Merhaba kizlar, birkac gundur sayfayi takip ediyorum valla cok heyecanli :)) tanimadigiz konusmadiginiz kisilerin guzel haberlerleriyle mutlu oluyorsun... Ben de zar zor ates tablomu yapabildim ama siteye koyabilme henuz beceremedim. birbirinize ugur getirdiginize inaniyorum insallah banada bulasirrrr :))))
gözun aydın canım.
masallah sizeee
cok haklısın aslında canım
progestan yapmıs olabılır bu yukseklıgı. ama ben onu gecen salıdan berı kullanıyorum ya, bgn ıtıbarıyle 6 gun oldu yanı. ama ates daha yeni yukseldı. bu yukselıs progestandan kaynaklanmak için gec bir tarih degıl mı ?
sürekli bir ıslaklık hissi ,kasıklarımda batmalar var.sen hamileliğini reglden önce mi öğrendim tatlım,benim öle olmadı ,bence fazla kurcalamamak lazım hersey zamanında yasanmalı ben pişman oldum acıkcası erken test yapmayasenay canım bu sıçramayı ben de yaşadım. o gün elim kolum heryerim yanıyordu. ateş basması gibi oluyordu. ben o gün hamile olduğumu düşünüyordum içime doğuyordu aslında
burada da yazmıştım ama bi gün sonra pat diye düştü. sonra test negatif çıktı gerçi ama erkendi.
kısaca ben o ateş fırlamasnıı en büyük belirti olarak algılıyorum kendim için
umarım senin de öyle olur.
kasık ağrıların ilk ayda olur. ben 8. haftaya kadar yaşadım ve geçti. sonra zaman zaman yine olabilirmiş.
ben ilk zamanlar adet olur gibi elim karnımda gezdim.
Senin durumunu okudum canım, üstüne görmüş olabilirsin belki, idrar testleri de ne kadar kaliteli de olsa duyuyouz bazen hatalı sonuçlar verdiğini. Sen en iyisi kan testi yaptır derim ben.arkadaşlar banada yardım edin lütfen
Kızlar herkese günaydın, bugün bol müjdeli haberlerin alındığı güneşli bir sonbahar günü olsun istiyorum :)) Çok umutluyum nedense bu ay :)
Durumumu özet geçeyim hemen. Geçen ay 3 yıl aralıksız hap içtikten sonra ilk defa hapı bıraktım. Bu ay hapsız 2. ayım ama geçen aya göre yumoş erken geliyor olabilir mi acaba? Bu sabah yüksek çıktı ateşim ve hafif kasık ağrılarım var.
Ateş tabloma göre yorumlarsanız sevinirim arkadaşlarım :)
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
(Normal hapsız dönemlerimde 35- 45 gün arayla adet olurum, yani aşırı düzenli bir adetim yoktur, bu da bilginize)
Kızlar herkese günaydın, bugün bol müjdeli haberlerin alındığı güneşli bir sonbahar günü olsun istiyorum :)) Çok umutluyum nedense bu ay :)
Durumumu özet geçeyim hemen. Geçen ay 3 yıl aralıksız hap içtikten sonra ilk defa hapı bıraktım. Bu ay hapsız 2. ayım ama geçen aya göre yumoş erken geliyor olabilir mi acaba? Bu sabah yüksek çıktı ateşim ve hafif kasık ağrılarım var.
(Normal hapsız dönemlerimde 35- 45 gün arayla adet olurum, yani aşırı düzenli bir adetim yoktur, bu da bilginize)
tatlım atesin cıkmıs valla ,insallah vardır .yumurtlama ne zmandı ki ,canım bence hap falan içme ya eger cok önemli bir sorunun yoksa ,artık cogu doktor sorun olmasada dayıyor klomeni ,catlatma iğnesini .yapay hormonlar verilerek olan hamileliklerin geneli r.düşükle sonuclanıo yada dusuk riski oluyo,canım eger degerlerin iyiyse sakın ilaç kullanma derim sana .optum seniii...
