canlarım 2 tane gebelik kit yaptım ikiside silik cıktı,sonra kan testi yaptırdım bhcg 69 cıktı.2haftalık gebeymişim.yumurtlamam 12-13 kasım arasıydı.Allahım olmayanlarada wersin ,kucagımızı boş bırakmasın.destekleriniz için cok tesekkurler.
tebriklerrrr senin adına çok sevindimm.
bak üzülüyordun 14aydır olmadı diye ama herşeyin bi zamanı varmışş.
tesekkur ederim canım :) insallah dusuk falan yasamam canım .Allah herkese nasip etsin canım,en az 2tane...
canlarım 2 tane gebelik kit yaptım ikiside silik cıktı,sonra kan testi yaptırdım bhcg 69 cıktı.2haftalık gebeymişim.yumurtlamam 12-13 kasım arasıydı.Allahım olmayanlarada wersin ,kucagımızı boş bırakmasın.destekleriniz için cok tesekkurler.
every selam
hala gitmediysen benim tablom un da linkini vereyim listede yokmuş
nickimi de ikizler5 diye değiştirirsen iyi olur karışmaz
bir de erken yumurta geldi bat 5 aralık oldu
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Everycim benide ekler misin ilk sayfadaki tabloya?
Bu arada yorumlarınızı alabilir miyim?
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ekinci179, BAT 20 ARALIK beni de eklerseniz sevinirim, döngüm biraz uzun, uzun döngülü arkadaşlara ışık tutması için özellikle eklenmeli
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
daha fazla dayanamadım bu sabah ki ateşimi yazıp paylaşmadan.
bu sabah tarih yazdım arkadaslar
bide bugun son günüm olaydı iyiydi...
evet cok yuksek o yuzden tarıh yazdım dıyorum ya:)son güne zaten çok az kalmış ve bayağı yüksek değil mi ateşin :44:
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
daha fazla dayanamadım bu sabah ki ateşimi yazıp paylaşmadan.
bu sabah tarih yazdım arkadaslar
bide bugun son günüm olaydı iyiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?