12. günden sonra önemli bi yükselme olmamış.
zaten ölçmediği günler çatlama ihtimali hiç yok.
en güzeli genel adet silküsüne göre bi ilişki planı hazırlamak.
30 günse döngü, 30-14=16
yani 12-20. günler arası gün aşırı ilişki ve ateş ölçme yöntemiyle e bünyeyi tanımak
rabbım kısa zamanda kavustursun ınsll hıcc beklemedgınız anda ınsallah ccanı m benm yengem kapalı tup ıle gebe kaldı 4 senden sonraa he seyde bır hayır vardır....canım sabır ediyoruz zaten başka çaremiz yok evt dediğin gibi bazen çok çıkmazlara giriyor insan( benim tüpüm tıkalı, eşimde problem yok şükür ama bu tüp tıkanılığıda illet bişe...
bizim yaşta 30 oldu canım...insan doğum günü gelmesini istemezmi evet ben istemiyorum..
kızlar merhaba.sabah ateşim düşüşünü görünce çok umutsuzlanmıştım.sonra annem aradı ve dediki hadi gel teat yaptırmaya gittim.zaten hiç umudum kalmamıştı.en azından negetif sonucu gösterip doktora muayene olurum dedim. veeee 2 saat sonr sonucum çıktı. beta Hcg: 148.5
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
bunları buraya yazabileceğimi hiç düşünmemeiştim.1.5 yıllık evliyim ve 16 aydır bebek istiyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsin. AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn.
benim için dua edin nolur.çarşamb günü değerim 2 ye katlasın.
nısannnnnnn tebrık ederımm canım ınsll ıkıye katlar bebegınnkendısınııı cnmmmmmmm cok sukur ayagımı suttumm hehehsendee surt kızzzzzzzzzzzzzzzzzkızlar merhaba.sabah ateşim düşüşünü görünce çok umutsuzlanmıştım.sonra annem aradı ve dediki hadi gel teat yaptırmaya gittim.zaten hiç umudum kalmamıştı.en azından negetif sonucu gösterip doktora muayene olurum dedim. veeee 2 saat sonr sonucum çıktı. beta Hcg: 148.5
bunları buraya yazabileceğimi hiç düşünmemeiştim.1.5 yıllık evliyim ve 16 aydır bebek istiyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsin. AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn.
nısannnnnnn tebrık ederımm canım ınsll ıkıye katlar bebegınnkendısınııı cnmmmmmmm cok sukur ayagımı suttumm hehehsendee surt kızzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar merhaba.sabah ateşim düşüşünü görünce çok umutsuzlanmıştım.sonra annem aradı ve dediki hadi gel teat yaptırmaya gittim.zaten hiç umudum kalmamıştı.en azından negetif sonucu gösterip doktora muayene olurum dedim. veeee 2 saat sonr sonucum çıktı. beta Hcg: 148.5
canım aynı bende oleyımmm keseyıı gorene kdr da ınanmamm sanırımmheheh ama kasık agrımolunca dıyorumm ben hamıleyımm dıyeee bırde basım donunce hehehe ınsll herkes yasar bu duygularıııııııııııııııııısağol canım.valla sürttüm. inşallah rabbim isteyen herkese tattırsın bu sevgiyi.ama sanki hamile değilim.pek bişey anlamadım yani.
everycım oncelıkle anlayısın ıcın cok tesekkur ederızKizlar yazdiklarinizi okudum ve size cok hak verdim.
Ben aylarca uzun uzun her derdimi burda anlattim, uzun yazmayi da seviyorum paylasmayi da ama soz konusu hamilelik olunca boyle yapmamam gerekiyordu ve anlayisli davranmam gerekiyordu,nerde oldugumu unuttum, sadece canim topicim vazgecilmezim ates topicinde olmama ragmen, sizleri cok ihmal ettim. Bundan emin olun ki kesinlikle farkinda degildim bu durumun, akisa kendimi kaptirdim ve bundan dolayi cok uzgunum.
Hepinizden ozur dilerim, uzduklerimden tek tek. Hakkinizi helal edin, eminim senayin bilgisayari firlatacak sekilde kotu olmasina sebep olan cumleyi de ben kurmusumdurDediginiz gibi bebisimolsun asil davrandi, ben oyle yapmadim.
