401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com herkese günaydın baldan tatlı bayanlaraaaaaaaaa
ya kızlar ben tabloma sadece derecemi yazıyorum hergün.. ilk kayıtta saati girmiştim zaten oyüzden hergün saati girmiyorum. bide akıntı creamy olarak girmiştim. derece yazarken saati ve akıntıyıda girmelimiyim?
bide tabloma bakarmısınız..
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm arkadaşlar bende ateş ölçüyorum epeydir ara vermiştim bu ay tekrar ölçtüm (3,5 yıldır bebiş için uğraşıyoruz eşimin değerleri sorunlu epey uzun bir hikaye )
şimdi ben bu ay 14.gün yumurtladım sanırken çünkü yumurtlamanın hemen ardından göğüs ağrısı çekerim,ve akıntı cremye döner göğüs ağrımda gecer neyse aynen bu şekilde oldu sonra 21.gün tekrar smüksü akıntı geldi ve tekrar göğüs ağrım başladı
ben anlamadım bu ay yumurtamı geç olgunlaştı 2 keremi yumurtladım lütfen bi yorum yaparsanız sevinirim.
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
luteal fazım 12 gün falandır bu ay 32.gün adet olucam galiba
ilk kez yaşadığım için kafam karıştı
Canım selam sen nasılsın? Ben aynen devam ediyorum ilaçlarıma. Daha günü belli değil ama en fazla 5 gün sonra yumurtalar toplanacak ve 8 gün sonra da ebriyolar karnımdaki yerlerine kavuşacak :) İnşallah.
üüüfff yine kurs var gideceğim yaaa
teknolojiyi artık neredeyse afedersiniz yatak odamıza kadar sokacağızzz
karşıyım kardeşim ben bu kadar teknoljiyeee
aklıı tahta da neymişşş peeehhh
iyiyim canım sen nasılsın?
adeti bekliyorum 3-4 günüm var takılıyorum buaralarda
kızlar yardımcı olur musunuz
3f25a6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir de hiç dpo falan yazmadı bende bebiş olma ihtimali ne durumda acaba?
Selam canım. Son 4 günüm ve inanılmaz heyecan, bir o kadar da korku var bende. Son durumum nasıl sence?
Selam canım. Son 4 günüm ve inanılmaz heyecan, bir o kadar da korku var bende. Son durumum nasıl sence?
iyiyim bende tatlım
bayaa kapalı bi hava var bugün
ayakta durmaya çalışıyorum
aaa demek son günler çok heycanlı
ay hadi inşallah son bekleyişimiz olsun buuu
adet degilde bebişin gelsinnnnn
ateş ölçmedin sanırım sen tablonu göremedimmm
Ben de seninle aynı duygular içindeyim canım ya.Ateş ölçmedim.Bu ay da olmaz ya diyorum.Bazen de belki gelir bebişim diyorum.daha 10 günüm var ama stress şimdiden başladı. offfff.Keşke hiç düşünmesek hepimizin bebişleri geliverse...pek de umudum yok ama işte bazen neden olmasın diyorum
ateş ölçmedim strese giriyorum zaten yeterince girdim ama
son günler küt diye düşüyo ya moralim daha çok bozuluyo adet kendi gelsin bari dedim
belki diğer ay ölçerim
inşallah gelmez adet :18:
Baharcım duana canı gönülden amin diyorumBugün gittim yine. Foliküller 12 mm civarındalar. 13 tane olmuşlar. Sanırım daha 4-5 gün ilaçlara devam edeceğim.
Seninkiler nasıl canım? İyiki ikiz olmuş ben çok sevindim kızlardan duyunca. İnşallah sağlıkla ikisini birden kucağına alırsın
sonunda çatlamış gibisin canımama daha ateşinin bikaç gün böyle yüksek devam etmesi gerekir. siz yinede çalışmayı bırakmayın.. çünkü bazı kişinin ateş yükseldiği gün çatlayabiliryor sanırım :44:
canım sende pko mu vardı :26: pko tablolarıda böyle çatlamış gibi yapıp sonradan kafa karıştırabiliyor :26:
iki kez yumurtalmış olabilirmisin acaba bu anlattığına göre :26: neyse 2 - 3 farketmez yeterki bebiş olsun
canım inşallah yumoşların sağlıklı çıkar ve döllenmede tutunmada sağlanırbişey merak ediyorum bu arada, bu 6 yumoşu toplarlarken anestezi alıcakmısın ?
git git kurslara iyidir Mehmet Tuna da öğreniyor ne güzzelnasılda dinliyordur içerden merakla doğsada şenayla görmeye gelsek kız yiğenimizi
selam kızlarrrr ya ben siteye kayıt yaptım gün gün kaydettim link alıp buraya atamıyom :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?