Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

süpersin yavru başkada bişey demiyorummmm canımdostumm

seni beğeniyorummmm

canım benim çok sağol amin inşallah Rabbim sizlerede anneliği yaşatsın en kısa zamanda hayırlısıyla
ahh şenayım unutlurmu ya 2.5 yıldır ne kadar üzüldüğümü eşimle ne stresler yaşadığımızı denemediğimiz kürler kalmadığını vs...

süpersin yavru başkada bişey demiyorummmm canımdostumm

sende süpersinnn biricik dostummmmmmmmmmm

bu geeceyı buldunuz dımı toplascak
sabahın korunde kalkıp yollara duscem
hemencık uyumam lazım yaaa

sözcu senay

slm kızlar gece stresten 2-3 kere kalktım yaaa.sinir oldum kendime.sanırım kafama takıyorum. 2 kere saate baktığımda 2:30 ve 5:00 ti.yataktan çıkmadım ama uyandım.sizce bu ölçüm sağlıklı mıdır?
felaket göğüs hassasiyetim var.inşallah gebelik ağrısıdır.ama ümitlerim azalıyo.tabloma bakınca sizde anlayacaksınız.DPO 14 ve ateşim düştü.öyle üzgünüm ki:2::2:

gerçi ff'de 15. gün düşen ve hamile olanların tablolarını da gördüm.ama ümitlenip sonra da üzmek istemiyorum kendimi

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kizlar yazdiklarinizi okudum ve size cok hak verdim.
Ben aylarca uzun uzun her derdimi burda anlattim, uzun yazmayi da seviyorum paylasmayi da ama soz konusu hamilelik olunca boyle yapmamam gerekiyordu ve anlayisli davranmam gerekiyordu,nerde oldugumu unuttum, sadece canim topicim vazgecilmezim ates topicinde olmama ragmen, sizleri cok ihmal ettim. Bundan emin olun ki kesinlikle farkinda degildim bu durumun, akisa kendimi kaptirdim ve bundan dolayi cok uzgunum.
Hepinizden ozur dilerim, uzduklerimden tek tek. Hakkinizi helal edin, eminim senayin bilgisayari firlatacak sekilde kotu olmasina sebep olan cumleyi de ben kurmusumdurDediginiz gibi bebisimolsun asil davrandi, ben oyle yapmadim.
Tekrar ozur dilerim.

Son düzenleme:
canlarımmm anne adaylarımmm bebek ısteyen arkadaslarımmhepınızıı cok sevıyorr ve sızı anlıyorumm hemde cokkkkkkkkkkkkkkk rabbım kımseyı cokk aratmaz ınsll ben 4 sene aradım ınsl saglıcaklada kucagıma alırım ınsl..tum ısteyenler kısa zamanda hamıs haberlerınız alırızzzzzzzzzzzzzzzz

arkadaslarında ıstegı uzerıne topık actımmm http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...yurun-buradan-devam-edelimm.html#post27153949

herkezı beklerımmmm sızı cok sevıyorum ıyıkı varsınızzzzzzzzzzhamıle ark..gebelıkle ıslıgı soru gorus bılgı paylasımlarımızıı bu topıkde yapalım ınsl...bebek ısteyen ark...hassas olduklarından dolayı burada gebelık paylasımı yapmayalım unutmayalımkı hepımız bbu yolardangectıkk

saglıcakla bebeklerımız kucaklarımıza almayı nasıp etsın YARADAN VE UMM ISTEYNELERE BOL SABIR ILE KISA ZAMANDA BEBEK SAHIBI YAPSIN BU DUYGULARI HERKEZE YASATSIN INSLLLL YARADANNNNNNNNNNNNN

suzii hayırlı olsun canımmm topiğinizde bizlere de dua etmeyi unutmayın

ben bugün 2 tane incir yiyerek başladım bismillah Raabim inşallah daha fazla bekletmeden bebeğime kavuşturur şifa olsun bana incir ceviz pekmez bal topiğimizde şuanda başka şeyler (besin olarak) deneyen arkadaşlarımız var mı acaba _????

herkese günaydın kızlar gzümü actım geldim benim ateş 36.0 ya sabitledi acaba catlama sorunumu var bende yanlışlık vardır diye iki kez ölctüm 35,9 cıktı bi 36,0

tablon varsa tablonu paylaşırmısın tatlım ilk sayfada göremedim de varsa everyden rica edelim tablonu eklesin

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu son gün ateşii eklemedim o ateş 36,0 cıktı ilişki yok akıntı da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…