Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ah canim ben o sogani tam 4 ay yaptim ama hicbi ise yaramadi ne yazikki

daha çatlama olmamış.
eksik veriler de önemsiz üselik.
genelde kaç günde bir adet oluyorsun
30 35 GÜN ARASI TAM KESİN Bİ GÜN VEREMİYCEM CÜNKÜ BENDE PROLAKTİN YÜKSEKTİ OZAMANLAR COK DÜZENSİZDİ SONRA İLAC KULLANDIM İLAÇTAN SONRA 2AY KADAR 30 GÜN DE BİR OLDUM SONRA SARKMAYA BAŞLADI 2 AY ÖNCE 36.GÜNDE OLMUŞTUM

canım arkadaşlarımın çoğu çatlamadığını sölüyor doğrudur ben yanlış yorumladım herhalde döngün kaç gün sürüyo senin ben yorum yapmiim yanlı yönlendirmiim hiç boşuna
cancan lütfen o güzel yorumlarını esirgeme benden yoksa üzülürümm

şu an için yumurtlamamışsınn canımm.ama sen şimdiden başla çalışmalara.
ff çizgisi ateşinde bariz bi artış olduğu zaman ff kendisi yumurtlama gününe çizgi çekiyor.
oda genelde doğru çıkıyor.yumurtladığın zaman çeker.ama akıntını vs. ii gözlemle ve doğru olan yere gir.
mesela sen 2gün eggwhite girmişsin bu girdiğin günlerde pek mümkün değil gibi o akıntının gelmesi.
soğan suyuna gelince ilk başta kötü gibi tadı ama çok faydasını gördüm ben.
sıcağa yakın içince çok kötü kokmuyor.

bu akıntı konusunda ben cözemedim yani benim akıntım tuvalete giitğmde hani adet olunca kan hani uzar ya onun gibi ama yumurta akının renginde oluyr ben o yüzden öyle girdiydim günde bi kez böyle yaşadım akıntıyı.bu akıntı icin hangisini girmem lazım calışmalara başladım bilem

34. gun yumurtlamissin
sonrasinda atesin belli seviyeye yukselmis ve yuksek devam etmis
yalniz luteal fazin 11 ya da 12 gun surmus yani yumurtlamadan 12 gun sonra adet gelmis, demek ki senin luteal faz kisa suruyor
bu ay son tablon olur insallah

inşallah canım, ben de lüteal fazın kısa olması acaba sıkıntı yaratır mı diye korkuyorum. lüteal faz yetersizliği diye bir rahatsızlık varmış, belirtiside kısa lüteal faz olmasıymış. Bilginiz var mı kızlaaar yardım edin

eggwhite tamda anlattığın gibi uzayan yumurta akı kıvamında ama genelde bolca gelir.
eğer daha yoğunu gelirse değiştirisin ozamana girersinn.

canım luteal fazının kısa olduğuna sadece 1ay ateş ölçerekmi karar verdin yoksa doktorun onayladımı.
ama eğer öle bi durum varsa korkma çok kolay onun tedavisi progestan veriyor doktor bunun için.
ama eğer ateşle karar verdiysen bi kaç ay ölç ondan sonra netleşir.hepimizin bazen kısada olabiliyor.

eggwhite tamda anlattığın gibi uzayan yumurta akı kıvamında ama genelde bolca gelir.
eğer daha yoğunu gelirse değiştirisin ozamana girersinn.

ben o akıntının ben kendimi bildim bileli ayda 2 yada 3 gün gelir günde 1 kez falan onun haricinde bolca hic gelmemiştir acap ben yumurtalarım catlamıyor muu ;(

amanin nasıl iciyonuz o soğan kürünü bende yapayım dedim ama saedce 1 gün icebildim...kızlar bu tabloları ne güzel yorumlyursunz ben hic bişey anlamyorumm inşallah zamanla cözerim işi

canım hergün aynı saatte ölçüyor musun? en az 3 saatlik uyku uyumuş olman lazım, ya sürekli ağız içinden yada sürekli vagina içinden ölçmen lazım. her gün aynı termometreyi kullanman lazım. bunlara dikkat et, yoksa yalan yanlış bir tablo çıkar canım

dun yazilanlari yeni okudum, konu kapanmis oldugu icin fazla uzatmayacagim.. cok haklisiniz ve hakkinizi helal edin, dusuncesizce davranmisiz.. bunu fark etmemizi sagladiginiz icin tesekkurler.. kusura bakmayin

ben o akıntının ben kendimi bildim bileli ayda 2 yada 3 gün gelir günde 1 kez falan onun haricinde bolca hic gelmemiştir acap ben yumurtalarım catlamıyor muu ;(

yok canım elbette çatlar zaten ateş ölçerek bunu anlayacaksın.
ama şuda var bende o akıntıyı gördükten 2 3 gün sonrasında çatladığımı görürüm hep.ateşe göre.
yani şimdi sen döngüm uzun dedin ya 14lerde çatlamazsın
ama bu değişedebilir her ay.o yüzden o günlerde gördüğünden eminsen bi takip et bakalım senindemi akıntıdan sonra çatlayacak.

birebir aynı saatlerde ölcmyrm mesala bigün sabah 6 da bazen 7 de yani 6 ile 8 araısında oluyr..sürekli ağız icinden ve aynı dijital termometre ile ölcüyorum

inşallah canım sizin yorumlarınızla cözecem bu catlama konusunu..bu ay bal tarcın cörek otu yedim belki ondan normal 14.günde catlar nedemişler bakak görek

Kizlar doktor dediki
Dogum kontrol hapi kullanman gerekicek kist varken klomen olmaz
En az 3 ay sahalardan uzak kalicam sanirim
Ne kadar kacsamda kurtulamadim su haptan cok rahatsizlik verio bana
Neyse basa gelen cekilir diyelim

Selam canım. Tüh ya nerden çıktı bu şimdi. Demek ki henüz vakti değilmiş. Hakkında ne hayırlıysa o olur inşallah. Yan etkisi olmayan bir ilaç kullanırsın. Bu arada başka doktora da sordun mu?

AAAAAAAAAAAAAAAAa suzaaan hamile misin??? Çooooook sevindimm
Hayırlı uğurlu olsun canım! giremedim uzun zamandan bu güzel haberi şans eseri gördüm.

evet canım 1 ay ateş ölçerek karar verdim çok mu hızlıyım ne bu arada doğum kontrol hapsız ilk ayımdı. şimdi ikinci ayım, nasıl çıkacak ben de merak ediyorum. bir de adet döngüm 45 gün, 34. gün yumurtladım geçen ay. fark ettiyseniz biraz değişik bir döngüm var çok doktora gittim bekarken hiçbir doktor nedenin bulamamıştı, hiç böyle bir sorun duydunuz mu çevrenizde kızlar? sinir oluyorum niye düzenli değil ki :S

Kizlar doktor dediki
Dogum kontrol hapi kullanman gerekicek kist varken klomen olmaz
En az 3 ay sahalardan uzak kalicam sanirim
Ne kadar kacsamda kurtulamadim su haptan cok rahatsizlik verio bana
Neyse basa gelen cekilir diyelim

Selam canım. Tüh ya nerden çıktı bu şimdi. Demek ki henüz vakti değilmiş. Hakkında ne hayırlıysa o olur inşallah. Yan etkisi olmayan bir ilaç kullanırsın. Bu arada başka doktora da sordun mu?

AAAAAAAAAAAAAAAAa suzaaan hamile misin??? Çooooook sevindimm
Hayırlı uğurlu olsun canım! giremedim uzun zamandan bu güzel haberi şans eseri gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…