Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayır canımm bişeycik olmayacak.
sadece seni özleyecekler ama sen iyileşince bu özlem bitecek inşallah
sen onlara dualarını gönder.
bizlerde dua edelim her şey yolunda gitsinnn inşalahh

aynen öyle kaderin önüne ne yaparsan yap geçemiyorsun
sanırım bizim ..........
dilim bile varmıyo ,inşAllah ben yanılıyorumdur ,inşAllah bigün benmde sağlıklı evlatlarım olur .....

tatlım amacım asla seni üzmek değil.aksine gerçekçi olarak sana boşa umut vermemek
çünkü umutlanıp sonra umduğun çıkmayınca yıkımı büyük oluyor.
bende burda nice aylar ateş tablolarımdan umutlandım tamam bu ay kesin dedim ama hep sonu hüsran olmuştu.
sonra gerçekçi olmayı öğrendim.gebe kaldığım ay bile hiç umut etmemeye çalıştım.
umutlu olup yıkılmaktansa umutsuz olup bir sürprizle sevnmek daha güzel.
inşallah adet değilde yerleşmedir.

hayır canımm bişeycik olmayacak.
sadece seni özleyecekler ama sen iyileşince bu özlem bitecek inşallah
sen onlara dualarını gönder.
bizlerde dua edelim her şey yolunda gitsinnn inşalahh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım inşAllah o günleri sağlıklı bi şekilde görürüm
Allah razı olsun canm ....

aynen öyle kaderin önüne ne yaparsan yap geçemiyorsun
sanırım bizim ..........
dilim bile varmıyo ,inşAllah ben yanılıyorumdur ,inşAllah bigün benmde sağlıklı evlatlarım olur .....
hayır hayırrr
aynen şimdi burda yazmadıgın o cumleyı aklına bile getirme asla
baharın dedıgı gıbı embriyoların seni bekleyecekler, tez zamanda sen saglıgına kavustugunda da senın bır parcan olacaklar.
belkide bizim en büyük yanlışımız birden bire hemen bütün ümidimizi kaybetmek hemen herseyın sonu gelmiş gibi düşünmek
senın ıcın haber alamadıgımız zamanalrda bıle aklımızdaydın dualarımzıdaydın ve bundan sonrada ole olcan bıtanem
allahım yardımcın olsun

canım benim inan çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır canım sabır az kaldı bebeklerine kavuşmana onlar seni beklicekler sağlıkla inşallah hiç moralini bozma Allahım herşeyin hayırlısını versin canm sağlığın düzelsinde alıcaksın yavrularını inşallah

aminnnn cnm inşAllah herşey olumlu sonuçlanır ,Allah razı olsun hepinizden...

kız görceksin tabiiii hemde bağırcaksın burdan ikizim oluyor diyeeeeeeeeeeeee

aminnnnnnnnnn inşAllah sağlıkla gelsin bebeklerim canım....

Canım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasib etsin.

ahh canım ah bende çok üzüldüm ,şimdi iyyim şükür
inşAllah bebeklerimi sağlıklı bi şekilde alırsam karnıma bi oh çekicem, Allahım inşAllah o güzel günleri yaşamayı bana da nasip eder...

hepinizi öpüyorum iyiki varsınız
Allah hepinizden razı olsun ,dualarınızı eksik etmeyin kızlar bizden ,
Allahım bebek isteyen herkese hayırlı,sağlıklı salihlerden evlat nasip etsin....dualarım sizinle
Rabbim yar ve yardımcımız olsun....

allah senden de razı olsun kuzumm.
dualarımız seninleydi ve seninle olmaya devam edecek.
güzel günler çokk yakındaaaa

tebrik ederim saglikla kucagina almani dilerim hatirladigim kadariyla adetin gecikmisti baya ve vajinam cok yumusak diyordun gozun aydin, darisi tum isteyenlerin basina
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-kalanlar-buyurun-buradan-devam-edelimm.html

ignesınden acısından mı korkuyosun bıtanem?
yoksa yıne negatıf sonuc almaktan mı?
eger öyleyse insallah rabbim önce içine serinlik ferahlık versin
sonra da kucagına bır bebek

canım benim, ne iğne nede bi başka herşe dayanır bu vucüd inan; çünkü ağrı eşiğim yüksektir. bebeğim olması için her acıya katlanırım ki çokta dayandım( malesef yine negatif görmekten korkuyorum, yine hayal kırıklığından, yine eşimin üzülmesinden korkuyorum vs. vs. inşlhh son olur arkadaşım
senin için de inşlhh güzel olur herşey canım.. eşinin senin kadar istemesi için canı gönülden dua edicem...

canım Allah yardımcımız olsun
inşallah bu kadar üzüntünün karşılığında Rabbim seni mükafatlandırır embriyolarında sapasağlam çözülür ve tutunurlar annesine

canım tebrik ederim inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirir ve nihayetinde sağlıcakla yavruna kavuşursun
bu ay farklı olarak yaptığın birşey varmıydı ateş ölçmekten başka canım
tekrar tebrik ederim bizlerede çok dua et

Allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder canım

canım çok üzüldüm ama hep aynı cümle vardır bir hayır
inşallah sağlıkla karnına almak nasip olur sonra da kucağına
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…