401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu son gün ateşii eklemedim o ateş 36,0 cıktı ilişki yok akıntı da yok
Günyadın kızlar. güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
ya benim tablom düşüşe geçti herhalde ya( 7 kasım adet tarihi. bi bakarmısınız tabloma arkadaşlar..
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya benim tablom düşüşe geçti herhalde ya( 7 kasım adet tarihi. bi bakarmısınız tabloma arkadaşlar..
kızlar, yazdıklarınızı gördüm ve tabi ki ben de haklı buldum. Şenay, Funda, Bahar, Pervane ve bu topikten özlediğim bir çok insan..sizi kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim. Size o kadar çok şey borçluyum ki, sizinle öyle şeylerimi paylaştım ki buranın ateş topiği olduğunu belki unuttum. Sanki arkadaşımın evine ziyarete gelir gibi geliyorum her sabah buraya. Çok da içten anlatmışsınız derdinizi, bizi de anlayarak..bu topikteki insanların benim gözümde yeri ayrı, bilmem fundanın fikri mi olur yoksa özelden mesajla mı götürürüz işi ama hamiş ya da hamiş adayı, her birinizi çok seviyorum ve kopmak istemiyorum. Bu arada çok haklısınız, bu topik amacından çıkmamalı ve bu kadar güzel paylaşımların olduğu bir yer bozulmamalı. Hislerinizi de anlıyorum. O açıdan kendi adıma söz veriyorum buraya yazdıklarımın amacından çıkmayacağına. Sizi üzdüysem, kırdıysam affedin
Kizlar yazdiklarinizi okudum ve size cok hak verdim.
Ben aylarca uzun uzun her derdimi burda anlattim, uzun yazmayi da seviyorum paylasmayi da ama soz konusu hamilelik olunca boyle yapmamam gerekiyordu ve anlayisli davranmam gerekiyordu,nerde oldugumu unuttum, sadece canim topicim vazgecilmezim ates topicinde olmama ragmen, sizleri cok ihmal ettim. Bundan emin olun ki kesinlikle farkinda degildim bu durumun, akisa kendimi kaptirdim ve bundan dolayi cok uzgunum.
Hepinizden ozur dilerim, uzduklerimden tek tek. Hakkinizi helal edin, eminim senayin bilgisayari firlatacak sekilde kotu olmasina sebep olan cumleyi de ben kurmusumdurDediginiz gibi bebisimolsun asil davrandi, ben oyle yapmadim.
Tekrar ozur dilerim.
lılı cımm ınsl kısa zamanda sende kavusacaksın bebegıne ama aynı seylerı bende yasadım bılıyorsun ben 24 esım 29 yasındaa ve bısde 4 yıldır bebekıstıyorduk cok skur hıc bı rsorun cıkmadı ama bız 2.sendemızde gonelf klomenler hsg,laporoskopı,ve bır asılama ıle bıtırdık bu sıkıntılarımızı vee tam umudumuz azaldıgında yanı tup bebege odaklandıgımızda baktınkı bebegımız gelmısve suan sabır ıle keseyı ve kalp atısını duymayı gosluyoruz kaldıkı halende ruya gıbı tum aılemız ıcınnn ınsl sızde hıc beklemedıgınızz aklınıza gelmeyecek bır vakıtte gelecek bebegınız esını tahlıl konusunda ıkna etmeye calıs ustune gıtme cunku ters tepebılır...sende elınden gelenı yap ve rabbıme sıgın ben son aylarda sızle tanısmadan once dedımkı esıme ve