Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben her gün bireibir aynı saatte ölcmyordum saadece sabah 6 ile 8 arasında uykudan uyanınca ölcüyordum.ama bundan sonra dikkat edicem..bi arkadaş söylemişti bu topikten adet günlerimin uzunluguna görede takip edeibilirim 30 35 gün arasında sürüyr ya ona görede ilişki yapıcam olur öyle dimi inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

ya kızlar ben tabloma sadece derecemi yazıyorum hergün.. ilk kayıtta saati girmiştim zaten oyüzden hergün saati girmiyorum. bide akıntı creamy olarak girmiştim. derece yazarken saati ve akıntıyıda girmelimiyim?
bide tabloma bakarmısınız..

3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com

eğer her ay düzenli oluyorsan ateşle doğru orantılı şekilde olur tabiki canım ama tabiki en garantisi günaşırı çalışma Rabbim inş hepimizi beletmeden bebeklerimize kavuşturur

canım senin siklus nekadar sürüyor adet döngün yani uzun mu sürüyor sen çatlamış gözüküyorsun erken gb geldi bana 10.gün ama eğer kısa sürüyorsa döngülerin doğru olabilir

Bu arada herkese günaydııııın...

kızz öğlen oldu

slm arkadaşlar bende ateş ölçüyorum epeydir ara vermiştim bu ay tekrar ölçtüm (3,5 yıldır bebiş için uğraşıyoruz eşimin değerleri sorunlu epey uzun bir hikaye )

şimdi ben bu ay 14.gün yumurtladım sanırken çünkü yumurtlamanın hemen ardından göğüs ağrısı çekerim,ve akıntı cremye döner göğüs ağrımda gecer neyse aynen bu şekilde oldu sonra 21.gün tekrar smüksü akıntı geldi ve tekrar göğüs ağrım başladı
ben anlamadım bu ay yumurtamı geç olgunlaştı 2 keremi yumurtladım lütfen bi yorum yaparsanız sevinirim.

370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com

luteal fazım 12 gün falandır bu ay 32.gün adet olucam galiba
ilk kez yaşadığım için kafam karıştı

canım hoşgeldin öncelikle yanlış yönlendirmek istemem ama önceki günler bi değer yazılmadığından tabloda ilk ateş yükselmesi de çatlama gb duruyor 32.gün adet oluyorsan geç çatlaman muhtemel tabi 2 kez çatladığın kanasına varamadım tablodan umarım şüpheli iki gün 14. gün ve çizginin çekildiği 21.gündü sanırsam çalışma olmuştur ve umarım senin de nazlı bebeğin bu ay ceeee der süpriz yapar Rabbim gönlümüze göre versin inşallah hayırlısıyla

Baharcım duana canı gönülden amin diyorum Bugün gittim yine. Foliküller 12 mm civarındalar. 13 tane olmuşlar. Sanırım daha 4-5 gün ilaçlara devam edeceğim.

Seninkiler nasıl canım? İyiki ikiz olmuş ben çok sevindim kızlardan duyunca. İnşallah sağlıkla ikisini birden kucağına alırsın

Belki süpriz gelir sen böylesin ya seni neşelendirmek için Bazen hepimiz böyle umutsuzluğa kapılıyoruz. Normal sanırım. Umarım geçer. Genelde yumurtlama dönemi hevesler geri gelir :)

21.gün olmadı cnm normalde 23-26.gün adet olurum ben son hafta diye umursamadım değerlerimiz zaten çok düşün umudum yokta
çok sağol duan için inşallah tez zamanda hepimizin yüzü güler

selam güzeller nasılsınız?
var mı gelişmeler,çatlayanlar patlayanlar,tedavisi devam edenler falan ne durumda
hadi yazın bakayım bana

selam güzeller nasılsınız?
var mı gelişmeler,çatlayanlar patlayanlar,tedavisi devam edenler falan ne durumda
hadi yazın bakayım bana

Canım selam sen nasılsın? Ben aynen devam ediyorum ilaçlarıma. Daha günü belli değil ama en fazla 5 gün sonra yumurtalar toplanacak ve 8 gün sonra da ebriyolar karnımdaki yerlerine kavuşacak :) İnşallah.

Canım selam sen nasılsın? Ben aynen devam ediyorum ilaçlarıma. Daha günü belli değil ama en fazla 5 gün sonra yumurtalar toplanacak ve 8 gün sonra da ebriyolar karnımdaki yerlerine kavuşacak :) İnşallah.

canım çok sağol ALlah'a çok şükür ben iyiyim
okudum canım senin gelişmeleri .ok sevindim 6 yumurta maşallah
inşallah senin de ilk ve son tedavin olsun
canı gönülden diliyorum

21.gün olmadı cnm normalde 23-26.gün adet olurum ben son hafta diye umursamadım değerlerimiz zaten çok düşün umudum yokta
çok sağol duan için inşallah tez zamanda hepimizin yüzü güler

tamam canım eğer döngün böle 26. gün filansa 14. 15.gün çatlamış oluyorsun bence o zamanlarda çalışma olduysa senin için önemli günler bunlar umarım ateş düşmeden yüksek devam eder dularım bütün topiğin üzerin inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

Son düzenleme:
Belki süpriz gelir sen böylesin ya seni neşelendirmek için Bazen hepimiz böyle umutsuzluğa kapılıyoruz. Normal sanırım. Umarım geçer. Genelde yumurtlama dönemi hevesler geri gelir :)

ayy ne bileyim 9 aycım sanki böle salla lillum okadar dikkat etmene gerek yok bu ay bebeiş gelmeyecek diyor içimden bir ses hayırlısı bakalım pozitif düşüncelerimiz çıkmaz hep pembe hayaller olduğundan ama böle olumsuz negatif düşünceler çıkar beni bulur yani hertürlü negatif oluyo sonucunda bende bu ay böle saldım işte kendimi ama inşallah duan kabul olur bebeğim bu ay gelir annesini sevince boğar seninde az kaldı hamiş haberini almaya inşallah dicezki 9 ay hamileeee yakışacak sanada kime yakışmazki Rabbim önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun tez vakitte inşallah (amin)

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…