hastaysan bugünü girme etkilemesin. kural budur
canım bizler de hamile kalıcaz inşallah.
sen de ben de bahar da ikizler de şenay da velhasıl uzun süredir bekliyoruz ama Rabbim öyle ya da böyle bizlere de nasip eder inşallah..
dünkü bebeğin annesi çok mutluydu.. yıllar sonra gelen bi mutluluktu..
hasret baya uzun oldu bizler için..
hasret uzadı ki vuslat güzel olacak inşallah..
hoşgeldin canım nasılsın
Bende artik buraya hamileyim yazmam istiyorum Allah im mmmmm
kızlaaaaaaaaaar hani demistim ya dun randdevum vardı dye :) bilin bakalım ne olduhamileyim dun yazamadım size giremedim daha dogrusu.. o kadar heycan yaptım kiiiii esimin is nedeniyle esim benimle gelemedi doktora :) bende supriz yapayım demistim aksama kadar korkutayım falan demistim ama gel gor ki malesef o psikoloji olunca supriz mupriz kalmıyor hastaneden cıkar cıkmaz bagıra bagıra mujdeyi verdiim herkes bana bakıyordu resmen tabi esimde delirme derecesine geldi cok buyuk bi mutluluk aksamda aileleri cagırmıs oda herkes bizdeydi ayyy bi ilgi vardı bi ilgi valla boyle olcaksa hep hamile kalayım dedim allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu..... belirtilerim yoktu fazla ama insanın icindeki ses cok onemli.... ben hep diyordum kesin bu defa var belirti olmasa bile... cunku onceden farklı farklı belirtiler olurdu dısardan var diyordum ama icten yok yok diyordum avutuyordum kendimce... ama bu defa emindim ve oldu :)
çok şükür iyiyim canım okulla devam iştee
yazılılar başladı hazırla oku e -okula girrr pppöööfff
sen de iyisin umarım
sen de durumlar ne ?
çok teşekkür ederim canım.o kadar sordum bi tek sen cvp yazdın.Allah razı olsun.Muradına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısı ile
kızlaaaaaaaaaar hani demistim ya dun randdevum vardı dye :) bilin bakalım ne olduhamileyim dun yazamadım size giremedim daha dogrusu.. o kadar heycan yaptım kiiiii esimin is nedeniyle esim benimle gelemedi doktora :) bende supriz yapayım demistim aksama kadar korkutayım falan demistim ama gel gor ki malesef o psikoloji olunca supriz mupriz kalmıyor hastaneden cıkar cıkmaz bagıra bagıra mujdeyi verdiim herkes bana bakıyordu resmen tabi esimde delirme derecesine geldi cok buyuk bi mutluluk aksamda aileleri cagırmıs oda herkes bizdeydi ayyy bi ilgi vardı bi ilgi valla boyle olcaksa hep hamile kalayım dedim allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu..... belirtilerim yoktu fazla ama insanın icindeki ses cok onemli.... ben hep diyordum kesin bu defa var belirti olmasa bile... cunku onceden farklı farklı belirtiler olurdu dısardan var diyordum ama icten yok yok diyordum avutuyordum kendimce... ama bu defa emindim ve oldu :)
bende de bi yere kadar senle aynı yazılı hazırla, yazılı yap...
okuma bekle bekle...e- okula bi türlü girme
tembellik işte.
ben daha 1 tane yazılı yaptım yarın da 2 sınıfı birden yapcam.
geriye de ilk yazılılardan 2 yazılı kalcakbiri teknik resim zaten salla gitsin
bu yıl 20 saat ders 5 çeşit dersim var da sölemesi ayıp
valla bu yıl da şu bebeği yapamazsam artık ne diyim.
ilk defa bu kaa güzel programım var
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
güzel bayanlarr bu grafikte bazı arkdaşların ilişki günleride gözüküyr onu nasıl yapıyoruz bide benim ateşi bata kadar düşer yükselir alcalır durumları olur mu olursa ne anlama gelir yardımcı olabilcek vra mı
canım çizgin kesikte olsa doğru yerde gibi
muhtemelen akıntı girmedigin için kesik çekmiş çizgiyi.
