Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım henuz calama gorlumuo ama klomen kullandııgımda 12. gun catlarım demıssın, gercektende 12. gun bı hareketlılık var bugunku atesın bozuyo işte buna karar vermek ıcın yanı 12. gun demek ıcın. 1-2 gun daha bakalım da ona gore karar verelım canım

canım emın ol havalar hiç ama hiç etkilemiyor bizim vücut içi ateşimizi.
ben yanarak uyandıgımda yerlerde surunen atesı de gordum, donarak uyandıgımda fırlamıs atesı de
canım sen artık catlama cutlama bıttıgı ıcın gun sayıyorsun artık. yanı bugunlerde kı atesın aslında hıc bı onemı yok, muhım olan 12. gunden sonrakılerın dusmemıs oldugunnu gormek
bıde su var, ates degerımızı gırdıgımız yer varya, oraya saatte gırılıyor hanı,ılk haneye, oraya farklı saat gırersen zaten ff ona gore koydugu yuvaragın seklını degısık yapıo,sen dırek ölctugun saatı gır oraya

hanımlar selaaam
ben bugun gıttım kontrole, yumosum 16.8 mm olmus masallaah
yarın aksam 9 da catlatma ıgnemı vurulcam, cumartesı pazar da çalışma dolu bı haftasonu gececek malumunuzz
ıgneden 15 gun sonra da kan testı ıle bakalım dedıler, ama tabı ben 15 gun bekleyemem o ayrı
hayırlısıyla basladık bakalım hanımlar, rabbim yüzümüze gülsün insallahh

evet biliyrum bugünlerdeki ateşin cok önemli olmadğını biilyrum ve bugün farkettim bat a 7 günüm kalmış stres dolu günler beni bekilyur

hadi bakalım şenaycım inş hayırlı haberleri alıcaz şimdi tedaviye başladın ya bir adım daha yakınsın bebişine bana öle geliyor Rabbim aratmasın inşallah daha fazla hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar noldu biliyormusunuz sabah arabayı park ediyorum burdaki bi personelin arabasının arkasında yiğit yazıyor merak ettim sordum evli yiğit oğlunmu dedim çünkü yiğit ismini çok severim yok dedi yeğenim bizde daha çocuk yok sonra başka bir personel langorozun teki aa niye çocuk yok olurmu öle filan dedi çocuk da üzelerek dedi niyesini Allah biliyor çocuk kulun istediği birşey değil Allahın istediği verdiği birşey dedi anladım ki istiyorlar nasip olmuyor içim acıdı resmen bende aynı durumda olduğumdan sonra birkez daha birkez daha dua ettim Rabbim kimseyi aratmasın hayırlı tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin Yüce Rabbim kimsenin kucağını boş ocağını evlatsız bırakmasın inşallah çok doğru bizim isteğimizle oluyor bu olay bana birçok şey anlattı hem üzüldüm hem ders çıkardım

hadi bakalım şenaycım inş hayırlı haberleri alıcaz şimdi tedaviye başladın ya bir adım daha yakınsın bebişine bana öle geliyor Rabbim aratmasın inşallah daha fazla hayırlı evlatlar nasip etsin

bir adım daha yaklaşmış olmak...
evet lili, bebeğim için somut birşeyler yapıyor olmak bana bunu hıssettırıyor.
ınsallah her birimiz sırayla kavusuruz melekleimize
daha fazla beklemeden

tok açın halinden ne anlar misalii

kızlar bu arada bana ıkıncı bı ılac daha verdıler. onu salı gununden ıtıbaren kullancam progestan. tutunmayı kolaylastırıcı dedı, döllenme olusursa tedbır olarak dedı. vajınal kullancam.
dollenme olmamıssa onu kullanmak anlamsız degıl mı ya?

valla şenaycım açıkça bana tedavi sistemleri anlamsız geliyo bana kalırsa yumurtalıklarda bi problem yoksa yapılması gereken hemen tüpleri kontrol etmek açık mı kapalımı sonuçta tüpler kapalıysa döllenme nasıl olcakki ama işte biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz şifayı arıyoruz nasip etcek olan rabbim bekletmesin inşallah

tuplerıme bakıldı canım
acık cok sukur

[ı]tuplerıme bakıldı canım
acık cok sukur
[/ı]

dmeekki dr iyisine denk gelmişsin ne güzel benimki hemen bana klomen yazdı gönderdi haftaya gel iğne yapalım die bide biliyo bende okadar enfeksiyon var yok normalde 6 ayda rahim filmi istiyormuş ama benimkini öne alabilirmiş 3 ay sonra rahim filmi istermiş pahalı ve sancılıymış iyide sorunun nerde olduğunu biliyomusun hayır klomeni niye veriyosun madem

