Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canım böylesi daha bi garanti oluyor kesinlikle

rabbım kısa zamanda kavustursun ınsll hıcc beklemedgınız anda ınsallah ccanı m benm yengem kapalı tup ıle gebe kaldı 4 senden sonraa he seyde bır hayır vardır....

kızlar merhaba.sabah ateşim düşüşünü görünce çok umutsuzlanmıştım.sonra annem aradı ve dediki hadi gel teat yaptırmaya gittim.zaten hiç umudum kalmamıştı.en azından negetif sonucu gösterip doktora muayene olurum dedim. veeee 2 saat sonr sonucum çıktı. beta Hcg: 148.5

kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.

bunları buraya yazabileceğimi hiç düşünmemeiştim.1.5 yıllık evliyim ve 16 aydır bebek istiyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsin. AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn.

benim için dua edin nolur.çarşamb günü değerim 2 ye katlasın.

cok tebrik ederim canim
saglikla kucagina almani dilerim

nısannnnnnn tebrık ederımm canım ınsll ıkıye katlar bebegınnkendısınııı cnmmmmmmm cok sukur ayagımı suttumm hehehsendee surt kızzzzzzzzzzzzzzzzz

nısannnnnnn tebrık ederımm canım ınsll ıkıye katlar bebegınnkendısınııı cnmmmmmmm cok sukur ayagımı suttumm hehehsendee surt kızzzzzzzzzzzzzzzzz

sağol canım.valla sürttüm. inşallah rabbim isteyen herkese tattırsın bu sevgiyi.ama sanki hamile değilim.pek bişey anlamadım yani.

canım benim tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah değerin katlanarak artar halay yok mu kızlar buyrun halayaaaa

yaptığın şeyler varmıydı canım bu ay özellikle hemen ayın özetini alalım senden . . .

sağol canım.valla sürttüm. inşallah rabbim isteyen herkese tattırsın bu sevgiyi.ama sanki hamile değilim.pek bişey anlamadım yani.
canım aynı bende oleyımmm keseyıı gorene kdr da ınanmamm sanırımmheheh ama kasık agrımolunca dıyorumm ben hamıleyımm dıyeee bırde basım donunce hehehe ınsll herkes yasar bu duygularıııııııııııııııııı

everycım oncelıkle anlayısın ıcın cok tesekkur ederız .
özur dılenecek bırsey yok aslında, ama uzuntumuzu dıle getırmeseydık sızler farkında olmadan bızlerı uzmeye devam etseydınız sonrası daha tatsız olabılırdı belkı.
burda kı dostluk hıc bozulmasın dıye ne mutu kı tatlı tatlı dertlesebılıyoruz boyle.
bılgısayarımı fırlatacak kadar benı uzen cumle konusuna gelıce, onun kım oldugunun hıc bı onemı yok, sadece zaten canım yanıyorken o anda o cumlenın bana ne hısettırdıgıydı onemlı olan.
sonuc olarak hepımız ıyı kı varız, bu dostluk hıc bozulmasın.
topıgın hayırlı olsun sekerım.
buna cıdden sevındım acıkcası
günaydınn kızlaarrrr nihayet bugün ilacım bitiyorrr.. inşallah 4 günede adet gelir.. deli olucam artık 2 ay oldu yaaa... adet gelecekte yumoş olacakta bu morfolojiyle döllenecekte yinede Allahtan ümit kesilmez dimi
haydı bakalım adet gelsın ıns.
sana da hayırları getırsın ıns bebegımmm
canım affetmek vs yok, yanı bız asla sızlerı uzmek ıstemedık. ama farketmenızı saglamaya calıstık.
ve sanırım ıyı olmus bundan bahsetmem cunku herkes aynı dertten muzdarıpmıs megerse
hepınızı cok sevıyoruz. hep burda olun
katılıyorum fundam sanaa
oooy oooyyy
hepımız aynı yollardan gectık
hepımız o maskelerı kullandık
halada devam edıoruz bunları yasamaya
sen o yuzden o kdr ıyı anlıyorum kı
rabbım tez zamanda senın benım butun ısteyenlerın yuzunu guldursun ıns canım.

