yok canım düzenliiiii
hoşgeldinnnnn
ekledim seni de ilk sayfaya
ugurlu gelsin sana
ayy gördüm cnm çok saol
inşallah uğurlu gelirr
sende sorunsuz bir hamilelik geçirip
bebeğini kucaklarsın cinsiyeti belli oldumu
ikiliyi yaptırdınmı
en kisa zamanda hamile kalirsin umarim canimikili testi 3 hafta once yaptirmistim,cok sukur temiz cikti.Kizim olacak insallah.
hayd hayırlısıı kaldı dpo 13 2 gununnn cumagunu kan yaptır atesın yukselır yaadaa sabıt kalırsaa ınslll phıa cımmmmmmCanım, yorumun için teşekkürler.
Bu benim düşükten sonraki 7. ayım.
Ama ateş takibi ve düzenli ovulasyon testinde ilk ayım.
Dpo 7 de çook açık kahve gibiydi akıntı, o yüzden leke diye isaretledim, herhalde yanlış değildir?
canım gecmıs olur ınsllılacsız olsaydı keske ama olsun sen ılesteee olsunn dıkkt et kendınee canımmmmiyi akşamlar canlar nasılsınız
bende bugün aniden çıkan bi idrar yolu enfeksiyonu problemi çıktı daha önce hiç yaşamamıştım ne zormuş öyle en sonda idrar yaparken kan gelmesi korkuttu acile gittik ilaçlar antibiyotikler yeni geldik eve
ınsl..dualarımdasınızz canımmmKızlar, yorumlariniz beni inanılmaz mutlu etti, daha da ümitlendim inanın :) İnşallah sonucum sizin dediğiniz gibi olur :)
hayd hayırlısıı kaldı dpo 13 2 gununnn cumagunu kan yaptır atesın yukselır yaadaa sabıt kalırsaa ınslll phıa cımmmmmm
canım gecmıs olur ınsllılacsız olsaydı keske ama olsun sen ılesteee olsunn dıkkt et kendınee canımmmm
Kızlarrrrrr bir bardak üzüm suyu düşük yapar mı bir bilginiz var mı?
bilmiyorum duymadim hic
uzum kompostosu, kayisi kompostosu, hamile kaldigimdan beri sIk sIk tukettigim seylerden
sağol cnm duymamış olman bile beni rahatlattı...
canım sende pko mu vardı :26: pko tablolarıda böyle çatlamış gibi yapıp sonradan kafa karıştırabiliyor :26:
canım. valla benim bildiğim yok şuana kadarda hiç bir dr.da demedi pko olduğunu. adetlerim 32-33 günde olur onun haricinde bi belirtisini yaşamıyorum; ama yapılan kan tahlillerinde çıkardı ben kendimi bidim bileli tüplerle uğraşıyoruzbugünde regli oldum malesef..
hop hop hoppp bugün sayfanın kepenklerini ben acıyorummmmmmmmmm hepinize hayırlı bereketli sağlıklı günler nasip eder inşallah yüce rabbim :119: :119: :119:
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com son grafiğmde buuuuu......ben bide adet uznluguma göre bi calışma yapayım 2 3 gün daha calışayım grafik bilgilerini girdğim yerde ahalen yumurtlama algılanmadı deyip duruyr zate
ayy inşallah cnaım benım çok sevinirimmm
sen de nedır durumlar tatlım?
canım. valla benim bildiğim yok şuana kadarda hiç bir dr.da demedi pko olduğunu. adetlerim 32-33 günde olur onun haricinde bi belirtisini yaşamıyorum; ama yapılan kan tahlillerinde çıkardı ben kendimi bidim bileli tüplerle uğraşıyoruzbugünde regli oldum malesef..
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkılıyo hayrolsun inşallah içimde böle bi sıkıntı var yaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?