özür dilenecek bişey yok canım ama sadece bu forumlar tahmin edemeyeceğimiz kadar çok kişi tarafından okunuyor bahar ın dediği gibi yanlış yönlendirme de olamaması açısından moral bozucu spekülatif cümleler kurmamak daha doğru.
senin söylemek istediğini anladım ben haklısın da ayrıca sadece sonunu o şekilde bağlamandan rahatsız oldum ama önemli değil.
yoksa doğru söylemişsin çok erken zamanlarda bu tür tedavilere gerek yok.sonuçta allah bi vesile kıacak tüp klomen aşılama ..vb.
ayrıca seninle hiç konuşmamıştık bebeğin hayırlı uğurlu olsun...sağlıkla doğsun
ben ısı ölçumune sacma demedim ,ısı degerlerim için ne sacma bir öyle bir böyle cıkıo die sinirlendim36,8 cıktı daha sonra 1 dakka sonra 36,4 cıktı bu ne sacmalık die onun için dedimmm ,herkes bir umut içinde ,bebek için butun ölçumleri denerim,tas atıpta kolum yorulmuyor yani, ewet madem sacma gelen seyi okur gecersin diosun o zaman sizde baskasına yaptıgım yorum size uygun değilse sizde okuyup gecin ......
esas oğlan da geldiğine göre konuşmamıza devam edebiliriz..bibikatun kullanıcısından alıntı
tatlım atesin cıkmıs valla ,insallah vardır .yumurtlama ne zmandı ki ,canım bence hap falan içme ya eger cok önemli bir sorunun yoksa ,artık cogu doktor sorun olmasada dayıyor klomeni ,catlatma iğnesini .yapay hormonlar verilerek olan hamileliklerin geneli r.düşükle sonuclanıo yada dusuk riski oluyo,canım eger degerlerin iyiyse sakın ilaç kullanma derim sana .optum seniii...
karafilcenin yazısı;
bak canım ekincinin adetleri uzun sürüyormuş bunu taa önceden biliyormuş.
peki ateş de bunu doğruladı mı evet.
kız 23. gün yumurtlamış.
ateş ölçme yöntemi bir kez daha yanıltmadı.
zaten dün doktor eşime bile önermiş kullanın diye.
ne bu tepkiniz anlamıs değilimm siz neye istinaden böyle bişeyler yazma gereği duyuyorsunuz.yazımı iyi okuyun lütfen ,ekinciye atesin yukselmiş insallah vardır diyorum ,iyi okuyun,ekinci ilaç kullanıyrum derken regl olucu değilde yumurta olusturucu hap kullanıo sandım.doktorlar kolaya kacıp cabuk hamilelik olsun diye klomen ,iğne weriolar eger sorunun yoksa kullanma dedim.cünkü ben böyle bir hata yaptım klomen verdi doktor ve benim yumurtlamamda sorun olamdıgı için yumurtalar 36mm kadar buyudu hemde 6 tane canım.ona o yuzden hap kullanma dedim ........... bilip bilmeden sacma sapan seyler yazmayın ,zaten ilk geldiğimden beri bana tepkilisiniz bunuda anlamıs değilim.ewet ben hamile kaldım,kinayi atar gibi ne mutlu sana ısı ölçumsuz kaldın gibilerden konusmalar niye anlamıs değilim.benim yazdıgıma ekinci ses etmioda ya kız anladı ne anlamda sölediğimi ,bende insanları rencide edicek kadar vicdansz karaktersiz biri değilim,su an hamile olabilirim kiiiiiii keseyi daha görmedimm ,werende Allah alanda Allah bunu kimse bilemez tamam mı ? lütfen beni farklı bir karakter gibi göstermeyin sitede ,benim brda sewdiğim birkaç isim war ben onlara yardım etmeye calısıyorum............
herkese iyi salı sallanmaları.......
