offf o lanet kist uğraştırıyor insanıı.
benimde klomen kullandığım zaman olmuştuuu.
1ay doğum kontrol hapı kullanmama rağmen tam gitmedi sadece küçüldü
ama arkasından soğan yapmıştım ve gitmişti.
bi denesen canımm.
Ah canim ben o sogani tam 4 ay yaptim ama hicbi ise yaramadi ne yazikki
30 35 GÜN ARASI TAM KESİN Bİ GÜN VEREMİYCEM CÜNKÜ BENDE PROLAKTİN YÜKSEKTİ OZAMANLAR COK DÜZENSİZDİ SONRA İLAC KULLANDIM İLAÇTAN SONRA 2AY KADAR 30 GÜN DE BİR OLDUM SONRA SARKMAYA BAŞLADI 2 AY ÖNCE 36.GÜNDE OLMUŞTUMdaha çatlama olmamış.
eksik veriler de önemsiz üselik.
genelde kaç günde bir adet oluyorsun
cancan lütfen o güzel yorumlarını esirgeme benden yoksa üzülürümmcanım arkadaşlarımın çoğu çatlamadığını sölüyor doğrudur ben yanlış yorumladım herhalde döngün kaç gün sürüyo senin ben yorum yapmiim yanlı yönlendirmiim hiç boşuna
Ah canim ben o sogani tam 4 ay yaptim ama hicbi ise yaramadi ne yazikki
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar ff cizgisi nedir
şu an için yumurtlamamışsınn canımm.ama sen şimdiden başla çalışmalara.
ff çizgisi ateşinde bariz bi artış olduğu zaman ff kendisi yumurtlama gününe çizgi çekiyor.
oda genelde doğru çıkıyor.yumurtladığın zaman çeker.ama akıntını vs. ii gözlemle ve doğru olan yere gir.
mesela sen 2gün eggwhite girmişsin bu girdiğin günlerde pek mümkün değil gibi o akıntının gelmesi.
soğan suyuna gelince ilk başta kötü gibi tadı ama çok faydasını gördüm ben.
sıcağa yakın içince çok kötü kokmuyor.
34. gun yumurtlamissin
sonrasinda atesin belli seviyeye yukselmis ve yuksek devam etmis
yalniz luteal fazin 11 ya da 12 gun surmus yani yumurtlamadan 12 gun sonra adet gelmis, demek ki senin luteal faz kisa suruyor
bu ay son tablon olur insallah
bu akıntı konusunda ben cözemedim yani benim akıntım tuvalete giitğmde hani adet olunca kan hani uzar ya onun gibi ama yumurta akının renginde oluyr ben o yüzden öyle girdiydim günde bi kez böyle yaşadım akıntıyı.bu akıntı icin hangisini girmem lazım calışmalara başladım bilem
inşallah canım, ben de lüteal fazın kısa olması acaba sıkıntı yaratır mı diye korkuyorum. lüteal faz yetersizliği diye bir rahatsızlık varmış, belirtiside kısa lüteal faz olmasıymış. Bilginiz var mı kızlaaar yardım edin
eggwhite tamda anlattığın gibi uzayan yumurta akı kıvamında ama genelde bolca gelir.
eğer daha yoğunu gelirse değiştirisin ozamana girersinn.
amanin nasıl iciyonuz o soğan kürünü bende yapayım dedim ama saedce 1 gün icebildim...kızlar bu tabloları ne güzel yorumlyursunz ben hic bişey anlamyorumm inşallah zamanla cözerim işi
ben o akıntının ben kendimi bildim bileli ayda 2 yada 3 gün gelir günde 1 kez falan onun haricinde bolca hic gelmemiştir acap ben yumurtalarım catlamıyor muu ;(
canım hergün aynı saatte ölçüyor musun? en az 3 saatlik uyku uyumuş olman lazım, ya sürekli ağız içinden yada sürekli vagina içinden ölçmen lazım. her gün aynı termometreyi kullanman lazım. bunlara dikkat et, yoksa yalan yanlış bir tablo çıkar canım
canım hergün aynı saatte ölçüyor musun? en az 3 saatlik uyku uyumuş olman lazım, ya sürekli ağız içinden yada sürekli vagina içinden ölçmen lazım. her gün aynı termometreyi kullanman lazım. bunlara dikkat et, yoksa yalan yanlış bir tablo çıkar canım
yok canım elbette çatlar zaten ateş ölçerek bunu anlayacaksın.
ama şuda var bende o akıntıyı gördükten 2 3 gün sonrasında çatladığımı görürüm hep.ateşe göre.
yani şimdi sen döngüm uzun dedin ya 14lerde çatlamazsın
ama bu değişedebilir her ay.o yüzden o günlerde gördüğünden eminsen bi takip et bakalım senindemi akıntıdan sonra çatlayacak.
Kizlar doktor dediki
Dogum kontrol hapi kullanman gerekicek kist varken klomen olmaz
En az 3 ay sahalardan uzak kalicam sanirim
Ne kadar kacsamda kurtulamadim su haptan cok rahatsizlik verio bana
Neyse basa gelen cekilir diyelim
CANIM lınk dekı alttakınde regl olmusssun ısaretı var???ustekıde daha bos ben pek anlamadımm hangısııı bu aykıı:44::44:
ayrıca bende 35-40gunde regl olurdumm 2 ay havuc ve ıncır kuru yaptımm 3ay boyuncaa 33 gune dustuu ve bu ayda hıc gelmedıı bebegım geldıı tavsıye ederımm canımmmm
canım luteal fazının kısa olduğuna sadece 1ay ateş ölçerekmi karar verdin yoksa doktorun onayladımı.
ama eğer öle bi durum varsa korkma çok kolay onun tedavisi progestan veriyor doktor bunun için.
ama eğer ateşle karar verdiysen bi kaç ay ölç ondan sonra netleşir.hepimizin bazen kısada olabiliyor.
Kizlar doktor dediki
Dogum kontrol hapi kullanman gerekicek kist varken klomen olmaz
En az 3 ay sahalardan uzak kalicam sanirim
Ne kadar kacsamda kurtulamadim su haptan cok rahatsizlik verio bana
Neyse basa gelen cekilir diyelim
CANIM lınk dekı alttakınde regl olmusssun ısaretı var???ustekıde daha bos ben pek anlamadımm hangısııı bu aykıı:44::44:
ayrıca bende 35-40gunde regl olurdumm 2 ay havuc ve ıncır kuru yaptımm 3ay boyuncaa 33 gune dustuu ve bu ayda hıc gelmedıı bebegım geldıı tavsıye ederımm canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?