Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tamam canım ekletirim. senin adına sevindim canım. aralık adetinden sonra yeniden çalışmalara başlayacakmışsın. herşey gönlünce olsun bu defa

canım her ay başka bişey çıkınca insan sinir oluyor dimi bende gün kaçırınca eşimden nefret ediyodum neler hissettiğini anlıyorum biz deli gibi gün belirlemeye çalışıyoz bide onların keyfini bekiyoz heralde o gün gelince stres olup kaçıyolar

canım naptın gelebildi mi kırmızlar seni de merak ettim

canımm sonunda geldi benim adet bugün 3. gün gelecek ay aşılama olucak bakalım inşallah hayırlı sonuçlanır diğer kızlar neden gelmiyor demişsin.. hatırlarsan şenay ben ve diğer bazı kızlar bu topicte hamişlik konuşmayalım, hamile olmayanalar olumsuz etkileniyor demiştik.. o konuda tam olarak ne demek istediğimizi anlamamış olacaklarki bazı kızlar tamamen elini eteğini çekti anlıcağın

tamam canım ekletirim. senin adına sevindim canım. aralık adetinden sonra yeniden çalışmalara başlayacakmışsın. herşey gönlünce olsun bu defa

hadi bakalımm tablonn inşallah gebeler katına yükselsin
evet canım artık sanırım bi karar verdim.
allahım en yakın ve hayırlı zamanda nasip etsin hepimizeeee
ama sağlıcaklaa

canımmmm çok tşkler, verdiğin bilgiler için

canımm niçin kendini kötü hissediyorsun? mevsimden kaynaklanabilir bu havalar tam depresif etkisi var çünkü..

benim evde var hiç yemiyorum varya aklıma gelmiyor ki.
hem de çanakta.

sağolasın canım benim inşallah..
senin bebişe arkadaş gelse benimki de ne güzel olurdu...
mesleğini yapmasan da sen de bi öğretmensin canım

kıyamam sana allah yardımcın olsun ilaçta kullanamazsın ignede nasıl olcakmış ya öyle cekcenmi agrıyı

kıyamam sana allah yardımcın olsun ilaçta kullanamazsın ignede nasıl olcakmış ya öyle cekcenmi agrıyı

sorma canım. Smdı gıttıgım dr manupılasyon yanı elle fızık tedavı uyguluyor
onın yontemleryle umarım ıyılesebılırım
yoksa yapıcak fazla bsy yok zaten

şenay neler yapıyoki sanırım o da pek görünmüyo buralarda

9 ay ve efesudenin tedavileri ne aşamada acaba

çok sordum ama bayadır giremeyince
liliii
selam canım naıslsın? ben haftasonu egıtımdeydım guzelım o yuzden gıremedım bu aralar ama dondum sımdı canım.
9 ayın bır degerı yuksek cıkmıs yumurtaların fazla uyarılması ıle ılgılı onun ıcın ekstra ılac kullanıyo dıye bılıorum. ama tedavısıne devam edıyor.
efesudemızın de malesef transferı ıptal edılmıs. su toplama durumu olmus, ınsallah ıyılestıgınde dondurdukları yumurtalarla tekrar deneyecekler sanırım.
haklarında hayırlısı inş

slm kızlar.. ben aranıza bugn katıldım bende ateş olcup hamile kalanlardan olmak istyrm...
hos gedldin sefalar getırdın canımmbu yöntemle hamıle kalan bır cok arkadasımız var ınsallah bızlerde onlardan biri olcaz yakında
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com bugünkü tablom bu ateşim ne güzel gidiyr bir aşağı bi yukarı
asagaı yukarı gıdedursun o bu günlerde bosver sen. yeteki sonunda yukselerek devam etsın ve bebişin gelsin güzelim

rümüşüm maşallah güzel gidiyor. bak bu da benim tablo 3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sonumuz bebiş olsun inşallah
orkideciim, sahalara hızla dönusun hayırla sonuclansın ıns guzelım
bebeğiiiiimcanım benım agrın sızın bu kadar cok mu yaakıyamam sana
biz sana yakında güzel haberler verelim inşallah canım da sana da moral olsun
40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim sabitt 36,5 düşmez inşallah heyecanla bekliyorum :18::18:
maşallaaaaah canım harika bir tabloooo

kızlaaaaaaarrrr
ay ay ayyy ben nasıl mutluyum nasıl umutluyummmm bir bilsenizzz
izmirin en güzel en iyi en hoş tüp bebek merkezlerinden birine gittim bugun biliyorsunuz. en güzeli diyorum cunku sonuclarımız pek de guzel olmasada bana mukemmel hıssettıren bır yer orası.
geleyim ayrıntılara:
sabah eşim spermiyagrom verdi, sayımız guzel 56 mılyon, hızlar: +4: %2 - +3:%40 veee malum morfolojı:%1
+4ümüz ve morfolojimiz oldukca düşük olmasına ragmen hic bu sonucların kötülüğünü görmüyor eşimle benim gözümüz. çünkü,hiç öenmli değil, bu sonuclarla hamıle kalanlarda var biz cok gördük kalamazsanızda biz sizi hamile yapıcaz hiç merak etmeyın vs gibi bir sürü motıve edıcı sözlerle her sordugumuza bir muhattap bulduk ve ayrıntılı cevaplar aldık.onun dısında beni en mutlu eden sey su ki,artık hic bir şey yapmadan beklemıcez ve oraya gitmemizle tedavı olayımız birden hızla şekilleniverdi.
benı muayene ettıler, su anda 12 mm yumosum varmıs. dedilerki bu ayı bu güzel yumurtayı kacırmayalım ve takibini yapalım igneylede catlatıp ılıskı onerelım bu ayı bu sekılde degerlendırelım dedıler. bu aydan sonra gerek kalmaz ya,eger kalırsa aralık adetınızlede asılamaya gecerız dedıler.
şimdi perşembe guunu yumosuma tekrar bakılcak ne zamansa ıste ıgnemı olcam catlıcam ve kocişle çalışcaz.
bu olmazsa da hemmen aşılamaaaa

ve şenay bu durumdan çok çok çok memnun çünküüüü artık hic birşey belirsiz değil.
yüce rabbim yüzümüze gülsün artık inşallah hepimizin

ikizlerden haber var mı?

canım geçmişe bakamadım bunu gördüm merak etmişsin beni sağolasın
yazmıştım ben bu topiğe cumartesi günü gitmemiş yada ben bulamadım mesaj adet oldum cumartesi günü çok da ağrılı bi şekilde
artık bu ay ateş mi ölçerim test mi yaparım hiç bişey yapmam mı bişlemiyorum

slm kızlar bugün ilk defa ateş değerimi girdim ama sanki bişeyleri yanlış yaptım gibi :44: burda paylaşmak için sağ üstte set up ı tıkla yazılı ilk sayfada ama bende set up falan da yok napcam .....

selam
smyrna ya mı gidiyorsun dr un kim? çatlatalım ilişki önerelim kısmını çok sevdim

saol baharcım hayırlısı bakalımmmm

gözünaydın canım hayırlı haberleri alırız herzaman inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…