Slm kızlar, bi kaç gündür topiğinize bakıyorum, bu ay bu yöntemi bende denemek istiyorum , ilk sayfada ki açıklamada sabah 6-8 arası yapılmalı ateş ölçümü diyo ya ben gece 5 olmadan namaza kalkıyorum sabah 7 olmadanda işe gitmek için arasında 3 saat yok yani 5 lerde ölçüm yapsam bu değerlendirmeyi etkileyen bişey olmaz heralde :44::44:
Slm kızlar, bi kaç gündür topiğinize bakıyorum, bu ay bu yöntemi bende denemek istiyorum , ilk sayfada ki açıklamada sabah 6-8 arası yapılmalı ateş ölçümü diyo ya ben gece 5 olmadan namaza kalkıyorum sabah 7 olmadanda işe gitmek için arasında 3 saat yok yani 5 lerde ölçüm yapsam bu değerlendirmeyi etkileyen bişey olmaz heralde :44::44:
ayyy bugun randevum vardı cok heyecanlıyım doktor ilk alttan kontrol etti sonradan bi kan testi yapalım oyle bakalım bide dedi sonuclar yarın sabah cıkıyor amabana bi heyecan sardı ay inşallah hamileyimdir dpo 22 hala adet belirtisi yok :) ateşim halaaa 36.4 sabit
çok bişey farketmez canım bence.zaten sabah 6-8 arası diyorlar sende 5 te ölç.
hiç bi şey olmaz.
Her zaman aynı saatlerde olsun yeterli.
zebebekcım yaaaCanim 3,2 cm kadar kistim
Cikolata kisti olup olmadigi laparoskopi yapilarak anlasilirmis diger gittigim doktor sakin ole bisey yaptirma demisti onlar para tuzagiymis
Benim kist basit yapili su folekulu mu ne ole bisey dedi doktor
Evet ya aslinda ben taaaa iki sene onceden beri gittigim her doktor dogum kontrol hapi kullan kuculmesi icin diyodu
Bizde hadi bu ay olur derken iki sene oldu iste olmuyo
Simdiye kadar hepsi dedi aslinda ikisi haric
Ama hep ben gecistirdim sogan falan ictim belki gecirir diye o da eritmedi
Dedigin gibi hakkimizda hayirlisi kismet ne diyim beklemeye devam
Bu arada bi arkadas soledi arkadasini. 5 yildir. Cocugu olmuyomus
Kaplicaya gitmisler suan hamileymis esi
Bunu bana soleyen erkek oldugu ve benim durumumu bilmedigi icin ayrintiya giremedim
yrn yada obur gun tam senın yumurtlama ıhtımalın olan gunler karanfilim3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim ateş takıldı
canım yaa sizin sorununuz neydi? tüp yaptırmıssınız galiba önceden?canım hayırlı olsun..Allah sonuna kadar devam ettirsin..bende 5 ay önce lap. ameliyatı oldum ama tekrar hsg çekilmedim malesef( artık olmazsa tüp bebeğe tekrar geçicez herhalde 50:
[QUOTE=lillum;27170249]baharcım ya bendede enfeksiyon var ya adet bugün bitti doktor fitilini kullanabilirsin dedi kullanamamıştım mide bulantısı yapmıştı bende soğan kürü yapsam nasıl olur acaba
canım hayırlı haberlerle gel ıns.ayyy bugun randevum vardı cok heyecanlıyım doktor ilk alttan kontrol etti sonradan bi kan testi yapalım oyle bakalım bide dedi sonuclar yarın sabah cıkıyor amabana bi heyecan sardı ay inşallah hamileyimdir dpo 22 hala adet belirtisi yok :) ateşim halaaa 36.4 sabit
canım soyle ki, bnm de egg whitem geldikten ve agrım olduktan 2-4 gun sonrasında yukselır atesım. calısmalarıma genelde bunları gorunce baslarım bunları yasadıktan 2 3 gun sonra agırlık verırım.kızlar merhaba. sbugün adetimin 15. günü.akşam benden akıntı geldi söylemesi ayıp yumurta akı gibi.ağrımda çoktu.ama bugün ateşim hala 36 yı geçmiyo.yumurtlama olmadımı acaba.ateş sonradanmı yükselecek
canım 5 de ölcebılırsın bıseycık olmaz.Slm kızlar, bi kaç gündür topiğinize bakıyorum, bu ay bu yöntemi bende denemek istiyorum , ilk sayfada ki açıklamada sabah 6-8 arası yapılmalı ateş ölçümü diyo ya ben gece 5 olmadan namaza kalkıyorum sabah 7 olmadanda işe gitmek için arasında 3 saat yok yani 5 lerde ölçüm yapsam bu değerlendirmeyi etkileyen bişey olmaz heralde :44::44:
canım sımdı bakşeker ilacı kullandım canım geçen ay bitti.biraz düzelme oldu bu ay sadece soğan kürü yaptım bide kuru incir tükettim.
neden kırmızı kartı beklıyosun sekerımTeşekkürler kızlar , şimdi kırmızı kartı yemeyi beklemek kaldı....
