Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bugün DPO 11'deydim ya canım, kan testi yaptırdım ve az önce sonucumu aldım. Beta HCG <2 maalesef negatif. Herşey güzel güzel derken, bu ay da ümitlerim söndü....

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart
canımkeske bekleseydınnn yaaa dpo 13e kdryuksek cıkarsa gıtseydınn ben dpo 14 kdr bekledım gene yapmıcaktımm ama kıslar yap yapp dedı cok skr pozıtıf ama buyukler dıyrkı regl gunude kotu dusunme hormonların sana oyn yapabılır ınslkısazmnda beklemdıgın anda kalırsınnn cnmmmm

olsun cnm umutlerımız bıtmıyorya hıcc cok skr regl olabıyrsun bırde öle dusunn hıc olmayanlar ne yaptın ılac ıle vs. sabır dılıyorum yaradandan senın ıcın ınsll canımmmmmmmmmmm
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkılıyo hayrolsun inşallah içimde böle bi sıkıntı var yaaa:18:
hayırdır ınsl liliii

canım möle dusunme bnde ole dedım 15 gunılıskı yasak tı bısdeee ama ben o ay gebe kalmısım hehe cok sukur yanı gecen ayın basında hehe esım amelıyat gunuben regl oldum ben ılestım yumos gunumuzde yasak bıttı ılıskı oldu bız koye gıttık bayrm hazırlıgınaa ve toplamda 5-6 ılıskı sonrası bebegım tutunmus bana öle umıdını kesme rabbım ''ol '' dedıkden sonraaaaa

hayırlısı ama ben eşimi tanıyosam zor bu ay...

kızlar benim tablomu yorumlayabilecek varmı ilk sayfada var
yumurtlama zamanı 35,7 ye düşen ateşim
36
36,1
36,2
36,3 oldu ve on 4 gündür
36,3 aynı hiç değişmiyor
ne ki buuu sanırım bu ayda olmadımı demek
23. günümdeyim hayla tık yokkk
ama geçen ayda çok yüksekti adetten birgün önce düştü

Son düzenleme:

canım şu an yumurtlama olmuş görünmüyor

önceki ay 9. günden ölçmeye başlamıştım tabloya eklerken onu nasıl belirleriz :44:

DPO ne dimek arkadaşlar :44::44::44:

canım dpo açılımı "day past ovulation" yani yumurtlamada sonra geçen gün sayısı demek.
bu arada ateş degerlerine baktımda sanırım baya bi düşük ateşlisin
yumurtlama zamanı 35 lere kadar indiysen o zmn şuan 36,3 le sen yumurtlamışsındır
hem sabit gidiyo diyosun bu çokk iyi bişey sabit giden ateşlerin sonu genelde bebişle bitiyorrrrr
inş sonuna kdr böyle güzel gider. gnelde kaç günde bir adet oluyosun?

ha birde pıhtılaşman oldugundan bahsetmişsin baharla konuşurken
ben seni pıhtı topiğinden de hatırlıyorum aslında
bende de var da.. mthfr A1289C homozigotum ben.
senin hangi gende-ne sorun var merak ettim.
inş bu defa geldiğinde önlemini alınca tutunur meleğin sana canım.

teşekkür eederim canım sağol..ama benim ff cizgimi halen çekmedi

suziii
ne bilayim valla vanım öle ufunet basıyo sanki havadan mı nedir bilemiyorum içim sıkılıyo daralıyorum uykusuz kalıyo olabilirim yada çok yoruluyo da olabilirim öle işte

karanfilce pervane

şalgam suyu da neyin nesi yeni bir duyum mu var hobbaaaa

ateşimi dil altından ölçtüm kızlar 36.3 tü.acaba yumurtlama oldumuki?dün 35 civarıydı

hayırlısı ama ben eşimi tanıyosam zor bu ay...
ınsll hıc beklemedıgın anda gelır bebegınn cnmm o vakıttt dua ıle ınsll

selevat geıtr bol caaa lılı cımm ınsll bu aylar da efendımıze hastalık ındıgıanlar ve bol la havle getırmemıs gerek gunluk kıı bızede hastalık gelmesın dıe ınsll ıcın ondanda sıkııyordurr dua ıle ınsll bırde sonra baharda ruhsalolarak zaten genelıı herkez sınırlı akrasıf ve doyumsuz olurr selavat geıtrmen dılegımle boll ca ınsllll

salavat ve dualar şifamız olur inşallah. kızz ifşa etmişsin kendini resim koymuşsun suzii iyi cesaret hee
dua ediyorsun bana dimi bu ay salmış durumdayım herşeyi ateşde ölçmüyom öle kendimide dinlemiyorum hiç Rabbim ne zaman nasip edecekse gelecek bebeğim inşallah çokca strese girmenin faydası yok zararı çok Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun umutlarımız hiç tükenmez bizim biliyorsun ki ama ateş sinyal vermiş senin bugün düşüşte ateşin yeni döngün yeni umudun olsun bebişini getirsin sana inşallah umudunu yitirme hiçbir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…