Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BAT yarınmı? Kırmızı çizgi çizilmemiş sende.Nedenki?Belirtisiz sessiz sakin gizlice mi yumurtladın kız yoksa
benim belli bir batım yok canım dkhaplarını yeni bıraktım, o yüzden düzenim yok
tabloma bir daha bakarsan yeni yumurtluyorum ben, alttaki tabloma da bakarsan geç yumurtlyorum. ateşim bugün fırlama yaptı, yani 22. gün yumurtlamış olablilrim, tabi ilerleyen günlerde de yüksek devam ederse

Son düzenleme:

:26: Ben tablo konusunda acemiyim de o yüzden tablonun sonuna gelince adet olunuyor sandıydım.:26:

2 gün kala öğrendim ama birşeyi kurcalamadan testle öğrendim

şenay bi yandan korkuyorum seni böyle umutlandırıp farklı olur diye.
ama belirtileri aynı görünce yazmadan edemedim

bu yöntem sayesinde ben yumurtlamadım zannederken yumurtladığımı görüp kocamın yakasına yapıştım ve o ay hamile kaldım

ah shnayım canım benm Allah razı olsun canım
motivasyonum gayet iyi canım çok şükür,sonuna gülen yüz komamışım ya ondan öle gelmiş sana du koyayımda ne kadar sevinçli olduğumu anla
bugünleri görmek bile bi nimet benm için ,transferim ertelenmişti geçen ay şükür bu ay başlıyoruz ,bebişimde gelcek sağlıkla inşAllah

inanmak başarmanın yarısıdr diyor eşim bende onun yolundan gidiyorum artık

kızlar günaydın,
dün buraları boşuna vermişim velveleye ateşim oldu 36.1 ühüüüüüüüüüüüüüü
yumurtlamada değilmişim yahuu, dün biraz burnum akıyordu herhalde ondan oldu, yoksa ben alarmlla kalkıp ölçüyorum o konuda dikkatliyimdir :S
yumoşlaar nerdesiniiiiiiiiiiz

günaydın kızlarrrr , sizden acil yardım bekliyorum ben saat 5 te ölçüyorum ateşimi ama bu gece 3 buçukta uyancağım tuttu napalım uyandık ölçelim dedim 36,2 çıktı sonra 5 te kalkınca yine ölçtüm 36,3 çıktı şimdi hangisini yazmalıyım 2 ölçüm arasında 3 saat olmayınca ilkini yazcam galiba :44::44: ama 1,5 saat var diğer ölçümlerle bu sıkıntı yaratır mı yani biraz sapma mı olur, tam da bu 2 gün önemli ikisinden biri yumurtlayacam diyodum yaaa

günaydın herkeseeeee nasılsınız kızlarrr........... bol bebişli istikrarlı ateşli günler olsun inşallah

deneyimli değilim ama geçen ayına bakınca yumurtlama belirtisi olabilir geçen ay 22. Gün yumurtlamışın bence çalışmalara başla

deneyimli değilim ama geçen ayına bakınca yumurtlama belirtisi olabilir geçen ay 22. Gün yumurtlamışın bence çalışmalara başla

canım çalışmalara çoktan başladım
geçen ay da çizgiyi 22.güne attı 16.gün yumurtladım maalesef bilmiyorum göğüs ağrılarım başladı acaba yumurtladım da ben mi farketmedim diyorum bilemedim kafam çok karıştı yaaa

tatlım 11.günde saatinde ölçmemişsin o yüzden net birşey söyleyemiyorum yoksa 11.güdeki düşüş yumiş düşüşü olarak yorumlanabilirdi şöyle bi durum var ya 11 gün çatladın ateş sonradan yükselişe geçti yada 14.gün çatlamışsın yani her açıdan çatlamış gözüküyosun önümüzdeki 2 gün içinde bunu daha net göreceğiz

6,30da ölçtüm canım yaa aynı saatte ölçmedim diye mi acep öyle oldu hergün 7de ölçüyordum
çatladıysam bu göğüs ağrıları neden acep dün başladı normalde adetten taş çatlasın 1hafta önce başlardı ay bilmiyorum bi ilginçlik var ama hadi hayırlsıı

çalışmalar varsa için rahat olsun su yolu, bebiş göbüşü bulurrr

kızlar benim ölçüm tablom şöyle nolur yorumlayınnn yeni üye oldum

6 kasım 36,4 adetin 6.günü
7 kasım 36,2
8 kasım 36,2
10 kasım 36,0
11 kasım yok
12 kasım 36,2
13 kasım 36,1
14 kasım 36,2
15 kasım 36,2
16 kasım 36,2
17 kasım 36,2
18 kasım 36,4
19 kasım 36,2
20 kasım 36,3
21 kasım 36,4
22 kasım 36,5
23 kasım 36,7
24 kasım 36,6
25 kasım 36,7
26 kasım 36,8
27 kasım 36,7
28 kasım 36, 7

ne zaman yumurtladım anlamadım yardımmm !!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…