Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eet biliyorum canım inşallah son günlerimde güzel gider sizlere güzel haberler verrim

40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar bugün ateşim az yükseldi tablom değişti yorum bekliyorummmm
ooh hadı masallaaah
tamda cızgının oldugu gunlerde kı calısmaların sayesınde bıze bu ay guzel haberler ver ınsallah guzelım
cnm henüz bu yöntemle hamile kalamayanlar burda takılacak dimi sen bırakıyonmu bu topiki biraz kafam karıştıda :26::26:
cıcım o hamılelık mevzuları burda degıl orda konusulsun da bu topıgın amacı sasmasın dıye burda hamıle kalanlar oraya gecıp gebelik sohbetlerını orda edıyorlar, ama kımsenın burayı bırakması gıbı bırsey soz konusu degıl. nıye bıraksınlar kı,sonucta burda herseyden zıyade harıka bır dostluk var
aynı senın gıbı tedavı asamasında olan bızlerınde en buyuk korkusu o canım,negatıf sonuc almak !
eşim cok sükür benımle aynı fıkırde canım, o gun ole eskısı gıbı bı kemküm etti ama sonradan baktım kendılıgınden benımle aynı dusuncelerı paylastıgını soyledı.
tedavı olacagımız yerı degıstırdık artık kararımızı verdık. pazartesı gıdıoruz görusmeye
canım cok guzel catlamışsın masallah ama sen calısmaları bırakma daha emi.
canım evet hakkaten catlamamıssın.
ama yumos olmadıgını dusunmuorum az daha bekleyelım bakalım
bugün DPO 14 veya 15 olması lazım

yarından itibaren kırmızı kart günlerim başlıyor kızlar......

ama gelmeyecek bu ay inşallah

korkuttum çok fena

yalnız karnım ramazan davulu gibi malesef...
ooo öle korkutmakla oluomu kız
eger öyleyse tüm taktikleri alırım ona göree
eltin naptı karanfil
normal elti yok mu bee bu dünyada

kızz benım ki fena diildir haa,
valla otur gül eglendır kendılerı.
dertleşme olayı olmaz ama asla, hayata aynı pencereden bakmıyoruz cunku, ona gore hersey bos hıc bır sey ıcın can sıkmaya gelmeez. dertlencek oluurum amaan bosver dııp kapatır konuyu sadece gülme oynama gezme tozma olsun
onun dısında bı fesatlıgı can sıkıcılıgı yok cok sukur.
bı tek kayınvalıdelere beraberce gıttıkmı ben varken sagolsun hıc elını ıse surmez. en kolayını yapar gecer kocasının yanına oturur

saol cnm darısı başına inşallah
yaa öyle düşünme neden yımırtan olmasınki
sabret çatır çatır çatlar inşallah

saol canım yaaa inşallah hayırlısıyla
hayırlı haberler verelim isteyen herkes için dua ediyorum

kızlarr
ege unıversıtesını bıraktık, en azından onların keyfını beklemıcez ılk tedavimiz icin.
ve pazartesi günü smyrna tup bebek merkezine gidiyoruz ön görüşme için. aynı zamanda eşim o gun orda tekrar spermıyogram testı verecek. yine perhizde kocam yani
egenin sacma sonuclarından sonra bı test daha sart oldu anlıcanız.

inşallah da o gun asılamaya baslamak ıcın anlasıcaz.
artık bı yerdenn baslamak ıstıyordum ınsallah da pazartesı mılat olcak

ayyyyyyyyy inşallah canım yaaaaa hayırlısıyla hayırlı milatlar olsun
inşallah aminnnn

şenaycım hayırlı olsun yeni adımların canım..
bebeğe bir vesile olsun inşallah..

evet sanki bana da yumurta yokmuşmuş gibi gelmiyo felaket zikzak yapıyo o zaman :111:
ama ya çatlamazsa:18:

şenaycım hayırlı olsun yeni adımların canım..
bebeğe bir vesile olsun inşallah..

evet sanki bana da yumurta yokmuşmuş gibi gelmiyo felaket zikzak yapıyo o zaman :111:
ama ya çatlamazsa:18:

inşallah canım yaa
allahımın izniyle bu tedaviler bebegımı getırır bana

bak sende bende geç çatlama geçmişi olan insanlarız. o yüzden hiç aklına getirme şimdi bunu
bekleyelim ve görelim. sen calısmaları aksatma çu birkaç gün daha bence

