Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım Allah yardımcımız olsun
inşallah bu kadar üzüntünün karşılığında Rabbim seni mükafatlandırır embriyolarında sapasağlam çözülür ve tutunurlar annesine

allah senden de razı olsun kuzumm.
dualarımız seninleydi ve seninle olmaya devam edecek.
güzel günler çokk yakındaaaa

ben de dün seni düşünmüştüm,merak etmiştm
umarım herşey istediğin gibi olur.
çözülürken sorun olacağını düşünme iyi olanı düşün canım
kendine iyi bak

kızlar hepinizden Allah razı olsun
inşAllah bu ay tedavim olumlu geçer..

9ay canım
benm tedavinin başında E2 değerim yüksekti 515,referans aralığının baya üstündeydi
bende haşimato tiroidi çıktı (guatır varmış )bide
tsh da yüksek çıkınca endokronolojiye yönlendirdi tüp bebek merkezi orda anladık yani,sonra tedaviye başlamıştık iğnelere
ama ne olduysa yumurta toplamadan sonra oldu ohss oldum ,ve iptal oldum baya ,dr dua edelim 2-3. safhalara geçmesin dedi,eğer ilerlerse hastaneye yatırıyoruz dedi ,ben evde serumlar haplar aldım 1 hafta boyunca çok şükür geçti ,ama transferimi yapmadı dr risk almayalım dedi,eğer gebelik oluşursa dahada şişeceksin dedi...

Tüh canım çok geçmiş olsun. Benim başlangıçta 19du şu an 5bin. Zaten yumurta toplamadan sonra karın su toplamaya başlıyor. Çok şükür iyi atlatmışsın. Hiç önlem almadılar mı? Ben bugün başka bir ilaca başlıyorum ohss olmamak için. Tabi engel olur mu bilinmez. İnşallah olur.

Neyseki embriyoların hazır. Bu seferki çok daha kolay olacak

9 aycim dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun tatlim, islerin rast gitsin.

every bi ara uğramışsın canım görmedim seni bugün. inşallah iyisindir.

merhaba canim arkadasimdun baya dolastim eve gec geldik bir ara girmistim nete. iyiyim 6 saat kadar alisveris merkezinde vakit gecirmisim yurudum oturdum oyle bir gundu

çok iyi olmuş canım gez tabi..
hamilelik insanı bir miktar da olsa kısıtladığından evde sıkılıyorlar çok iyi olmuş hava alman..

ay çatladım
ama gece yatmadan önce ölçtüğümde de bu rakam çıktı. önceki geceler de hep düşüktü.
aslında bu durumuma güvenmem lazım ama ben daha önceden çatladım sandım işte.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet senin catlama atesin bu ve guzel bir yukselis
hadi hayirli olsun canim ama istersen 3 gun daha iliskiyi birakma catlama sonrasi da verimli

9ay

Canim Allah yardimcin olsun sifa versin insallah
Ben iyice korkmaya basladim su tup olayindan

evet senin catlama atesin bu ve guzel bir yukselis
hadi hayirli olsun canim ama istersen 3 gun daha iliskiyi birakma catlama sonrasi da verimli

gün aşırı devam ediyoruz işte canım.
hani adamların aksiliği tutar da tam çatlama günü istemezler ya direttim yani
çok yorgundu havuza gittiler arkadaşlarıyla. su iyi gelse bari..
bugün şehir dışına arkadaşlara gidiyoruz bebek görmeye.bu gece ordayız. nasip gün aşırıya artık

az önce Atatürk'ü anma törenimiz vardı.
dışarda yapıldı nasıl bi soğuk ayaz var ki. donduk. Allah tan çatlamanın verdiği klasik sıcaklığım var ellerim ayaklarım sıcacık ama yine de üşüdüm.
3 gündür de ıslanıyorum yani.
sonum hastalık olmasa bari.
neyse bu gece arkadaşlar bizi şehirlerindeki kaplıcaya götürürlerse güzzel bi hamam sefasıyla olası faciaları engelleriz inşallah.

