3 tane embriyom var onun oluşmasına bile o kadar sevindimki sanki karnımda gibi hissettim onları bi an önce sağlıkla karnıma almayı o kadar çok istiyorumki................
16 yumurtadan 10 tanesi kaliteliymiş
10 taneden sadece 5i döllenmiş
5 tende 3 embriyo oluşmuş .onları da dondurduk ,yavrularım kaldı orada inşAlllah çözülürken bişey olmaz onlara.......
inanırmısın daha 1 saat önce konustuk senı fundayla.
yüce rabbim ne derse o oluyor işte be güzelim
ama çok üzüldüm açıkcası.
inan ne diyecegımı bilmiyorum
rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün insallah
Hımmm, anladım canlarım.
İnternetten biraz bakmıştım da DPO 12'de de yerleşme olabiliyormuş ve beraberinde implantasyon lekesi olabiliyormuş diye okuyunca acaba mı demiştim, ama tabi gerçekçi gözle bakmak lazım sizin gibi canım, sizin söylediğinin doğruluk payı daha yüksek tabi...Sağolun kızlar
hayır canımm bişeycik olmayacak.
sadece seni özleyecekler ama sen iyileşince bu özlem bitecek inşallah
sen onlara dualarını gönder.
bizlerde dua edelim her şey yolunda gitsinnn inşalahh
hayır hayırrraynen öyle kaderin önüne ne yaparsan yap geçemiyorsun
sanırım bizim ..........
dilim bile varmıyo ,inşAllah ben yanılıyorumdur ,inşAllah bigün benmde sağlıklı evlatlarım olur .....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım inşAllah o günleri sağlıklı bi şekilde görürüm
Allah razı olsun canm ....
malesef sizlere güzel haber veremiyorum
ben korktuğum gibi su topladım ve transferim iptal edildi
tedavim daha 2 gün önce bitti, günlerce serumlar ilaçlar aldım
çok kötü oldum elden ayaktan düştüm
şimdi şükür sularm çekildi çok az kaldı
6 kasımda regil oldum ve ikinci günü kontrole gittim dr baktı ve çatlamayan yumurtalarım kalmış yumurtalıklarımı baskılıycaklar bu ay ,ve doğm kontrol hapına başladım dün .
eğer bu çatlamayan yumurtalar kaybolmazsa tedavim bi ay daha uzayabilirmiş, şaka gibi ,nadir hastalıklar ,tüp bebek tedavisinde bile beni buldu...
Allahım bize nasip etmiycekmi neden böyle şeyler beni buluyo moralim sıfırlarda eşimi gönderdim 4 kasımda o da çok kötü oldu ,
embriyolarım donduruldu ,tek risk varmış,oda çözülürken ölebiliyomuş bebekler....
artık ne düşünceğimi bilmiyorum dualarım tersmi tepiyo anlamadım...
isyan etmiyorum Rabbim hakkımıa hayırlısını nasip etsin,ama artık sorun kaldırıcak halim kalmadı.
Allahım yardım et......
doktor eğer 26 kasımda tamam derse ondan 10 gün sonra transfer olcak dondurulmuşlarla ,neler olcak bilmiyorum .....
inşAllah sağlıkla bu sefer tedavim olur ve olumlu sonuçlanır...
hayır hayırrr
aynen şimdi burda yazmadıgın o cumleyı aklına bile getirme asla
baharın dedıgı gıbı embriyoların seni bekleyecekler, tez zamanda sen saglıgına kavustugunda da senın bır parcan olacaklar.
belkide bizim en büyük yanlışımız birden bire hemen bütün ümidimizi kaybetmek hemen herseyın sonu gelmiş gibi düşünmek
senın ıcın haber alamadıgımız zamanalrda bıle aklımızdaydın dualarımzıdaydın ve bundan sonrada ole olcan bıtanem
allahım yardımcın olsun
kız görceksin tabiiii hemde bağırcaksın burdan ikizim oluyor diyeeeeeeeeeeeee
kızlaaaaaaaaaar hani demistim ya dun randdevum vardı dye :) bilin bakalım ne olduhamileyim dun yazamadım size giremedim daha dogrusu.. o kadar heycan yaptım kiiiii esimin is nedeniyle esim benimle gelemedi doktora :) bende supriz yapayım demistim aksama kadar korkutayım falan demistim ama gel gor ki malesef o psikoloji olunca supriz mupriz kalmıyor hastaneden cıkar cıkmaz bagıra bagıra mujdeyi verdiim herkes bana bakıyordu resmen tabi esimde delirme derecesine geldi cok buyuk bi mutluluk aksamda aileleri cagırmıs oda herkes bizdeydi ayyy bi ilgi vardı bi ilgi valla boyle olcaksa hep hamile kalayım dedim allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu..... belirtilerim yoktu fazla ama insanın icindeki ses cok onemli.... ben hep diyordum kesin bu defa var belirti olmasa bile... cunku onceden farklı farklı belirtiler olurdu dısardan var diyordum ama icten yok yok diyordum avutuyordum kendimce... ama bu defa emindim ve oldu :)
canım benim inan çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır canım sabır az kaldı bebeklerine kavuşmana onlar seni beklicekler sağlıkla inşallah hiç moralini bozma Allahım herşeyin hayırlısını versin canm sağlığın düzelsinde alıcaksın yavrularını inşallah
hepinizi öpüyorum iyiki varsınız
Allah hepinizden razı olsun ,dualarınızı eksik etmeyin kızlar bizden ,
Allahım bebek isteyen herkese hayırlı,sağlıklı salihlerden evlat nasip etsin....dualarım sizinle
Rabbim yar ve yardımcımız olsun....