hadi hayırlısı canım,
böyle bi yaklaşımda bulunmaları çok hoşuma gitti bana da bu şekilde davransalardı keşke
ben gittiğimde 7 ay denemiştim sadece ve beni hemen aşılama tüpe yönlendirdiler
sizin daha 1 yıl bile dolmamış size biraz takip yapalım çatlama iğnesi yapalım demelerini bekledim bende
sonra dedimki burası tüp bebe merkezi benle mi uğraşcak tabi aldıkları paraya bakıyolar diye düşündüm
demekki taktik değiştirmişler
inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay bebiş geliverir
stres yapma güle oynaya çalış iyi çalışmalarrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
senayımmm hayırlı olsunn yumosumuzzzzz
hadı ınsallah sonu guzel olsun
halaylar cekelımmmm

sen gecen gun oraya gidip kendın tup ıstedıgını solememısmıydın anlamadım ben sımdı?yanlıs da hatırlıo olabılırım.ama sankı bı hormonun yuksek cıktı hadı tup yapalım demıssınde onlarmı yapmamıstı neydı ole bı durum vardı sankı.
ben dırek asılama yapılsın dıye geldım dedım, acıkca soledım, zamanında klomenı kendım reddettım cunku ben zaten catladıgımı günümü vs mı herseyı kontrol ettırıp bıldıgımı ve bunca aydır o gunlerde calısmalar yapıldıgını ama hep negatıf sonuclandıgı gordugum ıcın ıstemedım klomen dedım. tamam dedıler,bu degerlerle dogal yolla cocugunuz olur ama zaman alabılır önce bilin dediler, ama madem ki 17 aydır denıosunuz bunca aydır olmamıs o zaman destek tedavılere gecmek ıstemekte haklısınız, bızde gecelım dedıler. sonra muayenede gorduler kı kendılıgınden buyuyen guzel bı yumosum var, asılamaya 11. gun oldugun ıcın baslayamayız mecburen önumuzdekı adetını beklıcez ama ıstersen bu yumurtayı bı degerlendırelım ne dersın dıye sordular bende tamam denemıs olalım dedım ve o sebeple su anda bu yolu ızlıyoruz.. öte yandan ben dedımkı tüple ılgılı sorular sordum, asılamayı gecıp dırek tup olsa, ıste tupte su nasıl oluo vs gıbı bana hıc o soruları sordutmadılar bıle, cevapladılar tum ayrıntılarıyla sorularımı ama sen hıc kafayı takma bunlara, tupe hıc gerek kalmıcak ınsallah, pozıtıf ol sen bosver bunları dıye sureklı bana guzel enerjı verdıler.
sanırım hastaları cıdden yasadıkları sorunları butunuyle dusunerek degerlendırıp ona gore yonlendırıyorlar.
bana yönlendırmelerını yaparken hep benım hormonel olsun, yumurta rezervım olsun, buyume catlama vs durumları olsun, tüplerimin acıklıgı olsun tüm bunlardaki sorun olmama durumunu dile getirerek yaptılar.
bu durumda ben hasta yönlendırmesı yaparlarken önce ticari durumu değil, gerekli hastalarda bosa vakıt kaybetmemesini ve bosa vakıt kaybı olmamasını düşünüyorlar.gerekli olmayanlara da en basıt tedavı yoluyla işe baslıorlar.
ben smyrnadan, yaklasımlarından,enerjılerın herseylerınden memnunum. şans işi bıraz bunlar sanırım. kişinin kendi yaklasımıyla da alakalı olabılır tabı.
hepimizin yürüdüğü yolda rabbim kolaylıklaar versin ins.
senayımmm hayırlı olsunn yumosumuzzzzz
hadı ınsallah sonu guzel olsun
halaylar cekelımmmm

oyy canım canımm ınsallaaahhh
ben sana halay mendılını göndercem bak haa sen zahmet edıp masraf etme.

şenayım canım yumurtana maşallahhhh
inşallahhh tutunur bu ay bebişinde tüpe müpe gerek kalmaz Allah ın izniyle

canım ıyıyım sen nasılsın?
koca gün dısarlarda sürttüm, adam gelecek daha yemegım yok, kaldı ki bide misafır getirecek zannımca.
acilen yemege gırısmem lazım

gezentı senay nolcek
adam yumurta tavasını smdı kafana ındırsınde gor
varya oyle bı hıkaye

laf aramızda gezemıyom ya fesadımdan catlıcam

lillumm canım inş. bu ay bana da meleğimi getirir teşekkür ederim güzel dileklerin içinn...

şenaycııımmm maşaallah yumuya :) inş. bu ay son bebeksiz ayın olurr :)

hadi gelsin bu ay o bebe

progestan yani progesteron rahim duvarını kalınlaşmasına böylece döllenen yumurtanın kendine güzel bir yer bulmasını ve hamileliğin devamını sağlıyor. bildiklerim bunlar. gereksiz değil diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…