Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o 5'in içinde ah bende olsaydım açık bebe mağazalarına dalsaydım
inşallahh top 5te olursun canım
sonra ver elini bebiş mağazalarııııııııı

şimdilik gayet iyi gidiyor canımm hadi bakalımmm bu ay erken çatlamış yumoşun.
belki senin bebiş bu vesileyle gelicekk.tüpe gerek kalmadan gelsin inşallahhh

hep duyuyoruz yaa tüp e başlayacaktı adeti gelmedi gebeymiş ama nerdeeeeeee
beni bulsa şaşarım

baharcım dedim ya bu ay hiç ümitlü değilim saldım çok kendimi bide ateş ölçmedim folik asiti bıraktım belki rahatlarım diye ama yok daha çok strese girdim bu ay çatlamadığımı düşünüyorm bide arkadaşımda hamile kaldı baya bi çöktüm ben yani ama inşallah o hamileler listene sen bir kez daha bizde ilk kez gircez ve sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah meleklerimizi Rabbim bizlere bunu tattırsın nasip etsin inşallah

iyiki aramıza döndün tekrardan çok güzel bir örneksin umutlarını yitirmedin yılmadın yaşadığın üzüntüler karşısında bizlere nasıl sağlam durabileceğimizi de gösterdin ve yorumlarınla topiği şenlendiriyosun iyiki bizimlesin Rabbim en kısa zamanda sana bana ve tüm topiğe mucize bebişlerini nasip etsin inşallah

canımbenimm güzel sözlerin ve dileklerin için çokkkkk teşekkür ederimmm.
ilk zamanlar okadar zorduki msn den konuştuğum arkadaşlar bilir burada pek yansıtıp kimsenin canını sıkmak istemedim.
çünkü böle olumsuz şeylerde başkalarına örnek oluyor ve gebe kalındığında acaba benimde başıma gelirmi diye boş yere bi telaş olabiliyor.
ama acımı dibine kadar yaşadım.zamanla geçer dedim geçti gitti çok şükür.
şimdi aralık adetimle yeniden başlayacağım inşallah.pes etmeyi çabuk bıkmayı sevmiyorum.
2,5seneye yakın zamanda gebe kaldım ama hiç pes etmedim hep çabaladım.
inşallah ben yine tadarım.sizlerde en kısa zamanda bu güzel haberi alırsınız.
burası çok uğurlu her ay bi kaç tane gebemiz çıkıyor ve çıkmaya devam edecek.
allahım hiçbirimizi boynu bükük kucağı boş bırakmasın.

bulur canım bulurrrr neden bulmasınnnn
bak bu ay bi acelecilik var yumoşunda
acaba bebişin sana sinyalmi veriyor
anne ben geliyorummm mu diyorrrrr

ağzına sağlık canım
senle biz aynı dönem başladık denemeye çok eskiden biliyorum AVATARINI
sanki ben daha eskiyim sanırım
toplamda 30 ay oldu ama bunun 11 ayını falan deneyemedik ilaç kullandım vb sebepler 19 aydır falan bekleyince artık olmayacağına dair sağlam bi inanç gelişiyor bünyede şimdi ben geliyorum anne demişsin yaa o kadar uzak ve yabancı ki annelik bana
çok hevesim kaçtı allah daha da kaçırmadan verse artık...

allah ikimizide çok bekletmesin

evet canım bende hatılıyorum senii.bi ara sağlık sorunları olmuştu onuda biliyorum.
canım bu işler o kadar enteresanki.bi his olmuyor insanın içinde.
hani bazıları diyor ya yaklaştığını hissediyorum diye ben hiç hissetmedim.
gebe kaldığım ayda aynı şekilde umutsuzdum.kalınca bile inanamadım.
ama insan gebe kalınca unutuyor çektiklerini sanki hiç okadar uzun zaman beklememişsin ilk aydan kalmışsın gibi geliyor.
hiç hevesini kaçırma elbet var bi zamanıı.ve inşallah o zaman çok çok yakındır.

