canım Allah yardımcımız olsun
inşallah bu kadar üzüntünün karşılığında Rabbim seni mükafatlandırır embriyolarında sapasağlam çözülür ve tutunurlar annesine
allah senden de razı olsun kuzumm.
dualarımız seninleydi ve seninle olmaya devam edecek.
güzel günler çokk yakındaaaa
Allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder canım
canım çok üzüldüm ama hep aynı cümle vardır bir hayır
inşallah sağlıkla karnına almak nasip olur sonra da kucağına
Allah yardımcın olsun
canım dualarımız burdaki herkesle birlikte inşallah iyi güzel şeyler olacak bunların hayalini kur sen stres yapma kendine canım çok istediğin bebişlerin çok yakında göbüşünde olcak inşallah Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerinle bekliyoruz seni inşallah
ben de dün seni düşünmüştüm,merak etmiştm
umarım herşey istediğin gibi olur.
çözülürken sorun olacağını düşünme iyi olanı düşün canım
kendine iyi bak
canım inanki çok üzüldüm.. daha dün akşam seni konuşmuştuk şenayla inşallah hayırlı haber gelir diye.. seninde sınavın bu canım sakın isyan etme inşallah bu sınavdan yüzünün akıyla bebeklerinle çıkacaksın.. buna cani gönülden inanıyorum ve bu mübrek cuma günü bunu rabbimden diliyorum.. senin ve bizler gibi bebeklerini taa içinde hisseden ve isteyen tüm anne adaylarını bundan mahrum bırakmasın inşallah.. inşallah dondurulmuş embiryolarına bişeycik olmıcak içini ferah tut.. 3 embiryonun oluşması bile güzel bişey bunu düşün.. Allah yardımcın olsun canım..
efesude çok üzüldüm canım bunda da vardır bi hayır..
embiryoların en güzel zaman için seni bekliyordur inşallah..
sevinc çatlamışsın canım gözün aydındarısı başıma..
kızlar sormayın çatladım derken ben çatlamadım biliyo musunuz..
ömrümde sadece bi kere 21. günü gördüm o da saftirik eltimin attığı iftiranın olduğu ay(Allahım ne kadar iz bırakmış bende)
dünkü ateşimden emin değildim zaman yönünden.
bugünkü ateşim de dünkü ateşimi doğruladı ve ben halen çatlamadım.
ya yumurtam yok,
ya geççatlayacak,
ya da hiç çatlamayacak(Allah korusun bu olsun istemem hiç)
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlarr
ege unıversıtesını bıraktık, en azından onların keyfını beklemıcez ılk tedavimiz icin.
ve pazartesi günü smyrna tup bebek merkezine gidiyoruz ön görüşme için. aynı zamanda eşim o gun orda tekrar spermıyogram testı verecek. yine perhizde kocam yani
egenin sacma sonuclarından sonra bı test daha sart oldu anlıcanız.
inşallah da o gun asılamaya baslamak ıcın anlasıcaz.
artık bı yerdenn baslamak ıstıyordum ınsallah da pazartesı mılat olcak
efesudecim senin adina cok uzuldum ama her iste vardir bir hayir belki uygun zaman degildi, onumuzdeki ay gonlune gore olsun en dogru zamanda bebisin seninle olacaktir inaniyorum
ikizler sabirsizlikla bekliyorum hamileyim yazini, tabloya ekledim bu ay ve yanina hamis isareti koyucam insallah.
shanay hayirli olsun tedavi sureciniz sizin icin olumlu sonuclansin insallah.
efesudecim üzüldüm başına gelenlere ama vardır bunda da bi hayır böyle düşün inş. daha gğzel olacak her şey dondurulmuşlarla yakında kavuşacaksın bebeğine ...
şenayım çok sevindim adına karar vermek çok büyük adım biz daha eşimi ikna edemeedik daha sonuç bile vermedi sorun ne bilmiyoruzinş. yoktur gerçi sorun
karanfilcem sen hakkaten geç çatlıyorsun zaten ben gibi benim de bazı dönümlerde 38 -40 a kadar uzadı döngüm hep hamile sandım ya kendimi yani 24-26 .günlerde çatladı bekle bakalım bi kaç gün daha kaliteli kaliteli çatlasın inş.
ben bunudoktora da sordum geç olmazsında sorun var mı diye hiç bi sorundan kaynaklanmaz bu diyor
Canım yazdıklarından anladığım kadarıyla su toplama dediğin ohss sendromunu beim de yaşama riskim çok yüksekmiş. E2 değerim 5bine yakın. Transferin olmaması iyi olmuş çünkü hamilelik durumu iyice kötüye götürebiliyormuş. Canım sanırım bu o kadar da nadir değil. Senin e2 değerin kaçtı?
canım öncelikle geçmiş olsun.biliyorum canın sıkılmış ama olaya iyi yönden bakmak lazım.ben 9ayın dediğine katılıyorum.demekki transferin şimdi olması hayırlı değilmiş.hamile kalıp sonra hüsrana uğramaktansa 1-2 ay sonra olsun ne olacak.geç olsun güç olmasın.sonu iyi olsun yeterki.ne olur canını sıkma.embriyolara da hiç bişey olmaz inşallah hayırlısı ile.geçecek bugünlerde ve bebişine kavuşacaksın inşallah.Allah a emanet ol
kızlar hepinizden Allah razı olsun
inşAllah bu ay tedavim olumlu geçer..
9ay canım
benm tedavinin başında E2 değerim yüksekti 515,referans aralığının baya üstündeydi
bende haşimato tiroidi çıktı (guatır varmış )bide
tsh da yüksek çıkınca endokronolojiye yönlendirdi tüp bebek merkezi orda anladık yani,sonra tedaviye başlamıştık iğnelere
ama ne olduysa yumurta toplamadan sonra oldu ohss oldum ,ve iptal oldum baya ,dr dua edelim 2-3. safhalara geçmesin dedi,eğer ilerlerse hastaneye yatırıyoruz dedi ,ben evde serumlar haplar aldım 1 hafta boyunca çok şükür geçti ,ama transferimi yapmadı dr risk almayalım dedi,eğer gebelik oluşursa dahada şişeceksin dedi...