geçen ayki tablonda 34 .gün yumurtlamışın şuan 23. gün bu kadar erken oluymu bilemem ama ilk sayfadaki tablolardan anladığım senin bu günü değerlendirmen şart
günaydın kızlarrr
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com ben bi taraftan ovu testi yapıyorum dün akşamki teste göre çizgilerin eşitlenmesine bir tık kaldı bugün eşit olur gibi geliyo, sitede ise koyu yeşil en sonda açık yeşil işaretlenmiş ya takvimde, o açık yeşil tahmini yumurtlama gününü gösteriyor değil mi , bende o perşembe günü, 4 gündür de 36 ateş sizce yarın olma ihtimali ne ona göre adamı akşam çarpcam da
o koyu yeşiller ilişkiye girmen gereken günler, en sondaki açık yeşil tahmini yumurtlama günü canım. sen kocanı ayarla vallahi her ihtimale karşı bu yumoşların işi pek belli olmuyorbu arada sen ilk defa ateşini ölçüyorsan yorum yapmamız zor, çünkü geçen aylara göre karşılaştırmalı değerlendirince daha sağlıklı oluyor. belki yumurtlaman bir kaç gün sonra olacak, çünkü herkes yumurtladıktan 14 gün sonra adet olmuyr, kimi 11 gün sonra kimi 16 gün sonra. Tablona göre bence şu an senin ovulasyonun olmamış daha, o yüzden testlere ve ateş ölçümüne devam et canım, vucudunu da dinle kasık ağrısı, dolgun memeler falan :) her bulguyu birleştirip karar veririz ovulasyon gününe.
benim en büyük sıkıntım belirtim olmaması zaten, ovu testi sanki bugün eşitlenir gibi geldiği için kafam karıştıneyse ben adamı akşam çarpıyımda gerisi allah kerimm .....
eşitlenir gibi olması ovulasyon yakın demek ama daha değil demek. Çünkü Epey koyu çıkıyor canım ikinci çizgi böyle rengi bile daha koyu oluyor mor gibi oluyor. eğer emin olamıyorsan zaten, ikinci çizgi yeterince koyu değildir deemk, yani o test negatif demek. çünkü lh hormonu vücutta her zaman olabilen bir hormon zaten. Biz o pik yaptığı anı bulmak istiyorsak, ikinci çizginin mosmor ve gayet kalın olduğunu gözlemlememiz şart. testlere devam et canım ve testleri yapmadan önce bir şeyler içmemeye dikkat et, sonucu direkt değiştiriyor, tecrübeyle sabittir
408885 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar kafam çok karıştı bu ateş ölçmede ben normalde yarın falan yumurtlamam lazım ama bu ay değişti mi bende anlamadım.
Bu tabloyu yorumlayabilir misiniz?
tatlım atesin cıkmıs valla ,insallah vardır .yumurtlama ne zmandı ki ,canım bence hap falan içme ya eger cok önemli bir sorunun yoksa ,artık cogu doktor sorun olmasada dayıyor klomeni ,catlatma iğnesini .yapay hormonlar verilerek olan hamileliklerin geneli r.düşükle sonuclanıo yada dusuk riski oluyo,canım eger degerlerin iyiyse sakın ilaç kullanma derim sana .optum seniii...
rabbim önüne engel cıkarmasın canım inşallah. yumoslarun çözünürken hiç bişi olmayacak bunu aklından cıkar lutfen. ne kadar cok kısı var dondurulmuslarla bu işi kapan biliomusun sen. kötüyü düşünüpte onu cagırma bıtanemç allahın izniyle bu sefer yüzün gülecek.maşAllah topiğimize ,ne güzel üstüste mutlu haberler alıyoruz :)
darısı başımıza inşAllah ..
bana gelince ben bugün ilk engeli atlattım çok şükür ,geçen aydan kalan çatlamayan ymurtalar bugün gittimki kaybolmuş
doktorm tedaviye başlayabilirz dedi ,
iğnelere devam bu seferki ymurtalıkları baskılamak için olcaakmış 10 gün kullancam,
eğer bebeklerim beni bırakıp gitmezlerse çözülürken ki nişAllah öyle bişey olmaz,
nasipse yaklaşık 17 gün sonra transfer işlemi olcakmış ,
ama henüz bitmedi önümde engel çok Allahım aşamayacağımızı vermesin inşAllah...