ahahahah
inanmıyorummmmmmmmmm :

bugun bı halay cekecegımı hıc dusunmemıstım
supersın yaaa verdıgın haber mukemmel
tebrık ederım sekerım allahım daım etsın mutlulugunu ıns

nisancım simdi bize anlatabilirimisin kısaca hıkayenı?
sızın sorununuz neydı, gordugun herhangı bır tedavı varmıydı?
bu ay ozel olarak yaptıgınız bır sey var mı?

temmuzda hsg çektirdim ve tüplerimin kapalı olduğunu öğrenince ameliyat oldum.ağustos ta adet olduktan sonra bi daha hsg çektirdim kontrol amaçlı.açık çıktı.ve eylül ayı için aşılama yapırdım ama tutmadı.ekimde adet oldum.ve kasımda kendiliğinden hamile kaldım.bu ay yaptığım tek farlı şey laporoskopi sonrası hemen meryem suresi okumaya başladım.zaten biitikten sonra bi daha adet görmedim.41 gün boyunca hergün okudum.adet oluncada babama okuttum.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemizin

canlar üzülecek affedilecek bi durum yok tatlılıkla dile gietirildi tatlılıkla halloldu.
demekki dostluğumuz sağlam ki kimseler alınmadı.
birazda yeni gelecek olanlar için iyi oldu çünkü burasının adı ateş ölçme yöntemiyken gelen birisi herkesin hamile kaldığını artık böyle birşeyin olmadığını düşünebilir.
ve gelmek istemeyebilir.bilmezki kalanlarda ne zorluklarla ne kadar uzun sürede kaldılar.
bizlerin sizin bilgilerinize ihtiyacı olacak herzaman.
sizinde danışmak istediğiniz bişeyler olursa bizde elimizden geleni yaparız.
mesela tabloo konusunda yardımcı olabilirim
topikte güzel olmuşş biraz gezindim.inşallah teker teker transfer oluruz bizlerde orayaaaa.

süpersinn canımmmm yaa çokk sevindimmm.maşallahhhh değerinde güzelll
inşallah katlanarak devam edecekkk.uzun bekleyişin sonu mutlulukkk böyle olunca daha bi mutlu oluyorumm.
bereketimiz hiç bitmesin inşallahhhhhhhhhhhhh

yalniz benim icimde kalmasin yoksa buruk olacagim o konuda

sabahtan beri cok uzuluyorum dusundum de cidden anlayisca davrandim ama bilmeyerek farkinda olmayarak saf duygularla
dusunemedim ve o yuzden vicdan azabi cekiyorum ve ben boyle konularda cok vicdanliyimdir ve kolay kolay aklimdan atamam onca insanin canini sIktIm diye aklima gelip duracak

sadece benim kirildigim birsey var onu da belirticem, icimde kalinca cunku kotu olmasn, nasilsa anlaybiliyoruz burda hepimiz birbirimizi, senayin bebisimolsuna yorum yapmasi ve sen asil davrandin bir iki cumleyle yazdin sekilde dile getirince malum oyle davranmayarak asil olmuyormusum gibi bozuldum
belirtmezsem de icimde kalicak o yuzden yazayim da icimden gitsin senaycim

nisancım simdi bize anlatabilirimisin kısaca hıkayenı?
sızın sorununuz neydı, gordugun herhangı bır tedavı varmıydı?
bu ay ozel olarak yaptıgınız bır sey var mı?

tabii ki anletırım uzun uzun da anlatırım.ben bu siteden çok yararlndım.allah hepinizden razı olsun.

ben 1.5 yıllık evliyim.ama 16 aydır bebebk istiyoruz.bebek istedik ama korunmasız olarak ilişkiden 6 ay çocuk gelmeyince doktora gittim ve zaten pco lu olduğumu biliordum.adetlerim aksardı bazen 5-10 gün bile aksadığı oluyodu.7 ay falan progestan içtim.adet düzenleyici olarak.ama bebiş gelmedi.klomen tedavisine geçildi.2 ayda bu şekilde olmayınca ve yumurtalıklarım fazlaca uyarıldığı için doktorum 2 ay dinlenelim dedi.ve ben 2. ayın sonunda kendi isteğimle yani doktor bana teklif etmeden ben ona hsg yaptırmayı teklif ettim.zaten o aydaki gittiğim doktor yeni doktorumdu.ve hsg çekildi ki şok bi haber.tüplerim tıkalıymış.ve ameliyat oldum.

