birebir aynı saatlerde ölcmyrm mesala bigün sabah 6 da bazen 7 de yani 6 ile 8 araısında oluyr..sürekli ağız icinden ve aynı dijital termometre ile ölcüyorum
evet canım 1 ay ateş ölçerek karar verdimçok mu hızlıyım ne bu arada doğum kontrol hapsız ilk ayımdı. şimdi ikinci ayım, nasıl çıkacak ben de merak ediyorum. bir de adet döngüm 45 gün, 34. gün yumurtladım geçen ay. fark ettiyseniz biraz değişik bir döngüm var çok doktora gittim bekarken hiçbir doktor nedenin bulamamıştı, hiç böyle bir sorun duydunuz mu çevrenizde kızlar? sinir oluyorum niye düzenli değil ki :S
peki kistin büyükmüymüşş.
birde çikolata kistimi yoksa folükül kistimii.
Selam canım. Tüh ya nerden çıktı bu şimdi. Demek ki henüz vakti değilmiş. Hakkında ne hayırlıysa o olur inşallah. Yan etkisi olmayan bir ilaç kullanırsın. Bu arada başka doktora da sordun mu?
AAAAAAAAAAAAAAAAa suzaaan hamile misin??? Çooooook sevindimm
Hayırlı uğurlu olsun canım! giremedim uzun zamandan bu güzel haberi şans eseri gördüm.
rabbım kısa zamanda kavustursun ınsll hıcc beklemedgınız anda ınsallah ccanı m benm yengem kapalı tup ıle gebe kaldı 4 senden sonraa he seyde bır hayır vardır....
kızlar merhaba.sabah ateşim düşüşünü görünce çok umutsuzlanmıştım.sonra annem aradı ve dediki hadi gel teat yaptırmaya gittim.zaten hiç umudum kalmamıştı.en azından negetif sonucu gösterip doktora muayene olurum dedim. veeee 2 saat sonr sonucum çıktı. beta Hcg: 148.5
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
bunları buraya yazabileceğimi hiç düşünmemeiştim.1.5 yıllık evliyim ve 16 aydır bebek istiyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsin. AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn.
benim için dua edin nolur.çarşamb günü değerim 2 ye katlasın.
ahh canım yaaa Allah nasip etsin kısa sürede inş. size de
şu an için yumurtlamamışsınn canımm.ama sen şimdiden başla çalışmalara.
ff çizgisi ateşinde bariz bi artış olduğu zaman ff kendisi yumurtlama gününe çizgi çekiyor.
oda genelde doğru çıkıyor.yumurtladığın zaman çeker.ama akıntını vs. ii gözlemle ve doğru olan yere gir.
mesela sen 2gün eggwhite girmişsin bu girdiğin günlerde pek mümkün değil gibi o akıntının gelmesi.
soğan suyuna gelince ilk başta kötü gibi tadı ama çok faydasını gördüm ben.
sıcağa yakın içince çok kötü kokmuyor.
canım luteal fazının kısa olduğuna sadece 1ay ateş ölçerekmi karar verdin yoksa doktorun onayladımı.
ama eğer öle bi durum varsa korkma çok kolay onun tedavisi progestan veriyor doktor bunun için.
ama eğer ateşle karar verdiysen bi kaç ay ölç ondan sonra netleşir.hepimizin bazen kısada olabiliyor.
dur bakalim belki sadece bu ay kisa surmusturinşallah canım, ben de lüteal fazın kısa olması acaba sıkıntı yaratır mı diye korkuyorum. lüteal faz yetersizliği diye bir rahatsızlık varmış, belirtiside kısa lüteal faz olmasıymış. Bilginiz var mı kızlaaar yardım edin
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim ateş takıldı
dur bakalim belki sadece bu ay kisa surmustur
benim de 12 gun suren ayim oldu
belki normalde 13 ya da 14 suruyordur
karanfilcecim bu senin yumurtlama oncesi atesin sanirim takildigina gore yakin zamanda firlayip catlayabilirsin
eger catlama sonrasi atesse de hic muhim degil yeter ki ikinci hafta firlasin
[QUOTE=lillum;27170249]baharcım ya bendede enfeksiyon var ya adet bugün bitti doktor fitilini kullanabilirsin dedi kullanamamıştım mide bulantısı yapmıştı bende soğan kürü yapsam nasıl olur acaba
evet canım bu direk yumurtlama öncesi ateşim.
bugün iyi üşüyorum bu gece ya da yarın çatlayabilirim belki de.
W ise dünkü tam bi watery idi.
bu sefer adet ateşim çok düşüktü ama tam adet olduğum an gece uyanıp ateş ölçmüşüm haliyle ateş de yerlere düşmüştü.
cok iyi canim o zaman sana dusen degerlendirmeknet biliyorsun onundeki 3 gun cok verimli
sana düşen de bana dua etmek
ne zaman başlayacağım içmeye bugün adetim bitti kaç gün içicem ve nasıl yapcam anlatırmısın canım inşallah banada şifa olur bide içimi kolaylaştıran bi yöntem var nasıl içilüyor zor olmuyormu
ayyy bugun randevum vardı cok heyecanlıyım doktor ilk alttan kontrol etti sonradan bi kan testi yapalım oyle bakalım bide dedi sonuclar yarın sabah cıkıyor amabana bi heyecan sardı ay inşallah hamileyimdir dpo 22 hala adet belirtisi yok :) ateşim halaaa 36.4 sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?