Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy kuzuum yaaa, kiminle gideceksin, o halde yalnız gıtmeyesın sakın
çok üzülüorum senin bu beline yaaa
insanın elındende bir sey gelmiyor kiii
ah rumeysaa
esinle beraber aynı dusunceler paylasıyor olmak cok buyuk bır nımet bılıyormusun. ben esımle bugune gelene kadar cok savas vermek zounda kaldım. kabullenmemek drlara b.k atmak, dra gıtmemek tedavı olmak ıstememek oturup sakınce bu konuyu hıc konusamamak gıbı bır suru derdıyle ugrastım onun. ama cok sukur artık karsılıklı konusa da bılıyoruz.fikirlerimizide paylasabılıyoruz. kararlarıda bırlıkte alabılıyoruz.

öok sukur rabbıme.

senin eşinde mi bi sıkıntı var..bi süre önce senin ki kadar olmasada bende yaşamıştım aynı sorunları belki ozmanlar ben acele ediyordum daha 6 7 aydır olmuyordu bebeğimiz ama şimdi 1 sene oldu.ne olduda siz de birlikte bu yolda yürümeye başladınız yani sen mi ikna ettin diye sormak istdm

canım ya geçmiş olsun inşallah düzelirsin cok erken başlamıs bel ağrıların doğuma kadar cekmezsın umarım.

ınsallah baharcım halım fena
su durumdan bı kurtulayım duzenlı yuruyuse baslıcam
dr yuzme yada yuruyus onerıyo
kar kıs demıcem artk napayım

senayımmmm bende cok uzuluyorum ıns gecsn artık canım benım

nihayet istifrtada ettim şimdi iş yerinden izin verdiler çıkcam ama yalnız başıma nasıl gitcem hastaneye hiç halim de yok eşiminde en yoğun günü dünden söledi daha yoğun olacağını ya sağ kasığımda öle bi ağrı yok acaba sadece üşütmüş olabilirmiyim hiç birşey yiyemiyorum

üşütmüş de olabilirsin tatlım. bi git de acile bakalım ne diyecekler.

3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba arkadaşlar, tabloma bakarmısınız..yeşil alan yumurtlama günümü? kırmızı alan ne anlma geliyor kızlar? bugün adetin 6. günü bitti sayılır.

yeşil alanlar tahmini yumurtlama zamanı canım. o günleri değerlendirmek önemli. ama her zaman tablonun yeşil çizdiği alanlarda olmayabiliyor yumurtlama. kırmızı dediğin pembe alanlar mı?:26embe alanlar senin tahmini beklenen adet tarihin.

şenaycım, çok sevindim Rabbim sonunda da mutlu olmanı nasip etsin.herşey güzel olucak canım bir yerden başladınız ne güzel; çünkü belirsizlik en kötüsü... hayırlı olsun canım..

canım çok geçmiş olsun. Allah şifanı versin. dikkat et kendine dr. muhakkak git keşke anne ile faln yada nebiliyim başka biri ile gitsen.

tamam canım teşklerevet pembe alanı sormuştu...

canım tabloya göre geçen ay luteal fazın çok kısa sürmüş. hiç muayene olmuşmuydun:26:

canım ateş ölçmeey yeni başladım; ama daha önce tüp bebek denmelerimiz var yani muayne en son geçen yıl oldum. luteal faz dönemi; yumurtlama günü ile adet başladığı arasındaki gün olarak geçiyor dimi canım. kısa olması ne gibi sorunlar doğurur açıkçası bilmiyorum.ortalama 12 gün olması idealmış herhalde..

canım ınan öyle su oldu da esım bu konuda degıstı dıyebılecegım net bır sey yok.:44:
ama sunu soyleyebılırım kı ben kavga ede ede aklına soktum bunları onun.hıc vazgecmedım her defasında tadımızın kaçacagını bildiğim halde söyledım bazı seylerı.
en başta böyle değildi tabi, ben aman üzülmesin,aman yanlış anlamasın,erkek o,yanlıs anlar, susayım, üzüntümü göstermeyeyim falan diyordum. ancak baktım ki bu iş boyle olmayacak, tek basıma yürüyemiyorum bu yolda, hiç mesafe katedemiyorum yalnızken o zaman degıstırdım tavrımı.
ben bu sekılde degıstıkten sonra o da bana dogru gelmeye basladı canım
eskıden ates olcuosun sureklı stresten olmuo bu cocuk sınır oluorum su dereceyı elıne almana derken sımdı artık askım atesın kac cıktı,bu deger ıyı mı yanı,bugün önemli mi vs dıye sorup duruyor

ortalama 14 gün sürer.yumurtlama ile adet arası süredir canım. 12-16 gün arası değişebilir. kısa sürerse bebeğin tutunmasını güçleştirdiğinden bir çeşit infertilite nedenidir.

ortalama 14 gün sürer.yumurtlama ile adet arası süredir canım. 12-16 gün arası değişebilir. kısa sürerse bebeğin tutunmasını güçleştirdiğinden bir çeşit infertilite nedenidir.

canım, geçen ayki tablomda bir anaormalik var geçen kızlarda söyledi. herhalde ben tabloda bi yanlışklık yaptım yada başka bir durum var çözmeye çalışıyorum buay. çünkü geçen ay ekimin 7sinde adet oldum tabloda ekimin 10. yumurtlama olarak gösterdi. bi tuhaflık vardı çözemedim:44:belirtilerime göre ekim 24-25 ymurtladım. yani adetin 19. günü öyley ise;
kasım 8 de adet oldum bu süre zarfı luteal faz:16 gün olmuş oluyor canım. bu ay tablomu daha düzenli yapmaya çalışıyorum bakalım buay nasıl olucak

Bu ay ilk defa fertilityfriend.com dan ateş grafiği doldurdum.Bence internetteki programlar icinde en kullanışlı ve güzel olanı o.Ancak yine isime yaradığı söylenemez,bugün adet oluyorum.3aydir çok moralim bozuldu.Bu ay kendime tatil verdim.biraz kendimi dinlemeyi bırakmam lazım,ayrıca esimin duyarsızlığından da asabım bozuldu.HEr gun ateş ölçtüğümü görüyor,sonuc nedir diye merak etmiyor.Kendimi de hiç annelik meraklısı bilmezdim.ama şimdi bebeğim olmuyor,belki de hiç olmayacak diye çok üzülüyorum. sokakta benden baska sanki herkadin hamileymis gibi geliyor,ama forumda benim gibi olanların varoldugunu görüp en azından yalnız olmadığımı farkediyorum. bakalım hayırlısı olsun,Allah vermezse hiç de olmayabilir.ama bunu da bastan bilemezsin ki, uğraşacağız iste.Allah hepimize hayırlı sağlıklı cocuklar nasip etsin inşallah.

hepberaber nasılsın canım özledik bu sefer de yaaa suzan da hiç görünmüyor gerçi ben çok sık giremiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…