Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar, aranıza ben de katılmak istiyorum.Bu ay 4. ayımız bebiş bekliyoruz eşimle. Ama ben her ay çok stres yapıyorum, hele adet olmama 1 hafta kala o günler geçmiyor.Sizin topiğinizi tesadüfen gördüm.Ateş ölçmeyi denemiştim çünkü geçen ay.Muhabbetiniz çok hoş.Saat 17 den beri neredeyse tüm sayfalarınızı okudum sonunda ben de yazmaya karar verdim.Adetime 10 gün var. Gelişmeleri sizinle paylaşıcam. Hepimize Allah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasib eder inşallah arkadaşlar...

derecen kaç canım?

canım ovulasyon testlerinin yanında ateşinide ölçersen anlayabilirsin yumurtlama oldumu diye
kızlar benim ateş halen 35.7 ya.yumurtlama olmadımı ya pff
kaçıncı günündeydin canım ölçmeye devam et yükselecektir elbett
baharım şalgamı duymamıştım onu da deneyeyim tşkr :)
ne demek canım inşallah kısa sürede atlatırsınnn.

hoşgeldin canımm katıl tabikii.inan stres paylaştıkça azalıyor.en azından gerçek hayatta anlatamadıklarımızı burada anlatıp kurtuluyoruz.
belki bi akıl bi fikir ediniyoruz.
ateşinide ölçmeye devam et

Selam canım! Nasılsın?

Benim çok yavaş ilerliyor. Nedense doktor çok düşük bir dozda tutuyor beni. 6tane yumurtam var :) Büyük ihtimalle bu cuma çatlatma iğnesi vurulacak ve pazar günü de yumurtalar toplanacak. Çarşamba da tansfer. Ama kesin değil bu tarihler. Bakalın inşallah her şey yolunda giderse haftaya çarşamba artık dua ederek bekleme başlayacak.

Canım çok sevindim ya. 4 sene dile kolay! Allah tamamına erdirsin inşallah. Kendiliğinden oldu di mi? Bu ay özel bir şey yapmış mıydın?

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rapor çıkarırsan çok uyguna gelir. Ben ona sabredemedim başladım :)

bahar naber canım?

canım yaa çıkış yapmadan gitmiştim ben.burda göründüm sanırımm.yada yazdığında başka yerdeymişimdir.
ben iyiyim tatlımm sende iisin maşallah 6 yumoş çok güzell inşallahhh hepsi en güzel kalitede olsun
ve bebişin gelsin sana.allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın.dualarımız seninle olacak canım herzaman.
toipiğmizin ikinci ikizleri gelsin inşallahhh.

canım inşallah hepsi döllenir inşallahhh

günaydın kızlar

nasılsınız ben bu ay çok ciddi çalışcam kafaya koydum ovu testide aldım allahım büyük konuşturmasın fakat gelsin artık bu bebiş yaaaaa :84::84::84::84:

kızlaarrrr topiğimiz baya kalabalıklaşıyo ben bu ay ateş ölçmüyorum boşluktaymışım gb geliyor hani her aya umutla başlarız ya ilk defa bu ay olmayacağını düşünüyorum neden bilmiyrum ama bu ay da o güzel müjdeyi alamayacakmışım gb geliyor

günaydın kızlaarrrrrrr işlerim yoğun bu aralar kk yı açık tututp arada okuyorum.. burda gibi görünüp aslında olmayabilirim haberiniz olsun bende daha gelen giden yok.. inşallah bundan sonra adetim bukadar gelmemesi sadece bebeğim için olur içime fenalık geldi çünkü

bu arada yeni bisürü arkadaş görüyorum hepiniz hoşgelmişsiniz uygun bi zamanda hepinizle tanışıcam bol bebişli haftalar diliyorummmmmmm

canım arada olur öylle kaçıncı gündesin bu arada :26:

ateş yükselmiş bugün tablon gayet güzel gfidiyor ama asıl önemli günlere daha yeni geldin canım inşallah düşmez ve bebişin haberini alırız senden lekelenmen olduğunu okudum bu da çok öenmli bi gelişme yine temkinli olmakta fayda var canım hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…