Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok şükür iyiyim canım okulla devam iştee
yazılılar başladı hazırla oku e -okula girrr pppöööfff
sen de iyisin umarım
sen de durumlar ne ?

hayırlı uğurlu olsun canım.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla sıhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah

çok şükür iyiyim canım okulla devam iştee
yazılılar başladı hazırla oku e -okula girrr pppöööfff
sen de iyisin umarım
sen de durumlar ne ?

bende de bi yere kadar senle aynı yazılı hazırla, yazılı yap...
okuma bekle bekle... e- okula bi türlü girme
tembellik işte.
ben daha 1 tane yazılı yaptım yarın da 2 sınıfı birden yapcam.
geriye de ilk yazılılardan 2 yazılı kalcak biri teknik resim zaten salla gitsin
bu yıl 20 saat ders 5 çeşit dersim var da sölemesi ayıp
valla bu yıl da şu bebeği yapamazsam artık ne diyim.
ilk defa bu kaa güzel programım var

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
güzel bayanlarr bu grafikte bazı arkdaşların ilişki günleride gözüküyr onu nasıl yapıyoruz bide benim ateşi bata kadar düşer yükselir alcalır durumları olur mu olursa ne anlama gelir yardımcı olabilcek vra mı

Son düzenleme:

tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin

ne güzel maşallah.ben 31 saat giriyorum.bu gün 3 yazılı da ben yaptım.akşamda bi tane daha hazırladım yarın için..hasta hasta başka güzel oluyor valla :)

yardımcı olmak isterdim canım ama bende daha yeni başladım ateş ölçmeye ama bildiğim kadarıyla yumurtlamdan sonra bata kadar ateşinin yükselmesi yada sabit kalması gerekiyor.düierse büyük ihtimalle önümüzdeki maçlara bakıcaz demek oluyor.

Bu ay eşime çok takviye yaptım çok umutluyum bakalım hayırlısı
inşallah böyle devam eder ve inşallah bu ay bebişim benimle bebişlerimiz bizimledirrrrrrr
Sende bebişini sağlıkla alırsın kucağına inşallah canım

inşallah rabbim bunu nasip eder sağlıklı bir hamilelik tabi ki

inşalllah yazacaksın canımmmm o günlerde gelecek hiç üzülme

Insallahhh kizlar insalllahhhh hayirlisyla

Kızlar, dün kan testi yaptırmıştım, negatifti. Ama bugün DPO12'deyim, az ama tam bir kahverengi lekelenme olmuş çamaşırımda. Geçen DPO7'de çookk açık kahve idi, koyu sarı da denebilirdi yani. BAT'a 3 günüm var daha, bugünkü lekelenmeden için acaba mı demekten alamıyorum kendimi çünkü reglden 3-4 gün önce hiç böyle birşey olmamıştı. Sizce bunun yerleşme belirtisi olma ihtimali nedir?

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

malesef sizlere güzel haber veremiyorum
ben korktuğum gibi su topladım ve transferim iptal edildi
tedavim daha 2 gün önce bitti, günlerce serumlar ilaçlar aldım
çok kötü oldum elden ayaktan düştüm
şimdi şükür sularm çekildi çok az kaldı
6 kasımda regil oldum ve ikinci günü kontrole gittim dr baktı ve çatlamayan yumurtalarım kalmış yumurtalıklarımı baskılıycaklar bu ay ,ve doğm kontrol hapına başladım dün .
eğer bu çatlamayan yumurtalar kaybolmazsa tedavim bi ay daha uzayabilirmiş, şaka gibi ,nadir hastalıklar ,tüp bebek tedavisinde bile beni buldu...
Allahım bize nasip etmiycekmi neden böyle şeyler beni buluyo moralim sıfırlarda eşimi gönderdim 4 kasımda o da çok kötü oldu ,
embriyolarım donduruldu ,tek risk varmış,oda çözülürken ölebiliyomuş bebekler....
artık ne düşünceğimi bilmiyorum dualarım tersmi tepiyo anlamadım...
isyan etmiyorum Rabbim hakkımıa hayırlısını nasip etsin,ama artık sorun kaldırıcak halim kalmadı.
Allahım yardım et......

doktor eğer 26 kasımda tamam derse ondan 10 gün sonra transfer olcak dondurulmuşlarla ,neler olcak bilmiyorum .....
inşAllah sağlıkla bu sefer tedavim olur ve olumlu sonuçlanır...

Son düzenleme:

canım seni üzmek istemem ama bu pek mümkün değil.
yerleşme değildir .çünkü yumurtlama zamanın belli ve bebk en geç 7 8güne yerleşir
hani geç yumurtlasan falan tamam ama sanırım bu adet başlangıcı.çünkü bazen dpo 13lerde başlayabiliyor.
illa 14ü beklemek lazım değil.ama inşallah biz yanılırız da yerleşmedir.

canımm çok üzüldümm ama böyle bişey okumuştum aşılama topiğindeki bi arkadaştan.
onunda ertelenmişti.ama sen üzülme bişey olmayacak sadece bu ay olması senin için hayırlı değilmiş.
çözülürkende bişey olmaz sonuçta sadece 1 tane değildir.hem kafan dinlenmiş olur hem psikolojin düzelir.
bedenende ruhende dinlendiğin zaman işlemin yapılması belki daha gzel olcak.
sakın kendni yıpratma.sadece bu ay olması hayırlı değilmiş de ozaman rahatlarsın.
hakkında hayırlısı canım allah yardımcın olsun.

3 tane embriyom var onun oluşmasına bile o kadar sevindimki sanki karnımda gibi hissettim onları bi an önce sağlıkla karnıma almayı o kadar çok istiyorumki................
16 yumurtadan 10 tanesi kaliteliymiş
10 taneden sadece 5i döllenmiş
5 tende 3 embriyo oluşmuş .onları da dondurduk ,yavrularım kaldı orada inşAlllah çözülürken bişey olmaz onlara.......

canım sanırım bugunu gırmesen daha ıyı olur.
şok şok şoook
topiğimize hakkaten masallah
canım allah kucagına almak nasıp etsın ınsallah
ne guzel benım hep hayal ettıgım gıbı olmus
beklemzken bırden hamıle oldugunu ogrenmekk
ayy ne buyuk bır mucızeee
masallah canım sana masallaaahh
Bende artik buraya hamileyim yazmam istiyorum Allah im mmmmm
oyy zebebk canımmmm
ınsallah bızde yazcaz be guzelımm
rabbım dualarımızı ıllakı duyacak

inanırmısın daha 1 saat önce konustuk senı fundayla.
yüce rabbim ne derse o oluyor işte be güzelim
ama çok üzüldüm açıkcası.
inan ne diyecegımı bilmiyorum
rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün insallah

canım üzgünüm ama sanırım yerleşme falan değil de adet oluyorsun.

canım üzgünüm ama sanırım yerleşme falan değil de adet oluyorsun.

Hımmm, anladım canlarım.
İnternetten biraz bakmıştım da DPO 12'de de yerleşme olabiliyormuş ve beraberinde implantasyon lekesi olabiliyormuş diye okuyunca acaba mı demiştim, ama tabi gerçekçi gözle bakmak lazım sizin gibi canım, sizin söylediğinin doğruluk payı daha yüksek tabi...Sağolun kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…