Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm kızlar bugün ilk defa ateş değerimi girdim ama sanki bişeyleri yanlış yaptım gibi :44: burda paylaşmak için sağ üstte set up ı tıkla yazılı ilk sayfada ama bende set up falan da yok napcam .....
canım tablonun alt kısmında share yazısı vardır.
ona tıkla gelen sayfadan da sımple link var
selam
smyrna ya mı gidiyorsun dr un kim? çatlatalım ilişki önerelim kısmını çok sevdim [/QUOTE]

canım evet smyrnaya gıttim ılk defa ama nette epey arastırdım. hep guzel seyler okumustum oraya karar kılmıstım cok da ıı yapmısım. yoksa sende mı ızmırlısın? smyrnayı bıldıgıne gore? bugun ön görüşmemiz vardı yanı ole dırek dr ataması secımı olmadı. hatıce hemsıre daha cok bılgılendırmek adına ılgılendı bızımle, sonra sülendam mıydı neydı o doktor benı muayene ettı, sonuclar cıktıktan sonra da funda hanım baktı. bundan sonra kım ılgılenecek bılmıorum. ama acıkcası ben hep funda hanım hakkında olumlu seyler duydum.

Son düzenleme:
every,
yeni bat ım 7 aralık yaz kardeş bir ay daha umut dünyası yürüsün bakalım
belki ateş ölçeceğim bu ay
tablomu da koyarım

shnaay;

evet bende izmirdenim
geçen yaz gittim ben oraya hiç çatlatalım bakalım demediler morfo %1 le tek tüple gel aşılama yapalım dediler ve tamamen anlamsızdı boşa para tabiki yaptırmadım
ayrıca hsg yi bile düzgün çekmemişler
ben memnun kalmadım açıkcası
fsh ıma 4. gün baktılar ve yüksek çıktı
beni korkuttular hemen yükselmiş bakın hemen tüp yapın diye halbuki 4. gün yüksek çıkması normalmiş kaç kez 3. gün yaptırdım 7 küsür çıktı gayet iyi yaşına göre dendi
böyle işte ben kaçtım kentte devam ediyorum

Son düzenleme:
orkideciim, sahalara hızla dönusun hayırla sonuclansın ıns guzelım
çok sağol canım. bu ay hepimizin ayı olsun.
canııım senin adına çok sevindim. hakikaten tedavi olduğun yerin umut vadetmesi çok önemli. insanın keyfi yerine geliyor.

shnaay

deryaca123 de bunu yazmış smyrna ile ilgili topikte

simirna art ta 2 tüp bebek denemesi yaptık. birine 2 embriyo ile transfere gittik. ikisi de başarısız oldu. sonra orada karşılaştığım diğer hastalarla konuşma fırsatım oldu. 4 kez 3 kez hatta 6 kez bu hastanede deneyenler vardı. hepsi de başarısız. en çok ağırıma gidense sonuç öğrenme günü telefonda derya hanım sonucunuz 0 negatif hamile değilsiniz. ilaçları bırakın en kısa zamanda rahiçm kontrolüne gelin. bunu söyleyişlerindeki ses tonu sanki yazılıdan sıfır almış öğrenciymişim gibi hissettirdi bana. o kadar soğuk ve uzaklar ki. ilk denemede ilaçlara vücudum tepki vermiş. bunu bana söylemediler. ilaçları artırdılar. ve duba gibi oldum ve bir çok kötü belirti tabi. ikinci deneme kararım bu hastanede olmayacaktı bu yüzden. ama öyle bir konuştular ki resmen kandırıldım. tabii ikinci deneme de hüsran. bir daha gitmediğim için bunun sebebini öğrenmedim. zaten çokta önemli değil artık. sonuç olumsuz olduktan sonra. sizden ricam smirna art ı bir kez daha düşünün. ve tüp bebek transferlerinin başarı oranını mutlaka öğrenin.

Son düzenleme:

embriyoların dondurulduğunu biliyodum inşallah ikisindende iyi haberler alırız bu ara çok ihtiyacımız var hamiş haberine ben karamsarlık abidesi olarak ortalıkta dolanmaktayım çatlamam çok yakın tabi bu ay çatlarsam bugün 12.günüm verimli günlerdeyim yani saldım herşeyi iyice Rabbim hayırlısıyla bekletmez nasip eder inşallah ne bileyim pskiolojim baya bir etkilendi son adettensonra ama şunu farkettim burayı çok özlemişim 2 aydır tablom yok listede bu ay zaten ateş ölçmüyorum baya bir boşlukta kaldım yani sende tedaviye başlıyormuşsun hayırlısı olsun şenayım inşallah iyi haberlerini alıcaz seninde ikizler yorum yapmış tedavi merkezinle alaklalı kapsamlı bi araştırma yaptınmı sen kendini iyi hissetmişsin belliki inş herşey hep böle iyi gider senin için canım