Son düzenleme:

günaydın canım.bizim yağmur olduğu için içerde yaptık töreni.genede gitgel üşüdüm ben.hayırlı olsun çatlamışın.Allah hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallah bebeğini

cizgim dışında aslında berbatt hayat işte ama olsun bugünlerimizde şükür...önemli olan evdeki huzurumuz dış güçlere böylece daha rahat direnebilir insan sen naslısın

hastalık dışında iyiyim.grip oldum onla uğraşıyorum.sen neden berbatsın?daha önce yazdınsa bilimiyorum okumadım ama inşallah çok can sıkıcı bişey değildir.dış güçler demişsin ;abuk subuk konuşup canını sıkan birilerimi var?

kaplica iyi fikir
ozellikle yumurtlama ve dollenme zamanina kadar
sanirim sonrasinda sicak olan herseyden uzak kalmak gerekiyor yani dollenme gerceklestikten sonra sicak bnyo, sicak su torbasi, sauna vs.

bu arada oluyor oyle, hamile kaldigim ay hic bebek icin degildi iliskilerimiz kocaya karides, feslegen, kabak cekirdegi yukluyordum, kendi pesimde kosuyordu tablomun cizgi cektigi gun iliskim var ama o tamamen ceke ceke esimin nazlandigi zoraki iliskiydi, cunku o gun iftara misafirler vardi sonrasinda esim mac izlemeye gitmisti geldiginde cok yorgundu uyku istiyordu falan, dedigin gibi nazlanma soz konusuydu. zaten iliskiden sonra hemen kalkmistim ayaga ama ben onceki iliskilerden birinde tuttugunu dusunuyorum nedense bir de kiz cocuk olunca yumurtlamaya kadar olan erken donemdeki spermlerden kaynaklandigini dusundum bunlarin hepsi bos tabi olcaksa her turlu oluyor zaten canim

yok yazmadım zaeten dün akşam oldu sen sorunca yazdım öyle işte..eşimin anne baba kardeşleriyle alakalı..eşim cok cok önceden kaynatam dükanını kapatmış o dükkanı acıp ceptelefonu dükkanna cevirdi sonra ortanca kardeş gecti dükkanın başına.ortanca kardeş şimdi 3.dükkanı acıor 3.dükkan büyük dükkan 3 dükkana benim kocamı cağırmıyorlar kocamı dışlıyorlar buda bizim moralimizi bozuyr.. okadar laf söyledi babasına naparsanız yapın gidin birbirinizi kırın demiş..eşiimin üzlüdgünü görmek ailesinin onu dışladğını görmek üstüüne elimden bişey gelmemesi can sıkıcı

anladım canım zor olsa gerek ama geçer inşallah zamanla.siz iyi olun birbirinize sıkı tutununda gerisi boş.dediğin gibi onlar dış güç nede olsa

günaydın canım.bizim yağmur olduğu için içerde yaptık töreni.genede gitgel üşüdüm ben.hayırlı olsun çatlamışın.Allah hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallah bebeğini
sağoalsın canım inşallah

öyle canım dediğin gibi olacaksa her türlü oluyor.
1 buçuk yıl önce bu arkadaşlara yine gitmiştik.
ikimizin de bebek düşündüğü ayların ilkleriydi.
bizi yine kaplıcaya götürdüler.
onlar da girdi biz de..
sonra arkadaşım bize hamile olduğunu haber verdi.
son adet tarihini söylemişti.
sonra dedik ki vay be biz ordayken sen 1 hafta- 10 gün civarında hamileymişsin diye.. yani tam rahme tutunma civarlarında.
hoş ben sıcak suya girmesem nolcak ki benim her banyom nerdeyse sauna. kendimi o kadar zorluyorum ki ılık suyla yapmak için en son şöyle çare buldum sırtıma ve bacaklarıma sıcak suyu kullanıyorum

bak ne guzel
sicak suyun faydasinin kanitlandigi bir ornek daha arkadasin
ama senin durum cok iyi degilmis ya keske ilik suya alisabilsen tamamen, ilik olmasa da cok sicak olmasa mesela. ben 3 ay korkudan hep baya ilik suyla yikandim banyolarimdan birsey anlamiyordum. bizde sim kaynar suyla yikanir. oyleki o yikanirken banyodan gelen buharla evde bogulurum o derece. o kadar laf soylesem de bu aliskanligindan vazgectiremedim ama hamiel kaldigim ay rusyada sicak su kesintisi vardi 15 gunluk tasima suyla ister istemez soguga yakin suyla yikandi

evet özellikle erkeklerin ılık suyla yıkanması gerekiyormuş.
benimki soğuk suya yakın yıkanır ben olsam donarım..
dediğim gibi eğer üşümüşsem artık bacaklarıma tutuyorum sıcak suyu bi de sırtıma, omuzlarıma boynuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…