canım tablonun alt kısmında share yazısı vardır.slm kızlar bugün ilk defa ateş değerimi girdim ama sanki bişeyleri yanlış yaptım gibi :44: burda paylaşmak için sağ üstte set up ı tıkla yazılı ilk sayfada ama bende set up falan da yok napcam .....
çok sağol canım. bu ay hepimizin ayı olsun.orkideciim, sahalara hızla dönusun hayırla sonuclansın ıns guzelım
canııım senin adına çok sevindim. hakikaten tedavi olduğun yerin umut vadetmesi çok önemli. insanın keyfi yerine geliyor.kızlaaaaaaarrrr
ay ay ayyy ben nasıl mutluyum nasıl umutluyummmm bir bilsenizzz
izmirin en güzel en iyi en hoş tüp bebek merkezlerinden birine gittim bugun biliyorsunuz. en güzeli diyorum cunku sonuclarımız pek de guzel olmasada bana mukemmel hıssettıren bır yer orası.
geleyim ayrıntılara:
sabah eşim spermiyagrom verdi, sayımız guzel 56 mılyon, hızlar: +4: %2 - +3:%40 veee malum morfolojı:%1
+4ümüz ve morfolojimiz oldukca düşük olmasına ragmen hic bu sonucların kötülüğünü görmüyor eşimle benim gözümüz. çünkü,hiç öenmli değil, bu sonuclarla hamıle kalanlarda var biz cok gördük kalamazsanızda biz sizi hamile yapıcaz hiç merak etmeyın vs gibi bir sürü motıve edıcı sözlerle her sordugumuza bir muhattap bulduk ve ayrıntılı cevaplar aldık.onun dısında beni en mutlu eden sey su ki,artık hic bir şey yapmadan beklemıcez ve oraya gitmemizle tedavı olayımız birden hızla şekilleniverdi.
benı muayene ettıler, su anda 12 mm yumosum varmıs. dedilerki bu ayı bu güzel yumurtayı kacırmayalım ve takibini yapalım igneylede catlatıp ılıskı onerelım bu ayı bu sekılde degerlendırelım dedıler. bu aydan sonra gerek kalmaz ya,eger kalırsa aralık adetınızlede asılamaya gecerız dedıler.
şimdi perşembe guunu yumosuma tekrar bakılcak ne zamansa ıste ıgnemı olcam catlıcam ve kocişle çalışcaz.
bu olmazsa da hemmen aşılamaaaa
ve şenay bu durumdan çok çok çok memnunçünküüüü artık hic birşey belirsiz değil.
yüce rabbim yüzümüze gülsün artık inşallah hepimizin
liliii
selam canım naıslsın? ben haftasonu egıtımdeydım guzelım o yuzden gıremedım bu aralar ama dondum sımdı canım.
9 ayın bır degerı yuksek cıkmıs yumurtaların fazla uyarılması ıle ılgılı onun ıcın ekstra ılac kullanıyo dıye bılıorum. ama tedavısıne devam edıyor.
efesudemızın de malesef transferı ıptal edılmıs. su toplama durumu olmus, ınsallah ıyılestıgınde dondurdukları yumurtalarla tekrar deneyecekler sanırım.
haklarında hayırlısı inş
her yer ıcın soylenebılıo ıste boyle seyler canım ya,meselaa bnm eltım ırenbeyı cok duymus mukemmel dıye, oraya gıttı, bızım kadar bılınclı degıl bnm eltım ne derlerse onu yaptı, ben sonradan ogrendım kı hsgyı 3-4 klomenden 1 kez de asılama yaptıktan sonra cekmısler. tupu tıkalımı acıkmı bılmeden tedavı uygulamıslar. 3-4 klomen,2 ası bırde tup denedıler orda kaldıkı eltımın yası 39 yasınız var vakıt kaybetmeyelım dııp dırek baslamaları gerekırken eltımın 1,5 yılını yedıler.shnaay;
evet bende izmirdenim
geçen yaz gittim ben oraya hiç çatlatalım bakalım demediler morfo %1 le tek tüple gel aşılama yapalım dediler ve tamamen anlamsızdı boşa para tabiki yaptırmadım
ayrıca hsg yi bile düzgün çekmemişler
ben memnun kalmadım açıkcası
fsh ıma 4. gün baktılar ve yüksek çıktı
beni korkuttular hemen yükselmiş bakın hemen tüp yapın diye halbuki 4. gün yüksek çıkması normalmiş kaç kez 3. gün yaptırdım 7 küsür çıktı gayet iyi yaşına göre dendi
böyle işte ben kaçtım kentte devam ediyorum
sadece lınk cıkmıyor canım. bı sayfa dolusu bısıler cıkıo sayfanın asagısına bak sımple lınk dıye yazacak orayı bulmaya calıs bakalım bıdeshare i tıkladım öyle bir link çıkmadı bana ama ne beceriksizim ya
