Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım tesekkur ederim beni anladıgın için ,cunku ben o kadar vicdansız biri değilim ,benim benden yasca buyuk tanıdıgım war 41 yasında 2 kere tup bebek yaptılar olmadı,ben hala ona son bir kez daha yap ümidini yitirme diyorum ,Allah buyuk diorum ama onun yumurtlamada sorunu var iğne olmasına ragmen yumurtalar buyumuyor ,ilim sonsuzdur ,bende 2 ay ust uste klomen kullandım neden biliomusun bir kdının ayda 1 yumurtası olur genelde , ben cok olsun diye ilaç kullandım 5 ay det duzenim mahfoldu 6 kistim oldu,önceden de 1 tane daha wardı etti 7 ,yanii bir kadın sansını yukseltmek için yumurtlma sorunu yoksa kullanmasın dedim bunuda ekinciye yardım olsun die sölemistim ama meger ekinci regl için ilaç kullanıyormus canım .yanlıs anlamısım ,ben insanlara da yanlıs yönlendirme yapmıyorum sorunu olmayan kadın yumurta uyarıcı ilaç kullanmasın diyorum burda dogru söleenen bir söz war yanlıs yönlendirme oldugunu hiç sanmıyorum .optum cok ....

kızlar benim siz tecrübeli arkadaşlarıma bir sorum olacak. Kafamı birkaç gündür bu soru meşgul ediyor. Ben geçen ay doğum kontrol hapsız ilk ayımdı. Acaba o yüzden mi geçen ay geç yumurtladım? Hani doğum kontrol hapının etkileri devam edebiliyormuş ve vücudun kendi düzenine gelmesi bir ay sürebiliyormuş ya, o açıdan soruyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? geçen ay 34. gün yumurtladım; bu ay ise, eğer ateşi yüksek giderse inşallah, 23. gün yumurtlamış olacağım.

sonuçta 3 yıl doğum k. hapı kullandım biraz korkuyorum bir sorun olacak diye :S

sorun orda işte konu ona okadar uygun ki ..
klomeni ovitreli serophonesi aşılaması derken gebe kalıp sonrada düşük yaşayan bi insn ...
içi burulmuş olacakki yazma ihtiyacı hissetmiştir ve biraz deneyip sonra yine tedavi düşünüyor , henüz hiçbir şey belli değilken tekrardan düşermi diye bu korkuyu yaşıyor düşünki onun gibi ne kadar çok insan var burlarda ... herşeyi gç sen buraları bilmezsin en azından kendi tnıdıklarım için deyim bir başka arkadaşının ne üzülmesi ne kötü etkilenmesini nede ilerde bu sorunu yaşacak insanların kötü bi duyguyla başlamsını istemez YANİ ARAMIZDA SANAL AMA GÜZEL Bİ DOSTLUK VAR ...insanlar senelerini veriyorlar bu işe zor çok zor ...
bence konu uzamadan kapatılsın ve daha dikkatli yorum yapmaya özen gösterelim ...

esas oğlan da geldiğine göre konuşmamıza devam edebiliriz..
benim yazdığım yazıların ardına patlamalar olmuş
kusuara bakma hata bende.
hani saçma bulduğun yöntem var ya onun doğru yanlarını göstermeye çalışıyordum ben de yeni yeni kanıtlar gösteriyordum sana.
yani hapla ıvırla zıvırla konuştuğun ya da ekinciye yardım ettiğin konular yazımın odak noktası değildi.
ne bu tepkiniz demişsin.
sen bu yöntem çok saçma der, üstüne üstlük dediğimiz bütün açıklamaları duymazdan gelirsen biz de böyle açıklama noktasına geliriz tabi.
yani niyetim ne seni kırmak ne de küçümsemek ya da başka bişey.
aslında başta da dedim ya suç bende.
ben geçen sene yaşadığım bazı olaylardan sonra buraya gelen acemileri kendi haline bırakma yolunu deniyordum özellikle de inatlaşanlara. çok da mutluydum açıkçası paşa paşa öğreniyolardı kendileri.
inatlaşan dediklerim, senin adetin daha gelmedi geç çatlamışsın demişimdir o hala adetim iki gün geçti bilmem ne diye konuşuyordur mesela.
aslında sen de bu yöntem saçma demene rağmen neden sana açıklama yaptığımı anlamış değilim dedim ya tam bi aptallık benimkisi bunun için de özür diliyorum.
sana ne değil mi bırak insanlar denesin görsün yaparak yaşayarak öğrensin.
amma velakin demişsin ya kinaye atar gibi diye..
işte buna hakkın yoktu hamileliğin benim için kesinlikle kin tutma sebebi olmadığı gibi içimden de dedim iyi bari kız hamile kaldı da ateş ölçme yöntemini de denemek zorunda kalmadı bize saçma saçma diyip durmaz artık dedim. inan ki böyle dedim.

