Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınn kızlaarrrr nihayet bugün ilacım bitiyorrr.. inşallah 4 günede adet gelir.. deli olucam artık 2 ay oldu yaaa... adet gelecekte yumoş olacakta bu morfolojiyle döllenecekte yinede Allahtan ümit kesilmez dimi

Son düzenleme:
kızlar, yazdıklarınızı gördüm ve tabi ki ben de haklı buldum. Şenay, Funda, Bahar, Pervane ve bu topikten özlediğim bir çok insan..sizi kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim. Size o kadar çok şey borçluyum ki, sizinle öyle şeylerimi paylaştım ki buranın ateş topiği olduğunu belki unuttum. Sanki arkadaşımın evine ziyarete gelir gibi geliyorum her sabah buraya. Çok da içten anlatmışsınız derdinizi, bizi de anlayarak..bu topikteki insanların benim gözümde yeri ayrı, bilmem fundanın fikri mi olur yoksa özelden mesajla mı götürürüz işi ama hamiş ya da hamiş adayı, her birinizi çok seviyorum ve kopmak istemiyorum. Bu arada çok haklısınız, bu topik amacından çıkmamalı ve bu kadar güzel paylaşımların olduğu bir yer bozulmamalı. Hislerinizi de anlıyorum. O açıdan kendi adıma söz veriyorum buraya yazdıklarımın amacından çıkmayacağına. Sizi üzdüysem, kırdıysam affedin

canım ayın 3ündeki düşüş çatlama düşüşü gb duruyor sen bugünkü ateşinide gir bugünkü değer düşük değil ki dünkü değerle aynı eğer yüksel devam ederse çatlamış oluyorsun ama bu durumda döngün 26 gün sürmüş olacak normalde nekadar sürüyor döngün herne olursa olsun verimli günlerdesin çalışmalara devam bence

kızlar özür dilenecek bişey yok bizde sizi üzmek istemedik karşılıklı konuşup anlaştık işte ne güzel topicimiz tabiki dağılmasın bende burdaki herkesi ayrı ayrı çok seviyorum.. ne güzel birbirimizi anlamamız dostluğumuz bozulmasın hiçç

tatlım senin bat nasıl 7 kasım ya kafam çok karıştı daha dpo 7desin ve üstelik çok erken çatlamışsın nasıl yani senin siklus 19 gün mü sürüyor

canım valla bu ay ilk defa ateş ölçeye başladım. ekim adetin 2. günü başladım ve kasım 7de adet olam gerek ama hafta sonu bianda düşüşe geçti anlamadım oyüzden silere sormak istedim. adet siklüsüm 31-32 bazende 33. günde olurum:44:

bukadar erken düşüşe geçmez adet için canım yaa :44: siz en iyisi bu düşüşte bi çalışma yapın ne olur ne olmaz :44:

canım bende düşüşe geçinde herhalde olmadı adet olucam diye 4-5 gündür hiç çalışmıyoruz

kızlar k. bakmayın "dpo" ne anlama geliyor yumurtlamamı? terimleri yeni öğrenmeye çalışıyorum..

siklusun uzunsa daha yeni çatlıyorda olabilirsin canım bu akşamı boş geçirmeyin bence inşallah sende suzan gibi ateş topiğine gelmen uğurlu gelirde hemen hamiş kalırsın

günaydınn kızlaarrrr nihayet bugün ilacım bitiyorrr.. inşallah 4 günede adet gelir.. deli olucam artık 2 ay oldu yaaa... adet gelecekte yumoş olacakta bu morfolojiyle döllenecekte yinede Allahtan ümit kesilmez dimi

günaydınn canımmm doğru diyorsun Allahtan ümit kesilmez :) inş. her şey yolunda gider

siklusun uzunsa daha yeni çatlıyorda olabilirsin canım bu akşamı boş geçirmeyin bence inşallah sende suzan gibi ateş topiğine gelmen uğurlu gelirde hemen hamiş kalırsın

çk tşk ederim canım.inşlhh Rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu. bu yolda uğraş veren acı çeken tüm isteyn herkese Rbbim nasip etsin inşlhh tatlım..

günaydınn canımmm doğru diyorsun Allahtan ümit kesilmez :) inş. her şey yolunda gider

inşallah canımmmmm hepimiz için senin son durum ne oldu şimdi.. eşin gittimiydi sperme unutmuşum :26:

kızlar k. bakmayın "dpo" ne anlama geliyor yumurtlamamı? terimleri yeni öğrenmeye çalışıyorum..

yumurtlamadan sonraki günler demek canım.. dpo 14 te adet gelmesi beklenir

çk tşk ederim canım.inşlhh Rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu. bu yolda uğraş veren acı çeken tüm isteyn herkese Rbbim nasip etsin inşlhh tatlım..

fundaya katılıyorum canım eğer siklus o kadar uzunsa demekki daha yeni çatlama olmalı yada olucak verimli günlerdesin demektir çalışmalara devam inş bebeğin gelir bu ay

bana da çok erken geldi canım yaa ama 7 kasım diyorsun adete de çok anlayamadım

canım valla yeni öğrenmeye çalışıyorum.. diyceksin 4 yıldır bebiş için uğraşmısın öğrenememişsin diyebilirsin.. amma malesef gözümüzü açtığımız gibi tüp bebek içine girdik dr.hatasımı bizim cahiliğimiz mi nedersen artık canım. oyüzden ne ateş nede yumurtlam vs. ile uğraşmadan bizi tüp bebek içine soktu ilk dr. Allaha havele ediyorum..

yumurtlamadan sonraki günler demek canım.. dpo 14 te adet gelmesi beklenir
tamam canım. tşk ederim..

dpo çatlamadan sonraki günler demek tatlım

tamam tatlım tşkler...
fundaya katılıyorum canım eğer siklus o kadar uzunsa demekki daha yeni çatlama olmalı yada olucak verimli günlerdesin demektir çalışmalara devam inş bebeğin gelir bu ay
canım benim Allah razı olsun hepinizden çok aydınlattınız beni evet adet siklisüm genelede 31.32.33. günde olurum geçen ay 7 ekimde oldum. muhtemel tarihim 7 kasım 32. güne denk geliyor oyüzden , adete yakın ateşte düşüş görünce acaba dedim adetmi olucam diye düşünmeye başladım..çok tşklr

suzii hayırlı olsun canımmm topiğinizde bizlere de dua etmeyi unutmayın
ınsll her aann aklımdasınız canımm duamdasınız da ınsll...

kesılmez tabıı her an rabbım esıgınınn kıslarr rabbım ol deyınce oluyor ınsl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…