Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım gecmiş olsun hayırlısı siz cok tatlı insanlarsnz topiğe alışmakta hiç zorluk cekmedim

sağol canım allah sizlere yaşatmasın böyle kötü tecrübeler inşallah.
sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize inşallah.
topiğimizdeki herkes birbirinden tatlıdır.

Canım, akıntı bilgilerini sil ıstersen, onlar yaniltabiliyor çizgiyi. Çünkü doğru tanimlayamayabiliyoruz akintilarimizi. Benimkine bak, sadece ilişki günleri ve ovu testim var...

13 Kasım çok olmuş. Sen bir tek yarını gir, önceki ateşlerın yok ondandir belki. Istersen oralara birbirine yakın değerler gir, öyle dene. Bana göre 12 ye çizgi çekecek yani çekmeli diye düşünüyorum, kızlar da bir baksın, yorum yapsınlar istersen ona göre yap :)

ne bilem cizgiyi cekene kdar girem dedim tutmadı sonra geri aldım aknıtıyı da girdim inşallah ceker bu ay acemilğim cıksında artık bidahiki aya daaha dikkatli girerim artık http://www.fertilityfriend.com/home/401918 en son hali bu

Son düzenleme:
kızlar ben bu ovulasyon testlerini kullanıyorum ama adetimin 14. günü olmasına rağmen halen çift çizgiyi görmedim yaaa ne yapcam.. adamı da doğru dürüst çarpmadım testlere güvenip. kaçırdım galiba yumoş günlerini bu ay da yattı benim bebek işi (((((

kaç günde bi adet olursun genelde

Canım, senin çatlama 6. günü bile olmuş olabilir. Sanki 12 si de yerleşme mi acaba? Reglin de kısa sürmüş zaten ihtimal var sanki...

Ovulasyon testlerinde yanlışlık olmuyor canım. Geç yumurtluyor olabilirsin bekle bakalım. Ama inşallah ki testleri geç yapmaya başlayıp kacirmamissindir. Reglin kaçıncı gününde başladın?

kızlar benim ateş halen 35.7 ya.yumurtlama olmadımı ya pff

Saol karanfilcim yorum icin olede yapabilirim mantikli

Monurol vermistir tek bigun gece iciyosun onu ic
Bence antibiyitii icme
Bende bolca gecirim bol ilik su ic canim gecer insallah

Hakkinizda hayirlisi olsun canim[/QUOTE]

bi tane su da eriyilen var canım sonu saşe yle bitiyor onu içtim şimdi sabaha kadar tuvalete gidilmeyecekmiş

Son düzenleme:

aslında ben normalde çok su içerdim canım yaa hiçte başıma gememişti bu zamana kadar Allah kabul ederse oruç tuttum bi hafta kadar akşamları da çok susamayınca içmedim günde bi ik bardak anca ondan oldu galiba akşamdan sonra çok su içtim kan geçti şimdi yanıyor hala ama kan gelmiyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…