hoşlgeldin canım inşallah uğurlu gelir bu yöntem.
maşallah tablon güzel gidiyor canımm hadi sonu bebiş olsun inşallahh
orkidecim sende ateşe devam ediyorsun çatlamışsın ne güzel.tablonu eklet istersen every e
bebeğim çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede rahatsızlığın son bulsun
ateşine bayıldım canımm çok süperr.güzel haberler almak dileğiyle
canım sıkkın canlar burda da kimse yok hiç sebep yokken saçma sapan tavırlar eşimde giitti erkenden uyudu artık kaçırıdm ne de olsa diye bende üstelemiyorum çok kızdım ona ama daha çok üzüldüm galiba nasip olmayacak ya böyle sebepler çıkarıyor karşımıza Allah artık böyle düşünmeye başladım bu kadar mı olur yaa tam zamanında yersiz tavır almalar anlayamıyorum((
herkese selamlar nasılsınız kızlar yeni gelişmeler varmı biçok yeni üyemiz oldu hadi inşallah kimse kalmayacak hamile olmayan valla bu ay rahatım hani ateş de ölçmüyordum ya şimdi 12.gündeyim biryandanda stres bastı acaba çatladım mı çatlıcammı derken orta yerimden ben çatlayabilirim her an ama şu his hala benimle bu ay naparsam yapayım yine bekleyeceğim gb doğru düzgün bi çalışma yok , olsada öle dikkat etmiyorum aman yatayım ayakları dikeyim diye bidahaki ay sahalara döneceğim inşallah Rabbim hiç bekletmeden hepimizi bebişlerimize kavuştursun inş artık ailelerden de baskı geliyo düşünmediğimizi zannediyorlar ben bu zamana kadar hep öle yansıttım çünkü
keepten haber varmı nasıl oldu acaba merak ettim
every yokh sizinkiler kocaman olmuş
şenay neler yapıyoki sanırım o da pek görünmüyo buralarda
bizim bi pekbicicimiz vardı ya şöle pozitif,temiz dua eden ,duası kabul olan hisleri çıkan o da mı kayıp
geridönüşüm de pek sık gelmiyor herhalde
rezenecim sen nasılsın büyütüyorsunuz bebişleri maşallah bizlere de çok dua edin
9 ay ve efesudenin tedavileri ne aşamada acaba
çok sordum ama bayadır giremeyince
canım naptın gelebildi mi kırmızlar seni de merak ettim
tamam canım ekletirim. senin adına sevindim canım. aralık adetinden sonra yeniden çalışmalara başlayacakmışsın. herşey gönlünce olsun bu defa
canim hem kuru feslegen hem taze feslegen tukettim ikimizde
o ara taze feslegen bol bulunuyordu burda
tazesini salatalara koyabilirsin
kurusunu da domatesli soslu makarna yaptigimda kullandim, feslegen makarnaya cok yakisiyor
yine firinda sarimsakli feslegenli ekmek yapilirsin
yine bircok sebze yemeginin icine de atiyordum.dogurganlik sembolymus eski caglarda kadin icin de erkek icin de cok onemli
ama yumurtlamada sonra tuketmemek gerekiyor cunku dusuk riski var
mesela simdi canim cok cekiyor ama yemiyorum
selam kızlarrrr
bol yumoslu bol halvetlı boll ateslııı haftalarrr olsunn ınsallahhhh
guzel haberler alalımmm hepınızdennnn
bu ara cok ıhtıyacım varrrr kendımı cok kotu hıssedıyorummm
ıyı seyler soyleyın bana lıtfennnnnnn
hadi bakalımm tablonn inşallah gebeler katına yükselsin
evet canım artık sanırım bi karar verdim.
