Merhaba arkadaşlar, aranıza ben de katılmak istiyorum.Bu ay 4. ayımız bebiş bekliyoruz eşimle. Ama ben her ay çok stres yapıyorum, hele adet olmama 1 hafta kala o günler geçmiyor.Sizin topiğinizi tesadüfen gördüm.Ateş ölçmeyi denemiştim çünkü geçen ay.Muhabbetiniz çok hoş.Saat 17 den beri neredeyse tüm sayfalarınızı okudum sonunda ben de yazmaya karar verdim.Adetime 10 gün var. Gelişmeleri sizinle paylaşıcam. Hepimize Allah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasib eder inşallah arkadaşlar...
canım ovulasyon testlerinin yanında ateşinide ölçersen anlayabilirsin yumurtlama oldumu diyekızlar ben bu ovulasyon testlerini kullanıyorum ama adetimin 14. günü olmasına rağmen halen çift çizgiyi görmedim yaaa ne yapcam.. adamı da doğru dürüst çarpmadım testlere güvenip. kaçırdım galiba yumoş günlerini bu ay da yattı benim bebek işi(((((
kaçıncı günündeydin canım ölçmeye devam et yükselecektir elbettkızlar benim ateş halen 35.7 ya.yumurtlama olmadımı ya pff
ne demek canım inşallah kısa sürede atlatırsınnn.baharım şalgamı duymamıştım onu da deneyeyim tşkr :)
Merhaba arkadaşlar, aranıza ben de katılmak istiyorum.Bu ay 4. ayımız bebiş bekliyoruz eşimle. Ama ben her ay çok stres yapıyorum, hele adet olmama 1 hafta kala o günler geçmiyor.Sizin topiğinizi tesadüfen gördüm.Ateş ölçmeyi denemiştim çünkü geçen ay.Muhabbetiniz çok hoş.Saat 17 den beri neredeyse tüm sayfalarınızı okudum sonunda ben de yazmaya karar verdim.Adetime 10 gün var. Gelişmeleri sizinle paylaşıcam. Hepimize Allah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasib eder inşallah arkadaşlar...
Canim 3,2 cm kadar kistim
Cikolata kisti olup olmadigi laparoskopi yapilarak anlasilirmis diger gittigim doktor sakin ole bisey yaptirma demisti onlar para tuzagiymis
Benim kist basit yapili su folekulu mu ne ole bisey dedi doktor
Aaa cnm nbr bende seni merak ediyodum
Kac gun kaldi yumurta toplanmasina hic bahsetmiyisun
Evet ya aslinda ben taaaa iki sene onceden beri gittigim her doktor dogum kontrol hapi kullan kuculmesi icin diyodu
Bizde hadi bu ay olur derken iki sene oldu iste olmuyo
Simdiye kadar hepsi dedi aslinda ikisi haric
Ama hep ben gecistirdim sogan falan ictim belki gecirir diye o da eritmedi
Dedigin gibi hakkimizda hayirlisi kismet ne diyim beklemeye devam
Bu arada bi arkadas soledi arkadasini. 5 yildir. Cocugu olmuyomus
Kaplicaya gitmisler suan hamileymis esi
Bunu bana soleyen erkek oldugu ve benim durumumu bilmedigi icin ayrintiya giremedim
evett teyzsi geldi bebegim 4 sene hsretle bekledıgımız gunle aklımızda yokken geldi cok sukur senn detavın nasl gıdıyor bılıyorsun bızde bahara dogru dusunuyorduk cok kr gerek kalmaı ınsl..canım dua edıyorumhekresler tatsın bu duyguları ınsl...sende ınsl..kısa zamandaa dua edın sızde yarın bebegımı gorecegımm ılk defa ınslll
merhaba kızlar...dün eşim doktora gitti.sonucu akşam yazamadım çünkü eşimle gezmeye gittik eve gec geldik falan..neyse sonuç olarak eşime doppler usg mi ne ondan yazmış.ama çapa usg randevusunu mart ayına vermiş baya güldük.dışarda özel çektircek.sanırsam tüp bebek için rapor verecekmiş.bu arada bugün bi de eurofertil tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik.orda da tüp bebek önerdiler.bi kaç paket yapmışlar...öle ki raporsuz yaptırmak daha mantıklı gibi geldi.2 kez tüp bebek hakkı ve dondurulmuşların transferini ücetsiziçeren bi paketleri var mesela.hatti garantili tüp bebek paketi bile yapmışlar..4 kere yaptırıp tutmazsa paran iade...eşimle düşüncez.bakalım neye karar verecez
bahar naber canım?
Selam canım! Nasılsın?
Benim çok yavaş ilerliyor. Nedense doktor çok düşük bir dozda tutuyor beni. 6tane yumurtam var :) Büyük ihtimalle bu cuma çatlatma iğnesi vurulacak ve pazar günü de yumurtalar toplanacak. Çarşamba da tansfer. Ama kesin değil bu tarihler. Bakalın inşallah her şey yolunda giderse haftaya çarşamba artık dua ederek bekleme başlayacak.
Canım çok sevindim ya. 4 sene dile kolay! Allah tamamına erdirsin inşallah. Kendiliğinden oldu di mi? Bu ay özel bir şey yapmış mıydın?
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rapor çıkarırsan çok uyguna gelir. Ben ona sabredemedim başladım :)
kızlaarrrr topiğimiz baya kalabalıklaşıyo ben bu ay ateş ölçmüyorum boşluktaymışım gb geliyor hani her aya umutla başlarız ya ilk defa bu ay olmayacağını düşünüyorum neden bilmiyrum ama bu ay da o güzel müjdeyi alamayacakmışım gb geliyor
canım arada olur öyllekaçıncı gündesin bu arada :26:
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com herkese günaydın baldan tatlı bayanlaraaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?