Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

serbest t3:2,71 (2,00-4,40)

serbest t4:0.987 (0,93-1,70)

TSH:0,94 (0,27-4,20)

FSH:5,82 (POSTMENAPOZ FAZDA:0-134,80 /LUTHEAL FAZDA:0-7,70 / OVULASYON FAZDA:0-21,5 / FOLIKULER FAZDA:0-12,5)

LH:4,15 (POSTMENAPOZ FAZDA:0-58,50 /LUTHEAL FAZDA:0-11,40 / OVULASYON FAZDA:0-95,60 / FOLIKULER FAZDA:0-12,6)

PRL: 7,05 (4,79-23,30)

ESTRADİOL (E2)(OSTROJEN): 48,41 (POSTMENAPOZ FAZDA:0-54,70 /LUTHEAL FAZDA:43,80-211 / OVULASYON FAZDA:85,80-498 / FOLIKULER FAZDA:12,5-166)

karanfilim bak bunlar benım sonuclarımdı ve hepsı ıcın dr um oldukca guzel demıstı.
bnmkılerle ve referans aralıklarıyla senın sonuclar karsılastırıldıgında hersey normal gorunuo

canım bak yaşlarımız aynı ama sanki benim fsh ım fazla hızlı yükseliyor gibi geldi.
fsh 1,5 yıl önce 6.16 imiş.
fsh ne kadar yüksek olursa yumurta rezervi o kadar az oluyor.

şenoo annem kaçıncı günündesin sen de bakam bana

KARANFİLİM sonuçların kötü değil ama fsh biraz daha düşük olsa daha iyi olabilir
en azından pko olmadığını biliyoruz
çünkü lh fsh den düşük

1,5 yılda değer nerdeyse 1,5 artmış.
ben menopoza mı giriyorum kızlar yoksa

saçmalama hormonal değişiklikler çok normal değil mi?
arada bazı hormonlar artar da düşer de
benim fsh 8 küsürdü ben çoktan girerdim menapoza o zaman merak etme

7 fsh gayet iyi bi değer benimde 2 yıldır 7 küsür çıkıyor ama ben 33 yaşındayım yaşıma göre normalmiş sende o civardaydın zaten değilmi?
menepoza falan girmiyosunda adetin kaçıncı günüydü diğerleri 2. günse bu 3. gün olduğundan öyle çıkmış olabilir

Son düzenleme:

aay karanfilll
bunu baskası söylese kendın kızarsın
ne alakası var, pko olmadıgından emınız, menopoza da hemen 7.24 fshla gırılmıo emın ol.
cok aklına takılıyorsa her ay yaptır bu testı bazı aylarda bu oynamaların alabıldıgını sende goreceksın

ayy kızlar ne biçim kızmışınız bana
ama teşekküür ederim beni ne kadar çok sevdiğinizi anladım sağolun.
ne biliyim
1,5 yıl önce 6,16
3-5 ay önce 6,99
şimdi de 7.24 çıkınca düzgün bi artış olduğunu gördüm nerdeyse hemen tüpe başlıyordum kafamda.
sonra bizim topiğin kızlarının fsh ları kaçmış diye google da bir iki cümleyle arattım malum bizim forumun arayıcısı bi işe yaramıyo.
pervaneninkini gördüm onun da 7.24 müş. rahatladım inanın ki.
o da mı tıpta yaptırdı ki. değerlerimiz aynı çıkmış :))
onla aynı şehirdeyiz ya..
ikizler bu arada canım benim yaşım 26.
bu yaşa göre baya yüksek.

kızlar bu arada eşim yeni bi hastaneye geçti ya.
doktoruna sonuçlarını göstermiş. hem de ürolojide zaten ama gelgelelim yeni göstertebildim.
doktor hıza morfolojiye hiç takılmamış miktarı az bulmuş.
eşinle 3 güne bir ilişki olsun çok sık olmasın demiş.
bi de eşin ateş ölçme yöntemini kullanıyor mu demiş.
evet demiş bizimki.
onunla da tespit edin bekleyerek yapın demiş
zebebek de diyordu ya hemen aklıma o geldi.

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inş. :)

canım benim 688 di 2. gün geçince aradan 3 gün daha geçti bugün kesemizi gördük alttan çok şükür görebilir alttan

canım karanfilcem baştan öyle düşündüğğün için bende kızmıştım sana ama sonra okudum benim değeri görmüşsün :)
sonunda benim gibi olsun inş. en kısa sürede :))

ben mevlana hst. yaptırmıştım emine gök herşey normal demişti değerin gayet iyi yani merak etme

canım benim 688 di 2. gün geçince aradan 3 gün daha geçti bugün kesemizi gördük alttan çok şükür görebilir alttan

maşallah canım sana..
bugün gözüm seni aradı hastaneden gelince keseyi gördün mü diye çook merak ettim.
Allah tamamına erdirsin darısı başımıza canım

maşallah canım sana..
bugün gözüm seni aradı hastaneden gelince keseyi gördün mü diye çook merak ettim.
Allah tamamına erdirsin darısı başımıza canım

Allah razı olsun canım inş. en kısa sürede darısı başınıza çok istiyorum sizden de güzel haberler almayı...

Senayim insallahh hamilesindir inan bunu kendim kadar cok istiyorum
Atesini gorunce cok begenmistim sabah
Ama sonradan progesteron kullandigin aklima geldi sanirim o atesi biraz yukseltiyo gibi biseyler okumustum gecmiste
Sen yinede herseye hazirlikli ol
Cunku biliyorum sonunda daha cok uzuluyoruz bole heveslenmelerden sonra
Canim sakin kizma bana
insallahhhhhh Allah im insallah hamilesindir
Ama sonradan cokta uzulme diye bunu soylemek istedim

gözun aydın canım.
masallah sizeee

cok haklısın aslında canım
progestan yapmıs olabılır bu yukseklıgı. ama ben onu gecen salıdan berı kullanıyorum ya, bgn ıtıbarıyle 6 gun oldu yanı. ama ates daha yeni yukseldı. bu yukselıs progestandan kaynaklanmak için gec bir tarih degıl mı ?

Son düzenleme:

aslında zebebeğin düşündüğünü bende düşünüyordum önceden
kullanan arkadaşların ateşi ondan yükseliyor galiba diyordum.
ama aşılamada bende kullanmıştım ve ateşimi hiç etkilemediğini gördüm
her ay nasılsa o seyirde gidiyordu

arkadaşlar sabah yaptım ateş ölçmeyi 37.2 lerde hala acayip bir baş dönmesi var test nedenmi yapmıyorum tam 1 senedir her ay test yaptırdığım için bu ay ateş ölçme yöntemini denedim ve 10 gün geçinceye kadar yapmayı düşünemiyorum.10 geçtiğide oldu sonu hüsran olduğu için bu ay dahada uzatacağım test işini varsa hayırlısı yoksada hayırlısı deyip telkin ediyorum anlıyorsunuzdur ben arkadaşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…