Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım şöleki atladığımız birşey var tablona bakarak sen adetin son gününü girtmişsin sadece yani diğer günler eksik baştaki tabloya göre şuan 17 günmisin öle birşeydi galiba o yanlış oluyor yani 7 kasıma zaten şurda kalmış 2 gün hee 2 gün önceside erken sayılabilir düşüş için ama tablondaki veriler eksik yani yorumlarımız yanlış oluyor bu durumda çatlamanın çooktaaaan olmuş olması gerekiyor şimdi farkettim dedim 7 kasımsa 2 gün var ki siklus nasıl uzun oluyor bir baktım eksik veriler var ama inş Rabbim seni bebeğinin müjdesiyle müjdelendiriri

canım sanırım seninde veriler eksik tablonda sadece adetin briinci günü var yani bu durumda tabloya göre 12.günkü düşüşte çatlama gözüküyo ama veriler eksik olduğu için yanlış yorumlanabilir

canım sanırım seninde veriler eksik tablonda sadece adetin briinci günü var yani bu durumda tabloya göre 12.günkü düşüşte çatlama gözüküyo ama veriler eksik olduğu için yanlış yorumlanabilir

ben ateş ölcmeye adetimin 5.günü başlamıştım acaba ondan kaynaklanan eksik verilermi oldu..saatleri girmiyordum ondan mı oldu acaba

ben ateş ölcmeye adetimin 5.günü başlamıştım acaba ondan kaynaklanan eksik verilermi oldu..saatleri girmiyordum ondan mı oldu acaba

şöyle yapabilrisin adetin ilk gününü seç sadece adet kanamasının şiddetini gir yani heavy light filan yazıyo ordan adetin birinci günü belli olsun 5.gününe kadar o şekilde doldur sonra normal değerlerin kalsın yine o zaman tablo biraz daha şekillenir en azından siklusun kaçıncı günündesin çatlama olmuş mu olacak mı dpo kaçta olabilirsin daha kolay yorumlanır

tamam hemen yuklyeyım.

geçen akşam eşim bana bir lafı çok üzdü, "ben çok özledim, nezamn bebğimiz olucak dedi durup duruken" 4 yıldır bu yolda çok acılar çektik, aşkımda bu konularda pek yansıtmaz bana ben üzülmiyim diye zaten etraftan yeterince üzülüyoruz.. ama eşimin bu sözü beni kahretti onün üzülmesine dayanamıyorum..saatlerce ağladım. ve hiç bişe olmamış gibi gelen misafirlere gülen maskemi kullandım

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim adetim 2 gün normal 1 günde leke geldiydi onları girdim girmem gereken başka bişey varmı son halini yükledim

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim adetim 2 gün normal 1 günde leke geldiydi onları girdim girmem gereken başka bişey varmı son halini yükledim

yok canım bu tabloya göre ff çizgini yarın yada diğer gün çeker 12.güne çekecek yavaş yavaş artan sabit giden ateşler çok iyidir yani merdiven gb örnek olarak everynin tablosuna bakabilrsin inşa seninde öle olur ve bebğine kavuşursun

daha çatlama olmamış.
eksik veriler de önemsiz üselik.
genelde kaç günde bir adet oluyorsun

adetli günü yalnıuzca bir gün gözüküyordu karanfilcecim ben onun ilk gün mü son gün mü olduğunu bilemem ki kaç günde bir adet olduğuda önemli tabiki

canım olur bazen ole seyler rabbım ın takvasıı sabır ıle bu gunlerı atlatacaksınız ınsll dua ett hep sabır dua sı ınsll sızın sebebınız varmıydııı bebek konusundaaaaaaaaaaaaaaaa

daha çatlamamışsın bu günü değerlendirin canım

evet benim eşimde belli etmeye çalışmaz ama son zamanlrda artık oda istemeye başladı.. bide yaş gidiyor eşim 38 yaşında benim bende 30 oldum artık

canım arkadaşlarımın çoğu çatlamadığını sölüyor doğrudur ben yanlış yorumladım herhalde döngün kaç gün sürüyo senin ben yorum yapmiim yanlı yönlendirmiim hiç boşuna

canım olur bazen ole seyler rabbım ın takvasıı sabır ıle bu gunlerı atlatacaksınız ınsll dua ett hep sabır dua sı ınsll sızın sebebınız varmıydııı bebek konusundaaaaaaaaaaaaaaaa

canım sabır ediyoruz zaten başka çaremiz yok evt dediğin gibi bazen çok çıkmazlara giriyor insan( benim tüpüm tıkalı, eşimde problem yok şükür ama bu tüp tıkanılığıda illet bişe...

bizim yaşta 30 oldu canım...insan doğum günü gelmesini istemezmi evet ben istemiyorum..

canım arkadaşlarımın çoğu çatlamadığını sölüyor doğrudur ben yanlış yorumladım herhalde döngün kaç gün sürüyo senin ben yorum yapmiim yanlı yönlendirmiim hiç boşuna

12. günden sonra önemli bi yükselme olmamış.
zaten ölçmediği günler çatlama ihtimali hiç yok.

en güzeli genel adet silküsüne göre bi ilişki planı hazırlamak.
30 günse döngü, 30-14=16
yani 12-20. günler arası gün aşırı ilişki ve ateş ölçme yöntemiyle e bünyeyi tanımak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…