her yer ıcın soylenebılıo ıste boyle seyler canım ya,meselaa bnm eltım ırenbeyı cok duymus mukemmel dıye, oraya gıttı, bızım kadar bılınclı degıl bnm eltım ne derlerse onu yaptı, ben sonradan ogrendım kı hsgyı 3-4 klomenden 1 kez de asılama yaptıktan sonra cekmısler. tupu tıkalımı acıkmı bılmeden tedavı uygulamıslar. 3-4 klomen,2 ası bırde tup denedıler orda kaldıkı eltımın yası 39 yasınız var vakıt kaybetmeyelım dııp dırek baslamaları gerekırken eltımın 1,5 yılını yedıler.
olumsuz sonuc alındıgında herkes ıcın o gıdılen yer kötu, yasanan tecrubelerde buna etken tabı kı. senın yasadıkalrın gıbı. ben orda 2 saat gecırdım hemen hemen ve 2 tane sonuc bekleyen kısı vardı ıkısıde pozıtıfı ogrendıler ne mutlu onlara kı.
ben daha yolun basındaydım bır yol cızmem gerekıyordu ve bı yerden basladım ıste. ınsallah benım yuzume guler burası.
share i tıkladım öyle bir link çıkmadı bana ama ne beceriksizim ya
sadece lınk cıkmıyor canım. bı sayfa dolusu bısıler cıkıo sayfanın asagısına bak sımple lınk dıye yazacak orayı bulmaya calıs bakalım bıde

Son düzenleme:
senayımmmm
cok ama cok sevındım duyduklarıma
yasasın sonunda mutlu bı haber
sızın ıcın en hayırlısını gostersın rabbım
boyle pozıtıf bı sekılde yola cıkmak kdr guzelı varmı
ınsallaahh ılk ve son bekleyısımız olsun
halayların en guzelını cekelım...

canım hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun. sen catlamaya yakınım dıosan gun asırı ılıskı olmasına dıkkat et su bı kac gun. belkı uzaklasmak ates olcmemek ıı gelecektır bu ay.
kapsamlı bı arastırma derken netten arastırma yapabıldım canım sadece. onun dısında hıc yoktu tanıdıgım oraya gıden. ıkızler varmıs megerse, onunda ızmırlı oldugunu bıle yenı ogrendım bı yerden baslamam gerekıodu canım allahın ıznıyle ınsallah secımlerımız dogrudur.

gönlü güzel arkadaşımmmmm
çok tesşekkür ederim.
inşallah bebegım yaa, bu pozıtıflıgımız hic kaybolmasın.
sizlere öyle bir halay cektırmek ıstıyorum ki senin bel agrıların bile bir anda gecıvereceeek

amın kuzum amınnn ınsallah
vallaaa evt fıtıga meydan okuyabılırım bu haberle
halay basıyyım allahın ıznıyle peeeh

yokh cok gecmis olsun acil sifalar dilerim
ikizler aksama duzeltirim canim hayirli olsun, tablonu eklemek yanina hamile isareti koymakla sonuclansin insallah

önemli olan başarı oranını iyi araştırmak
1 kişi negatif aldı diye 3 kişi pozitif aldı diye iyi kötü denemez yani bu konuda katılmıyorum sana olumsuz sonuç alınan yer kötü denemez bahçeci de de olumsuz sonuç alan çok kişi var ama başarı oranı en yüksek yer ve çok çok iyi bi merkez sonuçta.
ayrıntılar çok önemli
ayrıca laboratuvar ve embriyolog kısmı var tabi ki bir de çok çok önemli olan
başarı oranlarını mutlaka sor derim % olarak neymiş??
irenbe konusunu hiç konuşmayalım oradan memnun olan yok gibi
ama benim hsg mi bile çekememiş bi yer ister istememez bende olumsuz bakış açısı yaratır ki 450 tl para veriyosun buna.

allah içine sindirsin ve şans seninle olsun
umarım hayırlı haberler almana vesile olur

ayrıca imkanın varsa bir iki yerle daha görüş derim ben

Son düzenleme:

fırında sarımsaklı fesleğenli ekmek tarifini alabilir miyim ? sana zahmet
canım çekti

40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşim sabitt 36,5 düşmez inşallah heyecanla bekliyorum :18::18:
ne güzel ateşin sabitlenmiş son 2 gün de aynen devam inşallah

ah canım ya bvel fıtığı gibi bir rahatsızlığın var Allah sana başka hastalık vermesin
annemde de var ızdıraptan uyuyamıyor zavallı annem. eşimde de boyun fıtığı var ilk tutulduğunda hayattan soğudu adam.
annem bi çözüm duydu ve epey rahatladı
ama hamilelerde kullanılır mı hiç bilmiyorum
zeytinyağı ile ispirtoyu yarı yarıya karıştırıp topuktan boyuna kadar masaj yapılıyor. annem bunu ameliyata gidecekkken yaptı ve ameliyattan döndü. ilk kez o gece uyumuş anneciğim
bunu sanırım 1 ay hergün yapmışlar. ispirtonun ısıtma özelliği var sanırım. tabii bu kesin çözüm değil. ama annem kime yapsa rahatladı
örneğin kuzenim yattığı yerde tutulmuş kalmış. annemi çağırdılar annem bununla masaj yapmış. kuzenim annemi kapıya kadar uğurlamış. ama söylediği gibi ispirtonun gebelikte iyi olacağını düşünmüyorum.

şenaycım seni böyle mutlu ve umutlu görmek ne kadar güzel
umarım en iyi şekilde ve en kısa zamanda sonuç alırsınız

404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com galiba simple link bulmasamda oldu gibi şenay teşekkürler yarın ki ateşi yazınca mı görünmeye başlıyo değerler nerde hata yaptın bi deyin kızlar yaw

senin adetin ilk günü ne zaman ?
Menses/Spotting
bölümünden light/medium/heavy seçeneklerinden birini seçersen adet süresince o kutular pembe olacak ve bu da adet günlerini gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…