şenaycım benim W dan 1-2 gün sonra çatlar yımırta ve dün çok belirgin geldi.
bu ay preeseed de kullanıyorum da önceki akıntıları karıştırdım biraz ama bu bariz belliydi.
ay bu ay babam hacdan deve eti de getirdi yedik şifa olur inşallah
canım 5 de ölcebılırsın bıseycık olmaz.
Yeterkı hergun aynı saatte uyanır uyanmaz ölcmus ol.
Tablo yapmayı bılıomusun pekı?
neden kırmızı kartı beklıyosun sekerım
kacıncı gunundesın?
normalde kac gunde bır oluyorsun canım?ilk sayfadan anladım galiba nasıl yapıldığını üye oldum siteye ama tablo kısmına sadece baktım...
ya normalde bugün hasta olmam lazım fakat geçen ay 4 gün gecikmiştim bu ay yine o siklusa göre mi olacam bilmiyorum en geç bu haftasonuna kadar olurum diye düşünüyorum, tek emin olduğum bu ay bebiş yok
ah canm ınsallah sıfa olur.
ya su preeseed ı ne cok kullanan var, bu ne işe yarıyordu? spermlerın ılerlermesini mi?
doktor mu soylemıstı?
sen gecmısı okumadın herlade ben sana bı soru sormustum, o prof senı ılacsız takıp yapılmaz dıe kabul etmedı falan yazmıstın sanırım, su anda napıosun hangı doktorla hangı yolu ızlıyorsun?
normalde kac gunde bır oluyorsun canım?
Bebek olmadıgını da nerden biliyosun bakalım?
yaa ben ole cok enfeksıyon gecıren yada adetlerı cok duzensız olan bırı degılım.canım bence soğan suyu denemelisin, mucizevi bir şey. özellikle kadınlar için rahimde bulunan kist, yara, enfeksiyon. idrar yolları enfeksiyona bile faydası var. bende kullandım faydasını gördüm cnm..
canım yaa sizin sorununuz neydi? tüp yaptırmıssınız galiba önceden?
biraz bahsedebilir misin tedavı sebebinizi ve sureclerınızı?
anım benim tüpler tıkalı..malesef. ilk dr.umun yüzünden direk tüp bebek yaptırdık ama olmadı sonra bir yıl arayla birdaha yaptırdık oda olmadı. aslında tüplerrde sıvı birikmesi varmış bunu çok sonradan prof. sayesinde anlaşıldı ve ameliyat oldum.. şuan bekleme aşamasındayım canım hamişlik olmazsa tekrardan tüp deniycez..
Selam canım. Tüh ya nerden çıktı bu şimdi. Demek ki henüz vakti değilmiş. Hakkında ne hayırlıysa o olur inşallah. Yan etkisi olmayan bir ilaç kullanırsın. Bu arada başka doktora da sordun mu?
AAAAAAAAAAAAAAAAa suzaaan hamile misin??? Çooooook sevindimm
Hayırlı uğurlu olsun canım! giremedim uzun zamandan bu güzel haberi şans eseri gördüm.
aynen sabır ın karsılıgını elbet alacaksınız senay cım ınslll rabbım kımseyı cok aratmasınnn hıc kımseyı ınslll zamanını beklıyo derlerdı bana hepp cok sukur zamanı gelmıs ElHAMDULILLAHumut ne kadar garip bi duygu canlar adetten sonra ki 10 gün herşey bitti galiba hiç çocuüum olmayacak derken psikolojimizi bozarken sonra ki günler yeniden umut alıyor yerini bi kere de daha anladım bu akşam bunu eşimle oturduk kız çocuğumuz olursa adını ne koyacağız onu düşünüyoruz :))
Rabbim kuluna kaldıramayacağından fazla yük vermezmiş ya dönüp baktığımda öyle gerçekten sabrını da veriyor ...
