- 12 Ekim 2011
- 2.807
- 460
- 373
anladım canım olsun hayırlısı olsun.. hepimizin derdi başka işte.. inşallah tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin gelecek ay.. hemen mi başlıyonuz tüpe :26:
amin inşlhh hayırlısı olur canım.. kasım sonu gibi gidicez herhalde, dondurulmuşlarım var onu denicez artık ne yapalım.. hayırlısı demekten başka çare yok..
canımkeske bekleseydınnn yaaa dpo 13e kdryuksek cıkarsa gıtseydınn ben dpo 14 kdr bekledım gene yapmıcaktımm ama kıslar yap yapp dedı cok skr pozıtıf ama buyukler dıyrkı regl gunude kotu dusunme hormonların sana oyn yapabılır ınslkısazmnda beklemdıgın anda kalırsınnn cnmmmm
Bugün DPO 11'deydim ya canım, kan testi yaptırdım ve az önce sonucumu aldım. Beta HCG <2 maalesef negatif. Herşey güzel güzel derken, bu ay da ümitlerim söndü....
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
olsun cnm umutlerımız bıtmıyorya hıcc cok skr regl olabıyrsun bırde öle dusunn hıc olmayanlar ne yaptın ılac ıle vs. sabır dılıyorum yaradandan senın ıcın ınsll canımmmmmmmmmmmgünaydın arkadaşlar.. malesef bugün regli oldum. kırmızı kartı yedimoffff Allahım buay ümitlenmiştim belli etmesemde ( o zorlu süreç (tüp bebek) bizi bekliyor...sabrım tükenmek üzere... ne yapıcam ben ya bana bi akıl verin neolur delirmek üzereyim..iş yeri şuan okadar sıkıcı..
hayırdır ınsl liliiikızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkılıyo hayrolsun inşallah içimde böle bi sıkıntı var yaaa:18:
canım möle dusunme bnde ole dedım 15 gunılıskı yasak tı bısdeee ama ben o ay gebe kalmısım hehe cok sukur yanı gecen ayın basında hehe esım amelıyat gunuben regl oldum ben ılestım yumos gunumuzde yasak bıttı ılıskı oldu bız koye gıttık bayrm hazırlıgınaa ve toplamda 5-6 ılıskı sonrası bebegım tutunmus bana öle umıdını kesme rabbım ''ol '' dedıkden sonraaaaagünaydın kızlar .....
o kadar büyük konuşuyorum ki benim kendime çarpmam lazımateş ölçeri aldım ovu testleri aldım üstüne adama keçiboynuzu yediriyorum dedim bu ay o bebeği napar eder yakalarım fakaatt büyük konuşmasana inşallah de be deli kafa eşim haftasonu basur için ameliyat olacak gitti bu ay yine yawww ..............
canımkeske bekleseydınnn yaaa dpo 13e kdryuksek cıkarsa gıtseydınn ben dpo 14 kdr bekledım gene yapmıcaktımm ama kıslar yap yapp dedı cok skr pozıtıf ama buyukler dıyrkı regl gunude kotu dusunme hormonların sana oyn yapabılır ınslkısazmnda beklemdıgın anda kalırsınnn cnmmmm
olsun cnm umutlerımız bıtmıyorya hıcc cok skr regl olabıyrsun bırde öle dusunn hıc olmayanlar ne yaptın ılac ıle vs. Sabır dılıyorum yaradandan senın ıcın ınsll canımmmmmmmmmmm
hayırdır ınsl liliii
canım möle dusunme bnde ole dedım 15 gunılıskı yasak tı bısdeee ama ben o ay gebe kalmısım hehe cok sukur yanı gecen ayın basında hehe esım amelıyat gunuben regl oldum ben ılestım yumos gunumuzde yasak bıttı ılıskı oldu bız koye gıttık bayrm hazırlıgınaa ve toplamda 5-6 ılıskı sonrası bebegım tutunmus bana öle umıdını kesme rabbım ''ol '' dedıkden sonraaaaa
baharım şalgamı duymamıştım onu da deneyeyim tşkr :)
doğanay marka çok güzel oluyor
kızlar benim tablomu yorumlayabilecek varmı ilk sayfada var
yumurtlama zamanı 35,7 ye düşen ateşim
36
36,1
36,2
36,3 oldu ve on 4 gündür
36,3 aynı hiç değişmiyor
ne ki buuu sanırım bu ayda olmadımı demek
23. günümdeyim hayla tık yokkk
ama geçen ayda çok yüksekti adetten birgün önce düştü
canım şu an yumurtlama olmuş görünmüyor
ama 16 ve 17 günümde çok kasıklarım battı veee çok aşırı ıslaktımm
yımırtlayamamışımmı
yanlış ölçmemişsen olmamış gibi görünüyor
DPO ne dimek arkadaşlar :44::44::44:
ateş çok güzel canım maşallah15.günde çalamışsın sanırım önemli olan adet günü ve bir önceki gün inşallah sonuna kadar böle yüksek devam eder bebeğin gelir canım sen yinede 1 2 gün çalışmaya devam et için rahat etsin
Kızlarrrrrr bir bardak üzüm suyu düşük yapar mı bir bilginiz var mı?
ınsll hıc beklemedıgın anda gelır bebegınn cnmm o vakıttt dua ıle ınsllhayırlısı ama ben eşimi tanıyosam zor bu ay...
selevat geıtr bol caaa lılı cımm ınsll bu aylar da efendımıze hastalık ındıgıanlar ve bol la havle getırmemıs gerek gunluk kıı bızede hastalık gelmesın dıe ınsll ıcın ondanda sıkııyordurr dua ıle ınsll bırde sonra baharda ruhsalolarak zaten genelıı herkez sınırlı akrasıf ve doyumsuz olurr selavat geıtrmen dılegımle boll ca ınsllllsuziii
ne bilayim valla vanım öle ufunet basıyo sanki havadan mı nedir bilemiyorum içim sıkılıyo daralıyorum uykusuz kalıyo olabilirim yada çok yoruluyo da olabilirim öle işte
karanfilce pervane
şalgam suyu da neyin nesi yeni bir duyum mu var hobbaaaa
ınsll hıc beklemedıgın anda gelır bebegınn cnmm o vakıttt dua ıle ınsll
selevat geıtr bol caaa lılı cımm ınsll bu aylar da efendımıze hastalık ındıgıanlar ve bol la havle getırmemıs gerek gunluk kıı bızede hastalık gelmesın dıe ınsll ıcın ondanda sıkııyordurr dua ıle ınsll bırde sonra baharda ruhsalolarak zaten genelıı herkez sınırlı akrasıf ve doyumsuz olurr selavat geıtrmen dılegımle boll ca ınsllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?