Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birebir aynı saatlerde ölcmyrm mesala bigün sabah 6 da bazen 7 de yani 6 ile 8 araısında oluyr..sürekli ağız icinden ve aynı dijital termometre ile ölcüyorum

o zaman süper bakalım tablon nasıl çıkacak. bu arada vücuduna da kulak ver, benim inanılmaz kasık ağrım oldum mesela iki gün boyunca yumurtlama döneminde. bu arada ovulasyon testi yapıyor musun? yaparsan faydasını görürüsün cnm, bu ateş ölçme, servikal mukus takibi ve ovulasyon testi üçlüsünü harmanlayınca aydınlanıyor yumoş günü

Son düzenleme:

öyleyse ölçmeye devam et her ay aynı olup olmadığını anlarsın.dkhapını korunmak içinmi kullanıyordun.
aslında doğum kontrol haplarıda düzene sokuyor.eğer yaptırmadıysan bi hormon testi yaptır bence.
belki ozaman anlaşılır.

umut ne kadar garip bi duygu canlar adetten sonra ki 10 gün herşey bitti galiba hiç çocuüum olmayacak derken psikolojimizi bozarken sonra ki günler yeniden umut alıyor yerini bi kere de daha anladım bu akşam bunu eşimle oturduk kız çocuğumuz olursa adını ne koyacağız onu düşünüyoruz :))

Rabbim kuluna kaldıramayacağından fazla yük vermezmiş ya dönüp baktığımda öyle gerçekten sabrını da veriyor ...

bu arada eşim simay koymak istiyormuş ilk defa söyledi böyle bi şey bende nurefşan koymak istiyorum sonra belki nazefşanda olabilir diyoruz çok nazlı çıktı ya bizim ki
Rabbim duy sesimizi nasip ettt

peki kistin büyükmüymüşş.
birde çikolata kistimi yoksa folükül kistimii.

Canim 3,2 cm kadar kistim
Cikolata kisti olup olmadigi laparoskopi yapilarak anlasilirmis diger gittigim doktor sakin ole bisey yaptirma demisti onlar para tuzagiymis
Benim kist basit yapili su folekulu mu ne ole bisey dedi doktor

Aaa cnm nbr bende seni merak ediyodum
Kac gun kaldi yumurta toplanmasina hic bahsetmiyisun

Evet ya aslinda ben taaaa iki sene onceden beri gittigim her doktor dogum kontrol hapi kullan kuculmesi icin diyodu
Bizde hadi bu ay olur derken iki sene oldu iste olmuyo
Simdiye kadar hepsi dedi aslinda ikisi haric
Ama hep ben gecistirdim sogan falan ictim belki gecirir diye o da eritmedi
Dedigin gibi hakkimizda hayirlisi kismet ne diyim beklemeye devam
Bu arada bi arkadas soledi arkadasini. 5 yildir. Cocugu olmuyomus
Kaplicaya gitmisler suan hamileymis esi
Bunu bana soleyen erkek oldugu ve benim durumumu bilmedigi icin ayrintiya giremedim

rabbım kısa zamanda kavustursun ınsll hıcc beklemedgınız anda ınsallah ccanı m benm yengem kapalı tup ıle gebe kaldı 4 senden sonraa he seyde bır hayır vardır....

canım inşlhh, böyle mucizeleri duydukça çok heycanlanıyorum..dua et canım neolur..

canım hayırlı olsun..Allah sonuna kadar devam ettirsin..bende 5 ay önce lap. ameliyatı oldum ama tekrar hsg çekilmedim malesef( artık olmazsa tüp bebeğe tekrar geçicez herhalde50:

baharcım ya bendede enfeksiyon var ya adet bugün bitti doktor fitilini kullanabilirsin dedi kullanamamıştım mide bulantısı yapmıştı bende soğan kürü yapsam nasıl olur acaba

ateş ölçtüğüm 4 ay boyunca benimde hep kısaydı luteal faz ama hiç öle bişey aklıma gelmedi keşke doktora söleseydim ama bu hormon tahlilinden anlaşılan bişeymi

dur bakalim belki sadece bu ay kisa surmustur
benim de 12 gun suren ayim oldu
belki normalde 13 ya da 14 suruyordur

karanfilcecim bu senin yumurtlama oncesi atesin sanirim takildigina gore yakin zamanda firlayip catlayabilirsin
eger catlama sonrasi atesse de hic muhim degil yeter ki ikinci hafta firlasin

