arkadaşlar sabah yaptım ateş ölçmeyi 37.2 lerde hala acayip bir baş dönmesi var test nedenmi yapmıyorum tam 1 senedir her ay test yaptırdığım için bu ay ateş ölçme yöntemini denedim ve 10 gün geçinceye kadar yapmayı düşünemiyorum.10 geçtiğide oldu sonu hüsran olduğu için bu ay dahada uzatacağım test işini varsa hayırlısı yoksada hayırlısı deyip telkin ediyorum anlıyorsunuzdur ben arkadaşlarım.
canım ilk baştan ölçmüş olsaydın yumurtlama gününü kesin bilseydik.
günün geçince her şey belli olurdu.test yap derdik.
ama şimdi sana adetin geçmiş bile diyemeyiz.belkide geç yumurtladınn
doğru söylüyorsun arkadaşım bekliyeceğim ve göreceğim hayırlısı diyelim arkadaşım cevabın için saolasın.
doğru söylüyorsun arkadaşım bekliyeceğim ve göreceğim hayırlısı diyelim arkadaşım cevabın için saolasın.
Merhaba kizlar, birkac gundur sayfayi takip ediyorum valla cok heyecanli :)) tanimadigiz konusmadiginiz kisilerin guzel haberlerleriyle mutlu oluyorsun... Ben de zar zor ates tablomu yapabildim ama siteye koyabilme henuz beceremedim. birbirinize ugur getirdiginize inaniyorum insallah banada bulasirrrr :))))
Merhaba kizlar, birkac gundur sayfayi takip ediyorum valla cok heyecanli :)) tanimadigiz konusmadiginiz kisilerin guzel haberlerleriyle mutlu oluyorsun... Ben de zar zor ates tablomu yapabildim ama siteye koyabilme henuz beceremedim. birbirinize ugur getirdiginize inaniyorum insallah banada bulasirrrr :))))
canlarım 2 tane gebelik kit yaptım ikiside silik cıktı,sonra kan testi yaptırdım bhcg 69 cıktı.2haftalık gebeymişim.yumurtlamam 12-13 kasım arasıydı.Allahım olmayanlarada wersin ,kucagımızı boş bırakmasın.destekleriniz için cok tesekkurler.
kızlar bişi sorcam, benim ates olayı mı bilmeyen arkadaslara da genel durumumu anlatayım önce.
bnm yumos oncesı 36.0-36.4 arası gıder atesım. yumurtladıktan sonrada 36.5 ile 36.9 arasında gıder. ki 36.9u nadıren görurum. yumurtladıktan sonra gun ıcı atesım 37 ve ustu cıkar maksımum da 37.4 cıkardı.
ama bugun krıterlerımı yıktım ve sabah atesım ılk defa 37.1 cıktı. gun ıcı atesımede cok sasırdım 37.8 cıkıyor su anda. derecemın bozuldugunu dusunup koltuk altından olctum. onda 36.6 cıkıyor yanı koltuk altı ıle dıl altı olcumu arasında bu kdr fark olmasının normal oldugunu bıldıgım ıcın ates olcerde bır bozukluk yok dıe yorumladım kendımce ama 37.8 nedır yaa, cok yuksek degıl mı?
yoksa gercekten bebegım benımle de bana haber mı verıyor kı ne dersınız?
canıııminşallah hamilesindir. benim son hamilelikte gün içi ateş seninki gibi çıkıyordu. progestanın ateşi çok artırdığını düşünmüyorum. çünkü ben de yumurtlama sonrası kullanıyorum.
şenaycım progestan kullandığın sürece ateşi yüksekte sabit tutuyor ama olduğundan fazla çıkartmıyor.
yani yükseltme etkisi yok ama hani son 2-3 gün düşer ya ateşimiz bende onu düşürmemişti
oooyyy yanı dıosun kı son gun yuksek gıderse cok heveslenme sebep progestandan olabılır haa??:44::44:saol uyarın ıcın
en azından yıkılmam bole bısı olursa
tebrikler canım Allah tamamına erdirsin
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
daha fazla dayanamadım bu sabah ki ateşimi yazıp paylaşmadan.
bu sabah tarih yazdım arkadaslar
bide bugun son günüm olaydı iyiydi...
kızlar bişi sorcam, benim ates olayı mı bilmeyen arkadaslara da genel durumumu anlatayım önce.
bnm yumos oncesı 36.0-36.4 arası gıder atesım. yumurtladıktan sonrada 36.5 ile 36.9 arasında gıder. ki 36.9u nadıren görurum. yumurtladıktan sonra gun ıcı atesım 37 ve ustu cıkar maksımum da 37.4 cıkardı.
ama bugun krıterlerımı yıktım ve sabah atesım ılk defa 37.1 cıktı. gun ıcı atesımede cok sasırdım 37.8 cıkıyor su anda. derecemın bozuldugunu dusunup koltuk altından olctum. onda 36.6 cıkıyor yanı koltuk altı ıle dıl altı olcumu arasında bu kdr fark olmasının normal oldugunu bıldıgım ıcın ates olcerde bır bozukluk yok dıe yorumladım kendımce ama 37.8 nedır yaa, cok yuksek degıl mı?
yoksa gercekten bebegım benımle de bana haber mı verıyor kı ne dersınız?
canım amin ,ama kasıklarımda agrı ve iğne batmaları war canım,9 ay böyle mi sürücek onu merak ediom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?