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim deli ateş böyle yükselir 2-3 gün kalır 10.günden sonra düşmeye başlar bakalım bu ay neler olacak???
kızlar benim siz tecrübeli arkadaşlarıma bir sorum olacak. Kafamı birkaç gündür bu soru meşgul ediyor. Ben geçen ay doğum kontrol hapsız ilk ayımdı. Acaba o yüzden mi geçen ay geç yumurtladım? Hani doğum kontrol hapının etkileri devam edebiliyormuş ve vücudun kendi düzenine gelmesi bir ay sürebiliyormuş ya, o açıdan soruyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? geçen ay 34. gün yumurtladım; bu ay ise, eğer ateşi yüksek giderse inşallah, 23. gün yumurtlamış olacağım.
sonuçta 3 yıl doğum k. hapı kullandım biraz korkuyorum bir sorun olacak diye :S
kızlar benim siz tecrübeli arkadaşlarıma bir sorum olacak. Kafamı birkaç gündür bu soru meşgul ediyor. Ben geçen ay doğum kontrol hapsız ilk ayımdı. Acaba o yüzden mi geçen ay geç yumurtladım? Hani doğum kontrol hapının etkileri devam edebiliyormuş ve vücudun kendi düzenine gelmesi bir ay sürebiliyormuş ya, o açıdan soruyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? geçen ay 34. gün yumurtladım; bu ay ise, eğer ateşi yüksek giderse inşallah, 23. gün yumurtlamış olacağım.
sonuçta 3 yıl doğum k. hapı kullandım biraz korkuyorum bir sorun olacak diye :S
düşüş çok hafif bir düşüş o bence düşüş bile sayılmaz, süper gidiyorsun arkadaşım, inşallah hiç düşmez ateşin :)
bende uzun seneler bu hapı kullandım evet etkisi en az 3 ay devam ediyor ..
tablonu inceledim yarınki ısını vaktinde ölçmeye çok özen göster..
bazıları için yumurtlamak bile büyük bi veli nimet ...en başta kendim için
ekinci bu arada geç çatlıyorsa yumurtaların buna takılma önemli olan çatlaması.
doktor da önemsiz demiş zaten.
bi de derler ki geç çatlayan yumurta iyi olgunlaşır..
arkadaşların yalancısıyım
yok zannetmiyorum.
düzensizlikler olabilir ama düzenli adet görenler için sen zaten adetlerim çok genişti demişsin.
bence vücut yapın o.
burda bi arkadaş vardı.
o kadar uzun yıl doğum kont. hapı kullanmış bıraktığı ay hamile kaldı.
beta hcg değerine göre de hem de normaldi yumurtlama zamanı.
ben şimdi hiç üşenmeyeceğim ve senin bize saçma bu yöntem dediğin yazıları bulucam.ben ısı ölçumune sacma demedim ,ısı degerlerim için ne sacma bir öyle bir böyle cıkıo die sinirlendim36,8 cıktı daha sonra 1 dakka sonra 36,4 cıktı bu ne sacmalık die onun için dedimmm ,herkes bir umut içinde ,bebek için butun ölçumleri denerim,tas atıpta kolum yorulmuyor yani, ewet madem sacma gelen seyi okur gecersin diosun o zaman sizde baskasına yaptıgım yorum size uygun değilse sizde okuyup gecin ......
uzun bir tıp fakültesi yolculuğunun ardından burdayım dönbildim kızlar.
doktorumla ilk defa görüştüm bugün.
çok kalabalık değil çok sevindim.bekleyen sadece 4 kişiydik.
kendisi sadece infertiliteyle ilgileniyor.
veeeeeee
eşimin değerlerini gayet de iyi buldu ama yine de fakültede test yaptırmasını istedi.
bu profların da kendi hastanesinde test isteme merakı nedir anlamadım.
duygusal olabilir
yumurtlaman düzgün hormonların düzgün görünüyor dedi.
ve ne dedi biliyor musunuz rahim filmi sonucumu götürmüştüm.
salak gibi film cd sini değil de ultrason doktorunun yazdığı yazıyı götürüm.
onda da sağda minimal pasaj izlendi yazıyor tabi.
ben dedim yumurtam çok büyüyo falan filan dinlemedi beni.