kendımee bız ocak subat ayına kadar elımızden gelen son seylerıde yapalım gerısnı rabbımbılır olmasda gende tup bebek denerız ınsl o vakıt kavusuruz belkı dıye yanı sonr 2-3 aydır daa dogal yollar ıncır havuc kuru-corek otu bal-ve every ve dıger kızların tavsıyesı olan soguk dus-kabak cekırdegı-nohut yemegi-fılan aklımıza ne gelırse ama bu ay cok da dıkket edeemıstım esımın amelıyatlı olması nedenı ıle ve ben regl den sonra 3-4 kez ılıskı oldu baskada yokk sanırımm yanı tam verımlı gunler gerısıde yokk ve ben bu ayy hıc yorulmadıgımkdr cok yoruldumm burda esıme gelennn gıdennn,,koydekı evıntemızlıgıı,sonra ankaraya gıttıkk dugunlere halay cektım oynadımgece yarılarına kdr oturmalar,sonra gorumcem yenı dogum yaptıgı ıcnn onun evını temızledım fılan sonra arabada sıkıs tıkıs bayram ıcın yozgata gectımmm orda kurbanda kovaları kaldırdım etlerleugrastımsonra bır dugn dahaa ordada aynı seyleroyunlar halaylarrrr,,ve gene yorgunlukk sonrasındadaaa gene işş temızlıkkkk,,,ve geldım gene burda ıs guzz et ın hazırlıgııı fılan yanı anlıcann cok yoruldumbuayyy hıcde sakınmadımmm arafe gunu oruc tuttmm hatta..bebegımıle tutmusumm:)):
canım hayırlı olsun.. bebğin inşlh sana sımsıkı tutunur seni hiç bırakmaz. ne güzel 4 yılın sonunda sana nasip olmuş bizde 4 yıldır uğraşıyoruz canım.. yazını okunca bişe takıldı bu "SOĞUK DUŞ" bunu anlayamdın nasıl yaptın ne için yazabilrmisin...
tatlım senin bat nasıl 7 kasım ya kafam çok karıştı daha dpo 7desin ve üstelik çok erken çatlamışsın nasıl yani senin siklus 19 gün mü sürüyor
bukadar erken düşüşe geçmez adet için canım yaa :44: siz en iyisi bu düşüşte bi çalışma yapın ne olur ne olmaz :44:
canım valla bu ay ilk defa ateş ölçeye başladım. ekim adetin 2. günü başladım ve kasım 7de adet olam gerek ama hafta sonu bianda düşüşe geçti anlamadım oyüzden silere sormak istedim. adet siklüsüm 31-32 bazende 33. günde olurum:44:
canım bende düşüşe geçinde herhalde olmadı adet olucam diye 4-5 gündür hiç çalışmıyoruz
günaydınn kızlaarrrrnihayet bugün ilacım bitiyorrr.. inşallah 4 günede adet gelir.. deli olucam artık 2 ay oldu yaaa... adet gelecekte yumoş olacakta bu morfolojiyle döllenecekte yinede Allahtan ümit kesilmez dimi
siklusun uzunsa daha yeni çatlıyorda olabilirsin canım bu akşamı boş geçirmeyin benceinşallah sende suzan gibi ateş topiğine gelmen uğurlu gelirde hemen hamiş kalırsın
günaydınn canımmm doğru diyorsun Allahtan ümit kesilmez :) inş. her şey yolunda gider
kızlar k. bakmayın "dpo" ne anlama geliyor yumurtlamamı? terimleri yeni öğrenmeye çalışıyorum..
kızlar k. bakmayın "dpo" ne anlama geliyor yumurtlamamı? terimleri yeni öğrenmeye çalışıyorum..
çk tşk ederim canım.inşlhh Rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu. bu yolda uğraş veren acı çeken tüm isteyn herkese Rbbim nasip etsin inşlhh tatlım..
