kadar şirinmiş öyleAlmina kızımıza maşallah
evet canım ben de farkettim onu.gerçi nomalınde biraz daha uzak gibi duruyo ama bilmiyom artık.çok istiyorum cooook.inşallah doğrudur.üzerinden 1 saat geçti ve iyice belirdi yaaaa.bilmiyom ki kana mı gitsem.laboquick ile yaptım.evde bi tane daha vardı onla da yaptım.ama sanırım test bozuk gibi.c izgisi bile o kadar silik ki.ilk yaptığım testteki t çizgisi bile ondan kalın.sen düşün yani.ayyyyyyyyyyyy.dua edin noluuuur.acaba kan versem miii.çok korkuyorum yine boşuna umutlanmış olacam diye. koskoca 16 ay oldu. dile kolay
gidiver kana canım, böyle beklemek daha zor. İnşallah güzel haberlerle dönersinevet canım ben de farkettim onu.gerçi nomalınde biraz daha uzak gibi duruyo ama bilmiyom artık.çok istiyorum cooook.inşallah doğrudur.üzerinden 1 saat geçti ve iyice belirdi yaaaa.bilmiyom ki kana mı gitsem.laboquick ile yaptım.evde bi tane daha vardı onla da yaptım.ama sanırım test bozuk gibi.c izgisi bile o kadar silik ki.ilk yaptığım testteki t çizgisi bile ondan kalın.sen düşün yani.ayyyyyyyyyyyy.dua edin noluuuur.acaba kan versem miii.çok korkuyorum yine boşuna umutlanmış olacam diye. koskoca 16 ay oldu. dile kolay
canım üzülme demek boşuna biliyorum ama üzülme
bence en azından 10.aya kadar bekle doktor için
keep
sağol canım inşallah tutunmuşturda 25.gün olmasına çok şaşırdım
di mi, bu haftalar çook yavaş geçiyor, ben sanki asırlardır evde yatıyorumevet cnim
bir de kucagimiza alacagimiz gunler gelseeee artikkkk
di mi, bu haftalar çook yavaş geçiyor, ben sanki asırlardır evde yatıyorumama herkes sonradan hızlanıyor diyor, sen de Türkiye'ye geldin telaş vs. derken geçiverir işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?