Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Regl ve gebelik belirtileri zaten çoğu kadında aynıdır. mesela ben 3 kez gebe kaldım regl den farklı belirti olmadı. tüm belirtiler gün geçtikten sonra başladı. inşallah hamilesindir diyelim

ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen

canımmmm hamileymişsin çokkk sevindimmm Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmm

kızlarr ben ne zamandır topiğe giremedim.. şehir dışında eğitimdeydim.. işlerde çok yoğun bu aralar buraları ihmal ettim.. bende bi değişiklik yok.. dupastona başladım dün 15. günümdü.. adet gelince doktora gidicem aşılamaya başlıcaz bakalım hayırlısı inşallahh bu ay ateşte ölçmedim önemli günlerde şehir dışındaydım.. gerçi yumoş varmı yokmu bilmiyorum.. aslında bilerek ölçmedim ateşimi olurda yumoş olursa ve ben denk gelemezsem daha çok üzülürdüm yani

canımmm özledik seni deeeee
hadi bakalım inşallah aşılaman çok başarılı olsunnn
en az ikiz bekliyorum senden inşallah haberin olsunnn

kızlar az önce test yaptım 2.çizgi cok silik cıktı.hamile olma ihtimalim nedir acil cewap?

kızlar az önce test yaptım 2.çizgi cok silik cıktı.hamile olma ihtimalim nedir acil cewap?

evet silik cizgi ciktiysa hamile olabilirsin
ya kan testine gitmelisin ya da iki gun sonra idrar testini tekrarlayabilirsin
cizginde koyulasma oluyor mu bakarsin
umarim hamilesindir
ben de silik cizgiyle ogrendim hamileligimi ilk olarak

12kasımda yumurtladım demiştin öyleyse bugün dpo 14tesin ve ateşinde bi kaç gündür sabit gidiyor
gebe olabilirsin.kızlarında dediği gibi sabah ilk idrrala tekrarla.

canımmm özledik seni deeeee
hadi bakalım inşallah aşılaman çok başarılı olsunnn
en az ikiz bekliyorum senden inşallah haberin olsunnn

en az hemde inşallah hayırlısıyla gelsin artık bu veletler yahuuu bende şu işlerden kurtulayım biraz yan gelip yatmak keyfime bakmak istiyom bende sizi özledim bu arada

ben senin yerinde olsam hemen özel hastaneye kana giderdim sabırlı olabiliceğimi pek sanmıyorum % 90 hamişsindir hadi inşallahh

kızzlaaarrr ticker ıma bakın 3 yıl +3 ay + 3 hafta + 3 gün olmuşuz keşke bebeğimiz bu sabahki eylemde olsa.. seni 3+3+3+3 te yaptık derdim

merhaba kızlar, sizinle ateş tablolarımı paylaşmak istedim.

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

CD 21 ama verimlilik günlerime daha 10 gün var :) çok geç yumurtluyorum. Benim gibi ateş tablosu olan varsa yani 40-45 günde 1 adet olanlar bilgi paylaşımında bulunalım. ilk tabloda hapı yeni bırakmıştım, uzun zamandır hap içiyorum eski düzenimi bile unuttum bakalım bu ay belki daha erken olurum

korkuyorum canım ya cıkmazsa diye korkuomm(eger gebeysem kadınlar gunune 1 hafta olmadı uye olalı ugurlu geldi gercekten dicem:)

ikinci testte idrarını uzun süre tutmamış olduğun için negatif çıkmıştır canım, zaten ateşin de hep yüksekmiş, doktora gerek yok ben söyleyeyim hamilesin tatlım hadi hayırlı olsun darısı başımızaaaaaa

tatlım insallah ben emin dglim daha,korkuom biraz.insallah anne olmak isteyen her kadın anne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…