- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Kendimle ilgili kısa bir özet geçeyim size marttan beri korunmuyorum mayıs ayında hamile kaldım ve kimyasal olduğu için haziranda düşükle sonuçlandı normalde 28 gnde hastalanıyorken düşükten sonra ilk ay 24 ondan sonrada 26 gnde olmuştum fakat geçen ay 32 oldu bu aysa dün 32. Gündü fakat leke şeklinde yani oldum diye başladım ölçmeye fakat :44::44:senin adetin ilk günü ne zaman ?
Menses/Spotting
bölümünden light/medium/heavy seçeneklerinden birini seçersen adet süresince o kutular pembe olacak ve bu da adet günlerini gösterecek.
şenaycımmmmmm canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla bu sefer bebişin gelir tatlım bak sen böyle pozitif düşündüp moralli olunca bebişin sana hemen gelecek annesi inşallahhkızlaaaaaaarrrr
ay ay ayyy ben nasıl mutluyum nasıl umutluyummmm bir bilsenizzz
izmirin en güzel en iyi en hoş tüp bebek merkezlerinden birine gittim bugun biliyorsunuz. en güzeli diyorum cunku sonuclarımız pek de guzel olmasada bana mukemmel hıssettıren bır yer orası.
geleyim ayrıntılara:
sabah eşim spermiyagrom verdi, sayımız guzel 56 mılyon, hızlar: +4: %2 - +3:%40 veee malum morfolojı:%1
+4ümüz ve morfolojimiz oldukca düşük olmasına ragmen hic bu sonucların kötülüğünü görmüyor eşimle benim gözümüz. çünkü,hiç öenmli değil, bu sonuclarla hamıle kalanlarda var biz cok gördük kalamazsanızda biz sizi hamile yapıcaz hiç merak etmeyın vs gibi bir sürü motıve edıcı sözlerle her sordugumuza bir muhattap bulduk ve ayrıntılı cevaplar aldık.onun dısında beni en mutlu eden sey su ki,artık hic bir şey yapmadan beklemıcez ve oraya gitmemizle tedavı olayımız birden hızla şekilleniverdi.
benı muayene ettıler, su anda 12 mm yumosum varmıs. dedilerki bu ayı bu güzel yumurtayı kacırmayalım ve takibini yapalım igneylede catlatıp ılıskı onerelım bu ayı bu sekılde degerlendırelım dedıler. bu aydan sonra gerek kalmaz ya,eger kalırsa aralık adetınızlede asılamaya gecerız dedıler.
şimdi perşembe guunu yumosuma tekrar bakılcak ne zamansa ıste ıgnemı olcam catlıcam ve kocişle çalışcaz.
bu olmazsa da hemmen aşılamaaaa
ve şenay bu durumdan çok çok çok memnunçünküüüü artık hic birşey belirsiz değil.
yüce rabbim yüzümüze gülsün artık inşallah hepimizin
sorma canım. Smdı gıttıgım dr manupılasyon yanı elle fızık tedavı uyguluyor
onın yontemleryle umarım ıyılesebılırım
yoksa yapıcak fazla bsy yok zaten
Selam dostlar
İşallah çarşamba günü transferim olacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Bunca sıkıntıyı bir umut için yaşıyoruz. Allah'ım açılan ellerimizi boş bırakmasın.
Yumurtlama dönemi gelen arkadaşlara boş şans, 2 hafta bekleme süresindekilere de Allah'ta nsabır diliyorum. Ateş ölçmeyi, eşimle yakın olmayı özledim. Umarım sizin bu keyifli zamanınız bebekle sonuçlanır. Çünkü her ay adet olunca insan bunun ne kadar keyifli bir süreç olduğunu bile unutuyor. Ama isyan etmek yok, dualarla elimizden geleni yapmaya devam.
irmoş bazen benim de öyle oluyor. değer giriyorum göstermiyor. sonraki gün gösteriyor.404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com galiba simple link bulmasamda oldu gibi şenay teşekkürler yarın ki ateşi yazınca mı görünmeye başlıyo değerler nerde hata yaptın bi deyin kızlar yaw
Selam dostlar
İşallah çarşamba günü transferim olacak. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Bunca sıkıntıyı bir umut için yaşıyoruz. Allah'ım açılan ellerimizi boş bırakmasın.
Yumurtlama dönemi gelen arkadaşlara boş şans, 2 hafta bekleme süresindekilere de Allah'ta nsabır diliyorum. Ateş ölçmeyi, eşimle yakın olmayı özledim. Umarım sizin bu keyifli zamanınız bebekle sonuçlanır. Çünkü her ay adet olunca insan bunun ne kadar keyifli bir süreç olduğunu bile unutuyor. Ama isyan etmek yok, dualarla elimizden geleni yapmaya devam.
