Teşekkür ederim :) Çok takılmak istemiyorum aslında.Çok düşündükçe olmuyor.Ateş ölçtüğüm tablo evde kalırsa akşama kadar inceleyip durmam diye düşündüm..
sen gecen gun oraya gidip kendın tup ıstedıgını solememısmıydın anlamadım ben sımdı?yanlıs da hatırlıo olabılırım.ama sankı bı hormonun yuksek cıktı hadı tup yapalım demıssınde onlarmı yapmamıstı neydı ole bı durum vardı sankı.
ben dırek asılama yapılsın dıye geldım dedım, acıkca soledım, zamanında klomenı kendım reddettım cunku ben zaten catladıgımı günümü vs mı herseyı kontrol ettırıp bıldıgımı ve bunca aydır o gunlerde calısmalar yapıldıgını ama hep negatıf sonuclandıgı gordugum ıcın ıstemedım klomen dedım. tamam dedıler,bu degerlerle dogal yolla cocugunuz olur ama zaman alabılır önce bilin dediler, ama madem ki 17 aydır denıosunuz bunca aydır olmamıs o zaman destek tedavılere gecmek ıstemekte haklısınız, bızde gecelım dedıler. sonra muayenede gorduler kı kendılıgınden buyuyen guzel bı yumosum var, asılamaya 11. gun oldugun ıcın baslayamayız mecburen önumuzdekı adetını beklıcez ama ıstersen bu yumurtayı bı degerlendırelım ne dersın dıye sordular bende tamam denemıs olalım dedım ve o sebeple su anda bu yolu ızlıyoruz.. öte yandan ben dedımkı tüple ılgılı sorular sordum, asılamayı gecıp dırek tup olsa, ıste tupte su nasıl oluo vs gıbı bana hıc o soruları sordutmadılar bıle, cevapladılar tum ayrıntılarıyla sorularımı ama sen hıc kafayı takma bunlara, tupe hıc gerek kalmıcak ınsallah, pozıtıf ol sen bosver bunları dıye sureklı bana guzel enerjı verdıler.
sanırım hastaları cıdden yasadıkları sorunları butunuyle dusunerek degerlendırıp ona gore yonlendırıyorlar.
bana yönlendırmelerını yaparken hep benım hormonel olsun, yumurta rezervım olsun, buyume catlama vs durumları olsun, tüplerimin acıklıgı olsun tüm bunlardaki sorun olmama durumunu dile getirerek yaptılar.
bu durumda ben hasta yönlendırmesı yaparlarken önce ticari durumu değil, gerekli hastalarda bosa vakıt kaybetmemesini ve bosa vakıt kaybı olmamasını düşünüyorlar.gerekli olmayanlara da en basıt tedavı yoluyla işe baslıorlar.
ben smyrnadan, yaklasımlarından,enerjılerın herseylerınden memnunum. şans işi bıraz bunlar sanırım. kişinin kendi yaklasımıyla da alakalı olabılır tabı.
hepimizin yürüdüğü yolda rabbim kolaylıklaar versin ins.
oyy canım canımm ınsallaaahhh
ben sana halay mendılını göndercem bak haa sen zahmet edıp masraf etme.
ah ikizlercim işte, kentmiş smyrnaymıs egeymıs ırenbeymısss hepsi bos aslında, rabbim ol dedıkten sonra hepsi birer vesile.kentte de pek moral vercek birini bulamazsın mesela ama işte düzgün iş yapıyolarsa ona da katlanıyosun...
allah hayırlara vesile kılsın canım içine sindirsin umarım en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın...bir kiş daha bu eziyetten kurtulur
ah ikizlercim işte, kentmiş smyrnaymıs egeymıs ırenbeymısss hepsi bos aslında, rabbim ol dedıkten sonra hepsi birer vesile.
