oyy kuzuum yaaa, kiminle gideceksin, o halde yalnız gıtmeyesın sakınselam kuzularımmm
lıllıum cnm gecmıs olsun
ıstıfra oldumu yada bole tıtreme gıbı sıtmalanma
sag tarafına dogru kasıkta agrı sancı
apandıstı kaptırmıs bırı olarak ıns o degıldır canım
agrın artarsa dra gıt bı kan alıp basıt bı muayne yaparlar ıhmal etme
ben yıne zor bıguune uyandım
doktora gıdıcem 1de fızıkcıye
nasıl gıtcem bılmem yuruyemıyorummm
artık kalkp hazırlansam ıyı olcak agır vasıta olunca anca tabı
oooyy oyyyy
ah rumeysaaevet enerjim yerinde çünkü eşimin de bebek istedğini gerçekten görünce calışmalardan kacmayınca daha da bi umutlu oluyrum tek taraflı değil beraber yürüyruz ya bu yolda onun enerjisi bu..maşallah seninde hafızan ne kuvvetliymiş ben burdaki yazıları okumasam ki okudugum halde kimin neyi var coğu kez unutuyrum ama sen maşallah maşallahhh tütütü maşallahhhhhhhhhhhh
he tabi sizlerin bana verdiği tatlı yorumları güzel enerjileri unutmam cünkü saabah gözümü acıyorum cay suyu ısınırken 2 dk hemen göz gezdiyrum ne var ne yok diye
oyy kuzuum yaaa, kiminle gideceksin, o halde yalnız gıtmeyesın sakın
çok üzülüorum senin bu beline yaaa
insanın elındende bir sey gelmiyor kiii
ah rumeysaa
esinle beraber aynı dusunceler paylasıyor olmak cok buyuk bır nımet bılıyormusun. ben esımle bugune gelene kadar cok savas vermek zounda kaldım. kabullenmemek drlara b.k atmak, dra gıtmemek tedavı olmak ıstememek oturup sakınce bu konuyu hıc konusamamak gıbı bır suru derdıyle ugrastım onun. ama cok sukur artık karsılıklı konusa da bılıyoruz.fikirlerimizide paylasabılıyoruz. kararlarıda bırlıkte alabılıyoruz.
öok sukur rabbıme.
selam kuzularımmm
lıllıum cnm gecmıs olsun
ıstıfra oldumu yada bole tıtreme gıbı sıtmalanma
sag tarafına dogru kasıkta agrı sancı
apandıstı kaptırmıs bırı olarak ıns o degıldır canım
agrın artarsa dra gıt bı kan alıp basıt bı muayne yaparlar ıhmal etme
ben yıne zor bıguune uyandım
doktora gıdıcem 1de fızıkcıye
nasıl gıtcem bılmem yuruyemıyorummm
artık kalkp hazırlansam ıyı olcak agır vasıta olunca anca tabı
oooyy oyyyy
nihayet istifrtada ettim şimdi iş yerinden izin verdiler çıkcam ama yalnız başıma nasıl gitcem hastaneye hiç halim de yok eşiminde en yoğun günü dünden söledi daha yoğun olacağını ya sağ kasığımda öle bi ağrı yok acaba sadece üşütmüş olabilirmiyim hiç birşey yiyemiyorum
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba arkadaşlar, tabloma bakarmısınız..yeşil alan yumurtlama günümü? kırmızı alan ne anlma geliyor kızlar? bugün adetin 6. günü bitti sayılır.
kızlaaaaaaarrrr
ay ay ayyy ben nasıl mutluyum nasıl umutluyummmm bir bilsenizzz
izmirin en güzel en iyi en hoş tüp bebek merkezlerinden birine gittim bugun biliyorsunuz. en güzeli diyorum cunku sonuclarımız pek de guzel olmasada bana mukemmel hıssettıren bır yer orası.
geleyim ayrıntılara:
sabah eşim spermiyagrom verdi, sayımız guzel 56 mılyon, hızlar: +4: %2 - +3:%40 veee malum morfolojı:%1
+4ümüz ve morfolojimiz oldukca düşük olmasına ragmen hic bu sonucların kötülüğünü görmüyor eşimle benim gözümüz. çünkü,hiç öenmli değil, bu sonuclarla hamıle kalanlarda var biz cok gördük kalamazsanızda biz sizi hamile yapıcaz hiç merak etmeyın vs gibi bir sürü motıve edıcı sözlerle her sordugumuza bir muhattap bulduk ve ayrıntılı cevaplar aldık.onun dısında beni en mutlu eden sey su ki,artık hic bir şey yapmadan beklemıcez ve oraya gitmemizle tedavı olayımız birden hızla şekilleniverdi.
benı muayene ettıler, su anda 12 mm yumosum varmıs. dedilerki bu ayı bu güzel yumurtayı kacırmayalım ve takibini yapalım igneylede catlatıp ılıskı onerelım bu ayı bu sekılde degerlendırelım dedıler. bu aydan sonra gerek kalmaz ya,eger kalırsa aralık adetınızlede asılamaya gecerız dedıler.
şimdi perşembe guunu yumosuma tekrar bakılcak ne zamansa ıste ıgnemı olcam catlıcam ve kocişle çalışcaz.
bu olmazsa da hemmen aşılamaaaa
ve şenay bu durumdan çok çok çok memnunçünküüüü artık hic birşey belirsiz değil.
yüce rabbim yüzümüze gülsün artık inşallah hepimizin
nihayet istifrtada ettim şimdi iş yerinden izin verdiler çıkcam ama yalnız başıma nasıl gitcem hastaneye hiç halim de yok eşiminde en yoğun günü dünden söledi daha yoğun olacağını ya sağ kasığımda öle bi ağrı yok acaba sadece üşütmüş olabilirmiyim hiç birşey yiyemiyorum
yeşil alanlar tahmini yumurtlama zamanı canım. o günleri değerlendirmek önemli. ama her zaman tablonun yeşil çizdiği alanlarda olmayabiliyor yumurtlama. kırmızı dediğin pembe alanlar mı?:26embe alanlar senin tahmini beklenen adet tarihin.
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba arkadaşlar, tabloma bakarmısınız..yeşil alan yumurtlama günümü? kırmızı alan ne anlma geliyor kızlar? bugün adetin 6. günü bitti sayılır.
canım tabloya göre geçen ay luteal fazın çok kısa sürmüş. hiç muayene olmuşmuydun:26:
canım ınan öyle su oldu da esım bu konuda degıstı dıyebılecegım net bır sey yok.:44:senin eşinde mi bi sıkıntı var..bi süre önce senin ki kadar olmasada bende yaşamıştım aynı sorunları belki ozmanlar ben acele ediyordum daha 6 7 aydır olmuyordu bebeğimiz ama şimdi 1 sene oldu.ne olduda siz de birlikte bu yolda yürümeye başladınız yani sen mi ikna ettin diye sormak istdm
canım ateş ölçmeey yeni başladım; ama daha önce tüp bebek denmelerimiz var yani muayne en son geçen yıl oldum. luteal faz dönemi; yumurtlama günü ile adet başladığı arasındaki gün olarak geçiyor dimi canım. kısa olması ne gibi sorunlar doğurur açıkçası bilmiyorum.ortalama 12 gün olması idealmış herhalde..
ortalama 14 gün sürer.yumurtlama ile adet arası süredir canım. 12-16 gün arası değişebilir. kısa sürerse bebeğin tutunmasını güçleştirdiğinden bir çeşit infertilite nedenidir.
benim ateş sabit gidiyor adet olacağım sabah aniden düşmezse şaşarım
40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?