3 yıllık evlisin 36 ay yumurtlaman demek bence senin yollar tıkalı lakoroskopiye kadar gider diyim sana dedi
keşke bebeğim gelse ne yapılacaksa yapıcaz.
ama eşim aynı film sonucunu başka hatta güvendiği ultrason doktoruna sorduğunda bu kapalı değil aha ilaç gidiyo işte demiş.
neyse doktor beni dinledi ve bir dahakine eşinin yeni tahlili ve filmini de getir dedi.
ama ardından bi de bizim hastanede film çektirelim derse boğabilirim tabi herşeyi taksit taksit söylüyor da.
neyse size de gösteriyim film sonucumu kızlar.
rsim olarak
Eki Görüntüle 562944
uzun bir tıp fakültesi yolculuğunun ardından burdayım dönbildim kızlar.
doktorumla ilk defa görüştüm bugün.
çok kalabalık değil çok sevindim.bekleyen sadece 4 kişiydik.
kendisi sadece infertiliteyle ilgileniyor.
veeeeeee
eşimin değerlerini gayet de iyi buldu ama yine de fakültede test yaptırmasını istedi.
bu profların da kendi hastanesinde test isteme merakı nedir anlamadım.
duygusal olabilir
yumurtlaman düzgün hormonların düzgün görünüyor dedi.
ve ne dedi biliyor musunuz rahim filmi sonucumu götürmüştüm.
salak gibi film cd sini değil de ultrason doktorunun yazdığı yazıyı götürüm.
onda da sağda minimal pasaj izlendi yazıyor tabi.
ben dedim yumurtam çok büyüyo falan filan dinlemedi beni.
3 yıllık evlisin 36 ay yumurtlaman demek bence senin yollar tıkalı lakoroskopiye kadar gider diyim sana dedi
keşke bebeğim gelse ne yapılacaksa yapıcaz.
ama eşim aynı film sonucunu başka hatta güvendiği ultrason doktoruna sorduğunda bu kapalı değil aha ilaç gidiyo işte demiş.
neyse doktor beni dinledi ve bir dahakine eşinin yeni tahlili ve filmini de getir dedi.
ama ardından bi de bizim hastanede film çektirelim derse boğabilirim tabi herşeyi taksit taksit söylüyor da.
neyse size de gösteriyim film sonucumu kızlar.
rsim olarak
Eki Görüntüle 562944
tablon güzel görünüyor özellikle geçen aya bakılınca çok güzel, gerçi daha kesin bişey söylenmez ama inşallah sonu bebiş olur canım
ben şimdi hiç üşenmeyeceğim ve senin bize saçma bu yöntem dediğin yazıları bulucam.
konuyu çarptırmamalısın bence.senin bi fikrin vardır saygı duyarız.
ama bize soru soranlara biz ne diyoruz.mesela bi arkadaş progestan kullanayımmı diyor rahimi kalınlaştırmak için
biz ne diyoruz okuduğumuza göre bi kötü etkisi yok ama yinede doktora sor.
burada 1.5senedir nerdeyse 2senedir okuyoruz öğreniyoruz ama doktorculuk yapmıyoruz.
sen bana yüz kere vajina yumuşamasını sordun mesela bilmediğim bişey olduğu için ve tasvip etmediğim için sana ne dedim
boşver canım onlarla uğraşma kan testine git dedim.ama yanlış yönlendirseydim derdim ki daldır içeri parmağını anlarsın derdim.
ve şimdi hamilesin belkide bu yüzden enfeksiyon kapabilirdin.
ben her yazdığım mseajı okurum acaba benim yanlış bi ifadem varmı diye.
sende öyle yapmalısın
canım bende uzun süre korunmak için kullandım.evet etkisi devam ediyor bi süre daha vücuttan atılması uzun sürebiliyor.
peki sen hiç hormon tahlili yaptırdın mı bu durumla ilgili
yada usg de bakıldımı pko görüntüsü vs. varmı diye
adet gecikmesi ve uzun döngülerde genelde pkonun sonucu olduğunu görüyoruz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?