Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok bişey farketmez canım bence.zaten sabah 6-8 arası diyorlar sende 5 te ölç.

hiç bi şey olmaz.
her zaman aynı saatlerde olsun yeterli.

ayy inşlhhh sende hamişsindir canım.. merakla bekliyoruz güzel haberlerini...

zebebekcım yaaa
bak drlar folıkul kıstı dıolarmıs yanı sogan kuruyle falan da gecmedı ıste bu melet, acaba artık su hapa baslasanmı ya?
belkı ılacla 1 ayda gececek be yavrum bosu bosuna aylarını verdın korunmamak ugruna.
ama ben ınanıorum ılac kullandıgında hemen gececek
yrn yada obur gun tam senın yumurtlama ıhtımalın olan gunler karanfilim
muhtemelen yukselır bı kac gune kadar
akıntın ne alemdee?
canım hayırlı olsun..Allah sonuna kadar devam ettirsin..bende 5 ay önce lap. ameliyatı oldum ama tekrar hsg çekilmedim malesef( artık olmazsa tüp bebeğe tekrar geçicez herhalde50:
canım yaa sizin sorununuz neydi? tüp yaptırmıssınız galiba önceden?
biraz bahsedebilir misin tedavı sebebinizi ve sureclerınızı?
[QUOTE
=lillum​
;27170249]baharcım ya bendede enfeksiyon var ya adet bugün bitti doktor fitilini kullanabilirsin dedi kullanamamıştım mide bulantısı yapmıştı bende soğan kürü yapsam nasıl olur acaba

canım bence soğan suyu denemelisin, mucizevi bir şey. özellikle kadınlar için rahimde bulunan kist, yara, enfeksiyon. idrar yolları enfeksiyona bile faydası var. bende kullandım faydasını gördüm cnm..[/QUOTE]
yaa ben ole cok enfeksıyon gecıren yada adetlerı cok duzensız olan bırı degılım.
kıst falan da yok cok sukur.
acaba bu mucızevılıgınden faydalanmak ıcın denesemmı bende kı?
yanı ben kullansam bende neyı saglar sızce?
canım hayırlı haberlerle gel ıns.
hadı beklıyoruz dort gozle
canım soyle ki, bnm de egg whitem geldikten ve agrım olduktan 2-4 gun sonrasında yukselır atesım. calısmalarıma genelde bunları gorunce baslarım bunları yasadıktan 2 3 gun sonra agırlık verırım.
pko dan bahsetmıssın.
kullanıormusun seker ılacı falan?

canım 5 de ölcebılırsın bıseycık olmaz.
yeterkı hergun aynı saatte uyanır uyanmaz ölcmus ol.
tablo yapmayı bılıomusun pekı?
şeker ilacı kullandım canım geçen ay bitti.biraz düzelme oldu bu ay sadece soğan kürü yaptım bide kuru incir tükettim.
canım sımdı bak
bu seker ılacının mucızesını burda pkolu olup da yasayan arkadaslarımız var bızım
mesela hepberaber
o o ılacı kullandı bırakmadı hıc, ve o ılac sayesınde duzeni de geldi, bebegideee
o yuzden skaın o ılacını bırakma canım ınsallah sana da mucızenı getırecektır. atesını de burda hergun bakar yorumalrız

Son düzenleme:
şenaycım benim W dan 1-2 gün sonra çatlar yımırta ve dün çok belirgin geldi.
bu ay preeseed de kullanıyorum da önceki akıntıları karıştırdım biraz ama bu bariz belliydi.

ay bu ay babam hacdan deve eti de getirdi yedik şifa olur inşallah

ah canm ınsallah sıfa olur.
ya su preeseed ı ne cok kullanan var, bu ne işe yarıyordu? spermlerın ılerlermesini mi?
doktor mu soylemıstı?
sen gecmısı okumadın herlade ben sana bı soru sormustum, o prof senı ılacsız takıp yapılmaz dıe kabul etmedı falan yazmıstın sanırım, su anda napıosun hangı doktorla hangı yolu ızlıyorsun?

canım 5 de ölcebılırsın bıseycık olmaz.
Yeterkı hergun aynı saatte uyanır uyanmaz ölcmus ol.
Tablo yapmayı bılıomusun pekı?

ilk sayfadan anladım galiba nasıl yapıldığını üye oldum siteye ama tablo kısmına sadece baktım...

neden kırmızı kartı beklıyosun sekerım
kacıncı gunundesın?

ya normalde bugün hasta olmam lazım fakat geçen ay 4 gün gecikmiştim bu ay yine o siklusa göre mi olacam bilmiyorum en geç bu haftasonuna kadar olurum diye düşünüyorum, tek emin olduğum bu ay bebiş yok

normalde kac gunde bır oluyorsun canım?
bebek olmadıgını da nerden biliyosun bakalım?

evet canım pressed o işe yarıyormuş biz daha faydasını göremedik ama naparsın işte

salı günü beni tekrar ara dedi.
sabahtan beri arıyorum beni mi kekledi bugün boş günü filan mı ne açmıyor.

canım olmadı napcam varya. nasılsa her hafta gidiyorum tıpa gitcem normal polikliniğe salak ayağına yatıp yumurtalarıma baktırıp tam yumurtlama öncesi boyutunu öğrencem napayım başka uff..

neyse bugün arıyayım olmadı başka günler.
ilaçlı da yapsa ilaç kullanayım ama çatlatma iğnesini de isteyeyim bir de böyle deneyelim bari.
adamla bi konuşabileydik. anladığıma göre adam tüp bebekle ilgileniyor.
ama tüpü de en son çare olarak düşünen biriymiş bizim arkadaşın kardeşleri ona gidiyormuş kadın şimdi 8 aylık hamile.