shnaay
deryaca123 de bunu yazmış smyrna ile ilgili topikte
simirna art ta 2 tüp bebek denemesi yaptık. birine 2 embriyo ile transfere gittik. ikisi de başarısız oldu. sonra orada karşılaştığım diğer hastalarla konuşma fırsatım oldu. 4 kez 3 kez hatta 6 kez bu hastanede deneyenler vardı. hepsi de başarısız. en çok ağırıma gidense sonuç öğrenme günü telefonda derya hanım sonucunuz 0 negatif hamile değilsiniz. ilaçları bırakın en kısa zamanda rahiçm kontrolüne gelin. bunu söyleyişlerindeki ses tonu sanki yazılıdan sıfır almış öğrenciymişim gibi hissettirdi bana. o kadar soğuk ve uzaklar ki. ilk denemede ilaçlara vücudum tepki vermiş. bunu bana söylemediler. ilaçları artırdılar. ve duba gibi oldum ve bir çok kötü belirti tabi. ikinci deneme kararım bu hastanede olmayacaktı bu yüzden. ama öyle bir konuştular ki resmen kandırıldım. tabii ikinci deneme de hüsran. bir daha gitmediğim için bunun sebebini öğrenmedim. zaten çokta önemli değil artık. sonuç olumsuz olduktan sonra. sizden ricam smirna art ı bir kez daha düşünün. ve tüp bebek transferlerinin başarı oranını mutlaka öğrenin.
canım hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun. sen catlamaya yakınım dıosan gun asırı ılıskı olmasına dıkkat et su bı kac gun. belkı uzaklasmak ates olcmemek ıı gelecektır bu ay.embriyoların dondurulduğunu biliyodum inşallah ikisindende iyi haberler alırız bu ara çok ihtiyacımız var hamiş haberine ben karamsarlık abidesi olarak ortalıkta dolanmaktayım çatlamam çok yakın tabi bu ay çatlarsam bugün 12.günüm verimli günlerdeyim yani saldım herşeyi iyice Rabbim hayırlısıyla bekletmez nasip eder inşallah ne bileyim pskiolojim baya bir etkilendi son adettensonra ama şunu farkettim burayı çok özlemişim 2 aydır tablom yok listede bu ay zaten ateş ölçmüyorum baya bir boşlukta kaldım yani sende tedaviye başlıyormuşsun hayırlısı olsun şenayım inşallah iyi haberlerini alıcaz seninde ikizler yorum yapmış tedavi merkezinle alaklalı kapsamlı bi araştırma yaptınmı sen kendini iyi hissetmişsin belliki inş herşey hep böle iyi gider senin için canım
senayımmmm
cok ama cok sevındım duyduklarıma
yasasın sonunda mutlu bı haber
sızın ıcın en hayırlısını gostersın rabbım
boyle pozıtıf bı sekılde yola cıkmak kdr guzelı varmı
ınsallaahh ılk ve son bekleyısımız olsun
halayların en guzelını cekelım...
gönlü güzel arkadaşımmmmm
çok tesşekkür ederim.
inşallah bebegım yaa, bu pozıtıflıgımız hic kaybolmasın.
sizlere öyle bir halay cektırmek ıstıyorum ki senin bel agrıların bile bir anda gecıvereceeek
bebegım halay mendılın bendeennnnnamın kuzum amınnn ınsallah
vallaaa evt fıtıga meydan okuyabılırım bu haberle
halay basıyyım allahın ıznıyle peeeh
her yer ıcın soylenebılıo ıste boyle seyler canım ya,meselaa bnm eltım ırenbeyı cok duymus mukemmel dıye, oraya gıttı, bızım kadar bılınclı degıl bnm eltım ne derlerse onu yaptı, ben sonradan ogrendım kı hsgyı 3-4 klomenden 1 kez de asılama yaptıktan sonra cekmısler. tupu tıkalımı acıkmı bılmeden tedavı uygulamıslar. 3-4 klomen,2 ası bırde tup denedıler orda kaldıkı eltımın yası 39 yasınız var vakıt kaybetmeyelım dııp dırek baslamaları gerekırken eltımın 1,5 yılını yedıler.
olumsuz sonuc alındıgında herkes ıcın o gıdılen yer kötu, yasanan tecrubelerde buna etken tabı kı. senın yasadıkalrın gıbı. ben orda 2 saat gecırdım hemen hemen ve 2 tane sonuc bekleyen kısı vardı ıkısıde pozıtıfı ogrendıler ne mutlu onlara kı.
