merhaba kızlar..
bugün tıp fakültesindeki doktoru aradım adetin 3. günü olduğum için kan ver dedi telefonda.
saat 4 e yakın nerdeyse bekledim kan sonucu için çıkmadı.
az önce baktım da ben hastaneden çıkınca çıkmış sonuçlar.
ama bana değerler kötüleşmiş gibi geldi kızlar ne dersiniz.
fsh: 7.24
lh :5
e2: 60
serbest t3:2,71 (2,00-4,40)
serbest t4:0.987 (0,93-1,70)
TSH:0,94 (0,27-4,20)
FSH:5,82 (POSTMENAPOZ FAZDA:0-134,80 /LUTHEAL FAZDA:0-7,70 / OVULASYON FAZDA:0-21,5 / FOLIKULER FAZDA:0-12,5)
LH:4,15 (POSTMENAPOZ FAZDA:0-58,50 /LUTHEAL FAZDA:0-11,40 / OVULASYON FAZDA:0-95,60 / FOLIKULER FAZDA:0-12,6)
PRL: 7,05 (4,79-23,30)
ESTRADİOL (E2)(OSTROJEN): 48,41 (POSTMENAPOZ FAZDA:0-54,70 /LUTHEAL FAZDA:43,80-211 / OVULASYON FAZDA:85,80-498 / FOLIKULER FAZDA:12,5-166)
karanfilim bak bunlar benım sonuclarımdı ve hepsı ıcın dr um oldukca guzel demıstı.
bnmkılerle ve referans aralıklarıyla senın sonuclar karsılastırıldıgında hersey normal gorunuo
kızlar bişi sorcam, benim ates olayı mı bilmeyen arkadaslara da genel durumumu anlatayım önce.
bnm yumos oncesı 36.0-36.4 arası gıder atesım. yumurtladıktan sonrada 36.5 ile 36.9 arasında gıder. ki 36.9u nadıren görurum. yumurtladıktan sonra gun ıcı atesım 37 ve ustu cıkar maksımum da 37.4 cıkardı.
ama bugun krıterlerımı yıktım ve sabah atesım ılk defa 37.1 cıktı. gun ıcı atesımede cok sasırdım 37.8 cıkıyor su anda. derecemın bozuldugunu dusunup koltuk altından olctum. onda 36.6 cıkıyor yanı koltuk altı ıle dıl altı olcumu arasında bu kdr fark olmasının normal oldugunu bıldıgım ıcın ates olcerde bır bozukluk yok dıe yorumladım kendımce ama 37.8 nedır yaa, cok yuksek degıl mı?
yoksa gercekten bebegım benımle de bana haber mı verıyor kı ne dersınız?
bugun catlayalı 9 gun oldu bacımşenoo annem kaçıncı günündesin sen de bakam bana
KARANFİLİM sonuçların kötü değil ama fsh biraz daha düşük olsa daha iyi olabilir
en azından pko olmadığını biliyoruz
çünkü lh fsh den düşük
bugun catlayalı 9 gun oldu bacım
1,5 yılda değer nerdeyse 1,5 artmış.
ben menopoza mı giriyorum kızlar yoksa
merhaba kızlar..
bugün tıp fakültesindeki doktoru aradım adetin 3. günü olduğum için kan ver dedi telefonda.
saat 4 e yakın nerdeyse bekledim kan sonucu için çıkmadı.
az önce baktım da ben hastaneden çıkınca çıkmış sonuçlar.
ama bana değerler kötüleşmiş gibi geldi kızlar ne dersiniz.
fsh: 7.24
lh :5
e2: 60
menepoza falan girmiyosunda adetin kaçıncı günüydü diğerleri 2. günse bu 3. gün olduğundan öyle çıkmış olabilir1,5 yılda değer nerdeyse 1,5 artmış.
1,5 yılda değer nerdeyse 1,5 artmış.
canlarım 2 tane gebelik kit yaptım ikiside silik cıktı,sonra kan testi yaptırdım bhcg 69 cıktı.2haftalık gebeymişim.yumurtlamam 12-13 kasım arasıydı.Allahım olmayanlarada wersin ,kucagımızı boş bırakmasın.destekleriniz için cok tesekkurler.
ya pervanedemi hamile çokkk sevindim canım çok mutlu oldum yaaa..Allah sonuna kdara devam ettirsin
kızlar c.tesi arkadaşın testini yaptırmaya gittik değeri 382 filandı iki günde bir ikiye katlanıyor ya bugün 760 filan olucak bi iki gün sonra 1400 küsür olcak inşallah kese 1000 değerinin üstündemi görülebiliyo yani 3 gün sonra kese muayenesi olurmu sizce????????????????????
canım benim 688 di 2. gün geçince aradan 3 gün daha geçti bugün kesemizi gördük alttan çok şükür görebilir alttan
maşallah canım sana..
bugün gözüm seni aradı hastaneden gelince keseyi gördün mü diye çook merak ettim.
Allah tamamına erdirsin darısı başımıza canım
kızlar bişi sorcam, benim ates olayı mı bilmeyen arkadaslara da genel durumumu anlatayım önce.
bnm yumos oncesı 36.0-36.4 arası gıder atesım. yumurtladıktan sonrada 36.5 ile 36.9 arasında gıder. ki 36.9u nadıren görurum. yumurtladıktan sonra gun ıcı atesım 37 ve ustu cıkar maksımum da 37.4 cıkardı.
ama bugun krıterlerımı yıktım ve sabah atesım ılk defa 37.1 cıktı. gun ıcı atesımede cok sasırdım 37.8 cıkıyor su anda. derecemın bozuldugunu dusunup koltuk altından olctum. onda 36.6 cıkıyor yanı koltuk altı ıle dıl altı olcumu arasında bu kdr fark olmasının normal oldugunu bıldıgım ıcın ates olcerde bır bozukluk yok dıe yorumladım kendımce ama 37.8 nedır yaa, cok yuksek degıl mı?
yoksa gercekten bebegım benımle de bana haber mı verıyor kı ne dersınız?
gözun aydın canım.canım benim 688 di 2. gün geçince aradan 3 gün daha geçti bugün kesemizi gördük alttan çok şükür görebilir alttan
Senayim insallahh hamilesindir inan bunu kendim kadar cok istiyorum
Atesini gorunce cok begenmistim sabah
Ama sonradan progesteron kullandigin aklima geldi sanirim o atesi biraz yukseltiyo gibi biseyler okumustum gecmiste
Sen yinede herseye hazirlikli ol
Cunku biliyorum sonunda daha cok uzuluyoruz bole heveslenmelerden sonra
Canim sakin kizma bana
insallahhhhhh Allah im insallah hamilesindir
Ama sonradan cokta uzulme diye bunu soylemek istedim
gözun aydın canım.
masallah sizeee
cok haklısın aslında canım
progestan yapmıs olabılır bu yukseklıgı. ama ben onu gecen salıdan berı kullanıyorum ya, bgn ıtıbarıyle 6 gun oldu yanı. ama ates daha yeni yukseldı. bu yukselıs progestandan kaynaklanmak için gec bir tarih degıl mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?