Canım, bak sen yarinki ateşini şimdi yaz yaklaşık bir değer, çizgini 12. güne çekecek gör bak. Onun için bu gece de çalış öyle cizerse :)
anladım canım gecmiş olsun hayırlısı siz cok tatlı insanlarsnz topiğe alışmakta hiç zorluk cekmedim
tamam baharcim, ekledim simdi
Canım, bak sen yarinki ateşini şimdi yaz yaklaşık bir değer, çizgini 12. güne çekecek gör bak. Onun için bu gece de çalış öyle cizerse :)
sağol canım allah sizlere yaşatmasın böyle kötü tecrübeler inşallah.
sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize inşallah.
topiğimizdeki herkes birbirinden tatlıdır.
Canım, akıntı bilgilerini sil ıstersen, onlar yaniltabiliyor çizgiyi. Çünkü doğru tanimlayamayabiliyoruz akintilarimizi. Benimkine bak, sadece ilişki günleri ve ovu testim var...
Canım, akıntı bilgilerini sil ıstersen, onlar yaniltabiliyor çizgiyi. Çünkü doğru tanimlayamayabiliyoruz akintilarimizi. Benimkine bak, sadece ilişki günleri ve ovu testim var...
13 Kasım çok olmuş. Sen bir tek yarını gir, önceki ateşlerın yok ondandir belki. Istersen oralara birbirine yakın değerler gir, öyle dene. Bana göre 12 ye çizgi çekecek yani çekmeli diye düşünüyorum, kızlar da bir baksın, yorum yapsınlar istersen ona göre yap :)
kızlar ben bu ovulasyon testlerini kullanıyorum ama adetimin 14. günü olmasına rağmen halen çift çizgiyi görmedim yaaa ne yapcam.. adamı da doğru dürüst çarpmadım testlere güvenip. kaçırdım galiba yumoş günlerini bu ay da yattı benim bebek işi(((((
evet canım ben kullandığımda de yapmıştı. hemen o ay iyi bi enfeksiyon geçirdim.
ama benim sık ilişki olduğunda da oluyor.
ama ne zaman??
tabi kışın.
yazın hiç olmuyor çünkü çok sıvı alıyoruz.
sen şimdi ilaçlarını al zaten sistit ilaçları çok ağır ilaçlar değil.
ama bundan sonra bol su iç yakalanma ihimalini düşü.
dur aklıma gelmişken su içeyim
ben tenefüslerde hemen su doldururum ders boyu su içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?