Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana cevap yazan yok mu inşallah bu ay hamiş kalırım 9 aydır deniyoruz ve çok istiyorummm artık bu arada 36,3 ile kırmızıları görmüştüm.

canım tam emin olmamakla birlikte 19 kasım diye düşünüyorum

teşekkürler cevabın için inşallah ateşim düşmezde en sonunda kavuşurum isteğime 2 gün kaldı reglime allahım duy sesimi lütfennnnnn.....

canım yumurtlamışsın bariz belli o göğüs ağrısı yumurtlama zamanı oluyor.
ama geçmemesi iyi bir şey çünkü bi çok gebenin yumurtlama zamanı başlıyor adete kadar devam ediyor.

17 yada 19kasımda yumurtlamışsın canım.ama eğer bu ateşi tabloya dökersen o zaman daha net anlaşılır.
bence tablo yap kendinde anlarsın ozaman.

günaydın kızlarrrr , sizden acil yardım bekliyorum ben saat 5 te ölçüyorum ateşimi ama bu gece 3 buçukta uyancağım tuttu napalım uyandık ölçelim dedim 36,2 çıktı sonra 5 te kalkınca yine ölçtüm 36,3 çıktı şimdi hangisini yazmalıyım 2 ölçüm arasında 3 saat olmayınca ilkini yazcam galiba :44::44: ama 1,5 saat var diğer ölçümlerle bu sıkıntı yaratır mı yani biraz sapma mı olur, tam da bu 2 gün önemli ikisinden biri yumurtlayacam diyodum yaaa

tatlım ölçüm saatlerimiz 6,30 8 arası zaten ama şöle birşey var neyse ki iki ölçmün arasında pek fazla bi fark yok bence 5tekini yazmalısın benim düşüncem böyle canım

Ben eğer 3 buçukta kalkmasaydım daha yüksek çıkar mıydı diye aklıma takıldı aslında acaba yumurtladım mı diye düşündüm de:44::44:...
tatlım ölçüm saatlerimiz 6,30 8 arası zaten ama şöle birşey var neyse ki iki ölçmün arasında pek fazla bi fark yok bence 5tekini yazmalısın benim düşüncem böyle canım

ben 3 buçukta uyanmasam 5 te daha yüksek çıkar mıydı acaba diye düşündüm o yüzden biraz kafam karıştı eğer yüksek olursa büyük ihtimal yumurtluycam çünkü .....

canlar bugün enim önemli günüm bu aydan hiç umudum olmamasına rağmen bi heycan var dün kuzenim heycanlandırdı beni rüyasında görmüştü 2 gündür de adet olcakmışım gb hissediyorum bilhassa bugün ve yarın çok önemli akşam test alayım diyorum sabaha adet olmazsam ki inşallah Rabbim hamileliği nasip eder test yapayım diyorum nolursunuz çok dua edin buna ihtiyacım var

rabbim gönlüne göre versin canım

lillium tablonu niye kaldırdın:26:

karanfilcecim ya kaldırdım 2 aydır tablom yok ama bu ay ateş yerlerde hiç yüksek görmedim ölçmedim de zaten ama akşamları filan merak ettim birde bir iki sabah ölçüm yaptım yine yerlerde 36,4 bile görmedim düşün yani 36,1 36, hep bu şekildeydi ondan diyorum ya bu aydan hiç umudum yok aslında ama nasip RAbbim inşallah nasip eder

canım inşallah hamilesindir. dumdasın..

3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com

şuan ne durumda sence canım bi yorumlarmısın

canım geçen ayki tablon 20 günlük senin normalde siklus kaç gün sürüyor çizgi doğru yerde gb geldi bana yani eğer çalışma varsa dilerim bebeğin seninledir inşallah henüz dpoların başındasın inşallah hep böle yüksek istikrarlı gider ateşin inşallah güzel hamile haberlerini alırız nekadardır istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…