Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar az önce test yaptım 2.çizgi cok silik cıktı.hamile olma ihtimalim nedir acil cewap?

bence hamılesın canım,2. test için bekleyeydin biraz keske yada aynı ıdrarla yapaydın
doktorlar dızısınde zenan hamıle oldugunda nerdeyse 10 tane falan test yapmıstı test yanlıstır belkı dıye o geldı aklıma
senın yerınde olsam yerımde duramaz hemen kana gıderdım
tabı bız cok oldu bekleyelı senın daha az olduysa bızım kadar heyecan yapmıyorsundur ne guzel

karanfil
oy karanfilim yine mi geldi namızsız gırmızı
hayırlısı olsun be bacım ne yapalımmm

rezene
canım hakkaten senın tablonda bnm kıne benzıomus yaa
ne dersin belki benımkı de senınle aynı sonuclanır ha?

fundam
ayhh cok guldum 3+3+3+3 olayına, kız ınsallah olur ha,super olur hemde

ve ben...
kızlar ben progestan kullanıyorum ya, danalar gibi uyuyorum ayrıca fena halde mıde bulantısı cekıyorum. bu ne biçim bişi ya!! hiç semedşim sahsen kendılerını:85:bu arada fena halde sulu akıntım var, camasırım sırılsıklam oluo resmen, bılıorum bu genelde hamıslerde oluyo ama acaba bnm kı ondan mı kı yoksa bosu bosuna mı cekıyorum bunu

canım Allah bana da size de isteyen herkese nasip etsin ...

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ekinci179, BAT 20 ARALIK beni de eklerseniz sevinirim, döngüm biraz uzun, uzun döngülü arkadaşlara ışık tutması için özellikle eklenmeli

Son düzenleme:
şenommmm
evet çok uyuduğun belli hiç görüşemiyoruzzzz.
ıslaklık iyidir kuzum ve inşallah seninkide gebeliktendir..

canııımmmm teşekkür ederim Allah razı olsun en kısa zamanda seninde güzel haberlerini almayı umuyorum ....

kızzlaaarrr ticker ıma bakın 3 yıl +3 ay + 3 hafta + 3 gün olmuşuz keşke bebeğimiz bu sabahki eylemde olsa.. seni 3+3+3+3 te yaptık derdim

çok alemsin hadi hayırlısı

rezene
canım hakkaten senın tablonda bnm kıne benzıomus yaa
ne dersin belki benımkı de senınle aynı sonuclanır ha?

belli mi olur
bakmışsın olmuş

9 ay

canım üzülmemek elde değil ama
herşeyin hayırlısı Rabbim beterinden
esirgesin sabır sabır sabır

çizgini 14.güne çekmiş ama 13.günde yumurtlamış olabilirsin.
şu an için iyi gidiyor sonu inşallah bebek olur.

Çok teşekkür ederim şeker, inşallah diyorum.
Allah herkesin kalbine göre versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…