Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim 3,2 cm kadar kistim
Cikolata kisti olup olmadigi laparoskopi yapilarak anlasilirmis diger gittigim doktor sakin ole bisey yaptirma demisti onlar para tuzagiymis
Benim kist basit yapili su folekulu mu ne ole bisey dedi doktor
basit bi kistse korkma canım inşallah kendiliğinden gider.
hem kistle gebe kalan bi sürü kişi var.
kaplıca olayını bende çok duymuştum.bi çok kişinin hamile kaldığını

baharcım ya bendede enfeksiyon var ya adet bugün bitti doktor fitilini kullanabilirsin dedi kullanamamıştım mide bulantısı yapmıştı bende soğan kürü yapsam nasıl olur acaba

ateş ölçtüğüm 4 ay boyunca benimde hep kısaydı luteal faz ama hiç öle bişey aklıma gelmedi keşke doktora söleseydim ama bu hormon tahlilinden anlaşılan bişeymi

soğan kürünü diğğer arkadaşta söylemiş canım.
bencede süper bişey çünkü kullanmaya başladığın ilk zamanlar kendinde görüyorsun farkı.akıntı oluyor sarı bi şekilde.deneyen bi çok kişi memnun.
luteal fazın 12 14gün arası olması normal canım.12den kısaysa sorun olabiliyormuş.sen şimdi bunlara takılma.ama aklında kalırsa doktoruna söyle.

hamile olabilmek icin kan degeri en az kac olmalı

5 ve uzeri gebelik kabul ediliyor
ama kan testini ne zaman yaptirdigin da onemli
cok erken yaptirirsan mesela adete 8 gun kala ve degerin 1.5 cikti diyelim hamile degilsin ama belki deger yukselir ve adet gnu 120ye cikabilir bile bu deger
ayni sekilde adet gunu test yaptirdin deger 5 cikti, o da cok dusuk oldugundan hamilelik kesin var denilmez, degerin yukselmesi beklenir.

hmmm valla bugun testi yaptım yarın cıkcak iste sonuclar adetim geceli bi 8-9 gun oldu yumurtlama gunum gecelide 22 gun oldu

kızlar merhaba. sbugün adetimin 15. günü.akşam benden akıntı geldi söylemesi ayıp yumurta akı gibi.ağrımda çoktu.ama bugün ateşim hala 36 yı geçmiyo.yumurtlama olmadımı acaba.ateş sonradanmı yükselecek

bugün gördüysen o akıntıyı bi kaç gün bekle bakalımmm yarın yükselebilir ama bugünü yarını iyi değerlendir bence.

bugün gördüysen o akıntıyı bi kaç gün bekle bakalımmm yarın yükselebilir ama bugünü yarını iyi değerlendir bence.

akşam gördüm canım.soğan suyu yapıyorum hani bebek olmasada adetim düzelsin istiyorum artık

akşam gördüm canım.soğan suyu yapıyorum hani bebek olmasada adetim düzelsin istiyorum artık

zehracımmm iletini çok beğendim resmen titredim okuyunca cennet kokulum gell inşallah Rabbim o kokuyu doya doya içimize çekmeyi nasip eder cennet kokulu bebeğimizi bizlere nasip eder ve hayırlı evlatlar nasip eder hakikaten öle günahsız cennet kokularımız bizi bekletmesinler inşallah görünce dayanamadım yazdım arkadaşımında söylediği gb o akıntıyı gördüysen boş geçme verimli günlerdesin ateş bir iki güne yükselir inş sağlıklı yumiş gelir sağlıklı bebiş olur (amin)

canım dün bi arkadaşa daha söyledim bende o akıntıyı gördükten ağrıyı hissettikten bi kaç gün içinde ateşim yükseliyor.
sen devam et hem ölçmeye hem takibe hemde ilişkiye.inşallah yakalarsınn

amin canım ya.cümlemize nasib etsin rabbim.o kadar güzel bir kokuki gerçekten bide kendi yavrun olunca dahada bi mis kokar heralde.bu ay çok umutluydum olmadı.çatlatma iğneside işe yaramadı.hayırlısı

Slm kızlar, bi kaç gündür topiğinize bakıyorum, bu ay bu yöntemi bende denemek istiyorum , ilk sayfada ki açıklamada sabah 6-8 arası yapılmalı ateş ölçümü diyo ya ben gece 5 olmadan namaza kalkıyorum sabah 7 olmadanda işe gitmek için arasında 3 saat yok yani 5 lerde ölçüm yapsam bu değerlendirmeyi etkileyen bişey olmaz heralde :44::44:

zehracım ayrıca pkoluyum demişsin.peki metmorfin türü ilaçlar kullanıyormusun.

şeker ilacı kullandım canım geçen ay bitti.biraz düzelme oldu bu ay sadece soğan kürü yaptım bide kuru incir tükettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…