bu arada hatırlatmadan edemiycem.
burası ateş ölçme topiği ve sevdiğin insanlar eminim bu sayfada bu yöntemle ilgili yardım alacaklardır. senin nasıl bi yardımın olcak merak ediyorum.

son olarak burası sanal bi ortam diyerek ve her ne kadar yazılanlar önmli de olsa duygu ve düşüncelerin yazarak tam olarak anatılmayacağını düşünüyor.
yine de söylediklerine alınmıyor kırılmıyor senin de kırılmamanı istiyorum.
kimsenin hakkı üstümde kalsın istemem.
herkese iyi salı sallanmaları.......

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

benim deli ateş böyle yükselir 2-3 gün kalır 10.günden sonra düşmeye başlar bakalım bu ay neler olacak???

bu sefer düşmesin inşallah bitanem

bende uzun seneler bu hapı kullandım evet etkisi en az 3 ay devam ediyor ..
tablonu inceledim yarınki ısını vaktinde ölçmeye çok özen göster..
bazıları için yumurtlamak bile büyük bi veli nimet ...en başta kendim için

yok zannetmiyorum.
düzensizlikler olabilir ama düzenli adet görenler için sen zaten adetlerim çok genişti demişsin.
bence vücut yapın o.
burda bi arkadaş vardı.
o kadar uzun yıl doğum kont. hapı kullanmış bıraktığı ay hamile kaldı.
beta hcg değerine göre de hem de normaldi yumurtlama zamanı.

ekinci bu arada geç çatlıyorsa yumurtaların buna takılma önemli olan çatlaması.
doktor da önemsiz demiş zaten.
bi de derler ki geç çatlayan yumurta iyi olgunlaşır..
arkadaşların yalancısıyım

evet yarın çok önemli, alarm kurup ölçüyorum zaten inş. yüksek çıkar ateşim :) Allah isteyen herkese versin kızlar, desteğiniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim

ay inşallah olgunlaşsın olgunlaşsın benim yumoşlar çok keyifçi ya kafalarına göre çatlıyor yaramazlar neyse ki ateş ölçme yöntemi var da görebiliyorz yumoşları

uzun bir tıp fakültesi yolculuğunun ardından burdayım dönbildim kızlar.
doktorumla ilk defa görüştüm bugün.
çok kalabalık değil çok sevindim.bekleyen sadece 4 kişiydik.
kendisi sadece infertiliteyle ilgileniyor.
veeeeeee
eşimin değerlerini gayet de iyi buldu ama yine de fakültede test yaptırmasını istedi.
bu profların da kendi hastanesinde test isteme merakı nedir anlamadım.
duygusal olabilir
yumurtlaman düzgün hormonların düzgün görünüyor dedi.
ve ne dedi biliyor musunuz rahim filmi sonucumu götürmüştüm.
salak gibi film cd sini değil de ultrason doktorunun yazdığı yazıyı götürüm.
onda da sağda minimal pasaj izlendi yazıyor tabi.
ben dedim yumurtam çok büyüyo falan filan dinlemedi beni.
3 yıllık evlisin 36 ay yumurtlaman demek bence senin yollar tıkalı lakoroskopiye kadar gider diyim sana dedi
keşke bebeğim gelse ne yapılacaksa yapıcaz.
ama eşim aynı film sonucunu başka hatta güvendiği ultrason doktoruna sorduğunda bu kapalı değil aha ilaç gidiyo işte demiş.