bu arada eşim simay koymak istiyormuş ilk defa söyledi böyle bi şey bende nurefşan koymak istiyorum sonra belki nazefşanda olabilir diyoruz çok nazlı çıktı ya bizim ki
Rabbim duy sesimizi nasip ettt
duamdasınız her daımm rabbım kımseyı aratmsın bunu ben ıyı bılırımm ama cok sukurr zamanı gelmıs ve geldı bebeıgm ınsll sızdecok yakın zamanda sevınırsınız canımmmcanım inşlhh, böyle mucizeleri duydukça çok heycanlanıyorum..dua et canım neolur..
canım hayırlı olsun..Allah sonuna kadar devam ettirsin..bende 5 ay önce lap. ameliyatı oldum ama tekrar hsg çekilmedim malesef( artık olmazsa tüp bebeğe tekrar geçicez herhalde 50:
ayyy bugun randevum vardı cok heyecanlıyım doktor ilk alttan kontrol etti sonradan bi kan testi yapalım oyle bakalım bide dedi sonuclar yarın sabah cıkıyor amabana bi heyecan sardı ay inşallah hamileyimdir dpo 22 hala adet belirtisi yok :) ateşim halaaa 36.4 sabit
canım bı dene ya, neden bu kadar karsısınd kı ılacla takıp ettırmeye.evet canım pressed o işe yarıyormuş biz daha faydasını göremedik ama naparsın işte
salı günü beni tekrar ara dedi.
sabahtan beri arıyorum beni mi kekledi bugün boş günü filan mı ne açmıyor.
canım olmadı napcam varya. nasılsa her hafta gidiyorum tıpa gitcem normal polikliniğe salak ayağına yatıp yumurtalarıma baktırıp tam yumurtlama öncesi boyutunu öğrencem napayım başka uff..
neyse bugün arıyayım olmadı başka günler.
ilaçlı da yapsa ilaç kullanayım ama çatlatma iğnesini de isteyeyim bir de böyle deneyelim bari.
adamla bi konuşabileydik. anladığıma göre adam tüp bebekle ilgileniyor.
ama tüpü de en son çare olarak düşünen biriymiş bizim arkadaşın kardeşleri ona gidiyormuş kadın şimdi 8 aylık hamile.
hmm anladım canım, hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. obur ay bızle bır gunu gunune bakarsın atesıne o zmnNormalde 28 de bir oluyorum ama geçen ay 32 günde olmuştu, bu ay diş çektirdim özellikle yumurtlamama bakmadım emin değilim neye göre yumurtladım ama doğru düzgün çalışmadıkta tam bayram aralığıydı, antibiyotik kullandım ameliyatla alındığı için olmasa iyi olur galiba :44::44:
kecı boynuzu demeyın bacım banacanım bence denemelisin. neyin fayda sağlayacağını bilemiyoruz belki vesilen olur. adet bitimi 7. gün başla ve 15 gün devam et.eşinede keçiboynuzu kürü veya özünü yedirmeni tavsiye ederim.. inşlhh faydasını görürüz..
ah canım amelıyat gecırmıssın cok gecmıs olsun.canım yaa sizin sorununuz neydi? tüp yaptırmıssınız galiba önceden?
biraz bahsedebilir misin tedavı sebebinizi ve sureclerınızı?
canım benim tüpler tıkalı..malesef. ilk dr.umun yüzünden direk tüp bebek yaptırdık ama olmadı sonra bir yıl arayla birdaha yaptırdık oda olmadı. aslında tüplerrde sıvı birikmesi varmış bunu çok sonradan prof. sayesinde anlaşıldı ve ameliyat oldum.. şuan bekleme aşamasındayım canım hamişlik olmazsa tekrardan tüp deniycez..
ne kdr oldu amelıyat olalı? ne kadar bekleyeceksınız?
ben sneın tablonu acamıyorum canımSelam kızlar... DPO 10 bugün. Durumum nasıl sizce? Suzan, sen de yorumlarsan sevinirim :)
4012bb Ovulation charts on FertilityFriend.com
hmm anladım canım, hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Obur ay bızle bır gunu gunune bakarsın atesıne o zmn
kecı boynuzu demeyın bacım bana
bıze hııc ıyı gelmıyor o melet,
baska sorunlara yol acıyor. Kı nıtekım zaten ögrendık kı kımının bunyesı kaldırmazmıs onu. Benımkının bunyeye de ter etkı yapıyo.
Sagana gelınce, kararsızdım hep bugune kadar ya
bakalım yarın tedavı surecımıns ekıllenecek eger bı durum olurda dogal denememız gereken bı ay olursa onumzdekı aylarda kullanırım belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?