canım normalde kac gunde bır adet oluyorsun? karar veremedım ben yumurtladıgın gune:44::44::44:
bu topıgın ılk sayfasında bilgileri olan fertility friend sitesine uye olup orda tablo olusturdunmu?
arkadaşlar selam.., uzun süredir siteyi takip ediyorum..biorıtm cinsiyet belirlemede çok etkili bir yöntem oldugunu düşünüyorum. ben kendiminkini yorumlamaya calıştım ama emin değilim..yorumlayabilen var mı?
merhaba kızlar nasılsınız??
2 gündür hem misafirlerim var hem de gribim.
uğrayamadım.
pasta börek yapmadığım anlarda dinlendim buraya gelemedim.
var mı güzel haber.
bugün de ateşim bi fırlamış ki.
sanırım gripten.
hayır!!kızma kendıne cnm umudunun bıtmemesıtım enn guselı ben 4 sene umud ettım sabır ettım dua ettım cok sukur geldı bebegımmm sende bunları esırgemee ve kavusacaksınız beebgınıze rabım ol dıyecek sızın ıcınde ınslll. dpo nun sonuu bebegının mujdesını getırır sanaaa muck.dua ıleee
merhaba kızlar nasılsınız??
2 gündür hem misafirlerim var hem de gribim.
uğrayamadım.
pasta börek yapmadığım anlarda dinlendim buraya gelemedim.
var mı güzel haber.
bugün de ateşim bi fırlamış ki.
sanırım gripten.
arkadaşlar,
bugün ateşölçer aldım ama eczacı koltukaltından ölçülür dedi.çocuklarda ağızdan ölçülür dedi.kv yanımdaydı fazla soru soramadım. burda dil altından ölçülür diyo. koltukaltından ölçme doğru olur mu?
arkadaşlar,
bugün ateşölçer aldım ama eczacı koltukaltından ölçülür dedi.çocuklarda ağızdan ölçülür dedi.kv yanımdaydı fazla soru soramadım. burda dil altından ölçülür diyo. koltukaltından ölçme doğru olur mu?
canım şenayım hiç anlamıyorum ben bu sperm testinden yaa ama tedavine başladın sonuçta en azından karar verdin seni en güzel şekilde yönlendirecekler inş. sonu iyi olsun....
yokh çok üzülüyorum haline yaao ağrı ne zordur bilirim Allah yardımcın olsun inş.
ah canım sorma...
Sagolasın. Sabır dılıyorum artık, bıde dualara kaldım.
Allah yardımcısı olsn kım cekıyorsa.
havadan dolayı herkes uyku modunda sanırım
ben kotuyum cnm hayatımın en acı dolu gecesını yasadım
yok boyle bı agrı tarıf edemem asla rabbımde yasatmasın kmseye
sabaha karsı parolu ıcmek zorunda kaldım...
Bu fızıkten snra dahamı kotu oldum ne bılmıyorum yatıyorum sadece wcye ıste..
canlar şimdi bi şey soracağım size bizde bu göğüs ucu hassasiyeti ve acısı yumurtlama sırasında başlıyor normalde adete kadar sürüyor muydu saçma bi soru oldu amasiz nasıl yaşıyordunuz ben geçen aylara dair hiçbi şey hatırlamıyorum bu konuda
bende koltukaltından ölcülür diye aldıydım ama kullanmatalimatında yazıyor dilaltındanda kullanılabilr diye seninkinde yazıyor mu
ne zordur
benim bazi gunler sag kalcamda siddetli agri oluyor oyle ki yataktan kalkamiyorum dogrulamiyorum ayaga kalkinca kilitleniyorum, bir sure yuruyemiyorum. fitikta nasildir kimbilir
Allah yardimcin olsun
benımde soluma vuruyor.
Aynı anlattıklarının kat be kat sıdddetlısı cnm
gunlerce suruyo...
Sagol ıns gecsın artk daraldım bende
merhaba kızlarrr
canım Allah yardımcın olsun :26: ne olucak senin bu belin.. şimdi bile var bide bebek büyüyüpte kilo olunca ne olucak bi şenayın dediği doktorlaramı gitsen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?