allahım en yakın ve hayırlı zamanda nasip etsin hepimizeeee
ama sağlıcaklaa
benim evde var hiç yemiyorum varya aklıma gelmiyor ki.canim hem kuru feslegen hem taze feslegen tukettim ikimizde
o ara taze feslegen bol bulunuyordu burda
tazesini salatalara koyabilirsin
kurusunu da domatesli soslu makarna yaptigimda kullandim, feslegen makarnaya cok yakisiyor
yine firinda sarimsakli feslegenli ekmek yapilirsin
yine bircok sebze yemeginin icine de atiyordum.dogurganlik sembolymus eski caglarda kadin icin de erkek icin de cok onemli
ama yumurtlamada sonra tuketmemek gerekiyor cunku dusuk riski var
mesela simdi canim cok cekiyor ama yemiyorum
cifte kutlama olsun tatlim 24 Kasim
benim esim son 2 senedir hic hatirlamiyor bilemeslegimi su an yapmasam da icimde hep bir ogretmenlik duygusu var dur bu sene kutliycak mi diycem o gun bizim tesadufen en buyuk is yemegimiz var sirkette
degistiriyorum simdi batini karanfilcecim
canım fıtık yuzunden agrılarım cok arttı yıne hortladı lanet olası.
hergunn aglıyorum delı delı..
yatıyorum olmuyo kalksam o zaten dert
berbat bı haldeyım
bebısı bu ctesı gorucem kısmetse teyzesı ıns gosterır kendını bıze.
Orkıdecım sende sormussun sebebım ıste yukarda yazdıgım
toplu alıntı yapamıyorum telden gırdıgım ıcın
kıyamam sana allah yardımcın olsun ilaçta kullanamazsın ignede nasıl olcakmış ya öyle cekcenmi agrıyı
sorma canım. Smdı gıttıgım dr manupılasyon yanı elle fızık tedavı uyguluyor
onın yontemleryle umarım ıyılesebılırım
yoksa yapıcak fazla bsy yok zaten
liliiişenay neler yapıyoki sanırım o da pek görünmüyo buralarda
9 ay ve efesudenin tedavileri ne aşamada acaba
çok sordum ama bayadır giremeyince
hos gedldin sefalar getırdın canımmslm kızlar.. ben aranıza bugn katıldım bende ateş olcup hamile kalanlardan olmak istyrm...
asagaı yukarı gıdedursun o bu günlerde bosver sen. yeteki sonunda yukselerek devam etsın ve bebişin gelsin güzelim401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com bugünkü tablom bu ateşim ne güzel gidiyr bir aşağı bi yukarı
orkideciim, sahalara hızla dönusun hayırla sonuclansın ıns guzelımrümüşüm maşallah güzel gidiyor. bak bu da benim tablo 3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sonumuz bebiş olsun inşallah
bebeğiiiiimselam kızlarrrr
bol yumoslu bol halvetlı boll ateslııı haftalarrr olsunn ınsallahhhh
guzel haberler alalımmm hepınızdennnn
bu ara cok ıhtıyacım varrrr kendımı cok kotu hıssedıyorummm
ıyı seyler soyleyın bana lıtfennnnnnn
maşallaaaaah canım40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim sabitt 36,5 düşmez inşallah heyecanla bekliyorum :18::18:
sorma canım. Smdı gıttıgım dr manupılasyon yanı elle fızık tedavı uyguluyor
onın yontemleryle umarım ıyılesebılırım
yoksa yapıcak fazla bsy yok zaten
ikizlerden haber var mı?
kızlaaaaaaarrrr
ay ay ayyy ben nasıl mutluyum nasıl umutluyummmm bir bilsenizzz
izmirin en güzel en iyi en hoş tüp bebek merkezlerinden birine gittim bugun biliyorsunuz. en güzeli diyorum cunku sonuclarımız pek de guzel olmasada bana mukemmel hıssettıren bır yer orası.