Normalde 28 de bir oluyorum ama geçen ay 32 günde olmuştu, bu ay diş çektirdim özellikle yumurtlamama bakmadım emin değilim neye göre yumurtladım ama doğru düzgün çalışmadıkta tam bayram aralığıydı, antibiyotik kullandım ameliyatla alındığı için olmasa iyi olur galiba :44::44:
normalde kac gunde bır oluyorsun canım?
Bebek olmadıgını da nerden biliyosun bakalım?

canım bence soğan suyu denemelisin, mucizevi bir şey. özellikle kadınlar için rahimde bulunan kist, yara, enfeksiyon. idrar yolları enfeksiyona bile faydası var. bende kullandım faydasını gördüm cnm..
yaa ben ole cok enfeksıyon gecıren yada adetlerı cok duzensız olan bırı degılım.
kıst falan da yok cok sukur.
acaba bu mucızevılıgınden faydalanmak ıcın denesemmı bende kı?
yanı ben kullansam bende neyı saglar sızce?

canım bence denemelisin. neyin fayda sağlayacağını bilemiyoruz belki vesilen olur. adet bitimi 7. gün başla ve 15 gün devam et.eşinede keçiboynuzu kürü veya özünü yedirmeni tavsiye ederim.. inşlhh faydasını görürüz..

Son düzenleme:

evett teyzsi geldi bebegim 4 sene hsretle bekledıgımız gunle aklımızda yokken geldi cok sukur senn detavın nasl gıdıyor bılıyorsun bızde bahara dogru dusunuyorduk cok kr gerek kalmaı ınsl..canım dua edıyorumhekresler tatsın bu duyguları ınsl...sende ınsl..kısa zamandaa dua edın sızde yarın bebegımı gorecegımm ılk defa ınslll

aynen sabır ın karsılıgını elbet alacaksınız senay cım ınslll rabbım kımseyı cok aratmasınnn hıc kımseyı ınslll zamanını beklıyo derlerdı bana hepp cok sukur zamanı gelmıs ElHAMDULILLAH

dua ile ınsll sızde kavusacaksınız bebeklerınıze ınslll umutlarımız hıcc bıtmez ınslll

duamdasınız her daımm rabbım kımseyı aratmsın bunu ben ıyı bılırımm ama cok sukurr zamanı gelmıs ve geldı bebeıgm ınsll sızdecok yakın zamanda sevınırsınız canımmm

canım genelde sabıtler sonu gusel oluyr bnm kıde sabıttı senın tablonu ılk sayfada gormedım ama benımkıde hep 36,4 ve 36,7 de sabıttı ve cok sukur hamıleyımm haberlerını beklıyoruz ınslll bende dpo 14 de ogrenmıstmm cok sukurr

Selam kızlar... DPO 10 bugün. Durumum nasıl sizce? Suzan, sen de yorumlarsan sevinirim :)

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb

canım bı dene ya, neden bu kadar karsısınd kı ılacla takıp ettırmeye.
bı denemek lazım her yolu dedıgın gıbı, ozellıkle sen yumurtalarında degısık bır durum oldugunu dusunen bırısın.
bak mesela ben klomene yum. takıbıne hıc yanasmadım.ozeldekı drum dırek ona baslıcaktı. ama ben hıc yanasmadım cunku ben yumurtadan yumurtlamamdan emınım. yapılan butun testlerım ates tablom vs gosterıo bunu. kaldı kı bır ıkı kere muayenemde de denk gelmıstım ben yumusrtamın buyuk olup da bır dahakı muayenede catlamıs olduguna o yuzden aklımda yumurtlamakla ılgılı yada catlamakla ılgılı bır soru yok.
olay spermlerde bıttıgı ıcın klomenın de pek fayda etmıcenı dusunuorum. hatta bence ası bıle fayda etmeyecek bana ama artık ası surecı yok sayamayacagım ve denemek ıstemıorum dıyemeyecegım bı surec
yarın ak koyun kara koyun bellı olacak karanfılım
yarın esımın ılac kullanımından sonrakı test gunu. bakalım ne olacak...
test sonucuna gore doktorlar cızecek yarın bızım yolumuzu
hmm anladım canım, hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. obur ay bızle bır gunu gunune bakarsın atesıne o zmn
kecı boynuzu demeyın bacım bana
bıze hııc ıyı gelmıyor o melet,
baska sorunlara yol acıyor. kı nıtekım zaten ögrendık kı kımının bunyesı kaldırmazmıs onu. benımkının bunyeye de ter etkı yapıyo.
sagana gelınce, kararsızdım hep bugune kadar ya
bakalım yarın tedavı surecımıns ekıllenecek eger bı durum olurda dogal denememız gereken bı ay olursa onumzdekı aylarda kullanırım belkı

inşallah bu ayda bunu deneyecem bakalım normalde ovu test kullanıyodum denk getiremedim, keçi boynuzunu bu ay eşime bende aldım, nası bir olumsuz etkisi oluyo sizde benim adamıda olumsuz etkiler mi acep merak ettim şimdi kaş yapalım derken göz çıkarmasak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…