çok komik ama ben o hissi çok yaşadım yaklaştım kesin bu ay diğer ay olcak dedim durdum ama olmayınca daha da uzaklaştım işte
inşallah dediğin gibi tüm çektiklerimizi unuturuz
ben gebe kaldığını bilmiyordum kimyasal mı düşük mü oldu?
çok üzüldüm ama bi kez kaldıysan tekrar kalacaksın demektir bu da bir umut doğurur bence.
moralini beğendim pozitifsin inşallah en yakon zamanda haberini alırız
demek inanamadın bende hiç inanamam heralde aylarca çocuğun psikolojisi bozulur

benim düşük oldu canım.bebek keseye yapışmış ölmüş dedi doktorun biri.
diğeri geç döllenmedir görünür bekleyelim dedi bekletti 2hafta.
ama ilkinin tespitine göre çıktı.çünkü kesenin içinde bebeğin beslenme kesesi yani yolk sac diyrlar o biraz falzla büyüyüp bebeğe baskı yapmış.
9haftalıkken falan kürtaj olcaktım ama kendisi düştü.
kötü günlerdi ama unuttum.allah kimselere yaşatmasın.
hepimize sağlıklı versin.ben inanamadım olduğuna ve hep kötüyü düşünüp çektim sonuda kötü oldu.
aslında ben burdaki herkese karşı pozitif düşünüyorum ama kendime gelince kötü düşündüm
neyse inşallah hepbirlikte aynı dönemin gebeleri oluruzzzz.

çok zor bi süreç allah bir daha yaşatmasın bir an önce sağlıklısından gebelik versin
inşallah aynı dönemlerde ve bir an önce gebe kalalım
bundan sonra kendine de pozitif olman gerekiyo demekki
belirlenmiş bi sorununuz var mıydı peki?

aminnnnn inşallahh canımmm en yakın zamandaaaa
bizim hep sorun yok diyordu doktorlar ama neden olmuyor diye soruyordumm kendi kendime
açıkçası sorun olmadığına inanamıyordumm.
bi kez aşılama yapptırdım ama olmadı sonraki ay kendiliğinden oldu
tabi nasip değilmiş gitti.şimdi tekrar ne zaman olur bilmiyorum ama bekliycem
bi gün gelecek bebişlerrrrr

canım bnmdr 2000 lerde kese gorunur demıstıı na gore ınsl..gorunurr ama ben dr gıtıtıgmde 6000 lerdeydi bebegımın degeriiii

kızlar sizce tablom nasıl gidişatı güzel gidiyor gibi bence ama sizlerden fikir almayınca bi yanımı eksik gibi..
canım sabıt baslamıs ınsl benımkı gıbı heheınsl sabıt ler genelde gsel gıder sen dua nı et gun asırıya devamm ınsllgerısı rabbım den gelen...ınsl gebe kalman dılegımle tum kıslarda ıcındeee

kızlar 9 ay dan haber varmı???????? gecmıse bakamadımdaaa

kızlar bişi sorcam, benim ates olayı mı bilmeyen arkadaslara da genel durumumu anlatayım önce.
bnm yumos oncesı 36.0-36.4 arası gıder atesım. yumurtladıktan sonrada 36.5 ile 36.9 arasında gıder. ki 36.9u nadıren görurum. yumurtladıktan sonra gun ıcı atesım 37 ve ustu cıkar maksımum da 37.4 cıkardı.
ama bugun krıterlerımı yıktım ve sabah atesım ılk defa 37.1 cıktı. gun ıcı atesımede cok sasırdım 37.8 cıkıyor su anda. derecemın bozuldugunu dusunup koltuk altından olctum. onda 36.6 cıkıyor yanı koltuk altı ıle dıl altı olcumu arasında bu kdr fark olmasının normal oldugunu bıldıgım ıcın ates olcerde bır bozukluk yok dıe yorumladım kendımce ama 37.8 nedır yaa, cok yuksek degıl mı?
yoksa gercekten bebegım benımle de bana haber mı verıyor kı ne dersınız?

suzancım 9 ay ıcın dualara devam edıyoruz. dondurulmuslarla tekrar deneyecekler.

merhaba kızlar..
bugün tıp fakültesindeki doktoru aradım adetin 3. günü olduğum için kan ver dedi telefonda.
saat 4 e yakın nerdeyse bekledim kan sonucu için çıkmadı.
az önce baktım da ben hastaneden çıkınca çıkmış sonuçlar.

ama bana değerler kötüleşmiş gibi geldi kızlar ne dersiniz.

fsh: 7.24
lh :5
e2: 60

şenaycım ateşine maşallah..
nasıl güzel artmış öyle..
inşallah bebişin seninledir canım..

suzancım 9 ay ıcın dualara devam edıyoruz. dondurulmuslarla tekrar deneyecekler.
hmm tamam canım ınsl..kısa zamanda kendılıgınden gelir bebegi..rabbim in kudretide büyük emriide herbirimiziçin ol dıyecek bırgun bana 4 yıl aradan sonra dedi sizinde vaktiniz gelince ol dıyecek ınsl...dua ıle sabır ıle ınsl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…