geleyim ayrıntılara:
sabah eşim spermiyagrom verdi, sayımız guzel 56 mılyon, hızlar: +4: %2 - +3:%40 veee malum morfolojı:%1
+4ümüz ve morfolojimiz oldukca düşük olmasına ragmen hic bu sonucların kötülüğünü görmüyor eşimle benim gözümüz. çünkü,hiç öenmli değil, bu sonuclarla hamıle kalanlarda var biz cok gördük kalamazsanızda biz sizi hamile yapıcaz hiç merak etmeyın vs gibi bir sürü motıve edıcı sözlerle her sordugumuza bir muhattap bulduk ve ayrıntılı cevaplar aldık.onun dısında beni en mutlu eden sey su ki,artık hic bir şey yapmadan beklemıcez ve oraya gitmemizle tedavı olayımız birden hızla şekilleniverdi.
benı muayene ettıler, su anda 12 mm yumosum varmıs. dedilerki bu ayı bu güzel yumurtayı kacırmayalım ve takibini yapalım igneylede catlatıp ılıskı onerelım bu ayı bu sekılde degerlendırelım dedıler. bu aydan sonra gerek kalmaz ya,eger kalırsa aralık adetınızlede asılamaya gecerız dedıler.
şimdi perşembe guunu yumosuma tekrar bakılcak ne zamansa ıste ıgnemı olcam catlıcam ve kocişle çalışcaz.
bu olmazsa da hemmen aşılamaaaa
ve şenay bu durumdan çok çok çok memnunçünküüüü artık hic birşey belirsiz değil.
yüce rabbim yüzümüze gülsün artık inşallah hepimizin
saol baharcım hayırlısı bakalımmmmhoşlgeldin canım inşallah uğurlu gelir bu yöntem.
maşallah tablon güzel gidiyor canımm hadi sonu bebiş olsun inşallahh
orkidecim sende ateşe devam ediyorsun çatlamışsın ne güzel.tablonu eklet istersen every e
bebeğim çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede rahatsızlığın son bulsun
ateşine bayıldım canımm çok süperr.güzel haberler almak dileğiyle
kızlaaaaaaarrrr
ay ay ayyy ben nasıl mutluyum nasıl umutluyummmm bir bilsenizzz
izmirin en güzel en iyi en hoş tüp bebek merkezlerinden birine gittim bugun biliyorsunuz. en güzeli diyorum cunku sonuclarımız pek de guzel olmasada bana mukemmel hıssettıren bır yer orası.
geleyim ayrıntılara:
sabah eşim spermiyagrom verdi, sayımız guzel 56 mılyon, hızlar: +4: %2 - +3:%40 veee malum morfolojı:%1
+4ümüz ve morfolojimiz oldukca düşük olmasına ragmen hic bu sonucların kötülüğünü görmüyor eşimle benim gözümüz. çünkü,hiç öenmli değil, bu sonuclarla hamıle kalanlarda var biz cok gördük kalamazsanızda biz sizi hamile yapıcaz hiç merak etmeyın vs gibi bir sürü motıve edıcı sözlerle her sordugumuza bir muhattap bulduk ve ayrıntılı cevaplar aldık.onun dısında beni en mutlu eden sey su ki,artık hic bir şey yapmadan beklemıcez ve oraya gitmemizle tedavı olayımız birden hızla şekilleniverdi.
benı muayene ettıler, su anda 12 mm yumosum varmıs. dedilerki bu ayı bu güzel yumurtayı kacırmayalım ve takibini yapalım igneylede catlatıp ılıskı onerelım bu ayı bu sekılde degerlendırelım dedıler. bu aydan sonra gerek kalmaz ya,eger kalırsa aralık adetınızlede asılamaya gecerız dedıler.
şimdi perşembe guunu yumosuma tekrar bakılcak ne zamansa ıste ıgnemı olcam catlıcam ve kocişle çalışcaz.
bu olmazsa da hemmen aşılamaaaa
ve şenay bu durumdan çok çok çok memnunçünküüüü artık hic birşey belirsiz değil.
yüce rabbim yüzümüze gülsün artık inşallah hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?