ben daha yolun basındaydım bır yol cızmem gerekıyordu ve bı yerden basladım ıste. ınsallah benım yuzume guler burası.
sadece lınk cıkmıyor canım. bı sayfa dolusu bısıler cıkıo sayfanın asagısına bak sımple lınk dıye yazacak orayı bulmaya calıs bakalım bıde
yokh cok gecmis olsun acil sifalar dilerim
ikizler aksama duzeltirim canim hayirli olsun, tablonu eklemek yanina hamile isareti koymakla sonuclansin insallah
yokh cok gecmis olsun acil sifalar dilerim
ikizler aksama duzeltirim canim hayirli olsun, tablonu eklemek yanina hamile isareti koymakla sonuclansin insallah
canim hem kuru feslegen hem taze feslegen tukettim ikimizde
o ara taze feslegen bol bulunuyordu burda
tazesini salatalara koyabilirsin
kurusunu da domatesli soslu makarna yaptigimda kullandim, feslegen makarnaya cok yakisiyor
yine firinda sarimsakli feslegenli ekmek yapilirsin
yine bircok sebze yemeginin icine de atiyordum.dogurganlik sembolymus eski caglarda kadin icin de erkek icin de cok onemli
ama yumurtlamada sonra tuketmemek gerekiyor cunku dusuk riski var
mesela simdi canim cok cekiyor ama yemiyorum
ne güzel ateşin sabitlenmiş son 2 gün de aynen devam inşallah40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim sabitt 36,5 düşmez inşallah heyecanla bekliyorum :18::18:
selam kızlarrrr
bol yumoslu bol halvetlı boll ateslııı haftalarrr olsunn ınsallahhhh
guzel haberler alalımmm hepınızdennnn
bu ara cok ıhtıyacım varrrr kendımı cok kotu hıssedıyorummm
ıyı seyler soyleyın bana lıtfennnnnnn
canım fıtık yuzunden agrılarım cok arttı yıne hortladı lanet olası.
hergunn aglıyorum delı delı..
yatıyorum olmuyo kalksam o zaten dert
berbat bı haldeyım
bebısı bu ctesı gorucem kısmetse teyzesı ıns gosterır kendını bıze.
Orkıdecım sende sormussun sebebım ıste yukarda yazdıgım
toplu alıntı yapamıyorum telden gırdıgım ıcın
kızlaaaaaaarrrr
ay ay ayyy ben nasıl mutluyum nasıl umutluyummmm bir bilsenizzz
izmirin en güzel en iyi en hoş tüp bebek merkezlerinden birine gittim bugun biliyorsunuz. en güzeli diyorum cunku sonuclarımız pek de guzel olmasada bana mukemmel hıssettıren bır yer orası.
geleyim ayrıntılara:
sabah eşim spermiyagrom verdi, sayımız guzel 56 mılyon, hızlar: +4: %2 - +3:%40 veee malum morfolojı:%1
+4ümüz ve morfolojimiz oldukca düşük olmasına ragmen hic bu sonucların kötülüğünü görmüyor eşimle benim gözümüz. çünkü,hiç öenmli değil, bu sonuclarla hamıle kalanlarda var biz cok gördük kalamazsanızda biz sizi hamile yapıcaz hiç merak etmeyın vs gibi bir sürü motıve edıcı sözlerle her sordugumuza bir muhattap bulduk ve ayrıntılı cevaplar aldık.onun dısında beni en mutlu eden sey su ki,artık hic bir şey yapmadan beklemıcez ve oraya gitmemizle tedavı olayımız birden hızla şekilleniverdi.
benı muayene ettıler, su anda 12 mm yumosum varmıs. dedilerki bu ayı bu güzel yumurtayı kacırmayalım ve takibini yapalım igneylede catlatıp ılıskı onerelım bu ayı bu sekılde degerlendırelım dedıler. bu aydan sonra gerek kalmaz ya,eger kalırsa aralık adetınızlede asılamaya gecerız dedıler.
şimdi perşembe guunu yumosuma tekrar bakılcak ne zamansa ıste ıgnemı olcam catlıcam ve kocişle çalışcaz.
bu olmazsa da hemmen aşılamaaaa
ve şenay bu durumdan çok çok çok memnunçünküüüü artık hic birşey belirsiz değil.
yüce rabbim yüzümüze gülsün artık inşallah hepimizin
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com galiba simple link bulmasamda oldu gibi şenay teşekkürler yarın ki ateşi yazınca mı görünmeye başlıyo değerler nerde hata yaptın bi deyin kızlar yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?