Tekrar ozur dilerim.
topıgın hayırlı olsun sekerım.canlarımmm anne adaylarımmm bebek ısteyen arkadaslarımmhepınızıı cok sevıyorr ve sızı anlıyorumm hemde cokkkkkkkkkkkkkkk rabbım kımseyı cokk aratmaz ınsll ben 4 sene aradım ınsl saglıcaklada kucagıma alırım ınsl..tum ısteyenler kısa zamanda hamıs haberlerınız alırızzzzzzzzzzzzzzzz
arkadaslarında ıstegı uzerıne topık actımmm http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...yurun-buradan-devam-edelimm.html#post27153949
herkezı beklerımmmm sızı cok sevıyorum ıyıkı varsınızzzzzzzzzzhamıle ark..gebelıkle ıslıgı soru gorus bılgı paylasımlarımızıı bu topıkde yapalım ınsl...bebek ısteyen ark...hassas olduklarından dolayı burada gebelık paylasımı yapmayalım unutmayalımkı hepımız bbu yolardangectıkk
saglıcakla bebeklerımız kucaklarımıza almayı nasıp etsın YARADAN VE UMM ISTEYNELERE BOL SABIR ILE KISA ZAMANDA BEBEK SAHIBI YAPSIN BU DUYGULARI HERKEZE YASATSIN INSLLLL YARADANNNNNNNNNNNNN
haydı bakalım adet gelsın ıns.günaydınn kızlaarrrrnihayet bugün ilacım bitiyorrr.. inşallah 4 günede adet gelir.. deli olucam artık 2 ay oldu yaaa... adet gelecekte yumoş olacakta bu morfolojiyle döllenecekte yinede Allahtan ümit kesilmez dimi
canım affetmek vs yok, yanı bız asla sızlerı uzmek ıstemedık. ama farketmenızı saglamaya calıstık.kızlar, yazdıklarınızı gördüm ve tabi ki ben de haklı buldum. Şenay, Funda, Bahar, Pervane ve bu topikten özlediğim bir çok insan..sizi kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim. Size o kadar çok şey borçluyum ki, sizinle öyle şeylerimi paylaştım ki buranın ateş topiği olduğunu belki unuttum. Sanki arkadaşımın evine ziyarete gelir gibi geliyorum her sabah buraya. Çok da içten anlatmışsınız derdinizi, bizi de anlayarak..bu topikteki insanların benim gözümde yeri ayrı, bilmem fundanın fikri mi olur yoksa özelden mesajla mı götürürüz işi ama hamiş ya da hamiş adayı, her birinizi çok seviyorum ve kopmak istemiyorum. Bu arada çok haklısınız, bu topik amacından çıkmamalı ve bu kadar güzel paylaşımların olduğu bir yer bozulmamalı. Hislerinizi de anlıyorum. O açıdan kendi adıma söz veriyorum buraya yazdıklarımın amacından çıkmayacağına. Sizi üzdüysem, kırdıysam affedin
katılıyorum fundam sanaakızlar özür dilenecek bişey yok bizde sizi üzmek istemedik karşılıklı konuşup anlaştık işte ne güzeltopicimiz tabiki dağılmasın bende burdaki herkesi ayrı ayrı çok seviyorum.. ne güzel birbirimizi anlamamız dostluğumuz bozulmasın hiçç
oooy oooyyygeçen akşam eşim bana bir lafı çok üzdü, "ben çok özledim, nezamn bebğimiz olucak dedi durup duruken" 4 yıldır bu yolda çok acılar çektik, aşkımda bu konularda pek yansıtmaz bana ben üzülmiyim diye zaten etraftan yeterince üzülüyoruz.. ama eşimin bu sözü beni kahretti onün üzülmesine dayanamıyorum..saatlerce ağladım. ve hiç bişe olmamış gibi gelen misafirlere gülen maskemi kullandım
nisancım simdi bize anlatabilirimisin kısaca hıkayenı?sağol canım.valla sürttüm. inşallah rabbim isteyen herkese tattırsın bu sevgiyi.ama sanki hamile değilim.pek bişey anlamadım yani.
canım benim tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah değerin katlanarak artar halay yok mu kızlar buyrun halayaaaa
amin amin.inşallah.işte bundan sonra dha çok duya ihtiyacım var.rabbim herkese nasip eder inşallah
yaptığın şeyler varmıydı canım bu ay özellikle hemen ayın özetini alalım senden . . .
