Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ilk baştan ölçmüş olsaydın yumurtlama gününü kesin bilseydik.
günün geçince her şey belli olurdu.test yap derdik.
ama şimdi sana adetin geçmiş bile diyemeyiz.belkide geç yumurtladınn

canım ilk baştan ölçmüş olsaydın yumurtlama gününü kesin bilseydik.
günün geçince her şey belli olurdu.test yap derdik.
ama şimdi sana adetin geçmiş bile diyemeyiz.belkide geç yumurtladınn

doğru söylüyorsun arkadaşım bekliyeceğim ve göreceğim hayırlısı diyelim arkadaşım cevabın için saolasın.

doğru söylüyorsun arkadaşım bekliyeceğim ve göreceğim hayırlısı diyelim arkadaşım cevabın için saolasın.

canım ben adete 4 gun kala yaptım pozitif cıktı idrarda ama silik sekilde ama kanda cıktı,bence sende yaptır ,zaten 10 gun geciktiyse belirtiler kesin belirtilerdir.bence kesin cıkar merak ettim ya bendee :)

Merhaba kizlar, birkac gundur sayfayi takip ediyorum valla cok heyecanli :)) tanimadigiz konusmadiginiz kisilerin guzel haberlerleriyle mutlu oluyorsun... Ben de zar zor ates tablomu yapabildim ama siteye koyabilme henuz beceremedim. birbirinize ugur getirdiginize inaniyorum insallah banada bulasirrrr :))))

inşallah sana da uğur getirsin cnm
sayfaya koyma konusunda bi yazı var ilk sayfada o adımları takip edip koyabilirsin

aaynen öyle canım genelde burası ugur getırıyor yenı gelenlere. sende onlardan olursun ınsallah.
ilk sayfamızdakı bılgılerden yararlanarak tablonu yapıp burda paylasıp bızden yorum alabılırsın
hos geldın aramızaa

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin

canıııminşallah hamilesindir. benim son hamilelikte gün içi ateş seninki gibi çıkıyordu. progestanın ateşi çok artırdığını düşünmüyorum. çünkü ben de yumurtlama sonrası kullanıyorum.

tesekkur ederım orkıdecım. inşallah vesile olmustur bu ay olanlar da hamıleyımdır gercekten...
progestan kullananlar hep dedı etkılemıyor dıe, bende dusunmuorum artık ole oldugunu. ınsallah da gebelıkten bole yuksektır cıdden

şenaycım progestan kullandığın sürece ateşi yüksekte sabit tutuyor ama olduğundan fazla çıkartmıyor.
yani yükseltme etkisi yok ama hani son 2-3 gün düşer ya ateşimiz bende onu düşürmemişti

oooyyy yanı dıosun kı son gun yuksek gıderse cok heveslenme sebep progestandan olabılır haa??:44::44:saol uyarın ıcın
en azından yıkılmam bole bısı olursa

oooyyy yanı dıosun kı son gun yuksek gıderse cok heveslenme sebep progestandan olabılır haa??:44::44:saol uyarın ıcın
en azından yıkılmam bole bısı olursa

İnşallah sende düşmez canım.
bende en geç dpo13 e düşer 15 de adet olurdum.
o ay ateş dpo15 de düştü.

maşAllah topiğimize ,ne güzel üstüste mutlu haberler alıyoruz :)
darısı başımıza inşAllah ..

bana gelince ben bugün ilk engeli atlattım çok şükür ,geçen aydan kalan çatlamayan ymurtalar bugün gittimki kaybolmuş
doktorm tedaviye başlayabilirz dedi ,
iğnelere devam bu seferki ymurtalıkları baskılamak için olcaakmış 10 gün kullancam,
eğer bebeklerim beni bırakıp gitmezlerse çözülürken ki nişAllah öyle bişey olmaz,
nasipse yaklaşık 17 gün sonra transfer işlemi olcakmış ,
ama henüz bitmedi önümde engel çok Allahım aşamayacağımızı vermesin inşAllah...

Allahım yar ve yardımcımız olsun...

iyi geceler arkadaşlar yardımcı olabilcek var mı ?

24Eylülde adet olduktan sonra 5kasımda adet oldum. Adetim 12.günü gecikmeli olarak geldi ve normal seyrinde idi. Ancak adetimden 2gün önce sol kasık ağrısı ve akıntıda artma yaşadım adetim olunca herşey eskiye döndü normalim ama aklıma takıldığı için 2gün önce miratech gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti buna rağmen hala gebelik mümkün müdür ?

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
daha fazla dayanamadım bu sabah ki ateşimi yazıp paylaşmadan.
bu sabah tarih yazdım arkadaslar
bide bugun son günüm olaydı iyiydi...

senay canım bu sıçramayı ben de yaşadım. o gün elim kolum heryerim yanıyordu. ateş basması gibi oluyordu. ben o gün hamile olduğumu düşünüyordum içime doğuyordu aslında
burada da yazmıştım ama bi gün sonra pat diye düştü. sonra test negatif çıktı gerçi ama erkendi.
kısaca ben o ateş fırlamasnıı en büyük belirti olarak algılıyorum kendim için
umarım senin de öyle olur.

canım amin ,ama kasıklarımda agrı ve iğne batmaları war canım,9 ay böyle mi sürücek onu merak ediom

kasık ağrıların ilk ayda olur. ben 8. haftaya kadar yaşadım ve geçti. sonra zaman zaman yine olabilirmiş.
ben ilk zamanlar adet olur gibi elim karnımda gezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…