- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
iyi akşamlar canım vallahi nasılsın sorunu hemen üstüme alındımben yarın sabahki ateş ölçüm saatimi bekliyorum merakla
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sence yumurtalmış mıyımdırsoruya bak
benim belli bir batım yok canım dkhaplarını yeni bıraktım, o yüzden düzenim yokBAT yarınmı? Kırmızı çizgi çizilmemiş sende.Nedenki?Belirtisiz sessiz sakin gizlice mi yumurtladın kız yoksa
benim belli bir batım yok canım dkhaplarını yeni bıraktım, o yüzden düzenim yok
tabloma bir daha bakarsan yeni yumurtluyorum ben, alttaki tabloma da bakarsan geç yumurtlyorum. ateşim bugün fırlama yaptı, yani 22. gün yumurtlamış olablilrim, tabi ilerleyen günlerde de yüksek devam ederse
sürekli bir ıslaklık hissi ,kasıklarımda batmalar var.sen hamileliğini reglden önce mi öğrendim tatlım,benim öle olmadı ,bence fazla kurcalamamak lazım hersey zamanında yasanmalı ben pişman oldum acıkcası erken test yapmaya
kız deme oyle demeee
aynı senınkı gıbı gıdıo zaten butun tablom. sonumda senın kı gıbı olacak dıye umutlandım ıyıcee. dedıgın gıbı dun yuksektı bgn normal sınırına dustu ates. aynı sende oldugu gıbı. rezeneee senın gıbı olsun sonum nolurrrrrrr
bizler bu şekilde hamileliklerimizi adetlerimizi yumurtlama zamanlarımızı öğrendik
boşa mı uğraştık hayır asla değil.bak sen bile son günler ölçtün ve ateşin düşmedi
saçma bulduğun bir şeyi okursun geçersin okadar
2 gün kala öğrendim ama birşeyi kurcalamadan testle öğrendim
canım zaten erken test yapmayı kastettim...şimdi kese ne zaman görunucek ,hersey yolunca gidicek mi derdine dustum.sen keseni ne zaman gördun canım ?
ahh ahhh
çocuk için yapmadığımız kalmadı zaten
gelince poposuna şaplak vurcam sıpanın
rabbim önüne engel cıkarmasın canım inşallah. yumoslarun çözünürken hiç bişi olmayacak bunu aklından cıkar lutfen. ne kadar cok kısı var dondurulmuslarla bu işi kapan biliomusun sen. kötüyü düşünüpte onu cagırma bıtanemç allahın izniyle bu sefer yüzün gülecek.
:
günaydın şekerler
ya arkadaşlar bana ne oluyor bilmiyorum daha 15.gündeyim ama göğüslerim acaip ağrımaya başladı bu ay galiba henüz yumurtlamadım da deneyimliler olarak yardımcı olursanız sevinirim
3f25a6 ovulation charts on fertilityfriend.com
deneyimli değilim ama geçen ayına bakınca yumurtlama belirtisi olabilir geçen ay 22. Gün yumurtlamışın bence çalışmalara başla
günaydın şekerler
ya arkadaşlar bana ne oluyor bilmiyorum daha 15.gündeyim ama göğüslerim acaip ağrımaya başladı bu ay galiba henüz yumurtlamadım da deneyimliler olarak yardımcı olursanız sevinirim
3f25a6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tatlım 11.günde saatinde ölçmemişsin o yüzden net birşey söyleyemiyorum yoksa 11.güdeki düşüş yumiş düşüşü olarak yorumlanabilirdi şöyle bi durum var ya 11 gün çatladın ateş sonradan yükselişe geçti yada 14.gün çatlamışsın yani her açıdan çatlamış gözüküyosun önümüzdeki 2 gün içinde bunu daha net göreceğiz
canım çalışmalara çoktan başladım
Geçen ay da çizgiyi 22.güne attı 16.gün yumurtladım maalesef bilmiyorum göğüs ağrılarım başladı acaba yumurtladım da ben mi farketmedim diyorum bilemedim kafam çok karıştı yaaa
çalışmalar varsa için rahat olsun su yolu, bebiş göbüşü bulurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?