Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bugün tabloya göre bat fakat ATEŞİM 36,2 DEN 36,6 YA YÜKSELDİ NİYEKİ ACABA KAÇ GÜNDÜR DÜŞÜK SEYREDİYORDU
HATTA TEST YAPTIM NEGATİFTİ :26:

İstiyorsan bugün ya da yarın gelmezse kan testi yaptır.
seni durumun önemli sanırım değil mi? ilaç kullanman gerekiyor

amınnn bıtanem ınsallaaahhhh
bussuru bussuru yıgenım olsunnnn
daha cok ıstıyorum cokk dahaaa cokkkkkkk
bak şimdiii
inan sırf sen istiyorusun diye yapıcam sana bissürü yegen
hani yani benim istediğim falan yok haa, yanlış anlaşılmasın sırf seni kırmamak için, sen istiyorsun diye
senayım kızzz naptın dıscıde bakım
onemlı bısı yok ıns
ay dişçi kabustu bebeğım yaa, anestezi bi türlü uyusturmadı benı, 2. ıgneyı parca parca yaptı kadın, ellı tane ıgne delıgı var oda, acamıyorum agzımı,dısım agrımıyo ıgne yerlerım acıyı hala yaaya o değil, açım aç. yemek yemek istiyorummm

çok gecmıs olsun karanfilim, rabbim saglıkla sınamasın inşallah.

ateşim düşük test yaptım negatif kırmızılarda gelmedi tablo yarını gösteriyor ama :26:

40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
eeeee bu ates yukselmısss hemde pek guzel yukselmıs,
yaf acaba kana mı gçtsen sekercım yaa?
yada dur bakalım yarınıda bekle, ama gününde gelmiş gibi sanki. ates nıe bos yere öle tavan yapsın ki?
her zaman ki gibi ölctun dımı?
saatı kosulları herseyı aynıydı yanı?
:44::44:

ayşecim simdi şöyle, daha önce ates ölcmemiş, yumurtalama ısısı günü vs gibi konularda bilgi sahibi olmadıgımızda genelde önce kac günde bir adet oldugunu göz önunde bulundurarak tahmını bı yumurtlama aralıgı yaratıp o gunlerde en az gun asırı ılıskı olması gerektıgını dusunuoruz. tablo yavas yavas olustugunda da muhtemel yumurtlama gunlerıne geldıgınde, mesela bı kac gun 36.3-36.4-36.2 gibi giderken bır gun 36.0 oluvermiş o gün ilişki olmalı çünkü tahmin edeiyoruz ki ertersı gun atesın yukselecek,ve bu düşüş yumurtanın catlamak uzere oldugunu gösteriyor. biz burda birbirimizin tablolarını degerlendırırken, atestekı bu tür oynamalara göre çalışma olsunolmasın vs gıbı yorumlar yapıoruz işte. ayhh cok zor oldu anlatmak inşallah anlamışsındır

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com son ateş tablom ve düşüşe gecti kırmızılar geliyr dimi kızlar
rümüşümm daha çok erken ama bu düşüş için
bence bu düşüklül hiç birşeyin habercisi değil yani adeti falan göstermiyor bence.bekleyelim görelim

ikizler

ateş düşüşte canım yumiş düşüşü gb ama çok da erken daha 9.günde

sevinç

tatlım ateş tekrar yükselmiş baya ilginç bir tablo oldu bat gününde yükseliş pek sık rastlanan bi durum değildir yani inşallah geç döllenme belirtisidir bu ve bebişin seninledir canım

şenayım geçmiş olsun dişmi çektirdin yada kanal tedavisi filan mı bilirim çok iyi bilirim diş sıkıntılarını bişey sorcam canım senin durum güncel bilirsin belki özel muayenanelerde sgklı olanlara bakıyorlarmı acaba bilgin varmı

yok yaa daha gelmez normali zaten 36,3 - 36,4 ler o 36,6 galiba üşütmeden oldu ama belli de olmaz bugün bi çalışma görünüyor

benim 11. gün bitince adetim bana baya erken göründü Allahtan geç çatlıyorum.
geçen ay da düşükmüş ya senin..

burda yeni bi alışveriş merkezi açılmış eşim davet etti
insan hem merak eder hem de tembellikten bi yerlerini kaldıramaz mı aynen öyle..
ayy daha yazılılar da varrr

kızlar şunu yorumlayabilir misiniz ?