yani bugün dpo 8 desin.
dpo saymaz sürekli vip üyelik oldugunda onu sayıyor
ilk üye olundugunda yada canı isterde arada hediye falan verirse o zaman çıkıyor.
dpo 14te bile ateşin hala düşmezse inşallah gebelik oldugunu düşünebiliriz.
umarım ateşin artarak devam eder ve bebegin seninledir.
inşallah rabbim bunu nasip eder sağlıklı bir hamilelik tabi ki
canım bizler de hamile kalıcaz inşallah.
sen de ben de bahar da ikizler de şenay da velhasıl uzun süredir bekliyoruz ama Rabbim öyle ya da böyle bizlere de nasip eder inşallah..
dünkü bebeğin annesi çok mutluydu.. yıllar sonra gelen bi mutluluktu..
hasret baya uzun oldu bizler için..
hasret uzadı ki vuslat güzel olacak inşallah..
hoşgeldin canım nasılsın
inşalllah yazacaksın canımmmm o günlerde gelecek hiç üzülme
Kızlar, dün kan testi yaptırmıştım, negatifti. Ama bugün DPO12'deyim, az ama tam bir kahverengi lekelenme olmuş çamaşırımda. Geçen DPO7'de çookk açık kahve idi, koyu sarı da denebilirdi yani. BAT'a 3 günüm var daha, bugünkü lekelenmeden için acaba mı demekten alamıyorum kendimi çünkü reglden 3-4 gün önce hiç böyle birşey olmamıştı. Sizce bunun yerleşme belirtisi olma ihtimali nedir?
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
malesef sizlere güzel haber veremiyorum
ben korktuğum gibi su topladım ve transferim iptal edildi
tedavim daha 2 gün önce bitti, günlerce serumlar ilaçlar aldım
çok kötü oldum elden ayaktan düştüm
şimdi şükür sularm çekildi çok az kaldı
6 kasımda regil oldum ve ikinci günü kontrole gittim dr baktı ve çatlamayan yumurtalarım kalmış yumurtalıklarımı baskılıycaklar bu ay ,ve doğm kontrol hapına başladım dün .
eğer bu çatlamayan yumurtalar kaybolmazsa tedavim bi ay daha uzayabilirmiş, şaka gibi ,nadir hastalıklar ,tüp bebek tedavisinde bile beni buldu...
Allahım bize nasip etmiycekmi neden böyle şeyler beni buluyo moralim sıfırlarda eşimi gönderdim 4 kasımda o da çok kötü oldu ,
embriyolarım donduruldu ,tek risk varmış,oda çözülürken ölebiliyomuş bebekler....
artık ne düşünceğimi bilmiyorum dualarım tersmi tepiyo anlamadım...
isyan etmiyorum Rabbim hakkımıa hayırlısını nasip etsin,ama artık sorun kaldırıcak halim kalmadı.
Allahım yardım et......
canımm çok üzüldümm ama böyle bişey okumuştum aşılama topiğindeki bi arkadaştan.
onunda ertelenmişti.ama sen üzülme bişey olmayacak sadece bu ay olması senin için hayırlı değilmiş.
çözülürkende bişey olmaz sonuçta sadece 1 tane değildir.hem kafan dinlenmiş olur hem psikolojin düzelir.
bedenende ruhende dinlendiğin zaman işlemin yapılması belki daha gzel olcak.
sakın kendni yıpratma.sadece bu ay olması hayırlı değilmiş de ozaman rahatlarsın.
hakkında hayırlısı canım allah yardımcın olsun.
canım sanırım bugunu gırmesen daha ıyı olur.iyi akşamlar kızlar.size bişey danışmam lazım.ben grip oldum.bugün 9. günüm.kaç gündür ateşim 36,1-36,2 çıkıyordu bugün sabah 7 de 36,8 çıktı.7,20de kalkmadan tekrar ölçtüm.37,1 çıktı.muhtemelen hasta olduğum için yğkseldi.ben şimdi ff ye kaç gireyim ateşi.36,8 girersem yumurtlamayı yanlış hesaplar gibi geldi.gerçi ovulasyon testi de yapcam ama genede size bi sorayım dedim.napim ben?
