Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim basurdan ameliyat oldu haftasonu benim döngü uzadığı için iyileşir gibi gelmeye başladı bakalım hayırlısı
marttan beri korunmuyorum mayıs ayında hamile kaldım ve kimyasal olduğu için haziranda düşükle sonuçlandı normalde 28 gnde hastalanıyorken düşükten sonra ilk ay 24 ondan sonrada 26 gnde olmuştum fakat geçen ay 32 oldu bu aysa 32. Günde leke şeklinde oldu normal adetim 34. Gün başladı

kızlar birşey sormak istiyorum cvp verirseniz sevinirim gebelik oluştuğu zaman ateş kaç oluyor
o herkeze göre değişir canım ya
herkesin yumurtlama ve adet olma ısısı degısıktır. halıyle hamıle kaldıgımızda da kendı ates ortaamamızı bılmelıyız kı ona gore yorum yapabılelım. mesela bi arkadasımızın hamılelık atesı 36.4 tü ama benım ıcın 36.4 gibi bi deger adetıme yaklastıgımı gösterır.

geçektenmiiii ya bide şöyle bişe var herzamanki ölçtüğüm saatte 36,1 di
yataktan hiç çıkmadım uyumakla uyumamak arasındaydım 30 dk sonra tekrar ölçtüm
36,5 di neden böyle değişken oluyorkiii:44::44:

aa evet canım hatırlıyorum kusura bakma
daha adetının cok basındasın yumurtladıgın gunlerde bence coktaaan ıyılesmıs olur kocişin
düzenin anca toparlanacak demekkı, ovu testi ile desteklersen daha garanti olur haklısın.

o yüzden bu yöntemin önemli noktaları var işte, cok degısken bır sey bu ates, bu yontemın söyledıgı ates 'bazal vücut ateşi'. hanı denıyor ya 3 saat aralıksız uyku halınden sonra hıc yataktan cıkmadan yada hareket etmeden ölculmelı dıye, muhtemelen uzun sure stabil kalan atesı ölctürüyor bize bu yöntem. her gün aynı saatte olması da yine şartların aynı olmasını saglamak için.
ben kimyacıyım, bizde lab.da testleri yaparken bazı testler için önemlidir aynı saat-aynı kosul olayı. o tecrubelerıme dayanarak anlattım kendı dılımce yanı ıdare et artık

anladım canım yani uyanır uyanmaz aynı saatte ölçülen ateşi baz alacagız ok zaten yarı uykulu bir şekilde ateşimi ölçüp uyumaya devam ediyom saati şaşmasın diye

Bişey sorsam sana aralıksız uykudan sonra diyorsunuz ya ben 5 te ölçüyorum fakat bedenimde alarm kuruyor galiba 5 ten önce uyanıyorum 10 dk kadar kalkmadan saati bekliyorum uyanmanın sakıncası olur mu :44: uyku halinden çıkma ateş değerini çok etkilemezdir heralde demi

Döngü uzadığı için bende umutluyum iyileşir diye ama her türlü olmasada ateş yöntemini öğrenmiş olurum hayırlısı hepimizin hakkında

hanımlaar musadenizle sizlere eşimin son sperm sonuclarını gireyim.
belki biriniz güzel bişiler solersiniz

sayı:56 mılyon
motilite:
a (+4) = %2
b (+3) = %40
c (+2) = %20
d (+1) = %38
Normal morfoloji = %1

bu sonuclara gore ordakı hatun bıze dedıkı bız, hareketlılıgın a+b toplamı olarak %40 olmasını beklerız, sızde de bu deger %42 bu guzel bişi dedi. tabi bu durumun fazla polyannacılık oldugunu dusunmuo degılım ben, bugune kadar hep +4 olan ılerı hızın nimetlerinden bahsedılıodu. bızde de o %2,ne cok degıl mı

keske dıyorum en bastan bı felaket tellalı doktorla karsılassaydık da o bızı hemen tedavıye yonlendırseydı, sımdıye coktaan aşıdır tüptür onları denemiş olurduk belki, hatta su anda hamıle hamıle gezıodum ortalarda belkide

