Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9.aycim daha once de yazdim senin hakkinda, merak ediyorduk seni
yumurtalarina kocaman
ve gonlunden gecen gibi 2 tanesinin dollenmesini sana sImsIkI tutunmasini dilerim tatlim
Hep aklimdasin

üüüfff yine kurs var gideceğim yaaa
teknolojiyi artık neredeyse afedersiniz yatak odamıza kadar sokacağızzz
karşıyım kardeşim ben bu kadar teknoljiyeee
aklıı tahta da neymişşş peeehhh

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com herkese günaydın baldan tatlı bayanlaraaaaaaaaa

sonunda çatlamış gibisin canım ama daha ateşinin bikaç gün böyle yüksek devam etmesi gerekir. siz yinede çalışmayı bırakmayın.. çünkü bazı kişinin ateş yükseldiği gün çatlayabiliryor sanırım :44:

canım sende pko mu vardı :26: pko tablolarıda böyle çatlamış gibi yapıp sonradan kafa karıştırabiliyor :26:

iki kez yumurtalmış olabilirmisin acaba bu anlattığına göre :26: neyse 2 - 3 farketmez yeterki bebiş olsun

Canım selam sen nasılsın? Ben aynen devam ediyorum ilaçlarıma. Daha günü belli değil ama en fazla 5 gün sonra yumurtalar toplanacak ve 8 gün sonra da ebriyolar karnımdaki yerlerine kavuşacak :) İnşallah.

canım inşallah yumoşların sağlıklı çıkar ve döllenmede tutunmada sağlanır bişey merak ediyorum bu arada, bu 6 yumoşu toplarlarken anestezi alıcakmısın ?

üüüfff yine kurs var gideceğim yaaa
teknolojiyi artık neredeyse afedersiniz yatak odamıza kadar sokacağızzz
karşıyım kardeşim ben bu kadar teknoljiyeee
aklıı tahta da neymişşş peeehhh

git git kurslara iyidir Mehmet Tuna da öğreniyor ne güzzel nasılda dinliyordur içerden merakla doğsada şenayla görmeye gelsek kız yiğenimizi

kızlar DPO 11 deyim bugün (ovulasyon testine göre) yani pazar adet olcam
ama erkenden adet belirtilerim başladı karnım şiş
midem kazınıyor
karnımda bi hareketlilik var
gebe kalanlardan aynı adet belirtisi yaşayanlar ne zaman belirtiler başladı böyle erken mi?
her ay gebe miyim diye beklemek çok zor yaaaaaaaaaa delirdim ben

Kızlar, yorumlariniz için çok teşekkür ederim :)
Ümit ve korku birarada bende bu günler.
Bu arada siklusum 27 benim, son 4 gün yani.
Lillum, önemli olan önümüzdeki günler demiştin ya canım, son 4 teyim ya ben, iyi gidiyor muyum bu durumda?

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

iyiyim canım sen nasılsın?
adeti bekliyorum 3-4 günüm var takılıyorum buaralarda

iyiyim bende tatlım
bayaa kapalı bi hava var bugün
ayakta durmaya çalışıyorum
aaa demek son günler çok heycanlı
ay hadi inşallah son bekleyişimiz olsun buuu
adet degilde bebişin gelsinnnnn
ateş ölçmedin sanırım sen tablonu göremedimmm

kızlar yardımcı olur musunuz

3f25a6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bir de hiç dpo falan yazmadı bende bebiş olma ihtimali ne durumda acaba?

canım çizgin kesikte olsa doğru yerde gibi
muhtemelen akıntı girmedigin için kesik çekmiş çizgiyi.
yani bugün dpo 8 desin.
dpo saymaz sürekli vip üyelik oldugunda onu sayıyor
ilk üye olundugunda yada canı isterde arada hediye falan verirse o zaman çıkıyor.
dpo 14te bile ateşin hala düşmezse inşallah gebelik oldugunu düşünebiliriz.
umarım ateşin artarak devam eder ve bebegin seninledir.

Selam canım. Son 4 günüm ve inanılmaz heyecan, bir o kadar da korku var bende. Son durumum nasıl sence?

Selam canım. Son 4 günüm ve inanılmaz heyecan, bir o kadar da korku var bende. Son durumum nasıl sence?

cnm ateşin gayet iyi gidiyor bence
önemli olan tabi son günde de bu şekilde kalması.
umarım ateşin düşmez de bebegin gelirrr bu ay.

cnm ateşin gayet iyi gidiyor bence
önemli olan tabi son günde de bu şekilde kalması.
umarım ateşin düşmez de bebegin gelirrr bu ay.

pek de umudum yok ama işte bazen neden olmasın diyorum
ateş ölçmedim strese giriyorum zaten yeterince girdim ama
son günler küt diye düşüyo ya moralim daha çok bozuluyo adet kendi gelsin bari dedim
belki diğer ay ölçerim
inşallah gelmez adet :18:

Ben de seninle aynı duygular içindeyim canım ya.Ateş ölçmedim.Bu ay da olmaz ya diyorum.Bazen de belki gelir bebişim diyorum.daha 10 günüm var ama stress şimdiden başladı. offfff.Keşke hiç düşünmesek hepimizin bebişleri geliverse...

ohh maşallahh canımmm boyutlarıda çok güzel sayısıda maşallah iyiii
hadi bakalım yolun yarısını tamamladın allah emeklerinizi boşa çıkarmasınn.
sen beni bebişimolsunlamı karıştırdın kız benim düştü ya bebiş.:26:

selam kızlarrrr ya ben siteye kayıt yaptım gün gün kaydettim link alıp buraya atamıyom :26::26:

ayy inşallah cnaım benım çok sevinirimmm
sen de nedır durumlar tatlım?

selam kızlarrrr ya ben siteye kayıt yaptım gün gün kaydettim link alıp buraya atamıyom :26::26:

canım sayfanın yukarısında sağ tarafta sharing diye bi seçenek var oraya tıklayıp ordan steup bulacaksın ona tıklayacaksın.
sonra your charting home page yazan yazının altındaki kutucuktaki http/ ile başlayan adresi kopyalayıp buraya yapıştıracaksın.
ama eğerki oraya girdiğinde öyle bi seçenek yoksa yine o sayfanın altında set diye bi seçenek olmalı ona tıklayıp ayar yapacaksın.
sonra tekrar girdiinde çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…