Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biliyorum herkes kendi derdinde ama bilgi paylaştıkça azalan bişey değil.lütfen bilgisi olan bi arkadaşım bana cvp yazsın.napim ben 36,8 i gireyimmi yoksa hastalıktan diye 36,2-36,1 gibi bişeymi gireyim?

hastaysan bugünü girme etkilemesin. kural budur

kızlaaaaaaaaaar hani demistim ya dun randdevum vardı dye :) bilin bakalım ne oldu hamileyim dun yazamadım size giremedim daha dogrusu.. o kadar heycan yaptım kiiiii esimin is nedeniyle esim benimle gelemedi doktora :) bende supriz yapayım demistim aksama kadar korkutayım falan demistim ama gel gor ki malesef o psikoloji olunca supriz mupriz kalmıyor hastaneden cıkar cıkmaz bagıra bagıra mujdeyi verdiim herkes bana bakıyordu resmen tabi esimde delirme derecesine geldi cok buyuk bi mutluluk aksamda aileleri cagırmıs oda herkes bizdeydi ayyy bi ilgi vardı bi ilgi valla boyle olcaksa hep hamile kalayım dedim allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu..... belirtilerim yoktu fazla ama insanın icindeki ses cok onemli.... ben hep diyordum kesin bu defa var belirti olmasa bile... cunku onceden farklı farklı belirtiler olurdu dısardan var diyordum ama icten yok yok diyordum avutuyordum kendimce... ama bu defa emindim ve oldu :)

hoppaaaaaaaaaa mşallah maşallah yüce rabbim seni ve bebeğini korusunnn darısı başımıza artıkın

güzelmiş.
biz de varsa yoksa ferility friend hoş onu da tam kullanamıyoruz ya.
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com

bana bi bakın canlar ya sizce ben dün çatladım mı göğüs uçlarında hassasiyettte var 2 gündür

evet heycanlı ama zaman göstercek

tebrikler
darısı başımıza
değerin kaç çıktı

hoppaaaaaaaaaa mşallah maşallah yüce rabbim seni ve bebeğini korusunnn darısı başımıza artıkın

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnn..... ama dedigim gibi bence belirti aramayın cunku gecen aylarda, bende hep oyleydim tmm ya dedim rahat olcam dedim... ben yumurtlama gununden once esimi bi guzel hazırladım 2 gun oncesinden basladık yumurtlamadan sonrada 3,4 gun iliskiye girdik ve oldu... ama ben dedim bu defa kesin tutcak :) cunku yumutlamadan hemen 1 gun sonra sag kasıgımda biseyler oldu.... aradan kac gun sonra ayıptır soylemesi vajinam yumusadı genisledi gibi oldu.... gecen hafta sol gogsumun ucu az koyulastı sag tarafta sadece iki tane ince damar belirlendi..... bendeki belirtiler bunlar... yoksa su an ne bulantı ne bas donmesi ne baska bisey yok.... agrı sızı bisey yok :) implantasyon kanamasıda yasamadım

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inş.

çok tebrik ederim canım
kaçıncı denemeydi?
belirti yaşladın mı peki?
kan değerin kaç ?
kaç günlükmüş?
birde sokakta mı söyledin eşine nasıl söyledin hep merak ederim müjdenin nasıl verildiğini
başıma gelse naparım hiç kestiremiyorum

Son düzenleme:

belirtilerini yazmışsın zaten
vajen de yumuşamayı daha önce de duymuştum

yok ben belirti aramıyorum zaten hayrılısı inşallah sağlıklı huzurlu gine kucağına almak nasip olur inşallah

ay kız yavaş valla biz 1 senedir deniyorduk ama olmuyordu gecen seneleri acemiydim bu yumurtlama gunu ne oldugunu bile bilmiyordum nasıl oldugunu sonra ogrendim birkac aydır iyice ogrendim yumurtlama gunumu hesaplamasını falan.... bu defa ii tuttrdum yani :) 89,97 deger.... pazartesi tekrar gidecem :) tekrar bakcaklar buyuk ihtimalle bu deger ikiye katlanır dedi doktor.... ama su an hamile gorunuyorsun dedi.... belirtilerini yazdım tatlim bi onceki yazıda bak ona

senin adetn baya geçmişti.
demek ki geç yumurtlamışsın tekrardan hayırlı olsun

çokkkk tebrik ederim canımmmm
allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh

oooooooo hamilemiz varmış ne güzel
tebrik ederim canım

kızlarr nasılsınız

Bende artik buraya hamileyim yazmam istiyorum Allah im mmmmm

Bende artik buraya hamileyim yazmam istiyorum Allah im mmmmm
canım bizler de hamile kalıcaz inşallah.
sen de ben de bahar da ikizler de şenay da velhasıl uzun süredir bekliyoruz ama Rabbim öyle ya da böyle bizlere de nasip eder inşallah..
dünkü bebeğin annesi çok mutluydu.. yıllar sonra gelen bi mutluluktu..
hasret baya uzun oldu bizler için..
hasret uzadı ki vuslat güzel olacak inşallah..
oooooooo hamilemiz varmış ne güzel
tebrik ederim canım

kızlarr nasılsınız

hoşgeldin canım nasılsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…