rabbim hepimizin yüzüne gülsün insallah
en kısa zamanda bu dertlerden kurtuluruz
kucaklarımız bebelerımızle dolar ınsallah
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hepımız yasadık o dayanılmaz anları
ne cok can yanıyor ıyı bılıyorum
ama guclu ol bak bıgun bakacaksn senın dogumun gelmıs
gelecek bebegın vaktını beklıyor
sabır canım sabıır ve dua..
canım benımm anlıyorum senı hemde cokk ıyıı rabbımden sabır dolu gunler dılıyorummm senın ve sızın ıcınnnınsl.duaalaırmızı kabl eder helede bu cuma gunundee sıze sukur dolu gunler yasatır
ve ıcınde oldugnuz gunden mutluluk duyarsınız ınslll cunku her dogum her cocuk hayırlı dıe bırsey yok her zamana öncee hayırlıısı sonra saglıklısını dılemek gerekk ınsll sabırın artaR VE bunun mukafatını ck hayırlı bır bebekle alırsın enn kısa zamanda ınsll muckkk sanaa teyzesııı bız sızı cok sevıyoruz sız benım kadertas ark.larımsınızzzzzzzzz
merhaba kızlar..
çok şükür gripten kurtuldum bugün..
Rabbim sağlığımızı elimizden almasın inşallah..
şu 3 günde bile gece rüyamda envayi çeşit kötü hastalık rüyalarıyla boğuştum. Rabbim dermansız dert vermesin hastalara şifalar versin inşallah.
Bugün ilk ateşimi ölçtüm Allah'ın izniyle.Yataktan kalkmadan,dijitalle,dil altından.36,5 çıktı.Yazdım hemen.Yalnız bişey takıldı kafama.Ateşimin düşmesi demek yumurtladığımı gösteriyor,çatlamasıyla ateş yükseliyor yanlış mı öğrenmişim?Şimdi ben yumurtladığım gün değilde ateş yükselmeye başladığında mı ilişkiye gireceğim? Her yerde ateşi nasıl ölçeceğim ve nasıl yorumlayacağım yazıyor.Kimse ilişki günlerini yazmamış..Bilginizi paylaşır mısınız? :26:
kızlar bugün tabloya göre bat fakat ATEŞİM 36,2 DEN 36,6 YA YÜKSELDİ NİYEKİ ACABA KAÇ GÜNDÜR DÜŞÜK SEYREDİYORDU
HATTA TEST YAPTIM NEGATİFTİ :26:
atesin yumurtlama gunu biraz dusup ertesi gun firlarsa o dustugu gun yumurtan catlamis demek oluyor
ama bazi gunler ates dusmeyebiliyor sabitce giderken ertesi gun yukseliyor ates ve sonrasinda hep yuksek gidiyor, yukseldigi gun anliyoruz ki yumurtlama gunu
iste onu anlaman icin atesini duzenli olcmen ve bizimle paylasman iyi olur yorum yapariz simdi soruna net cevap vermek zor
istersen 1. sayfadaki ornek tablolari incele, orda yumurtlama gunu hangi gunse kirmizi cizgi oluyor.
bir de kac gunde bir adet oluyorsan ondan 14 gun cikarinca senin tahmini yumurtlama gunundur fakat bu gun tabi once ya da sonra olabilir
tek basina bu yonteme de guvenme senin adet ortasinda iliskilerin olsun ozellikle
adet bitince hemen gunasiri iliskiye baslarsan da gun kacirmamis olursun
umarim yardimci olmusumdur
ne guzel olmus yukselmesi oyle
peki sen ilk defa mi olcuyorsun yuksek atesle adet olma durumun var mi
tablonda adetin 2. gunu falan 35,4 ates gorudm yuksekten inmis o yuzden sordm
önceki ay saat geç ölçüyordum 36,4 le başladı adetim :26::26::26:
ateşim düşük test yaptım negatif kırmızılarda gelmedi tablo yarını gösteriyor ama :26:
40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?