Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tamam canım ama endokrinde falanmı yaptırmak lazım.yoksa kadındoğumcu da isteyebiliyormu testi.
aslında benimde geç dönemde düşük oldu.ve okudum ki pıhtılaşmayada yol açabilirmiş bu durum.

tamam canım ama endokrinde falanmı yaptırmak lazım.yoksa kadındoğumcu da isteyebiliyormu testi.
aslında benimde geç dönemde düşük oldu.ve okudum ki pıhtılaşmayada yol açabilirmiş bu durum.

yok canım üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor genetik bölümünde yaptırdım ben kadın doğum dr gönderdi dedim
heryerde yapılmıyor testin adı trombofili paneli bizim pıhtılaşma topikine takıl arada bilgin olur
Allah korusun hamile olmayı bile engelliyor

oda biraz yüksek çıkıyomuş canım 0.5 derece falan

canım yumurtlamayı öğrenmek için ve bi grafik eğrisi oluşturmak için dil altından ölçmen gerekiyor.
yüksek çıkması gereken zamanda zaten normal.
hergün 6 8 arası bi saatte ama hergün aynı saatte yataktan kalkmadan bişey yiyip içmeden dilaltından ölçtüğün zaman sana doğru sonuç verir.

tamam canım öyleyse en kısa zamanda yaptırayımm ben.
haklısın ikinciyi kaybetmeyi beklemeden önlem almak lazım.
çok sağol bilgilendirdiğin için canımmm

tamam canım sağolasın sabah öyle yapim o zaman:))

tamam canım öyleyse en kısa zamanda yaptırayımm ben.
haklısın ikinciyi kaybetmeyi beklemeden önlem almak lazım.
çok sağol bilgilendirdiğin için canımmm

rica ederim canım ben 3 tane kaybettim ancak araştırdılar
bir tane sağlıklı çocuk olunca önemsemedilerr en son 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu
ondan sonra araştırıldı ve sonuç pıhtılaşma

rica ederim canım ben 3 tane kaybettim ancak araştırdılar
bir tane sağlıklı çocuk olunca önemsemedilerr en son 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu
ondan sonra araştırıldı ve sonuç pıhtılaşma

ben bi tanesinde inanılmaz yıkıldım kimbilir sen 3 tanede neler çekmişsindir.
allahım bi daha yaşatmasın canım.gerçekten bebek isteyen bi kadın için düşük yapmak çok ağır bi yıkım.
allahım sağlıklısını versin bundan sonra.

kaçıncı günündesin peki.
eğer yumurtlaman geçmediyse bundan sonra ölçmeyle bile öğrenebilirsin yumurtladığın zamanı.

canım bi iki gün önce buraya yazmıştım 17. günüm bugün.2 gün önce akıntı geldi ama nedense ateşim düşük.ağrımda var.

amin canım cümlemize inşallahhh anlatsamm roman olur
sadece yaşayan bilir son olmuştur inşallah
oğlum çok istiyor kardeş yoksa cesaretimi zor tplardım

canım bi iki gün önce buraya yazmıştım 17. günüm bugün.2 gün önce akıntı geldi ama nedense ateşim düşük.ağrımda var.
ateşin düşük çıkması koltukaltından ölçmenden kaynaklanır canım.
yarın dilaltından bi dene belkide çoktan yumurtladın.
kaç günde bir adet olursun.düzenlimidir.

amin canım cümlemize inşallahhh anlatsamm roman olur
sadece yaşayan bilir son olmuştur inşallah
oğlum çok istiyor kardeş yoksa cesaretimi zor tplardım

allah oğluna sağlık versin sizlere bağışlasın canım
kardeşide biraz nazlı işte sanırım kızın olcak

galiba canımmm amin saolasın
2 si erkekti bebeklerimin
bakalım belki kızı tuttururuz hayırlısı

inşallah canım ya.2 aydır yeni düzene girdi.resmen sinirden çatlıyorum kaç gündür düşük çıkıyooo

inşallah canım ya.2 aydır yeni düzene girdi.resmen sinirden çatlıyorum kaç gündür düşük çıkıyooo

yanım benim gecen ay hep çok yüksekti adet olacağım gün hooop düştü hatta bir gün önce
bu ay niyeyse benimkiside hep düşük seyrediyor

canım akıntıyı falan görmüşsün büyük ihtimal ya çatladın yada çatlayacaksın.
sen çalışmaları aksatma.sonuçta koltuklatından ölçmüşsün
yarın sabah dilaltından ölçünce anlarız çatlamışmı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…