sekerım 10 dk gıbı kısa sureyse sen hıc bekleme uyandıktan sonra, sahsen benım atesımı etkılıyor uyanır uyanmazkı atesım ıle 10 dk uyanık kaldıktan sonrakı atesım.
bazen de aynı cıkıo ama eger ıkı deger farklıysa ılk olctugumu yazarım hep, saat olarak da tabloda saat gırılen yer varya olctugum saatı yazıyorum ff o degısıklıgı kendınce degerlendırıo nasılsa
sana tavsıyem uyanır uyanmaz olcmen.
aslında sole yap,sen olc uyanır uyanmaz, bıde tam saatı gelınce olc, bkalım degısıklık oluomu, ama bunu bı kere yapıp da degısmıosa 1 kere ıle karar verme nasılsa degısmıo dıe.
zaten kendınde demıssın ya, ates yontemını ogrenmıs olurum dıe, ıste bu sekılde hem yontemı hem kendı vucut atesını ogrenıp kendını tanıyor olacaksın. ilk ayları bende ole gecırdım, olce deneye artık kendı vucudum hakkında uzman oldum artık mesela gece yatarken kı atesıme gore sabahkı atesımın kac cıkcanı falan öngörebiliorum

benimkiside hemen değişiyor uyanır uyanmaz ölçtüğüm le 15-20 dk içinde ölçtüğüm çok farklıı o yüzden anladım çok değişken olduğunu bide az ateşliyim anacım ben ateşim yüksek seyretmiyor

aaa neden kimseler yok bugun yaa??
gelip gidip bakıyorum kimseler yok
dağ gibi bi ütüm vardı onu bile bitirdim bu arada
ateş topiği size küsmüş kızlarr haberiniz olsun:2::2::2:

canım iyiyim,sen nasılsn?
evet millet nerlerde acaba?
uzun zamandır hiç bu kadar boş kalmamıştı burası.
nasıl gectı doktor kontrolun,belin nasıl?

havadan dolayı herkes uyku modunda sanırım
ben kotuyum cnm hayatımın en acı dolu gecesını yasadım
yok boyle bı agrı tarıf edemem asla rabbımde yasatmasın kmseye
sabaha karsı parolu ıcmek zorunda kaldım...
Bu fızıkten snra dahamı kotu oldum ne bılmıyorum yatıyorum sadece wcye ıste..

ah be yavrumm
ne edılır ne yapılır bu agrılara bılmıyoruz kı,agrı merkezı mı desem oyle bı bolum var unv.lerde
hatta benım annemın ozel bı doktoru var onunda bransı o,
annemın belını o ıı etmıstı, acaba oyle bı yere mı gıtsen bıde be yavrum
parolla falan nereye kadar yani?

bılmıyorum cnm nereye nasıl gıdecegımı sasırdım ınan
dedıgını duymadım hıc ama unıden rand almak zaten zor ıs
bana boyle gıderse bıkacgune kdr bı mudahale gerek
tmm 3*5 gun yatıcam bakıcaz fln gecmezse nolcak
dıyorum beyın cerrahınamı gıtsem
ctesı kadındogumcuya gıdıcem ya onunla detaylı bı konusucam
dun bana telde sadece fızıkcıye gorun dedı bıde parolu soledı ıste
fızıkcımde baska bsy yapaamayz elle tedavı dısında dıyo
detaylı bı konusmak lazım su durumda yapılabılecekler hakkında
lokal atestezıyle amelıyat bıle yapılıyoms bazen
dusun onu bıle arastırdım artk bundan kurtulmanın bı yolu olsun...

BURSA
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
Prof. Dr. Mehmet ZARİFOĞLU
Yrd. Doç. Dr. Necdet Karlı
Dahili : 1166
Adres: İzmir Yolu, 25. km, BURSA
Tel: 0224 - 442 84 00

canım bak algolojı merkezı dıye gecıomus
uludAG unv. de de bu varmıs
bı arayıp hıc degılse danıssan?

Algoloji (Ağrı) Merkezi
bak ıncele burayı bı ara

arkadaşlar selam.., uzun süredir siteyi takip ediyorum..biorıtm cinsiyet belirlemede çok etkili bir yöntem oldugunu düşünüyorum. ben kendiminkini yorumlamaya calıştım ama emin değilim..yorumlayabilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…