hadi inşallahhhhhhhhhh güzel haberlerini alırızzz
basit bi kistse korkma canım inşallah kendiliğinden gider.Canim 3,2 cm kadar kistim
Cikolata kisti olup olmadigi laparoskopi yapilarak anlasilirmis diger gittigim doktor sakin ole bisey yaptirma demisti onlar para tuzagiymis
Benim kist basit yapili su folekulu mu ne ole bisey dedi doktor
baharcım ya bendede enfeksiyon var ya adet bugün bitti doktor fitilini kullanabilirsin dedi kullanamamıştım mide bulantısı yapmıştı bende soğan kürü yapsam nasıl olur acaba
ateş ölçtüğüm 4 ay boyunca benimde hep kısaydı luteal faz ama hiç öle bişey aklıma gelmedi keşke doktora söleseydim ama bu hormon tahlilinden anlaşılan bişeymi
hamile olabilmek icin kan degeri en az kac olmalı
5 ve uzeri gebelik kabul ediliyor
ama kan testini ne zaman yaptirdigin da onemli
cok erken yaptirirsan mesela adete 8 gun kala ve degerin 1.5 cikti diyelim hamile degilsin ama belki deger yukselir ve adet gnu 120ye cikabilir bile bu deger
ayni sekilde adet gunu test yaptirdin deger 5 cikti, o da cok dusuk oldugundan hamilelik kesin var denilmez, degerin yukselmesi beklenir.
sen benim hep dualarimda hep aklimdasinyigenimin haberini bekliyorum senden tum kalbimle
kızlar merhaba. sbugün adetimin 15. günü.akşam benden akıntı geldi söylemesi ayıp yumurta akı gibi.ağrımda çoktu.ama bugün ateşim hala 36 yı geçmiyo.yumurtlama olmadımı acaba.ateş sonradanmı yükselecek
aynı durum bendede var yükselmiyr ateşimm
kızlar merhaba. sbugün adetimin 15. günü.akşam benden akıntı geldi söylemesi ayıp yumurta akı gibi.ağrımda çoktu.ama bugün ateşim hala 36 yı geçmiyo.yumurtlama olmadımı acaba.ateş sonradanmı yükselecek
bugün gördüysen o akıntıyı bi kaç gün bekle bakalımmm yarın yükselebilir ama bugünü yarını iyi değerlendir bence.
akşam gördüm canım.soğan suyu yapıyorum hani bebek olmasada adetim düzelsin istiyorum artık
akşam gördüm canım.soğan suyu yapıyorum hani bebek olmasada adetim düzelsin istiyorum artık
zehracımmm iletini çok beğendim resmen titredim okuyunca cennet kokulum gell inşallah Rabbim o kokuyu doya doya içimize çekmeyi nasip eder cennet kokulu bebeğimizi bizlere nasip eder ve hayırlı evlatlar nasip eder hakikaten öle günahsız cennet kokularımız bizi bekletmesinler inşallah görünce dayanamadım yazdım arkadaşımında söylediği gb o akıntıyı gördüysen boş geçme verimli günlerdesin ateş bir iki güne yükselir inş sağlıklı yumiş gelir sağlıklı bebiş olur (amin)
zehracım ayrıca pkoluyum demişsin.peki metmorfin türü ilaçlar kullanıyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?