o zaman umit var canim
insallah hamilesindir
belki dun yerlesti bebisin gec dollenme oldu
kızlar bugün tabloya göre bat fakat ATEŞİM 36,2 DEN 36,6 YA YÜKSELDİ NİYEKİ ACABA KAÇ GÜNDÜR DÜŞÜK SEYREDİYORDU
HATTA TEST YAPTIM NEGATİFTİ :26:
bak şimdiiiamınnn bıtanem ınsallaaahhhh
bussuru bussuru yıgenım olsunnnn
daha cok ıstıyorum cokk dahaaa cokkkkkkk
ay dişçi kabustu bebeğım yaa, anestezi bi türlü uyusturmadı benı, 2. ıgneyı parca parca yaptı kadın, ellı tane ıgne delıgı var oda, acamıyorum agzımı,dısım agrımıyo ıgne yerlerım acıyı hala yaasenayım kızzz naptın dıscıde bakım
onemlı bısı yok ıns
çok gecmıs olsun karanfilim, rabbim saglıkla sınamasın inşallah.merhaba kızlar..
çok şükür gripten kurtuldum bugün..
Rabbim sağlığımızı elimizden almasın inşallah..
şu 3 günde bile gece rüyamda envayi çeşit kötü hastalık rüyalarıyla boğuştum. Rabbim dermansız dert vermesin hastalara şifalar versin inşallah.
eeeee bu ates yukselmısss hemde pek guzel yukselmıs,ateşim düşük test yaptım negatif kırmızılarda gelmedi tablo yarını gösteriyor ama :26:
40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayşecim simdi şöyle, daha önce ates ölcmemiş, yumurtalama ısısı günü vs gibi konularda bilgi sahibi olmadıgımızda genelde önce kac günde bir adet oldugunu göz önunde bulundurarak tahmını bı yumurtlama aralıgı yaratıp o gunlerde en az gun asırı ılıskı olması gerektıgını dusunuoruz. tablo yavas yavas olustugunda da muhtemel yumurtlama gunlerıne geldıgınde, mesela bı kac gun 36.3-36.4-36.2 gibi giderken bır gun 36.0 oluvermiş o gün ilişki olmalı çünkü tahmin edeiyoruz ki ertersı gun atesın yukselecek,ve bu düşüş yumurtanın catlamak uzere oldugunu gösteriyor. biz burda birbirimizin tablolarını degerlendırırken, atestekı bu tür oynamalara göre çalışma olsunolmasın vs gıbı yorumlar yapıoruz işte. ayhh cok zor oldu anlatmak inşallah anlamışsındırBugün ilk ateşimi ölçtüm Allah'ın izniyle.Yataktan kalkmadan,dijitalle,dil altından.36,5 çıktı.Yazdım hemen.Yalnız bişey takıldı kafama.Ateşimin düşmesi demek yumurtladığımı gösteriyor,çatlamasıyla ateş yükseliyor yanlış mı öğrenmişim?Şimdi ben yumurtladığım gün değilde ateş yükselmeye başladığında mı ilişkiye gireceğim? Her yerde ateşi nasıl ölçeceğim ve nasıl yorumlayacağım yazıyor.Kimse ilişki günlerini yazmamış..Bilginizi paylaşır mısınız? :26:
rümüşümm daha çok erken ama bu düşüş için401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com son ateş tablom ve düşüşe gecti kırmızılar geliyr dimi kızlar
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ne saçma bi tablo oluyo bu böyle benim adetten sonra ateşim hiç 36,6 lara çıkmazdı
senin yımırta geliyor sanırım
ne kadar erken çatlıyo öyle.
şenay nabersin fıstık
yok yaa daha gelmez normali zaten 36,3 - 36,4 ler o 36,6 galiba üşütmeden oldu ama belli de olmaz bugün bi çalışma görünüyor
kızlar şunu yorumlayabilir misiniz ?
19. gün : 36.7
20. gün : 36.7
21. gün : 36.6
22. gün : 36.6
23. gün : 36.9
24. gün : 36.6
25. gün : 36.7
26. gün : 36.6
28. gün : 36.8
29. gün : 36.6
bat dündü kızlar.
batın gerçekten dün olmayabilir.
yani geç çatlamış olabilirsin.
önceki günler de olsaydı daha iyi olurdu.
ama eğer öyleyse şu an gayet güzel görünüyor
lillium ateş tablon nerde ne alemde?
bak şimdiii
inan sırf sen istiyorusun diye yapıcam sana bissürü yegen
hani yani benim istediğim falan yok haa, yanlış anlaşılmasın sırf seni kırmamak için, sen istiyorsun diye
ay dişçi kabustu bebeğım yaa, anestezi bi türlü uyusturmadı benı, 2. ıgneyı parca parca yaptı kadın, ellı tane ıgne delıgı var oda, acamıyorum agzımı,dısım agrımıyo ıgne yerlerım acıyı hala yaaya o değil, açım aç. yemek yemek istiyorummm
çok gecmıs olsun karanfilim, rabbim saglıkla sınamasın inşallah.
eeeee bu ates yukselmısss hemde pek guzel yukselmıs,
yaf acaba kana mı gçtsen sekercım yaa?
yada dur bakalım yarınıda bekle, ama gününde gelmiş gibi sanki. ates nıe bos yere öle tavan yapsın ki?
her zaman ki gibi ölctun dımı?
saatı kosulları herseyı aynıydı yanı?:44::44:
ayşecim simdi şöyle, daha önce ates ölcmemiş, yumurtalama ısısı günü vs gibi konularda bilgi sahibi olmadıgımızda genelde önce kac günde bir adet oldugunu göz önunde bulundurarak tahmını bı yumurtlama aralıgı yaratıp o gunlerde en az gun asırı ılıskı olması gerektıgını dusunuoruz. tablo yavas yavas olustugunda da muhtemel yumurtlama gunlerıne geldıgınde, mesela bı kac gun 36.3-36.4-36.2 gibi giderken bır gun 36.0 oluvermiş o gün ilişki olmalı çünkü tahmin edeiyoruz ki ertersı gun atesın yukselecek,ve bu düşüş yumurtanın catlamak uzere oldugunu gösteriyor. biz burda birbirimizin tablolarını degerlendırırken, atestekı bu tür oynamalara göre çalışma olsunolmasın vs gıbı yorumlar yapıoruz işte. ayhh cok zor oldu anlatmak inşallah anlamışsındır
rümüşümm daha çok erken ama bu düşüş için
bence bu düşüklül hiç birşeyin habercisi değil yani adeti falan göstermiyor bence.bekleyelim görelim
kuzum ıyıyım ya nasıl olayım. dun aksam catlama ıgnesını vurdum calısmalar ıcın beklemedeyız bakalımöyle.
şenay nabersin fıstık
dolgum vardı guzelım bıde rutın kontrol dıyebılırım.şenayım geçmiş olsun dişmi çektirdin yada kanal tedavisi filan mı bilirim çok iyi bilirim diş sıkıntılarını bişey sorcam canım senin durum güncel bilirsin belki özel muayenanelerde sgklı olanlara bakıyorlarmı acaba bilgin varmı
kızlar şunu yorumlayabilir misiniz ?
22. gün : 36.7
23. gün : 36.7
24. gün : 36.6
25. gün : 36.6
26. gün : 36.9
27. gün : 36.6
28. gün : 36.7
29. gün : 36.6
30. gün : 36.8
31. gün : 36.6
bat perşembeydi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?