Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canım nasılsın?
iyiyim canım çok şükür herşey gayet iyi çok şükür bir de bebeğimiz gelirse bu ay şen şen olcak evim ailem herşeyim

valla canım tablon güzel tahmin ettiğimiz yere çekmiş çizgyiyi ama henüz çok erken biliyorsun son günler çok önemli inşallah böle güzel devam eder gönlüne göre olsun inşallah

canım dualarımız burdaki herkesle birlikte inşallah iyi güzel şeyler olacak bunların hayalini kur sen stres yapma kendine canım çok istediğin bebişlerin çok yakında göbüşünde olcak inşallah Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerinle bekliyoruz seni inşallah

cnm henüz bu yöntemle hamile kalamayanlar burda takılacak dimi sen bırakıyonmu bu topiki biraz kafam karıştıda :26::26:

diger topic hamilelikleri uzerine paylasimda bulunmak isteyen arkadaslarimiz icin bir nevi anneler topici gibi ama en azindan burda hamile kalip ayni anneler topicinde olmayip, baglantiyi koparmak istemeyenler icin

ben de dün seni düşünmüştüm,merak etmiştm
umarım herşey istediğin gibi olur.
çözülürken sorun olacağını düşünme iyi olanı düşün canım
kendine iyi bak

canım inanki çok üzüldüm.. daha dün akşam seni konuşmuştuk şenayla inşallah hayırlı haber gelir diye.. seninde sınavın bu canım sakın isyan etme inşallah bu sınavdan yüzünün akıyla bebeklerinle çıkacaksın.. buna cani gönülden inanıyorum ve bu mübrek cuma günü bunu rabbimden diliyorum.. senin ve bizler gibi bebeklerini taa içinde hisseden ve isteyen tüm anne adaylarını bundan mahrum bırakmasın inşallah.. inşallah dondurulmuş embiryolarına bişeycik olmıcak içini ferah tut.. 3 embiryonun oluşması bile güzel bişey bunu düşün.. Allah yardımcın olsun canım..

40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar bugün ateşim az yükseldi tablom değişti yorum bekliyorummmm
canım tahmin ettiğimiz gibi çatlamışsın.
ff nin çizgi çekmemesinin sebebi biraz daha ateşinin yükselip kesinleşmesiydii.
ayrıca 36nın altındaki değerlere pek çizgi çekmiyor.
o yüzden 18.güne çekmiş çizgini.hadi hayırlı olsun canım inşallah bebeğin çoktan yola çıkmıştır.

seninde çizgiyi çekmiş canımm ama kesik çekmiş emin olamadığı için.
oraya bi eggwhite akıntı girersen netleşir.çizgin doğru yerde gibi gldi bana

günaydın canım nasılsın?

canım tablon güzel gidiyor ama acaba yumurtlama doğru yerde mi yoksa birgün önce olacak ona kafam karıştı:26:
o günlerde hep çalıştım valla hakkımızda hayırlısı
diger topic hamilelikleri uzerine paylasimda bulunmak isteyen arkadaslarimiz icin bir nevi anneler topici gibi ama en azindan burda hamile kalip ayni anneler topicinde olmayip, baglantiyi koparmak istemeyenler icin
:13::13: anladım canımmm

:26: inşallahhh canım hakkımızda hayırlısı rabbim bekletmesin cumalar hürmetinee

efesude çok üzüldüm canım bunda da vardır bi hayır..
embiryoların en güzel zaman için seni bekliyordur inşallah..

sevinc çatlamışsın canım gözün aydın darısı başıma..

kızlar sormayın çatladım derken ben çatlamadım biliyo musunuz..
ömrümde sadece bi kere 21. günü gördüm o da saftirik eltimin attığı iftiranın olduğu ay(Allahım ne kadar iz bırakmış bende)
dünkü ateşimden emin değildim zaman yönünden.
bugünkü ateşim de dünkü ateşimi doğruladı ve ben halen çatlamadım.
ya yumurtam yok,
ya geççatlayacak,
ya da hiç çatlamayacak(Allah korusun bu olsun istemem hiç)
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugün DPO 14 veya 15 olması lazım

yarından itibaren kırmızı kart günlerim başlıyor kızlar......

ama gelmeyecek bu ay inşallah

korkuttum çok fena

yalnız karnım ramazan davulu gibi malesef...

