Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ıkı gundur yuksek ateşin
eger yarında yuksek cıkarsa bence 2 gün öncesine çeker çizgini
umarım calısmanız vardır o gunde ve öncesinde
canım hayırlı olsun yenı döngün.
adetin ilk günü pek bi kötü oluo insan,ilk gün sendromu denebilir.
tüp bebek sürecine gelince evet zorlu bir süreç ama eger bebeklerimize kavusturacaksa bizi her yolu denemeliyiz.
canım bosver rabbim böylesini nasip etmiş. vardır her işte bir hayır.
eşin saglıgına kavussun hele bir, bebiş bu ay degılde öbür ay gelir
öok geçmiş olsun şimdiden

kızlar
bizde yaptırdık ilaç kullanımı sonrası sperm testimizi.
tahmin ettiğim gibi morfolojıye hic bir etkisi olmamış ilaclarımızın. hala 2 ay önceki gibi %3 cıkmıs.
son iki sperm testini ege üniversitesinde yaptırmıstık. dun sonucları aldıgımızda gordukkı testlerde buyuk sacmalıklar var, gecen testte sayımız 12 mılyon ken yıkama sonrası yıne 12 mılyon kalmıs sayımız, ama hareketsızler falan var nasıl oluyorda yıkandıktan sonra sayı hıc degısmıyor? esım bunu gorunce zaten bugune kadar 4 kere test verdım hıc bır zaman bu kadar dusuk cıkmamıstı sayım yıkandıktan sonra degısmemesı de cok anlamsız o yuzden bu sayı yanlıs dıye yorum yaptı.
ayrıca yıne o testte hıc +4 hareketlılıkte sperm yok yazmıslar ama yıkandıktan sonra kalanların %30u +4 dıye kaydetmısler nasıl oluoda yıkama oncesı hıc +4 yokken yıkama sonrası +4 spermımız olabılıo.
(bu arada nası bı sıstemse elle yazıyorlar bu sonucları bılg cıktısı degıl yanı)
aynı sekılde dunku sonuclarda da hareketlılıklerde +4 +3 +2 +1 lerın toplamı ne hıkmetse %160 cıkıyor. +1:%25 - +2:%15 -+3:55 - +4:65 (+4un sonucunu yazarken yanlıs yazmıslar karalamıslar yanına kucucuk yazmıslar rakamı bızde onu 65 olarak okuduk ama sımdı bakıoruz kı 65 cıkması ımkansız %100u gecıor cunku o zaman hareketlılerın toplamı)
dunku sayımız 55 mılyon cıkmıs,yıkama sonrası 11 mılyon olmus sayımız.

neyse ıste bole sacma sapan bı durumla karsılastık dun
bıde neymıs tup bebek dosya sayısı cok artmıs daha yazınkılerı okuyamamıslar bızım dosyamıza sıra gelıpde okunupta konseyde karar verılmesı 1-2 ayı bulurmus. ben daha kac adet gecırcem onalrın keyfı gelene kadar allah bılır.
bu olaylar uzerıne ızmırde ozel bır tup bebek merkezıne gıtmeye karar verdım ben. esımde onayladı ama sankı yıne benım kadar heveslı deıl gıbı.. tamam,bakarız vs gıbı gecıstırıcı cevaplar verıyor. nolur dua edın esımde benım kadar heveslı olsun bu durumda. onsuz benım her ısım yarım kalıyor.
smyrna tup bebek ıle gorustum bugun, pazartesı gunu ön gorüşme için gidicez saat 2de.
nolur artık belirlensin benim durumum yaaaa
nolur artık su belırsızlıkten kurtulayım....

ignesınden acısından mı korkuyosun bıtanem?
yoksa yıne negatıf sonuc almaktan mı?
eger öyleyse insallah rabbim önce içine serinlik ferahlık versin
sonra da kucagına bır bebek

canım ya pek anlamıyorum ben sperm testinden ama anlattıkların baya ilginç geldi ayrıca eşinin geçiştirmesine bakma erkekler böledir göstermez belli etmezler belki içinde fırtınlar kopuyordur Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım umarım çok beklemeden bi şekil bi yöntem bebeğine kavuşursun

canım valla sorma
ege unv dedık basarı sansı yuksek dedık ole dedık bole dedık basımızın ustune koyduk
ama rezıllık dız boyu yaa
zaten muattap bulamıosun, koyun gıbı sıraya gecıosun falan yarım yamalak bır cevap almak ıcın.

hakkaten çok karmaşık olmuş canım yaa..
daha öncekiler de böyleyse bi saçmalık var bu işte..
ne güzel adamı sperm testi vermeye razı edebilmişsen keşke başka bi merkeze gitseniz de verse.

hayırlısı olsun ne biliyim.
dediğin gibi elle yazılan sperm testi de hiç görmedim:44:
hoş elle yazmasalar da hızlıyı yavaşı makine tespit etmiyo zaten başında duran örevli sayıyor.

evet canım bılıorum gorevlı sayıyor ama cok ilkel geldi bana o yüzden dile getirdim size de
eşim sperm verme konuusnda sıkıntı yaratmıo cok sukur. dr ver dıosa verıo sagolsun
ama yenılıklere acık degıl malesef. sımdı buraya baslamısken bırakıpda baska yere gıtme konusunda daha once laf etmıstı kendınce, sacma da olsa bole ınatları tutuo bazen.
sen su toplam hareketlılık %160 cıkması konusuna ne dıosun canım? bole bısı olamaz dımı?

