canım benim Allah razı olsun hepinizden çok aydınlattınız beni evet adet siklisüm genelede 31.32.33. günde olurum geçen ay 7 ekimde oldum. muhtemel tarihim 7 kasım 32. güne denk geliyor oyüzden , adete yakın ateşte düşüş görünce acaba dedim adetmi olucam diye düşünmeye başladım..çok tşklr
ben yine geldim internette bi skıntı vardı yazamadım 401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom bu kızlar benim ateş resmen sabite bağladı..gündüz ölçüyorum 36,2 falan cıkyor acaba ateş ölcerde mi bi sıknıtı mı var
canım sanırım seninde veriler eksik tablonda sadece adetin briinci günü var yani bu durumda tabloya göre 12.günkü düşüşte çatlama gözüküyo ama veriler eksik olduğu için yanlış yorumlanabilir
canım burdakı kızlar demısti bunuda ılıskı ncesı yarım st oncesı fılan esın ılık yaz gunu ıse soguk su ıle alt tarafına ozellıkle soguk su ıle urkutme ısı yanı spermlerıuyandıra ıslermı bu sekıldede spermlerınhızı artıyor ınsl..ve kabak cekırdegııı bıs bu ay onu da yedıkk ve cok sukurrr hızı artmıskı bebegımbenımle cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrr darısı tumm ısteynlereee ınsll
sizde sebeb sız mı cnm bnmkı sebeb sız ınfertlıteydııı
tamam canım anladım. tşkler inşlh hayırlısıyla bi gelse bebişim.benim tüpte sorun var canım malesef(
canım şöleki atladığımız birşey var tablona bakarak sen adetin son gününü girtmişsin sadece yani diğer günler eksik baştaki tabloya göre şuan 17 günmisin öle birşeydi galiba o yanlış oluyor yani 7 kasıma zaten şurda kalmış 2 gün hee 2 gün önceside erken sayılabilir düşüş için ama tablondaki veriler eksik yani yorumlarımız yanlış oluyor bu durumda çatlamanın çooktaaaan olmuş olması gerekiyor şimdi farkettim dedim 7 kasımsa 2 gün var ki siklus nasıl uzun oluyor bir baktım eksik veriler var ama inş Rabbim seni bebeğinin müjdesiyle müjdelendiriri
evet canım haklısın yanlış olabilir ama ekim ayında bazı günler ölçemedim ogünleri es geçerek doldurdum..ekimin 8. de başladım yani adetin 2.günü ama dedim ya bi kaçgün ölçemedim ogünleri yazmadım canım..kasımda 7sinde olmam lazım adet. 32. güne denk geliyor. inşlhh Rabbim nasip etsin ogünleri bi görsem..
ben ateş ölcmeye adetimin 5.günü başlamıştım acaba ondan kaynaklanan eksik verilermi oldu..saatleri girmiyordum ondan mı oldu acaba
şöyle yapabilrisin adetin ilk gününü seç sadece adet kanamasının şiddetini gir yani heavy light filan yazıyo ordan adetin birinci günü belli olsun 5.gününe kadar o şekilde doldur sonra normal değerlerin kalsın yine o zaman tablo biraz daha şekillenir en azından siklusun kaçıncı günündesin çatlama olmuş mu olacak mı dpo kaçta olabilirsin daha kolay yorumlanır
şöyle yapabilrisin adetin ilk gününü seç sadece adet kanamasının şiddetini gir yani heavy light filan yazıyo ordan adetin birinci günü belli olsun 5.gününe kadar o şekilde doldur sonra normal değerlerin kalsın yine o zaman tablo biraz daha şekillenir en azından siklusun kaçıncı günündesin çatlama olmuş mu olacak mı dpo kaçta olabilirsin daha kolay yorumlanır
ben yine geldim internette bi skıntı vardı yazamadım 401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom bu kızlar benim ateş resmen sabite bağladı..gündüz ölçüyorum 36,2 falan cıkyor acaba ateş ölcerde mi bi sıknıtı mı var
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim adetim 2 gün normal 1 günde leke geldiydi onları girdim girmem gereken başka bişey varmı son halini yükledim
daha çatlama olmamış.
eksik veriler de önemsiz üselik.
genelde kaç günde bir adet oluyorsun
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim adetim 2 gün normal 1 günde leke geldiydi onları girdim girmem gereken başka bişey varmı son halini yükledim
canım olur bazen ole seyler rabbım ın takvasıı sabır ıle bu gunlerı atlatacaksınız ınsll dua ett hep sabır dua sı ınsll sızın sebebınız varmıydııı bebek konusundaaaaaaaaaaaaaaaageçen akşam eşim bana bir lafı çok üzdü, "ben çok özledim, nezamn bebğimiz olucak dedi durup duruken" 4 yıldır bu yolda çok acılar çektik, aşkımda bu konularda pek yansıtmaz bana ben üzülmiyim diye zaten etraftan yeterince üzülüyoruz.. ama eşimin bu sözü beni kahretti onün üzülmesine dayanamıyorum..saatlerce ağladım. ve hiç bişe olmamış gibi gelen misafirlere gülen maskemi kullandım
evet serophene ilacını kullanmaya başladıktan sonra 2 güne düştü gerci önceden 3 gündü ilactan sonra son gün cok cok az lekeli şeklinde devam ediyor 4 5 aydır öyle olyurmbişey sorcam tatlım sen normalde de 3 günmü adet görüyosun son gün lekeli şekilde
geçen akşam eşim bana bir lafı çok üzdü, "ben çok özledim, nezamn bebğimiz olucak dedi durup duruken" 4 yıldır bu yolda çok acılar çektik, aşkımda bu konularda pek yansıtmaz bana ben üzülmiyim diye zaten etraftan yeterince üzülüyoruz.. ama eşimin bu sözü beni kahretti onün üzülmesine dayanamıyorum..saatlerce ağladım. ve hiç bişe olmamış gibi gelen misafirlere gülen maskemi kullandım
canım olur bazen ole seyler rabbım ın takvasıı sabır ıle bu gunlerı atlatacaksınız ınsll dua ett hep sabır dua sı ınsll sızın sebebınız varmıydııı bebek konusundaaaaaaaaaaaaaaaa
daha çatlamamışsın bu günü değerlendirin canım
evet benim eşimde belli etmeye çalışmaz ama son zamanlrda artık oda istemeye başladı.. bide yaş gidiyor eşim 38 yaşında benim bende 30 oldum artık
canım arkadaşlarımın çoğu çatlamadığını sölüyor doğrudur ben yanlış yorumladım herhalde döngün kaç gün sürüyo senin ben yorum yapmiim yanlı yönlendirmiim hiç boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?