22. gün : 36.7
23. gün : 36.7
24. gün : 36.6
25. gün : 36.6
26. gün : 36.9
27. gün : 36.6
28. gün : 36.7
29. gün : 36.6
30. gün : 36.8
31. gün : 36.6

bat perşembeydi kızlar.

Son düzenleme:

batın gerçekten dün olmayabilir.
yani geç çatlamış olabilirsin.
önceki günler de olsaydı daha iyi olurdu.
ama eğer öyleyse şu an gayet güzel görünüyor

lillium ateş tablon nerde ne alemde?

tablom yok ateş ölçmüyorum karanfilcecim bu ay ya öyle karar aldım ama sanırım hala çatlamadım ben bugün 17.günüm hiç bir belirti yok bide sabah merak ettim ölçtüm 36,3 gerçi hersabah çok üşümüş bir şekilde kalkıyorum ama durum böle sizlerde ne var ne yok sabah bir rüya gördüm hayrolsun inşallah iki tane ayrı gebelik testi görüyorum ikiside pozitif net bi şekilde belli napcamı şaşırıyorum diyorumki hemen kızlara müjdeyi vereyim diyorum heycandan titriyorum ama buraya size haber verecekmişim anneme gösteriyorum testleri testte böle ikinci çizgi çok net belli düz bi şekilde üstünden sola doğru eğri bi çizgi oluyo o da luteal fazmış öle görüyom rüyomda ne alaka anlamadım hayırlara çıksın inşallah bu aydan pek ümitli değilim ben

Teşekkür ederim güzel anlatmışsın.Anladım ben.Tabloyu evde kağıda yapıyorum ben.4-5 gün geçsin yazarım ateşlerimi bende. Ne kadar ateşliymişim görelim

lillium rüyan hayırlara gelsin inşallah.

reann, aynı yorumum geçerli canım

şişşşt hamileler..
hamile kaldığınız ay akıntı durumunuz nasıldı?
benim her ay aynı şeyler oluyor.

yumurtlama sonrası sessizlik.
ardından creamy, ardından renkte koyulma, son beş gün arada watery.
son 3 gün iyice koyulma sonra da geliyo kerata...
sizlerin diğer aylardan farklı olmuş muydu.
bu arada kızlar yumurtlama sonrası bende göğüs ağrısı olmuştu ama şimdi kaç gündür yok

Son düzenleme:
öyle.

şenay nabersin fıstık
kuzum ıyıyım ya nasıl olayım. dun aksam catlama ıgnesını vurdum calısmalar ıcın beklemedeyız bakalım
karanfilim ya sen tabloda o ıgneyı nereye ısaretlıcemızı bılıomusun?
dolgum vardı guzelım bıde rutın kontrol dıyebılırım.
ozellerın bazıları ssk anlasmalı oluo canım ama onlar genelde polıklınık oluo ama tek doktorun kendı ozel muayenanesınden bahsedıosak o dırek ozle oluo ya, ssklı da olsan adam parasını alıo. ama ozel saglık sıgortan varsa ve o doktor o kurumla anlasmalıysa oluyor

yanı sımdı benım dongum olsa bu ben heyecandan oturamazdım, cunku bnm genelde 30-31 gun surer ve 30 yada 31. gun atesım duser. sımdı senın hıc bır seyını bılmıoruz, dongunun ne kadar surdugunu ne zaman yumurtladıgını falan. 18. gun veya sonrasında yumurtladıysan bu tablo normal, yorum ıcın beklemek gerek denırdı.
oncesını yazarsan daha ıı yorumlarız

doğru mu yaptım bilmiyorum ama ben meds den hcg yi işaretlemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…