Kendimle ilgili kısa bir özet geçeyim size marttan beri korunmuyorum mayıs ayında hamile kaldım ve kimyasal olduğu için haziranda düşükle sonuçlandı normalde 28 gnde hastalanıyorken düşükten sonra ilk ay 24 ondan sonrada 26 gnde olmuştum fakat geçen ay 32 oldu bu aysa dün 32. Gündü fakat leke şeklinde yani oldum diye başladım ölçmeye fakat :44::44:
senin adetin ilk günü ne zaman ?
Menses/Spotting
bölümünden light/medium/heavy seçeneklerinden birini seçersen adet süresince o kutular pembe olacak ve bu da adet günlerini gösterecek.
Öyle bir ihtimal yok geçen ay tam yumurtlamada diş çektirdim ve antibiyotik kullandığım için bişey yapmadık tamamen stres ama bu ay niye stres yaptım bende anlamadımtest yaptın mı peki?
Ben leke olsada hafif diye mi işaretleyim belli olması için
merhaba canım
iki gün kalmış. çok heyecanlı. iki gün sonra bebeklerine mi kavuşuyorsun yani.
Allah umudunuzu çabanızı bebekle tamamlasın.
Dün ölçmediğim için girmedimdün de mi oldu lekelenme
dün boş görünüyor. ölçtüğün dereceyi girdikten sonra save e tıkladın mı
Selam dostlar
Selam dostlar
kızlaaaaaaarrrr
ay ay ayyy ben nasıl mutluyum nasıl umutluyummmm bir bilsenizzz
izmirin en güzel en iyi en hoş tüp bebek merkezlerinden birine gittim bugun biliyorsunuz. en güzeli diyorum cunku sonuclarımız pek de guzel olmasada bana mukemmel hıssettıren bır yer orası.
geleyim ayrıntılara:
sabah eşim spermiyagrom verdi, sayımız guzel 56 mılyon, hızlar: +4: %2 - +3:%40 veee malum morfolojı:%1
+4ümüz ve morfolojimiz oldukca düşük olmasına ragmen hic bu sonucların kötülüğünü görmüyor eşimle benim gözümüz. çünkü,hiç öenmli değil, bu sonuclarla hamıle kalanlarda var biz cok gördük kalamazsanızda biz sizi hamile yapıcaz hiç merak etmeyın vs gibi bir sürü motıve edıcı sözlerle her sordugumuza bir muhattap bulduk ve ayrıntılı cevaplar aldık.onun dısında beni en mutlu eden sey su ki,artık hic bir şey yapmadan beklemıcez ve oraya gitmemizle tedavı olayımız birden hızla şekilleniverdi.
benı muayene ettıler, su anda 12 mm yumosum varmıs. dedilerki bu ayı bu güzel yumurtayı kacırmayalım ve takibini yapalım igneylede catlatıp ılıskı onerelım bu ayı bu sekılde degerlendırelım dedıler. bu aydan sonra gerek kalmaz ya,eger kalırsa aralık adetınızlede asılamaya gecerız dedıler.
şimdi perşembe guunu yumosuma tekrar bakılcak ne zamansa ıste ıgnemı olcam catlıcam ve kocişle çalışcaz.
bu olmazsa da hemmen aşılamaaaa
ve şenay bu durumdan çok çok çok memnunçünküüüü artık hic birşey belirsiz değil.
yüce rabbim yüzümüze gülsün artık inşallah hepimizin
Selam dostlar
canım cok tesekkur ederımşenaycım seni böyle mutlu ve umutlu görmek ne kadar güzel
umarım en iyi şekilde ve en kısa zamanda sonuç alırsınız
oyy bıtanem benımm allah razı olsun tüm duaların içinşu moral yüklenme nasıl güzel bir şey dimi?
karşındaki insanların olumlu konuşması
inan çok sevindim
Kafada bir şeylerin şekillenmesi yolu yarılamak gibi bence
ALlahım bu ay olmadı diğer ay yüzünü güldürecek ben inanıyorum ve tüm kalbimle duamdasın
şükür ki elimizden birşeyler geliyor tatlım,ne mutlu bize ki yapacak şeyler varSelam dostlar
ayy yaaa bana da annecim diyecek bi bebişim olacak dimi kuzum yaaa,şenaycımmmmmm canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla bu sefer bebişin gelir tatlım bak sen böyle pozitif düşündüp moralli olunca bebişin sana hemen gelecek annesi inşallahh
hayırlısı olsun kuzum inan çok sevindim
hayırlısıyla o pis kistten kurtulcan bebegım öncelikle sendeAhh senayim cok sevindim
Boyle mutlu ol hep insaallah bu merkez sana bebisini getirir Allah in izniyle
Darisi basimiza
Ben dogum kontrol hapina basladim bakalim zaman ne gosterecek
canım her ay başka bişey çıkınca insan sinir oluyor dimibende gün kaçırınca eşimden nefret ediyodum neler hissettiğini anlıyorum biz deli gibi gün belirlemeye çalışıyoz bide onların keyfini bekiyoz heralde o gün gelince stres olup kaçıyolar
:
Selam dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?