neyse doktor beni dinledi ve bir dahakine eşinin yeni tahlili ve filmini de getir dedi.
ama ardından bi de bizim hastanede film çektirelim derse boğabilirim tabi herşeyi taksit taksit söylüyor da.

neyse size de gösteriyim film sonucumu kızlar.
rsim olarak

evet çok düzenli değildir adetlerim, doktorlar da takılma artık bu konuya diyorlar, Allaha şükür ki çatladığını gördüm bu ateş tabloları sayesinde, 45 günde 1 de olsa, çok düzenli olmasa da, geç de olsa çatlıyor benim yumoşlar nazlı nazlı buna da şükür Allahım

ben şimdi hiç üşenmeyeceğim ve senin bize saçma bu yöntem dediğin yazıları bulucam.
konuyu çarptırmamalısın bence.senin bi fikrin vardır saygı duyarız.
ama bize soru soranlara biz ne diyoruz.mesela bi arkadaş progestan kullanayımmı diyor rahimi kalınlaştırmak için
biz ne diyoruz okuduğumuza göre bi kötü etkisi yok ama yinede doktora sor.
burada 1.5senedir nerdeyse 2senedir okuyoruz öğreniyoruz ama doktorculuk yapmıyoruz.
sen bana yüz kere vajina yumuşamasını sordun mesela bilmediğim bişey olduğu için ve tasvip etmediğim için sana ne dedim
boşver canım onlarla uğraşma kan testine git dedim.ama yanlış yönlendirseydim derdim ki daldır içeri parmağını anlarsın derdim.
ve şimdi hamilesin belkide bu yüzden enfeksiyon kapabilirdin.
ben her yazdığım mseajı okurum acaba benim yanlış bi ifadem varmı diye.
sende öyle yapmalısın

canım bende uzun süre korunmak için kullandım.evet etkisi devam ediyor bi süre daha vücuttan atılması uzun sürebiliyor.
peki sen hiç hormon tahlili yaptırdın mı bu durumla ilgili
yada usg de bakıldımı pko görüntüsü vs. varmı diye
adet gecikmesi ve uzun döngülerde genelde pkonun sonucu olduğunu görüyoruz da

bi doktor tıkalı der birisi değil :44: anlamıyom hiç bu işleri yaa.. yokmu bunun bir matematiği..benim doktor benim tüpler için köşeli demişti yani sol tarafımda takılmalar varmış dur bende ekleyeyim filmimi oluyorsa sahidende köşeli köşeli tüpler bende yılan gibi kıvrımlı yani :44:

karanfilcim bence gayette açıkkk.
doktor görmediği içi filmi öle demiştir.
ayrıca hiç sorun yoksa gebe kalır mantığıyla tüplerde olabilir diye düşünmüştür.
belkide hafif bi tıkanıklık vardır ilaç geç gider onun çözümüne yönelik bişeyler yapar
ama ii olmuşşş başka doktora görünmeniz.tebdili mekanda ferahlık vardır.inşallah doğru yazmışımdır

canım ben de en çok pko dan şüphelenmiştim daha bekarken, inci gibi dizilmiş olgunlaşamayan yumurtalar oluyormuş sanırım, o görüntü çok spesifikmiş, yani ultrasonda tanısı çok kolay yapılabiliyormuş, benim de ultrasonlarım çekilmişti kan tahlillerim yapılmıştı, her şeyin normal demişti doktor, sadece döngülerin biraz düzensiz olabilir demişti, kimi bayan yolculuk yapınca, gribal enfeksiyon vs. geçirince, mevsimler değiştikçe falan düzenleri kolay oynar demişti. ve döngülerin normale göre biraz uzun olaiblir demişti, ortalam 40 gün benim işte döngülerim. şimdi hamile kalmak isteyince bıraktım 3 yıldır kullandığım doğum kontrol hapını, çok şükür gördüm ateş tablosunda yumoşları, geç de olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…