saatinde ölçmemişsin sanırım bundan sonraki 2 günde belli olur çatlayıp çatlamadığın canım yüksek giderse çatlama günün olarak ff düne çekebilir çizgini Rabbim inşallah bebeğine kavuşturur seni
derecen kaç canım?
ya kızlar ben tabloma sadece derecemi yazıyorum hergün.. ilk kayıtta saati girmiştim zaten oyüzden hergün saati girmiyorum. bide akıntı creamy olarak girmiştim. derece yazarken saati ve akıntıyıda girmelimiyim?
bide tabloma bakarmısınız..
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bence saati girmelisin canım. Bu arada avatar ın çok şeker...
ben her gün bireibir aynı saatte ölcmyordum saadece sabah 6 ile 8 arasında uykudan uyanınca ölcüyordum.ama bundan sonra dikkat edicem..bi arkadaş söylemişti bu topikten adet günlerimin uzunluguna görede takip edeibilirim 30 35 gün arasında sürüyr ya ona görede ilişki yapıcam olur öyle dimi inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
ya kızlar ben tabloma sadece derecemi yazıyorum hergün.. ilk kayıtta saati girmiştim zaten oyüzden hergün saati girmiyorum. bide akıntı creamy olarak girmiştim. derece yazarken saati ve akıntıyıda girmelimiyim?
bide tabloma bakarmısınız..
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bu arada herkese günaydııııın...
slm arkadaşlar bende ateş ölçüyorum epeydir ara vermiştim bu ay tekrar ölçtüm (3,5 yıldır bebiş için uğraşıyoruz eşimin değerleri sorunlu epey uzun bir hikaye )
şimdi ben bu ay 14.gün yumurtladım sanırken çünkü yumurtlamanın hemen ardından göğüs ağrısı çekerim,ve akıntı cremye döner göğüs ağrımda gecer neyse aynen bu şekilde oldu sonra 21.gün tekrar smüksü akıntı geldi ve tekrar göğüs ağrım başladı
ben anlamadım bu ay yumurtamı geç olgunlaştı 2 keremi yumurtladım lütfen bi yorum yaparsanız sevinirim.
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
luteal fazım 12 gün falandır bu ay 32.gün adet olucam galiba
ilk kez yaşadığım için kafam karıştı
canım yaa çıkış yapmadan gitmiştim ben.burda göründüm sanırımm.yada yazdığında başka yerdeymişimdir.
ben iyiyim tatlımm sende iisin maşallah 6 yumoş çok güzell inşallahhh hepsi en güzel kalitede olsun
ve bebişin gelsin sana.allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın.dualarımız seninle olacak canım herzaman.
toipiğmizin ikinci ikizleri gelsin inşallahhh.
kızlaarrrr topiğimiz baya kalabalıklaşıyo ben bu ay ateş ölçmüyorum boşluktaymışım gb geliyor hani her aya umutla başlarız ya ilk defa bu ay olmayacağını düşünüyorum neden bilmiyrum ama bu ay da o güzel müjdeyi alamayacakmışım gb geliyor
canım hoşgeldin öncelikle yanlış yönlendirmek istemem ama önceki günler bi değer yazılmadığından tabloda ilk ateş yükselmesi de çatlama gb duruyor 32.gün adet oluyorsan geç çatlaman muhtemel tabi 2 kez çatladığın kanasına varamadım tablodan umarım şüpheli iki gün 14. gün ve çizginin çekildiği 21.gündü sanırsam çalışma olmuştur ve umarım senin de nazlı bebeğin bu ay ceeee der süpriz yapar Rabbim gönlümüze göre versin inşallah hayırlısıyla
selam güzeller nasılsınız?
var mı gelişmeler,çatlayanlar patlayanlar,tedavisi devam edenler falan ne durumda
hadi yazın bakayım bana
Canım selam sen nasılsın? Ben aynen devam ediyorum ilaçlarıma. Daha günü belli değil ama en fazla 5 gün sonra yumurtalar toplanacak ve 8 gün sonra da ebriyolar karnımdaki yerlerine kavuşacak :) İnşallah.
21.gün olmadı cnm normalde 23-26.gün adet olurum ben son hafta diye umursamadım değerlerimiz zaten çok düşün umudum yokta
çok sağol duan için inşallah tez zamanda hepimizin yüzü güler
Belki süpriz gelir sen böylesin ya seni neşelendirmek içinBazen hepimiz böyle umutsuzluğa kapılıyoruz. Normal sanırım. Umarım geçer. Genelde yumurtlama dönemi hevesler geri gelir :)
canım senin siklus nekadar sürüyor adet döngün yani uzun mu sürüyor sen çatlamış gözüküyorsun erken gb geldi bana 10.gün ama eğer kısa sürüyorsa döngülerin doğru olabilir
canım benim siklüs, 32-33. günde oluyor.. valla tabloda yanlış bişemi yaptım anmaladım benimde kafam karıştı. 10. gözüküyor evet ma zaten ben 7. adet oldum. ateş ölçemeyede 8. başladım.nasıl 10. da gözüktü kafam karıştı :44: döngülerim kısa olmuyor canım dediğim gibi 33.güne kadar sürüyor. bazı günler ölçememiştim onları yazmadım acaba ondanmı öyle gösterdi tablo???
canım senin siklus nekadar sürüyor adet döngün yani uzun mu sürüyor sen çatlamış gözüküyorsun erken gb geldi bana 10.gün ama eğer kısa sürüyorsa döngülerin doğru olabilir
canım benim siklus, 32-33. günde oluyor. valla tabloda yanlış bişemi yaptım anlamadım benimde kafam karıştı.:44: 10. gün gözüküyor evet ama bi yanlışlık olmalı değilmi zaten adetimi ayın 7. oldum. ateş ölçemeyede 8. de başladım. 3 gün sonra adet günü çatlama olmaz dimi? döngülerim kısa olmuyor dediğim gibi 33 günü buluyor.. bazı günler ateşimi ölçememiştim onları girmedim acaba ondanmı böyle gösteriyor sence???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?