ameliyat sonrası 1 kez adet oldum.sonra bi daha kontro hsg çekildim ve tüpler açıkmış.aşılama yapalım dedi.ve aylardan eylül.aşılamam oldu.ben meryem suresini okumaya başladım asıamam tutmadı.ama henüz 41 adet meryem suresini tamamlamamıştım.üzerine 1 kez adet oldum.ve bi daha olmadım zaten.geç ovulasyonum olduğu için adetimin üzerine 5 gün daha bekledim ve çok şükür şimdi hamileyim

everycım alınganlık yaptıgını dusunuyorum.
ben ve dıger hamıle olmayan arkadasların hepsı neler hıssettıgımızı soyledık anlattık sızlerde dıle getırdıklerımızde ne kadar haklı oldugumuzu gordunuz bıze hak verdınız ve sorunumuza ortaklasa bır cozum getırdık konu kapandı ve gıttı.
bu olayda 'vicdan' yapılacak hıc hıc hıc bır sey yok.
kaldı kı hepımız sızlerı asla uzmek ıstemedıgımızı defalarca dıle getırdık. şimdi sende sabahtan berı üzülüyorum gibi seyler soyleyıp de bizi üzme
asillik konusuna gelince, bunu acıklamak ıcın bır atasözu var aslında ama o atasozunu yazıp kenara cekılsem yanlıs anlayacaksın ama dusuncemı net olarak ıfade eden sey de o cumle. dıyorum kı: yarası olan gocunur everycım, ben sımdı bebişime asilsin dedim sana demedim de ben demeyince sen asil olmadınmı, yada keepe-yokha,fundaya karanfıle,hepberabere ona bunaaaaa onlara sen asilsin demedım dıe siz asil degılmısınız yanı.
o anda yazarken neler hıssettıgımı ben cok ıyı bılıorum, senın dusundugun gıbı bır sey hıssedıyor olsaydım sen bunları soleyınce vıcdanım sızlayabılrdı, ama ınankı su anda hıc bır sekılde vıcdan yapmıorum bebısıme o kelımeyı soledıgım ıcın, cunku ben içimi, ne nıyetle onu soledıgımı cok cok ıyı bılıyorum.

kızlar cevap yazmadım ben size ama ben anladım sizi. şimdi every bence senn paylaşımların hiçbi şekilde rahatsız etmemiştir çünkü sen topici ayakta tutuodun zaten. yorumlarınla vs. sennkinin rahatsız etmemesinin bi sebebide sen tektin zaten. sonra birden patlama oldu ya. bence arkadaşlar o zaman burukluk yaşadı.

aynı şeyi ben çevremde yaşadım çünkü. tek tük hamile haberi alınca etkilenmedim. bebek görmeye falan gittim. ama bi ay. hazirandı sanırım. aynı anda 5-6 altı hamile haberi aldım. öleki 40 yaşında çoluğunu çocuğunu büyütmüş çok yakın bi akrabamın bile hamilelik haberini aldım. öle olunca insan bi tuhaf oluyor. noluyor yahu diosun :)

bence arkadaşların hissettiği de bu olmuştur. aynı zaman aralıklarında bi hamile patlaması oldu. hamile sayısı fazla olunca paylaşımda arttı tabi. tek tük hamile olunca sıkıntı yoktu ama sayı artınca sıkıntı olmuştur.

arkadaşların bunu dile getirmeside ii oldu bence. bizde aynı şeyleri yaşadık sonuçta. aynı üzüntüler, aynı burukluklar

bende önce hsg çekilmesini daha doğru buluyorum. klomen yumurtalıkları yoran , ve yan etkileri olan birşey. tüpler tıkalı isede hiçbi etkisi olmuyor sonuçta. ilk olarak tüplere bakılması daha ii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…