kızlar ateşim 36,5 cıktı ,dun 36,4 tü.bugun yarın regl olmam lazım.ama karnım agrıo regl olcak gibi belimm fena agrıyor,adet olcam sanırım.bide yumurtlamadan sonra göguslerimin alt taragındaki agrı hala dewam edio .sizce regl belirtisi mi canlar ??
ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen
canımmmm hamileymişsin çokkk sevindimmmAllah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmm
kızlarr ben ne zamandır topiğe giremedim.. şehir dışında eğitimdeydim.. işlerde çok yoğun bu aralar buraları ihmal ettim.. bende bi değişiklik yok.. dupastona başladım dün 15. günümdü.. adet gelince doktora gidicem aşılamaya başlıcaz bakalım hayırlısı inşallahhbu ay ateşte ölçmedim önemli günlerde şehir dışındaydım.. gerçi yumoş varmı yokmu bilmiyorum.. aslında bilerek ölçmedim ateşimi olurda yumoş olursa ve ben denk gelemezsem daha çok üzülürdüm yani
kızlar az önce test yaptım 2.çizgi cok silik cıktı.hamile olma ihtimalim nedir acil cewap?
kızlar az önce test yaptım 2.çizgi cok silik cıktı.hamile olma ihtimalim nedir acil cewap?
silik çıktıysa hamilesin.
tebrikler
canım yarım saat sonra tekrar yaptım bu seferde cıkmadı .atesiim 5gundur 36.4 tu bugun 36,5 cıktı.
canımmm özledik seni deeeee
hadi bakalım inşallah aşılaman çok başarılı olsunnn
en az ikiz bekliyorum senden inşallah haberin olsunnn
en az hemdeinşallah hayırlısıyla gelsin artık bu veletler yahuuu bende şu işlerden kurtulayım biraz yan gelip yatmak keyfime bakmak istiyom bende sizi özledim bu arada
ben senin yerinde olsam hemen özel hastaneye kana giderdimsabırlı olabiliceğimi pek sanmıyorum % 90 hamişsindir hadi inşallahh
12kasımda yumurtladım demiştin öyleyse bugün dpo 14tesin ve ateşinde bi kaç gündür sabit gidiyor
gebe olabilirsin.kızlarında dediği gibi sabah ilk idrrala tekrarla.
kızzlaaarrr ticker ıma bakın 3 yıl +3 ay + 3 hafta + 3 gün olmuşuzkeşke bebeğimiz bu sabahki eylemde olsa.. seni 3+3+3+3 te yaptık derdim
ewet sabah yapmak en iyisiii ,yarına kdr nsl beklicem bilmiom
en az hemdeinşallah hayırlısıyla gelsin artık bu veletler yahuuu bende şu işlerden kurtulayım biraz yan gelip yatmak keyfime bakmak istiyom bende sizi özledim bu arada
ben senin yerinde olsam hemen özel hastaneye kana giderdimsabırlı olabiliceğimi pek sanmıyorum % 90 hamişsindir hadi inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?