Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayd hayırlısıı kaldı dpo 13 2 gununnn cumagunu kan yaptır atesın yukselır yaadaa sabıt kalırsaa ınslll phıa cımmmmmm

canım gecmıs olur ınsllılacsız olsaydı keske ama olsun sen ılesteee olsunn dıkkt et kendınee canımmmm
Kızlar, yorumlariniz beni inanılmaz mutlu etti, daha da ümitlendim inanın :) İnşallah sonucum sizin dediğiniz gibi olur :)
ınsl..dualarımdasınızz canımmm

teyzelerii bügün bebegımı gorduk cokk sukurr ınsll sızde bu mutlu anları yasarsınız canımmm enn kısa zamandaaa 2 hafta sonrada kalp atısı ınsl..dua ıle ınslll rabbım kımseyı onsuz bırakmaz ınslll

Bugün DPO 11'deydim ya canım, kan testi yaptırdım ve az önce sonucumu aldım. Beta HCG <2 maalesef negatif. Herşey güzel güzel derken, bu ay da ümitlerim söndü....

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Son düzenleme:
hop hop hoppp bugün sayfanın kepenklerini ben acıyorummmmmmmmmm hepinize hayırlı bereketli sağlıklı günler nasip eder inşallah yüce rabbim :119: :119: :119:
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com son grafiğmde buuuuu......ben bide adet uznluguma göre bi calışma yapayım 2 3 gün daha calışayım grafik bilgilerini girdğim yerde ahalen yumurtlama algılanmadı deyip duruyr zate

sağol cnm duymamış olman bile beni rahatlattı...

bak benim bildigim bogurtlen suyu, ahududu suyu gibi yabani orman meyvelerinde rahim kasilmalarina sebep verdiklerinden dolayi dusuk riski var.
ananas suyunun hamilelikte iyi olmadigini duydum.
yine bitki caylarinin sakincalari var.
nar suyu tuketilmemeli.
en guzeli hicbir seyin asirisina kacmamak

günaydın arkadaşlar.. malesef bugün regli oldum. kırmızı kartı yedimoffff Allahım buay ümitlenmiştim belli etmesemde( o zorlu süreç (tüp bebek) bizi bekliyor...sabrım tükenmek üzere...ne yapıcam ben ya bana bi akıl verin neolur delirmek üzereyim..iş yeri şuan okadar sıkıcı..

ateş çok güzel canım maşallah 15.günde çalamışsın sanırım önemli olan adet günü ve bir önceki gün inşallah sonuna kadar böle yüksek devam eder bebeğin gelir canım sen yinede 1 2 gün çalışmaya devam et için rahat etsin

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkılıyo hayrolsun inşallah içimde böle bi sıkıntı var yaaa:18:

ayy inşallah cnaım benım çok sevinirimmm
sen de nedır durumlar tatlım?

ben adetin gelmesini bekliyorum iki ay oldu adet yok..ilaç kullandım bitti şimdi bakalım nezaman gelicek.. bi sonraki adettede aşılama yapılacak bakalım

anladım canım olsun hayırlısı olsun.. hepimizin derdi başka işte.. inşallah tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin gelecek ay.. hemen mi başlıyonuz tüpe :26:

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkılıyo hayrolsun inşallah içimde böle bi sıkıntı var yaaa:18:

hayrolsun canımm :26: hava kapalıysa ondan da olabilir.. benimde işlerden başım döndü.. okadar yoğunum bide burda oyalanıyorum.. konsantre olamiyorum işlerim çok yoğun olunca

günaydın kızlar .....

o kadar büyük konuşuyorum ki benim kendime çarpmam lazım ateş ölçeri aldım ovu testleri aldım üstüne adama keçiboynuzu yediriyorum dedim bu ay o bebeği napar eder yakalarım fakaatt büyük konuşmasana inşallah de be deli kafa eşim haftasonu basur için ameliyat olacak gitti bu ay yine yawww ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…