Allahım yar ve yardımcımız olsun...
şimdi 2 gün ince dediğin dün degıl evelı gun dımı, adetten 2 gun once degıldı yanı?iyi geceler arkadaşlar yardımcı olabilcek var mı ?
24Eylülde adet olduktan sonra 5kasımda adet oldum. Adetim 12.günü gecikmeli olarak geldi ve normal seyrinde idi. Ancak adetimden 2gün önce sol kasık ağrısı ve akıntıda artma yaşadım adetim olunca herşey eskiye döndü normalim ama aklıma takıldığı için 2gün önce miratech gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti buna rağmen hala gebelik mümkün müdür ?
kız deme oyle demeeesenay canım bu sıçramayı ben de yaşadım. o gün elim kolum heryerim yanıyordu. ateş basması gibi oluyordu. ben o gün hamile olduğumu düşünüyordum içime doğuyordu aslında
burada da yazmıştım ama bi gün sonra pat diye düştü. sonra test negatif çıktı gerçi ama erkendi.
kısaca ben o ateş fırlamasnıı en büyük belirti olarak algılıyorum kendim için
umarım senin de öyle olur.
canım sen ne olur ne olmaz bugunu degerlendııırrKızlar herkese günaydın, bugün bol müjdeli haberlerin alındığı güneşli bir sonbahar günü olsun istiyorum :)) Çok umutluyum nedense bu ay :)
biliyorum güzelim biliyorumYani tam bi bilgim yok sadece ole biseyler duymustum sanki aklimda ole kalmis
Sadece tedbirli olmasini istedigim icin cok uzulme diye dedim canim benim
Insallahhh hamilesindirde tupten kurtuldugun icinde ayrica seviniriz tatlim
Heyecanla bekliyoruz
hamıle oldugumu 2 gun erken ogrenmek ısteyıp erkenden test yapıp duruorum hatta negatıfı gorunce 1-2 gun sonra tekrar denıyorum. o kadar cok ısterdımkı daha adetıme 5 gun varken bugundn hamılelıgımı ogrenmeyı.. bunda pısman olacak ne var kı?? sevıncten mutluluktan baska.............sürekli bir ıslaklık hissi ,kasıklarımda batmalar var.sen hamileliğini reglden önce mi öğrendim tatlım,benim öle olmadı ,bence fazla kurcalamamak lazım hersey zamanında yasanmalı ben pişman oldum acıkcası erken test yapmaya
canım atese gore konusmak cok zor su durumdagünaydın kızlarrr
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com ben bi taraftan ovu testi yapıyorum dün akşamki teste göre çizgilerin eşitlenmesine bir tık kaldı bugün eşit olur gibi geliyo, sitede ise koyu yeşil en sonda açık yeşil işaretlenmiş ya takvimde, o açık yeşil tahmini yumurtlama gününü gösteriyor değil mi , bende o perşembe günü, 4 gündür de 36 ateş sizce yarın olma ihtimali ne ona göre adamı akşam çarpcam da
yarın hoop dıye yukselıverecekmıs gıbı duruyo canım, eger yarın yukselıs olursa bı kac gun sonra cızgıyı bugune yada yarına cekecektır tahmınımce408885 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar kafam çok karıştı bu ateş ölçmede ben normalde yarın falan yumurtlamam lazım ama bu ay değişti mi bende anlamadım.
Bu tabloyu yorumlayabilir misiniz?
bak canım ekincinin adetleri uzun sürüyormuş bunu taa önceden biliyormuş.
peki ateş de bunu doğruladı mı evet.
kız 23. gün yumurtlamış.
ateş ölçme yöntemi bir kez daha yanıltmadı.
zaten dün doktor eşime bile önermiş kullanın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?