Kızlar, çizelgemdeki Stats ne demek? 26 ve 27 nin altında 5 ve 4 yazıyor stats hanesi var, ben eklemedim ama, nedir anlamadım gitti. :26:
Dün kahverengi lekemin geldiğini söylemiştim. Bugün hiçbirşey yok, regl de olmadım, bir de ateşim yükseldi... Offf tüm bunlar ne demek kızlar yaaa Bu arada topikte bolca meslektaşım varmış, e-okul falan deyince. Benim de bu sene 13+1 rehberlik var. 2 günüm boş o yüzden, 4+4+4 bitirdi bizi

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Son düzenleme:
efesudecim senin adina cok uzuldum ama her iste vardir bir hayir belki uygun zaman degildi, onumuzdeki ay gonlune gore olsun en dogru zamanda bebisin seninle olacaktir inaniyorum
ikizler sabirsizlikla bekliyorum hamileyim yazini, tabloya ekledim bu ay ve yanina hamis isareti koyucam insallah.
shanay hayirli olsun tedavi sureciniz sizin icin olumlu sonuclansin insallah.

efesudecim üzüldüm başına gelenlere ama vardır bunda da bi hayır böyle düşün inş. daha gğzel olacak her şey dondurulmuşlarla yakında kavuşacaksın bebeğine ...

şenayım çok sevindim adına karar vermek çok büyük adım biz daha eşimi ikna edemeedik daha sonuç bile vermedi sorun ne bilmiyoruz inş. yoktur gerçi sorun

karanfilcem sen hakkaten geç çatlıyorsun zaten ben gibi benim de bazı dönümlerde 38 -40 a kadar uzadı döngüm hep hamile sandım ya kendimi yani 24-26 .günlerde çatladı bekle bakalım bi kaç gün daha kaliteli kaliteli çatlasın inş.

ben bunudoktora da sordum geç olmazsında sorun var mı diye hiç bi sorundan kaynaklanmaz bu diyor

Sevgili dostlar ben bugün çatlatma iğnemi oldum

Pazar günü yumurta toplanması var. Yalnız kullandığım ilaçlardan dolayı rahimde polip oluştu 2 günde ve hormon değerlerim aşırı yükseldi. Tüp bebeğin en büyük risklerinden biri olan yumurtalıkların aşırı uyarılmasını yaşama riskim varmış. Eğer kontrol altına alınamazsa Allah korusun hastanelik edebiliyormuş. Hamile kalırsam bile 2-3 ayda anca iyileşiyormuş. O nedenle lütfen benim için dua edin. Allah'ım emeklerimi boşa çıkarmasın ve bu rahatsızlığı yaşamayayım.

İnşallah haftaya iyi haberlerle geleceğim

Rabbim yar ve yardımcın olsun....iyi haberlerini bekliyoruz

Canım yazdıklarından anladığım kadarıyla su toplama dediğin ohss sendromunu beim de yaşama riskim çok yüksekmiş. E2 değerim 5bine yakın. Transferin olmaması iyi olmuş çünkü hamilelik durumu iyice kötüye götürebiliyormuş. Canım sanırım bu o kadar da nadir değil. Senin e2 değerin kaçtı?

kızlar ben yine 22. günde adet oldum.bu iki oluyo....off offf iyice şaştı düzenim...

Son düzenleme:

canım canı gönülden söylüyorum ki tüm dualarım seninle.ne kadar zorlu bi süre. olduğunu biliyorum.Allah yar ve yardımcın olsun.emekleerini boşa çıkarmasın inşallah

canım öncelikle geçmiş olsun.biliyorum canın sıkılmış ama olaya iyi yönden bakmak lazım.ben 9ayın dediğine katılıyorum.demekki transferin şimdi olması hayırlı değilmiş.hamile kalıp sonra hüsrana uğramaktansa 1-2 ay sonra olsun ne olacak.geç olsun güç olmasın.sonu iyi olsun yeterki.ne olur canını sıkma.embriyolara da hiç bişey olmaz inşallah hayırlısı ile.geçecek bugünlerde ve bebişine kavuşacaksın inşallah.Allah a emanet ol

canım en iyi şekilde atlatacaksın bugünleri inşallah
iyi dilek ve kalbimiz seninle
güzel haberini bekliyoruz

rabbim sana sağlıklı bir gebelik,hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasib etsin inşalah:)

ay o değil de olan kaç gündür kullandığım preseede ve emek emek yaptığım kahvelere oldu.
hevesim kaçtı artık yapar mıyım bilmem.

pervane sağol canım. benim genelim genç kızlığımda 29-30 du.

ama bebek istemeden önce baya bi 28 gitti son zamanlarda yine 30 günde oluyordum ama demek ki bu ay böyle olacakmış.
bir de dünyanın havucunu tükettim onları yemesem nolcaktı acaba:111:

9ay dualarımız seninle canım

every bi ara uğramışsın canım görmedim seni bugün. inşallah iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…