Şenaycım inşallah eşin de senin kadar hevesli olur canım.Ama sizin bu test olayı talihsizlik olmuş.Ege ünv. nde böyle bir sonuç çıkması çok şaşırtıcı.Daha güvenilir bir yer neresi olabilir ki test için.Biz de eşimle küçük biyerde yaşıyoruz. Burda yaptırdık test.Bizimki de çok uyduruk bir test sonucu.Morfoloji falan yok, ayrıntısız bişey. Doktor eşime değerlerin düşük 2-3 ay deneyin olmazsa gene gelin demiş.Allah hepimize sabır versin...yada biran önce sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bir bebiş versin inşallah...

ah canım o uyduruk test yuzundenbız 3-4 ay kaybettık. adam baktırmamıs morfolojıye sonucların ıı tamam hadı gıdın deneyın dıe gonderdı bızı ama sonra baska bı doktor baktırdı kı megerse morfolojımız dusukmus.
valla egenın bu sonuclarına akıl erdıremedık bız canım
dedıgın gıbı onlara guvenememek can sıkıcı.
allah hayretsın sonumuzu bakalım

Canım ya ben de senin yazdıklarını okuyunca fazla vakit kaybetmeden iyi bir yerde bir daha yaptıralım diyorum testi..Haftaya Ankara ya gideceğiz. Orda yaptırcaz inşallah ama benim eşim de bu konuda hassas baya. Sorun neyse hemen bulup tedaviye başlamak en iyisi diyorum.Doktor bekleyin dedi.Bende sorun yok bekleyelim diyo.Beni sinir ediyo. Fazla üsteleyemiyorum da üzülmesin diye.

saol canım yaa içim rahatladı biraz bu ay kendimden ümitliydim ateş yükselmeyince korktum ama sabit 36,3 genelde ateşim soğuktur
hakkımızda hayırlısı canım. bende 677 ve 1298 heterezigot protein s düşük ve bütün bunları oğluma kardeş yolculuğunda öğrendik
ilk doğum sorunsuzdu hamilelikte ve hiç bir ilaç kullanmadım inşallah son olmuştur sende hamileymişsin gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

ooy canım oyy
bu erkekler neden hep boyle. kabullenmeme konusunda hepsı anlasmıs gıbıler. ben cok uzun sure ugrastım eşimi ikna edene kadar. iyi davrandım alttan aldım olmadı, üstüne gittim hiç olmadı. ama zamanla doktorlarında aynı şeyleri söylemelerı ve de kendi gibi sorun yaşayan bir sürü insanın oldugunu görünce yavas yavas yumusadı.
tedavıye bır an once baslama konusunda benım kadar sabırsız degıl sadece. fazlasıyla sakin. ama benım coktaaaaan çalmaya başlayan biyolojık saatim bu sakinliği artık kabul edemiyo.

iyi akşamlar kızlar.size bişey danışmam lazım.ben grip oldum.bugün 9. günüm.kaç gündür ateşim 36,1-36,2 çıkıyordu bugün sabah 7 de 36,8 çıktı.7,20de kalkmadan tekrar ölçtüm.37,1 çıktı.muhtemelen hasta olduğum için yğkseldi.ben şimdi ff ye kaç gireyim ateşi.36,8 girersem yumurtlamayı yanlış hesaplar gibi geldi.gerçi ovulasyon testi de yapcam ama genede size bi sorayım dedim.napim ben?

evet calışmalarımız oldu yarınki ateşi sabit girdim ozman dpo da 3.gün olarak gösterdi..ama ben biraz adet uzunlguama göre de bugün yarını değerlendirmek istiyrum hayrılısı yüce rabbim herkes icin hayrılısını nasip eder bebeklerimizi kısa zamanda inşallah bize gönderir,,
biz devlet hastanesinde yaptırdık sperm testini ayrıntılıydı koskoca üniversite nasıl böyle bi sonuc verdi anlamadım herhalde sprem saymaktan adamın başı döndü sizinki yanlış cıktı

canım benim bildiğim yıkamadan sonra spermler hızlanıyor hareketleniyor +4 yoksa yıkamadan sonra olabilir yani
ama o sayı işini anlamadım bende
ben smyrna ya hiç ama hiç güvenemiyorum
hsg yi bile adam gibi çekemediler
pek tavsiye etmem
ben kentte yaptırıyorum artık sperm analizlerini biraz pahalı ama lab ları iyi

canım biz toplam 4 test yaptırdık 3 ü başkent hast. 1 tanesi eurofertil hiç böyle bişey çıkmamış.
sizin önceki test sanki normaldi yorumlayabilmiştim ama bundan bişey analamadım.

benimki de öyle diyo milyon milyon va nasıls diye

sevinç,
senin ilk çocuğunda olmamış da sonradan nasıl olmuş acaba ilginç değil mi:44:

canım senin ilk hsg düzgün çıkmamıştı sonra bi daha çektirdim demiştin sonucun nasıl çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…