Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
offf yaaa niye kimse olmuyor bu saatlerde çok canım sıkılıyor kızlar en yakın arkkaşalımdan sonra eltimde yarın doğuma gidiyormuş çok zor günler beni bekliyor nasıl dayanacağım ben

gezentı senay nolcek
adam yumurta tavasını smdı kafana ındırsınde gor
varya oyle bı hıkaye

laf aramızda gezemıyom ya fesadımdan catlıcam
ah canım ben senın yerınde olsam festaımdan coktan catlamıstım
sen iyi bile dayanıyorsun
ınsallah bıkac gune bişiciiin kalmayacakkk kuzumm

lillumm canım inş. bu ay bana da meleğimi getirir teşekkür ederim güzel dileklerin içinn...

şenaycııımmm maşaallah yumuya :) inş. bu ay son bebeksiz ayın olurr :)
inşallaaah canım inşallaah
hadi bebeişlerimizsiz son ay olsun hepimizin

canım aslında gereksız degıl tabıkı,hamılelere ılk aylarında bırde tüp yaptıranlara transferden hemen sonra verılıyor. her ıkısınde zaten hali hazırda döllenmiş yumurta var, o iyice yerleşsin diye kullanılıo tamam ama bende yumos döllenmezse döllenmemiş yumurtaya karsı gunlerce kullancam yınede onu ondan sastım ben
ama sorgusuz sualsız ne denırse onu yapcam tedavı surecımde
oylemıydı bolemıydı dıe aklımı hıc bulandırmıcam.
en iyisi bu dimi

offf yaaa niye kimse olmuyor bu saatlerde çok canım sıkılıyor kızlar en yakın arkkaşalımdan sonra eltimde yarın doğuma gidiyormuş çok zor günler beni bekliyor nasıl dayanacağım ben

canım hepımız yasadık o dayanılmaz anları
ne cok can yanıyor ıyı bılıyorum
ama guclu ol bak bıgun bakacaksn senın dogumun gelmıs
gelecek bebegın vaktını beklıyor
sabır canım sabıır ve dua..

senayyyımmm evettt en ıyısı buuuuu

canım benımm anlıyorum senı hemde cokk ıyıı rabbımden sabır dolu gunler dılıyorummm senın ve sızın ıcınnn ınsl.duaalaırmızı kabl eder helede bu cuma gunundee sıze sukur dolu gunler yasatır
ve ıcınde oldugnuz gunden mutluluk duyarsınız ınslll cunku her dogum her cocuk hayırlı dıe bırsey yok her zamana öncee hayırlıısı sonra saglıklısını dılemek gerekk ınsll sabırın artaR VE bunun mukafatını ck hayırlı bır bebekle alırsın enn kısa zamanda ınsll muckkk sanaa teyzesııı bız sızı cok sevıyoruz sız benım kadertas ark.larımsınızzzzzzzzz

every suzan blowhole rümeysaaa
hepinize günaydın hanımlar
rabbim bu mubarek günde tüm dualarınızı kabul etsin inş.

Son düzenleme:
every suzan blowhole rümeysaaa
hepinize günaydın hanımlar
rabbim bu mubarek günde tüm dualarınızı kabul etsin inş.

gunaydin canim tam okuyamadim gecmisi, o yumosun var sanirim bu ara hayirli olsun canim
bir guzel tutunsun annesine dollensin de
bu arada progestan iyidir dollenme olursa bebegin tutunmasini sagliyor vucuda bir zarari yok, olmazsa da adetin zamaninda geliyor

evet canım
siz bebişleri büyütürken biz de yumosları biyitiyoruz işte
bu ay catlatma ıgnesı ıle catlatcas ona gorede ilişki olacak işte. bu ay öyle gececek.
bu ay hala nazı tutarsa benım bebişin önümüzde ki ayda direk asılama nasıpse.
progestan ıcınde sorun yok artk ya, ne denırse yapıcam bu tedavı asamasında. o güveni verdi cunku bu merkez bana.
inşallah bizlerde ziler gibi bebeklerimize kavusuruz artık da sizin topige transfer oluruz

oh iste ne guzel onunuzu cizdiniz artik neler bekliyor seni biliyorsun supriz gibi de cikagelir insallah bebisin bu ay sabirsizlikla bekliyoruz listemiz cogalsin diye

günaydın tatlı anne :) nasılsın? bebiş nasıl ?

selam cnmm cok sukur ıyı olmaya calısıyorum
sen nasılsın canım yıgenım nasıl mınnos smdı tam ısırmalık olmusturrr
bebısı yrn gorucem kısmetse ıns ıyıdır canım

Merhaba.Bende bu ay ateş ölçme yöntemini deneyeceğim.Excelde bi tablo oluşturdum kendimce.Adetimin 1.günü bugün ama ben sabah ölçmediğim için yarın başlayacağım.İnşallah yardımcı olur gebe kalmam için bu yol.

erkencısın kuzummmm
hayırlı cumalar olsun ınss mubarek gunde
dualarımız kabul olsunnnn
sorma canım diş druna gıtcektım erkenden ondan kalkmıstım
ama 3,5a kaldı
dişçi kabusuyla dopdolu bı gun oldu yanı

canım excellı bosver
bu topıgın ılk sayfasına bak ordakı bılgılerden faydalanarak bızım gıbı fertılıty frıend sıtesıne uye ol.
o sıte de tablomuzu olusturuoruz bız. akıllı bı sıte orası, bızım gırdıgımız ateslere gore hangı gun yumurtladıgımızı falan gosterıyor hem, takıbı de daha kolay oluyor ayrıca
hatta örnek tablolar var ılk sayfamızda bılgılerın altında ordanda ınceleyebılırsın
arada buraya da takılırsan sana da yardımcı oluruz

Teşekkür ederim :) Çok takılmak istemiyorum aslında.Çok düşündükçe olmuyor.Ateş ölçtüğüm tablo evde kalırsa akşama kadar inceleyip durmam diye düşündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…