Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canlarım 2 tane gebelik kit yaptım ikiside silik cıktı,sonra kan testi yaptırdım bhcg 69 cıktı.2haftalık gebeymişim.yumurtlamam 12-13 kasım arasıydı.Allahım olmayanlarada wersin ,kucagımızı boş bırakmasın.destekleriniz için cok tesekkurler.

bu arada ben ovulasyon testiyle hamile kaldım haberiniz olsun,markasıda lapquıck mi öle bisey tam hatırlamyorum.gittigidiyorda da cok ucuz fiyatları imkanınız warsa alın derim.

tebriklerrrr senin adına çok sevindimm.
bak üzülüyordun 14aydır olmadı diye ama herşeyin bi zamanı varmışş.
allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al inşallah

TEBRİKLER CANIMALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

tebrik ederim
bu topik uğurlu oldu. Allah sağlıklı bir yavru nasip etsin.

bu topik ugurlu, cok ugurluuu
tebrk ederim canım, allah tamamına erdirsin. gözün aydın

son güne zaten çok az kalmış ve bayağı yüksek değil mi ateşin :44:
evet cok yuksek o yuzden tarıh yazdım dıyorum ya:)
normalde benım gun içi ve gece yatmadan önce ertesi sabah yuksek cıkacagının habercisi olan atesimdir bu. ama bu sabah inanamayıp arka arkaya 2 kere ölcmüş olmama ragmen bu cıktı. hersey olması gerektıgı gıbıydı, aynı saatte, 3 saat aralıksız uyku ve uyanır uyanmaz bır gozum kapalı halde ölctum.hayırlara vesiledir inşallah

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
daha fazla dayanamadım bu sabah ki ateşimi yazıp paylaşmadan.
bu sabah tarih yazdım arkadaslar
bide bugun son günüm olaydı iyiydi...

tablon maşallah çok güzel canım hakikaten görmediğin bi değer bugünkü ateş dımtıs dımtıs son günlere yaklaşıldı bende yaklaştım son 2yi sayıyorum ama benim hiç umut yok yumiş bile olmadı inşallah senden güzel haberleri alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…