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiincanım aynı bende oleyımmm keseyıı gorene kdr da ınanmamm sanırımmheheh ama kasık agrımolunca dıyorumm ben hamıleyımm dıyeee bırde basım donunce hehehe ınsll herkes yasar bu duygularıııııııııııııııııı
everycım oncelıkle anlayısın ıcın cok tesekkur ederız.
özur dılenecek bırsey yok aslında, ama uzuntumuzu dıle getırmeseydık sızler farkında olmadan bızlerı uzmeye devam etseydınız sonrası daha tatsız olabılırdı belkı.
burda kı dostluk hıc bozulmasın dıye ne mutu kı tatlı tatlı dertlesebılıyoruz boyle.
bılgısayarımı fırlatacak kadar benı uzen cumle konusuna gelıce, onun kım oldugunun hıc bı onemı yok, sadece zaten canım yanıyorken o anda o cumlenın bana ne hısettırdıgıydı onemlı olan.
sonuc olarak hepımız ıyı kı varız, bu dostluk hıc bozulmasın.
topıgın hayırlı olsun sekerım.
buna cıdden sevındım acıkcası
haydı bakalım adet gelsın ıns.
sana da hayırları getırsın ıns bebegımmm
canım affetmek vs yok, yanı bız asla sızlerı uzmek ıstemedık. ama farketmenızı saglamaya calıstık.
ve sanırım ıyı olmus bundan bahsetmem cunku herkes aynı dertten muzdarıpmıs megerse
hepınızı cok sevıyoruz. hep burda olun
katılıyorum fundam sanaa
oooy oooyyy
hepımız aynı yollardan gectık
hepımız o maskelerı kullandık
halada devam edıoruz bunları yasamaya
sen o yuzden o kdr ıyı anlıyorum kı
rabbım tez zamanda senın benım butun ısteyenlerın yuzunu guldursun ıns canım.
ahahahah
inanmıyorummmmmmmmmm :
bugun bı halay cekecegımı hıc dusunmemıstım
supersın yaaa verdıgın haber mukemmel
tebrık ederım sekerım allahım daım etsın mutlulugunu ıns
Kizlar yazdiklarinizi okudum ve size cok hak verdim.
Ben aylarca uzun uzun her derdimi burda anlattim, uzun yazmayi da seviyorum paylasmayi da ama soz konusu hamilelik olunca boyle yapmamam gerekiyordu ve anlayisli davranmam gerekiyordu,nerde oldugumu unuttum, sadece canim topicim vazgecilmezim ates topicinde olmama ragmen, sizleri cok ihmal ettim. Bundan emin olun ki kesinlikle farkinda degildim bu durumun, akisa kendimi kaptirdim ve bundan dolayi cok uzgunum.
Hepinizden ozur dilerim, uzduklerimden tek tek. Hakkinizi helal edin, eminim senayin bilgisayari firlatacak sekilde kotu olmasina sebep olan cumleyi de ben kurmusumdurDediginiz gibi bebisimolsun asil davrandi, ben oyle yapmadim.
Tekrar ozur dilerim.