bana da çok erken geldi canım yaa ama 7 kasım diyorsun adete de çok anlayamadım
tamam canım. tşk ederim..yumurtlamadan sonraki günler demek canım.. dpo 14 te adet gelmesi beklenir
dpo çatlamadan sonraki günler demek tatlım
canım benim Allah razı olsun hepinizden çok aydınlattınız beni evet adet siklisüm genelede 31.32.33. günde olurum geçen ay 7 ekimde oldum. muhtemel tarihim 7 kasım 32. güne denk geliyor oyüzden , adete yakın ateşte düşüş görünce acaba dedim adetmi olucam diye düşünmeye başladım..çok tşklrfundaya katılıyorum canım eğer siklus o kadar uzunsa demekki daha yeni çatlama olmalı yada olucak verimli günlerdesin demektir çalışmalara devam inş bebeğin gelir bu ay
ınsll her aann aklımdasınız canımm duamdasınız da ınsll...suzii hayırlı olsun canımmm topiğinizde bizlere de dua etmeyi unutmayın
kesılmez tabıı her an rabbım esıgınınn kıslarr rabbım ol deyınce oluyor ınsl...günaydınn kızlaarrrrnihayet bugün ilacım bitiyorrr.. inşallah 4 günede adet gelir.. deli olucam artık 2 ay oldu yaaa... adet gelecekte yumoş olacakta bu morfolojiyle döllenecekte yinede Allahtan ümit kesilmez dimi
canım burdakı kızlar demısti bunuda ılıskı ncesı yarım st oncesı fılan esın ılık yaz gunu ıse soguk su ıle alt tarafına ozellıkle soguk su ıle urkutme ısı yanı spermlerıuyandıra ıslermı bu sekıldede spermlerınhızı artıyor ınsl..ve kabak cekırdegııı bıs bu ay onu da yedıkk ve cok sukurrr hızı artmıskı bebegımbenımle cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrr darısı tumm ısteynlereee ınslllılı cımm ınsl kısa zamanda sende kavusacaksın bebegıne ama aynı seylerı bende yasadım bılıyorsun ben 24 esım 29 yasındaa ve bısde 4 yıldır bebekıstıyorduk cok skur hıc bı rsorun cıkmadı ama bız 2.sendemızde gonelf klomenler hsg,laporoskopı,ve bır asılama ıle bıtırdık bu sıkıntılarımızı vee tam umudumuz azaldıgında yanı tup bebege odaklandıgımızda baktınkı bebegımız gelmısve suan sabır ıle keseyı ve kalp atısını duymayı gosluyoruz kaldıkı halende ruya gıbı tum aılemız ıcınnn ınsl sızde hıc beklemedıgınızz aklınıza gelmeyecek bır vakıtte gelecek bebegınız esını tahlıl konusunda ıkna etmeye calıs ustune gıtme cunku ters tepebılır...sende elınden gelenı yap ve rabbıme sıgın ben son aylarda sızle tanısmadan once dedımkı esıme ve kendımee bız ocak subat ayına kadar elımızden gelen son seylerıde yapalım gerısnı rabbımbılır olmasda gende tup bebek denerız ınsl o vakıt kavusuruz belkı dıye yanı sonr 2-3 aydır daa dogal yollar ıncır havuc kuru-corek otu bal-ve every ve dıger kızların tavsıyesı olan soguk dus-kabak cekırdegı-nohut yemegi-fılan aklımıza ne gelırse ama bu ay cok da dıkket edeemıstım esımın amelıyatlı olması nedenı ıle ve ben regl den sonra 3-4 kez ılıskı oldu baskada yokk sanırımm yanı tam verımlı gunler gerısıde yokk ve ben bu ayy hıc yorulmadıgımkdr cok yoruldumm burda esıme gelennn gıdennn,,koydekı evıntemızlıgıı,sonra ankaraya gıttıkk dugunlere halay cektım oynadımgece yarılarına kdr oturmalar,sonra gorumcem yenı dogum yaptıgı ıcnn onun evını temızledım fılan sonra arabada sıkıs tıkıs bayram ıcın yozgata gectımmm orda kurbanda kovaları kaldırdım etlerleugrastımsonra bır dugn dahaa ordada aynı seyleroyunlar halaylarrrr,,ve gene yorgunlukk sonrasındadaaa gene işş temızlıkkkk,,,ve geldım gene burda ıs guzz et ın hazırlıgııı fılan yanı anlıcann cok yoruldumbuayyy hıcde sakınmadımmm arafe gunu oruc tuttmm hatta..bebegımıle tutmusumm:)):
canım hayırlı olsun.. bebğin inşlh sana sımsıkı tutunur seni hiç bırakmaz. ne güzel 4 yılın sonunda sana nasip olmuş bizde 4 yıldır uğraşıyoruz canım.. yazını okunca bişe takıldı bu "SOĞUK DUŞ" bunu anlayamdın nasıl yaptın ne için yazabilrmisin...
sizde sebeb sız mı cnm bnmkı sebeb sız ınfertlıteydııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?