şok şok şoookkızlaaaaaaaaaar hani demistim ya dun randdevum vardı dye :) bilin bakalım ne olduhamileyim dun yazamadım size giremedim daha dogrusu.. o kadar heycan yaptım kiiiii esimin is nedeniyle esim benimle gelemedi doktora :) bende supriz yapayım demistim aksama kadar korkutayım falan demistim ama gel gor ki malesef o psikoloji olunca supriz mupriz kalmıyor hastaneden cıkar cıkmaz bagıra bagıra mujdeyi verdiim herkes bana bakıyordu resmen tabi esimde delirme derecesine geldi cok buyuk bi mutluluk aksamda aileleri cagırmıs oda herkes bizdeydi ayyy bi ilgi vardı bi ilgi valla boyle olcaksa hep hamile kalayım dedim allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu..... belirtilerim yoktu fazla ama insanın icindeki ses cok onemli.... ben hep diyordum kesin bu defa var belirti olmasa bile... cunku onceden farklı farklı belirtiler olurdu dısardan var diyordum ama icten yok yok diyordum avutuyordum kendimce... ama bu defa emindim ve oldu :)
oyy zebebk canımmmmBende artik buraya hamileyim yazmam istiyorum Allah im mmmmm
inanırmısın daha 1 saat önce konustuk senı fundayla.malesef sizlere güzel haber veremiyorum
ben korktuğum gibi su topladım ve transferim iptal edildi
tedavim daha 2 gün önce bitti, günlerce serumlar ilaçlar aldım
çok kötü oldum elden ayaktan düştüm
şimdi şükür sularm çekildi çok az kaldı
6 kasımda regil oldum ve ikinci günü kontrole gittim dr baktı ve çatlamayan yumurtalarım kalmış yumurtalıklarımı baskılıycaklar bu ay ,ve doğm kontrol hapına başladım dün .
eğer bu çatlamayan yumurtalar kaybolmazsa tedavim bi ay daha uzayabilirmiş, şaka gibi ,nadir hastalıklar ,tüp bebek tedavisinde bile beni buldu...
Allahım bize nasip etmiycekmi neden böyle şeyler beni buluyo moralim sıfırlarda eşimi gönderdim 4 kasımda o da çok kötü oldu ,
embriyolarım donduruldu ,tek risk varmış,oda çözülürken ölebiliyomuş bebekler....
artık ne düşünceğimi bilmiyorum dualarım tersmi tepiyo anlamadım...
isyan etmiyorum Rabbim hakkımıa hayırlısını nasip etsin,ama artık sorun kaldırıcak halim kalmadı.
Allahım yardım et......
doktor eğer 26 kasımda tamam derse ondan 10 gün sonra transfer olcak dondurulmuşlarla ,neler olcak bilmiyorum .....
inşAllah sağlıkla bu sefer tedavim olur ve olumlu sonuçlanır...
Kızlar, dün kan testi yaptırmıştım, negatifti. Ama bugün DPO12'deyim, az ama tam bir kahverengi lekelenme olmuş çamaşırımda. Geçen DPO7'de çookk açık kahve idi, koyu sarı da denebilirdi yani. BAT'a 3 günüm var daha, bugünkü lekelenmeden için acaba mı demekten alamıyorum kendimi çünkü reglden 3-4 gün önce hiç böyle birşey olmamıştı. Sizce bunun yerleşme belirtisi olma ihtimali nedir?
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
canım seni üzmek istemem ama bu pek mümkün değil.
yerleşme değildir .çünkü yumurtlama zamanın belli ve bebk en geç 7 8güne yerleşir
hani geç yumurtlasan falan tamam ama sanırım bu adet başlangıcı.çünkü bazen dpo 13lerde başlayabiliyor.
illa 14ü beklemek lazım değil.ama inşallah biz yanılırız da yerleşmedir.
canım üzgünüm ama sanırım yerleşme falan değil de adet oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?