kızlaaaaaaaaaar hani demistim ya dun randdevum vardı dye :) bilin bakalım ne olduhamileyim dun yazamadım size giremedim daha dogrusu.. o kadar heycan yaptım kiiiii esimin is nedeniyle esim benimle gelemedi doktora :) bende supriz yapayım demistim aksama kadar korkutayım falan demistim ama gel gor ki malesef o psikoloji olunca supriz mupriz kalmıyor hastaneden cıkar cıkmaz bagıra bagıra mujdeyi verdiim herkes bana bakıyordu resmen tabi esimde delirme derecesine geldi cok buyuk bi mutluluk aksamda aileleri cagırmıs oda herkes bizdeydi ayyy bi ilgi vardı bi ilgi valla boyle olcaksa hep hamile kalayım dedim allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu..... belirtilerim yoktu fazla ama insanın icindeki ses cok onemli.... ben hep diyordum kesin bu defa var belirti olmasa bile... cunku onceden farklı farklı belirtiler olurdu dısardan var diyordum ama icten yok yok diyordum avutuyordum kendimce... ama bu defa emindim ve oldu :)
tebrik ederimsaglikla kucagina almani dilerim hatirladigim kadariyla adetin gecikmisti baya ve vajinam cok yumusak diyordun gozun aydin, darisi tum isteyenlerin basina
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-kalanlar-buyurun-buradan-devam-edelimm.html
ignesınden acısından mı korkuyosun bıtanem?
yoksa yıne negatıf sonuc almaktan mı?
eger öyleyse insallah rabbim önce içine serinlik ferahlık versin
sonra da kucagına bır bebek
3 tane embriyom var onun oluşmasına bile o kadar sevindimki sanki karnımda gibi hissettim onları bi an önce sağlıkla karnıma almayı o kadar çok istiyorumki................
16 yumurtadan 10 tanesi kaliteliymiş
10 taneden sadece 5i döllenmiş
5 tende 3 embriyo oluşmuş .onları da dondurduk ,yavrularım kaldı orada inşAlllah çözülürken bişey olmaz onlara.......
Allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder canımbende de bi yere kadar senle aynı yazılı hazırla, yazılı yap...
okuma bekle bekle...e- okula bi türlü girme
tembellik işte.
ben daha 1 tane yazılı yaptım yarın da 2 sınıfı birden yapcam.
geriye de ilk yazılılardan 2 yazılı kalcakbiri teknik resim zaten salla gitsin
bu yıl 20 saat ders 5 çeşit dersim var da sölemesi ayıp
valla bu yıl da şu bebeği yapamazsam artık ne diyim.
ilk defa bu kaa güzel programım var
malesef sizlere güzel haber veremiyorum
ben korktuğum gibi su topladım ve transferim iptal edildi
tedavim daha 2 gün önce bitti, günlerce serumlar ilaçlar aldım
çok kötü oldum elden ayaktan düştüm
şimdi şükür sularm çekildi çok az kaldı
6 kasımda regil oldum ve ikinci günü kontrole gittim dr baktı ve çatlamayan yumurtalarım kalmış yumurtalıklarımı baskılıycaklar bu ay ,ve doğm kontrol hapına başladım dün .
eğer bu çatlamayan yumurtalar kaybolmazsa tedavim bi ay daha uzayabilirmiş, şaka gibi ,nadir hastalıklar ,tüp bebek tedavisinde bile beni buldu...
Allahım bize nasip etmiycekmi neden böyle şeyler beni buluyo moralim sıfırlarda eşimi gönderdim 4 kasımda o da çok kötü oldu ,
embriyolarım donduruldu ,tek risk varmış,oda çözülürken ölebiliyomuş bebekler....
artık ne düşünceğimi bilmiyorum dualarım tersmi tepiyo anlamadım...
isyan etmiyorum Rabbim hakkımıa hayırlısını nasip etsin,ama artık sorun kaldırıcak halim kalmadı.
Allahım yardım et......
doktor eğer 26 kasımda tamam derse ondan 10 gün sonra transfer olcak dondurulmuşlarla ,neler olcak bilmiyorum .....
inşAllah sağlıkla bu sefer tedavim olur ve olumlu sonuçlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?