iyiyim canım çok şükür herşey gayet iyi çok şükür bir de bebeğimiz gelirse bu ay şen şen olcak evim ailem herşeyim
valla canım tablon güzel tahmin ettiğimiz yere çekmiş çizgyiyi ama henüz çok erken biliyorsun son günler çok önemli inşallah böle güzel devam eder gönlüne göre olsun inşallah
ooh hadı masallaaah40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bugün ateşim az yükseldi tablom değişti yorum bekliyorummmm
cıcım o hamılelık mevzuları burda degıl orda konusulsun da bu topıgın amacı sasmasın dıye burda hamıle kalanlar oraya gecıp gebelik sohbetlerını orda edıyorlar, ama kımsenın burayı bırakması gıbı bırsey soz konusu degıl. nıye bıraksınlar kı,sonucta burda herseyden zıyade harıka bır dostluk varcnm henüz bu yöntemle hamile kalamayanlar burda takılacak dimi sen bırakıyonmu bu topiki biraz kafam karıştıda :26::26:
aynı senın gıbı tedavı asamasında olan bızlerınde en buyuk korkusu o canım,negatıf sonuc almak !canım benim, ne iğne nede bi başka herşe dayanır bu vucüd inan; çünkü ağrı eşiğim yüksektir. bebeğim olması için her acıya katlanırım ki çokta dayandım( malesef yine negatif görmekten korkuyorum, yine hayal kırıklığından, yine eşimin üzülmesinden korkuyorum vs. vs. inşlhh son olur arkadaşım
senin için de inşlhh güzel olur herşey canım.. eşinin senin kadar istemesi için canı gönülden dua edicem...
canım cok guzel catlamışsın masallah401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar güzel yorumlarınızı bekliyorum
canım evet hakkaten catlamamıssın.kızlar sormayın çatladım derken ben çatlamadım biliyo musunuz..
ömrümde sadece bi kere 21. günü gördüm o da saftirik eltimin attığı iftiranın olduğu ay(Allahım ne kadar iz bırakmış bende)
dünkü ateşimden emin değildim zaman yönünden.
bugünkü ateşim de dünkü ateşimi doğruladı ve ben halen çatlamadım.
ya yumurtam yok,
ya geççatlayacak,
ya da hiç çatlamayacak(Allah korusun bu olsun istemem hiç)
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
ooo öle korkutmakla oluomu kızbugün DPO 14 veya 15 olması lazım
yarından itibaren kırmızı kart günlerim başlıyor kızlar......
ama gelmeyecek bu ay inşallah
korkuttum çok fena
yalnız karnım ramazan davulu gibi malesef...
eltin naptı karanfil
normal elti yok mu bee bu dünyada
saol cnm darısı başına inşallahefesude çok üzüldüm canım bunda da vardır bi hayır..
embiryoların en güzel zaman için seni bekliyordur inşallah..
sevinc çatlamışsın canım gözün aydındarısı başıma..
kızlar sormayın çatladım derken ben çatlamadım biliyo musunuz..
ömrümde sadece bi kere 21. günü gördüm o da saftirik eltimin attığı iftiranın olduğu ay(Allahım ne kadar iz bırakmış bende)
dünkü ateşimden emin değildim zaman yönünden.
bugünkü ateşim de dünkü ateşimi doğruladı ve ben halen çatlamadım.
ya yumurtam yok,
ya geççatlayacak,
ya da hiç çatlamayacak(Allah korusun bu olsun istemem hiç)
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlarr
ege unıversıtesını bıraktık, en azından onların keyfını beklemıcez ılk tedavimiz icin.
ve pazartesi günü smyrna tup bebek merkezine gidiyoruz ön görüşme için. aynı zamanda eşim o gun orda tekrar spermıyogram testı verecek. yine perhizde kocam yani
egenin sacma sonuclarından sonra bı test daha sart oldu anlıcanız.
inşallah da o gun asılamaya baslamak ıcın anlasıcaz.
artık bı yerdenn baslamak ıstıyordum ınsallah da pazartesı mılat olcak
şenaycım hayırlı olsun yeni adımların canım..
bebeğe bir vesile olsun inşallah..
evet sanki bana da yumurta yokmuşmuş gibi gelmiyo felaket zikzak yapıyo o zaman :111:
ama ya çatlamazsa:18:
Sevgili dostlar ben bugün çatlatma iğnemi oldum
Pazar günü yumurta toplanması var. Yalnız kullandığım ilaçlardan dolayı rahimde polip oluştu 2 günde ve hormon değerlerim aşırı yükseldi. Tüp bebeğin en büyük risklerinden biri olan yumurtalıkların aşırı uyarılmasını yaşama riskim varmış. Eğer kontrol altına alınamazsa Allah korusun hastanelik edebiliyormuş. Hamile kalırsam bile 2-3 ayda anca iyileşiyormuş. O nedenle lütfen benim için dua edin. Allah'ım emeklerimi boşa çıkarmasın ve bu rahatsızlığı yaşamayayım.
İnşallah haftaya iyi haberlerle geleceğim
Pazar günü yumurta toplanması var. Yalnız kullandığım ilaçlardan dolayı rahimde polip oluştu 2 günde ve hormon değerlerim aşırı yükseldi. Tüp bebeğin en büyük risklerinden biri olan yumurtalıkların aşırı uyarılmasını yaşama riskim varmış. Eğer kontrol altına alınamazsa Allah korusun hastanelik edebiliyormuş. Hamile kalırsam bile 2-3 ayda anca iyileşiyormuş. O nedenle lütfen benim için dua edin. Allah'ım emeklerimi boşa çıkarmasın ve bu rahatsızlığı yaşamayayım.
inşallah canım yaa
allahımın izniyle bu tedaviler bebegımı getırır bana
bak sende bende geç çatlama geçmişi olan insanlarız. o yüzden hiç aklına getirme şimdi bunu
bekleyelim ve görelim. sen calısmaları aksatma çu birkaç gün daha bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?