canlarımmm anne adaylarımmm bebek ısteyen arkadaslarımmhepınızıı cok sevıyorr ve sızı anlıyorumm hemde cokkkkkkkkkkkkkkk rabbım kımseyı cokk aratmaz ınsll ben 4 sene aradım ınsl saglıcaklada kucagıma alırım ınsl..tum ısteyenler kısa zamanda hamıs haberlerınız alırızzzzzzzzzzzzzzzz
arkadaslarında ıstegı uzerıne topık actımmm http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...yurun-buradan-devam-edelimm.html#post27153949
herkezı beklerımmmm sızı cok sevıyorum ıyıkı varsınızzzzzzzzzzhamıle ark..gebelıkle ıslıgı soru gorus bılgı paylasımlarımızıı bu topıkde yapalım ınsl...bebek ısteyen ark...hassas olduklarından dolayı burada gebelık paylasımı yapmayalım unutmayalımkı hepımız bbu yolardangectıkk
saglıcakla bebeklerımız kucaklarımıza almayı nasıp etsın YARADAN VE UMM ISTEYNELERE BOL SABIR ILE KISA ZAMANDA BEBEK SAHIBI YAPSIN BU DUYGULARI HERKEZE YASATSIN INSLLLL YARADANNNNNNNNNNNNN
kızlar, yazdıklarınızı gördüm ve tabi ki ben de haklı buldum. Şenay, Funda, Bahar, Pervane ve bu topikten özlediğim bir çok insan..sizi kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim. Size o kadar çok şey borçluyum ki, sizinle öyle şeylerimi paylaştım ki buranın ateş topiği olduğunu belki unuttum. Sanki arkadaşımın evine ziyarete gelir gibi geliyorum her sabah buraya. Çok da içten anlatmışsınız derdinizi, bizi de anlayarak..bu topikteki insanların benim gözümde yeri ayrı, bilmem fundanın fikri mi olur yoksa özelden mesajla mı götürürüz işi ama hamiş ya da hamiş adayı, her birinizi çok seviyorum ve kopmak istemiyorum. Bu arada çok haklısınız, bu topik amacından çıkmamalı ve bu kadar güzel paylaşımların olduğu bir yer bozulmamalı. Hislerinizi de anlıyorum. O açıdan kendi adıma söz veriyorum buraya yazdıklarımın amacından çıkmayacağına. Sizi üzdüysem, kırdıysam affedin
nisancım simdi bize anlatabilirimisin kısaca hıkayenı?
sızın sorununuz neydı, gordugun herhangı bır tedavı varmıydı?
bu ay ozel olarak yaptıgınız bır sey var mı?
süpersinn canımmmm yaa çokk sevindimmm.maşallahhhh değerinde güzelll
inşallah katlanarak devam edecekkk.uzun bekleyişin sonu mutlulukkk böyle olunca daha bi mutlu oluyorumm.
bereketimiz hiç bitmesin inşallahhhhhhhhhhhhh
yalniz benim icimde kalmasin yoksa buruk olacagim o konuda
sabahtan beri cok uzuluyorum dusundum de cidden anlayisca davrandim ama bilmeyerek farkinda olmayarak saf duygularla
dusunemedim ve o yuzden vicdan azabi cekiyorum ve ben boyle konularda cok vicdanliyimdir ve kolay kolay aklimdan atamam onca insanin canini sIktIm diye aklima gelip duracak
sadece benim kirildigim birsey var onu da belirticem, icimde kalinca cunku kotu olmasn, nasilsa anlaybiliyoruz burda hepimiz birbirimizi, senayin bebisimolsuna yorum yapmasi ve sen asil davrandin bir iki cumleyle yazdin sekilde dile getirince malum oyle davranmayarak asil olmuyormusum gibi bozuldum
belirtmezsem de icimde kalicak o yuzden yazayim da icimden gitsin senaycim
tabii ki anletırım uzun uzun da anlatırım.ben bu siteden çok yararlndım.allah hepinizden razı olsun.
ben 1.5 yıllık evliyim.ama 16 aydır bebebk istiyoruz.bebek istedik ama korunmasız olarak ilişkiden 6 ay çocuk gelmeyince doktora gittim ve zaten pco lu olduğumu biliordum.adetlerim aksardı bazen 5-10 gün bile aksadığı oluyodu.7 ay falan progestan içtim.adet düzenleyici olarak.ama bebiş gelmedi.klomen tedavisine geçildi.2 ayda bu şekilde olmayınca ve yumurtalıklarım fazlaca uyarıldığı için doktorum 2 ay dinlenelim dedi.ve ben 2. ayın sonunda kendi isteğimle yani doktor bana teklif etmeden ben ona hsg yaptırmayı teklif ettim.zaten o aydaki gittiğim doktor yeni doktorumdu.ve hsg çekildi ki şok bi haber.tüplerim tıkalıymış.ve ameliyat oldum.
ameliyat sonrası 1 kez adet oldum.sonra bi daha kontro hsg çekildim ve tüpler açıkmış.aşılama yapalım dedi.ve aylardan eylül.aşılamam oldu.ben meryem suresini okumaya başladım asıamam tutmadı.ama henüz 41 adet meryem suresini tamamlamamıştım.üzerine 1 kez adet oldum.ve bi daha olmadım zaten.geç ovulasyonum olduğu için adetimin üzerine 5 gün daha bekledim ve çok şükür şimdi hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?