Son düzenleme:

eltin naptı karanfil
normal elti yok mu bee bu dünyada

eltin naptı karanfil
normal elti yok mu bee bu dünyada

salak şey kocasından kıskandı.
varya Allahın yarattığı tabi bi de yakışıklı olsa anlıyacam.
ama bence hasta çünkü eşimlerin teyzesinden de kıskanmış.
bu olay olalı 1 buçuk yıl oldu.
daha da hasta olduğunun kanıtı bu bayram kayınvalidemlerdeyken de bi atladı üstüme baktım sarılıp bayramlaşmaya çalışıyor. üstüne bir de bayramda bana bayramlaşmaya geldi.
hasta olduğuna bir kez daha kanaat getirdim.
Allahım öyle insanların şerrinden ve bütün insanların şerrinden bizi korusun

Son düzenleme:
bugün DPO 14 veya 15 olması lazım

yarından itibaren kırmızı kart günlerim başlıyor kızlar......

ama gelmeyecek bu ay inşallah

korkuttum çok fena

yalnız karnım ramazan davulu gibi malesef...

eeeee ateşin ne alemde??
asıl ondan haber verrr

eeeee ateşin ne alemde??
asıl ondan haber verrr

ölçmedim ya bu ay o yüzden bilmiyorum keşke sabah ölçseydim yarın ölçeyim unutmazsam umutlarım söndü yine günü geldi yaa

ayy delinin tekide sende mi var kıss
aynı modelden bende de var
kıskançlık her boyutta bizde ama
uzak dur uzak elinden geldiğince uzak dur ruhsal sıkıntıları olan insanlarla uğraşacak vaktimiz yok zaten çok ağır bi sorunumuz var (aşağıda görüldüğü gibi)
ama hatasını anlamış da ondan yapıyorsa iyi tabi de

Stres infertiliteye neden olur mu?
İnfertilitenin hayli stresli bir deneyim olmasına rağmen stres yüzünden ortaya çıkabileceğini iddia eden çok az bulgu vardır. Bununla birlikte, bazı durumlarda yüksek seviyelerdeki stres, kadınlarda hormon seviyelerinin değişmesine ve yumurta oluşumunda bozulmaya neden olabilmektedir. Buna ek olarak, aşırı stres kadınlarda fallop tüpü spazmlarına, erkeklerde ise sperm sayısının azalmasına da neden olabilmektedir. Ayrıca, stresin nasıl tanımlandığı da önemlidir. Kronik stresin depresyona neden olabileceği göz önüne alındığında, depresyonun yumurta kalitesini olumsuz etkilemesi ve depresyondaki kadınların iki kat düşük tehlikesiyle başbaşa olması, bize stresin dolaylı olarak infertilite tedavisini olumsuz etkilediğini göstermektedir.
İnfertilitenin yarattığı stres
Araştırmalar, infertilite tedavisi gören hastaların stres düzeylerinin hayati derecede önem taşıyan hastalıklarla mücadele eden kadınlarınkinden farklı olmadığını, hatta sıklıkla, bir parça daha fazla olduğunu göstermiştir. Tedavi gören infertil çiftler ilk önce gebelik elde edebilmek için, sonrasında ise, eğer tedavi başarısız sonuçlanırsa yaşadıkları hayal kırıklığı nedeniyle her ay kronik bir stres süreci yaşarlar.
İnfertilite süreci neden streslidir?
İnfertilite hayatın birçok önemli alanına yansıyan bir sorun olmaktadır. İnfertilite teşhisi almış bir çift vücutları ya da hayata dair planları üzerinde kontrol duygularını yitirdiklerini hissederler.İnfertilite, çiftlerin hayatında ciddi bir kriz yaratabilmektedir, çünkü hayatın önemli gayelerinden biri olan "ebeveyn olmak" belirsiz bir süre için gerçekleşememektedir. Bu sorunla karşılaşmadan önce, hayatları boyunca belli bir konuda emek sarfedip gayret gösterirlerse başarılı olabileceklerini görmüşken, infertilite sürecinde bunu gerçekleştirememek çiftler için çok zor bir deneyim olmaktadır. Ayrıca, infertilite tetkikleri, işlemler ve tedavi sürecindeki iğne ve ilaç kullanımı fiziksel, duygusal ve maddi olarak yoğun bir stres kaynağıdır. Çalışan kadınlar, doktor randevularına gidip gelirken işlerinden izin alma konusunda sıkça problem yaşayabilmekte ve bu da üstlerinde daha fazla bir baskıya neden olabilmektedir.
Kanser hastalarıyla aynı stresi yaşıyoruz demkki

Son düzenleme:

vayy bee...
kayınvalide zulmü..
eş zulmü..
bunlara da eşdeğer olduğu kesin ..
ha bi de evlenememe o da çok buhranlı bi süreçti ama ben en azından ondan iyidir diye düşünüyorum.
o daha da belirsiz gibi şimdi en azından derdini omuzlayan biri var iki kişisin
ama kanser kadar mıdır sence canım ne biliyim sanki kanserde ölüm burnunun dibinde gibi ya..

....................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…