Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım normalde kac gunde bır adet oluyorsun? karar veremedım ben yumurtladıgın gune:44::44::44:
bu topıgın ılk sayfasında bilgileri olan fertility friend sitesine uye olup orda tablo olusturdunmu?

yok canım üye olmaya çalıştım ama beceremedim 30 günde bir ama arada 3 veya 4 günlük gecikmeler oluyor.

arkadaşlar selam.., uzun süredir siteyi takip ediyorum..biorıtm cinsiyet belirlemede çok etkili bir yöntem oldugunu düşünüyorum. ben kendiminkini yorumlamaya calıştım ama emin değilim..yorumlayabilen var mı?

bi ara çok bakmıştım ama birtürlü yorumlayamadım fiziksel duygusal çizgiler var işte yatay eksenin üstüne altına göre değişiyormuş filan burda yorumlayan birisi varmı bilemiyorum ama belki bununla ilgili bi topic olabilir eğer yorumlayan birni bulursan banada mesajla bilgi verirsen çok sevinirim herşey Rabbimden de işte biz merak etmeden duramıyoruz tabiki hakkında hayırlısı olsun herşeyin inşallah gönlüne göre olur

merhaba kızlar nasılsınız??

2 gündür hem misafirlerim var hem de gribim.
uğrayamadım.
pasta börek yapmadığım anlarda dinlendim buraya gelemedim.
var mı güzel haber.

bugün de ateşim bi fırlamış ki.
sanırım gripten.

canım selam
ne guzel mıısafır agırlamısssın ohh pastalar boreklerrr
guzel haber henuz yok ıns olur en kısa zmnda
gecmıs olsun saanada ıns cabucak atlatırsın
atesın sebebı bebıs olsun ıns

duasız olmaz zaten canım sabrı veren Allah duamızda olmasa ne ehemmiyetimiz kalır ...
sende dualarını eksik etme bizden

ellerine saglik becerikli arkadasim benim

ovulasyon onceden oldu belli
bu firlama ya gripten ya da yerlesme sonrasiii
sonu bebisssssssss olsunnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar,
bugün ateşölçer aldım ama eczacı koltukaltından ölçülür dedi.çocuklarda ağızdan ölçülür dedi.kv yanımdaydı fazla soru soramadım. burda dil altından ölçülür diyo. koltukaltından ölçme doğru olur mu?

bende koltukaltından ölcülür diye aldıydım ama kullanmatalimatında yazıyor dilaltındanda kullanılabilr diye seninkinde yazıyor mu

canım şenayım hiç anlamıyorum ben bu sperm testinden yaa ama tedavine başladın sonuçta en azından karar verdin seni en güzel şekilde yönlendirecekler inş. sonu iyi olsun....

yokh çok üzülüyorum haline yaa o ağrı ne zordur bilirim Allah yardımcın olsun inş.

ah canım sorma...
Sagolasın. Sabır dılıyorum artık, bıde dualara kaldım.
Allah yardımcısı olsn kım cekıyorsa.

ah canım sorma...
Sagolasın. Sabır dılıyorum artık, bıde dualara kaldım.
Allah yardımcısı olsn kım cekıyorsa.

ne zordur
benim bazi gunler sag kalcamda siddetli agri oluyor oyle ki yataktan kalkamiyorum dogrulamiyorum ayaga kalkinca kilitleniyorum, bir sure yuruyemiyorum. fitikta nasildir kimbilir
Allah yardimcin olsun

merhaba kızlarrr

canım Allah yardımcın olsun :26: ne olucak senin bu belin.. şimdi bile var bide bebek büyüyüpte kilo olunca ne olucak bi şenayın dediği doktorlaramı gitsen :26:

canlar şimdi bi şey soracağım size bizde bu göğüs ucu hassasiyeti ve acısı yumurtlama sırasında başlıyor normalde adete kadar sürüyor muydu saçma bi soru oldu ama siz nasıl yaşıyordunuz ben geçen aylara dair hiçbi şey hatırlamıyorum bu konuda

bende hiçbişey olmadığı için bilemiyorum canım

ne zordur
benim bazi gunler sag kalcamda siddetli agri oluyor oyle ki yataktan kalkamiyorum dogrulamiyorum ayaga kalkinca kilitleniyorum, bir sure yuruyemiyorum. fitikta nasildir kimbilir
Allah yardimcin olsun

benımde soluma vuruyor.
Aynı anlattıklarının kat be kat sıdddetlısı cnm
gunlerce suruyo...
Sagol ıns gecsın artk daraldım bende

benımde soluma vuruyor.
Aynı anlattıklarının kat be kat sıdddetlısı cnm
gunlerce suruyo...
Sagol ıns gecsın artk daraldım bende

bu mesajı iki gün önce yazmıştım

ah canım ya bvel fıtığı gibi bir rahatsızlığın var Allah sana başka hastalık vermesin
annemde de var ızdıraptan uyuyamıyor zavallı annem. eşimde de boyun fıtığı var ilk tutulduğunda hayattan soğudu adam.
annem bi çözüm duydu ve epey rahatladı
ama hamilelerde kullanılır mı hiç bilmiyorum
zeytinyağı ile ispirtoyu yarı yarıya karıştırıp topuktan boyuna kadar masaj yapılıyor. annem bunu ameliyata gidecekkken yaptı ve ameliyattan döndü. ilk kez o gece uyumuş anneciğim
bunu sanırım 1 ay hergün yapmışlar. ispirtonun ısıtma özelliği var sanırım. tabii bu kesin çözüm değil. ama annem kime yapsa rahatladı
örneğin kuzenim yattığı yerde tutulmuş kalmış. annemi çağırdılar annem bununla masaj yapmış. kuzenim annemi kapıya kadar uğurlamış. ama söylediği gibi ispirtonun gebelikte iyi olacağını düşünmüyorum.

merhaba kızlarrr

canım Allah yardımcın olsun :26: ne olucak senin bu belin.. şimdi bile var bide bebek büyüyüpte kilo olunca ne olucak bi şenayın dediği doktorlaramı gitsen :26:

ahh fundam.
Smdıkı cektıgımın yanında bende ıste o dedıgını
dusunupte hepten korkkuyorum.. Rabbım bı care gonderse..
Senayın dedıgı yerlerı aradım o bolumde gebelıkte yapılabılecek bı ıslem yokmus malesef
bebek oldugu ıcın herkesın elı kolu baglı smdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…