Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu moral yüklenme nasıl güzel bir şey dimi?
karşındaki insanların olumlu konuşması
inan çok sevindim
Kafada bir şeylerin şekillenmesi yolu yarılamak gibi bence
ALlahım bu ay olmadı diğer ay yüzünü güldürecek ben inanıyorum ve tüm kalbimle duamdasın

senin adetin ilk günü ne zaman ?
Menses/Spotting
bölümünden light/medium/heavy seçeneklerinden birini seçersen adet süresince o kutular pembe olacak ve bu da adet günlerini gösterecek.
Kendimle ilgili kısa bir özet geçeyim size marttan beri korunmuyorum mayıs ayında hamile kaldım ve kimyasal olduğu için haziranda düşükle sonuçlandı normalde 28 gnde hastalanıyorken düşükten sonra ilk ay 24 ondan sonrada 26 gnde olmuştum fakat geçen ay 32 oldu bu aysa dün 32. Gündü fakat leke şeklinde yani oldum diye başladım ölçmeye fakat :44::44:

Selam dostlar

İşallah çarşamba günü transferim olacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Bunca sıkıntıyı bir umut için yaşıyoruz. Allah'ım açılan ellerimizi boş bırakmasın.

Yumurtlama dönemi gelen arkadaşlara boş şans, 2 hafta bekleme süresindekilere de Allah'ta nsabır diliyorum. Ateş ölçmeyi, eşimle yakın olmayı özledim. Umarım sizin bu keyifli zamanınız bebekle sonuçlanır. Çünkü her ay adet olunca insan bunun ne kadar keyifli bir süreç olduğunu bile unutuyor. Ama isyan etmek yok, dualarla elimizden geleni yapmaya devam.

şenaycımmmmmm canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla bu sefer bebişin gelir tatlım bak sen böyle pozitif düşündüp moralli olunca bebişin sana hemen gelecek annesi inşallahh
hayırlısı olsun kuzum inan çok sevindim

sorma canım. Smdı gıttıgım dr manupılasyon yanı elle fızık tedavı uyguluyor
onın yontemleryle umarım ıyılesebılırım
yoksa yapıcak fazla bsy yok zaten

canım benimm çok geçmiş olsun biran önce düzelirsin inşallahhhh

merhaba canım
iki gün kalmış. çok heyecanlı. iki gün sonra bebeklerine mi kavuşuyorsun yani.
Allah umudunuzu çabanızı bebekle tamamlasın.

404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com galiba simple link bulmasamda oldu gibi şenay teşekkürler yarın ki ateşi yazınca mı görünmeye başlıyo değerler nerde hata yaptın bi deyin kızlar yaw
irmoş bazen benim de öyle oluyor. değer giriyorum göstermiyor. sonraki gün gösteriyor.

canım hayırlısı olsun. duam seninle inan. yürekten istiyorum.

test yaptın mı peki?

senin adetin ilk günü ne zaman ?
Menses/Spotting
bölümünden light/medium/heavy seçeneklerinden birini seçersen adet süresince o kutular pembe olacak ve bu da adet günlerini gösterecek.

test yaptın mı peki?
Öyle bir ihtimal yok geçen ay tam yumurtlamada diş çektirdim ve antibiyotik kullandığım için bişey yapmadık tamamen stres ama bu ay niye stres yaptım bende anlamadım

merhaba canım
iki gün kalmış. çok heyecanlı. iki gün sonra bebeklerine mi kavuşuyorsun yani.
Allah umudunuzu çabanızı bebekle tamamlasın.

Rezeneeemm inşallah. Şu an 37 derece inkübatörlerinde büyüyorlardır inşallah. Sen nasılsın?

9 aycim bol sanslar

canım benimm dualarım seninlee inşallah bebişini alıp geleceksin Rabbim yardımcın olsun hiç korkma 2 dk bile sürmüyo işlem sonrasında bebeğini göbüşüne almış olmanın mutluluğunu yaşayacaksın
sonraki bekleme süreci zor biraz ama bol bol dua et konuş bebeğinle ben hep öyle yaptım ben sizi çok seviyorum beni bırakmayın annecim falan diye sürekli konuştum onlarla
bide ananas yemeyi unutma aklında olsun bol su iç
dualarımdasın canm inşallah hamileyimm diye güzel haberlerle dönersin
Allaha emanet ol

Ahh senayim cok sevindim
Boyle mutlu ol hep insaallah bu merkez sana bebisini getirir Allah in izniyle
Darisi basimiza
Ben dogum kontrol hapina basladim bakalim zaman ne gosterecek

9ayim Allah im emeklerini bosa cikarmasin insallaaaahhhhh gonlune gore olur hersey
Allah yardimciniz olsun

Deryaaa
Cok gecmis olsun canim Allahim acil sifalar versin insallah

şenaycım seni böyle mutlu ve umutlu görmek ne kadar güzel
umarım en iyi şekilde ve en kısa zamanda sonuç alırsınız
canım cok tesekkur ederım
bana bu umudu bıle vermelerı o kadar anlamlı kı... ınsallah dua edın bana da
oyy bıtanem benımm allah razı olsun tüm duaların için
inşallah burdaki herkesin yüzü gülsün bebeğim. sizler gibi bizde evlatlarımıza kavusalım tez zamnda inşallaah

şükür ki elimizden birşeyler geliyor tatlım,ne mutlu bize ki yapacak şeyler var
9aycım o kadar pozıtıfsın ki bu bebek gelmesinde ne yapsın annesi yaa
gör bak sana nasıl sıkı sıkı tutunacak bebişlerin allahın izniyle.
sonra da peşin sıra biiz gelcez

ayy yaaa bana da annecim diyecek bi bebişim olacak dimi kuzum yaaa,
keşke seninkiler gibi bir beklerken cogul oluverse
garip bir enerji vardı orda bebişimm ya, sonuclarımız kötu olsada cok ıyı ayrıldım ordan.
belkide bu güzel olacak sonucların bir habercisidir ha ne dersin

Ahh senayim cok sevindim
Boyle mutlu ol hep insaallah bu merkez sana bebisini getirir Allah in izniyle
Darisi basimiza
Ben dogum kontrol hapina basladim bakalim zaman ne gosterecek
hayırlısıyla o pis kistten kurtulcan bebegım öncelikle sende
sonrada peşin sıra güzel haberleri vercez
burdan ilaaan etcez uzuuun zamandır bekleyenler olarak gebişliğimizi
herşey güzel olacak zebebgımmm güzel olacaaaaaaakk

sorma fundam yaa sinir oldum gerçekten yine kaçtı sanıyorum ne yapalım artık adet olayım bende onun burnundan geleceğim aama dedim de ona

yokh cum yaa üzüldüm ağrılarının olmasına Allah yardımcın olsun fıtık ağrısı ne kötü bi şey yaa bir an önce geçer inş.

9 ayım çok sevindim senin aadına resmen sona geldin inş. ben hatırlıyorum ilk ateş ölçmeye başladığımda senni yardımlarınla çok şey öğrenmiştim beklediğimiz süreler aynı inş. seninde benimde bu ay son olur aynı şekilde bebeklerimiizin haberleri de bir olur :)

şenayım çok sevindim en azından bi şey yapmaya başladınız sorun olduğunu bile biile beklemek çok zordur senin için yeni bir umut oldu inş. sonu da çok iyi olacak dua edelim bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…