[QUOTE
=lillum​
;27170249]baharcım ya bendede enfeksiyon var ya adet bugün bitti doktor fitilini kullanabilirsin dedi kullanamamıştım mide bulantısı yapmıştı bende soğan kürü yapsam nasıl olur acaba[/QUOTE]

canım bence soğan suyu denemelisin, mucizevi bir şey. özellikle kadınlar için rahimde bulunan kist, yara, enfeksiyon. idrar yolları enfeksiyona bile faydası var. bende kullandım faydasını gördüm cnm..

evet canım bu direk yumurtlama öncesi ateşim.
bugün iyi üşüyorum bu gece ya da yarın çatlayabilirim belki de.
W ise dünkü tam bi watery idi.
bu sefer adet ateşim çok düşüktü ama tam adet olduğum an gece uyanıp ateş ölçmüşüm haliyle ateş de yerlere düşmüştü.

[QUOTE
=lillum​
;27170249]baharcım ya bendede enfeksiyon var ya adet bugün bitti doktor fitilini kullanabilirsin dedi kullanamamıştım mide bulantısı yapmıştı bende soğan kürü yapsam nasıl olur acaba

canım bence soğan suyu denemelisin, mucizevi bir şey. özellikle kadınlar için rahimde bulunan kist, yara, enfeksiyon. idrar yolları enfeksiyona bile faydası var. bende kullandım faydasını gördüm cnm..[/QUOTE]

ne zaman başlayacağım içmeye bugün adetim bitti kaç gün içicem ve nasıl yapcam anlatırmısın canım inşallah banada şifa olur bide içimi kolaylaştıran bi yöntem var nasıl içilüyor zor olmuyormu

cok iyi canim o zaman sana dusen degerlendirmek net biliyorsun onundeki 3 gun cok verimli

canım, inşlhh sende şifa bulursun.şimdi şöyle anlatayım: adet bitimi 1. gün olarak say ve 7. gününde içmeye başla. sabah ve akşam.(ben öyle yatım çalıştığım için) normalde sabah ve öğlen diyor..tarif: 1 tane ortaboy yemeklik soğan ve kaynamış olan klorsuz su (hazırsu) 2 bardak ölçüsü.. kaynat ve ağzı kapalı olsun. kaynamaya başlayınca soğanı dörde böl ve içine at 5 dk. kaynat yine ağzı kapalı olsun. ılıyınca süz ve iç. çok ılıtma tavsiyem soğumaya başlayınca tadı biraz kötü oluyor..içine herhangir tatlandırıcı atma. ilk bir-iki gün zorlanabilirsin ama sonra alışıyorsun. ben ilk içince öğüre öğüre içtim ama daha sonra zevkel içitim..:))adetim ciddi anlamda düzene girdi ve ağrı ciddi anlamada azaldı..Allah şifa versin

kızlar ben bugün ateşimi yarım saat kadar gec ölcçebildim cünkü uyanamadım..ne yapayım ölctgümde saat sabah 9 a geliyrdu 36.2 cıktı ateşim

ayyy bugun randevum vardı cok heyecanlıyım doktor ilk alttan kontrol etti sonradan bi kan testi yapalım oyle bakalım bide dedi sonuclar yarın sabah cıkıyor ama bana bi heyecan sardı ay inşallah hamileyimdir dpo 22 hala adet belirtisi yok :) ateşim halaaa 36.4 sabit

hadi inşallahhhhhhhhhh güzel haberlerini alırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…